Sence de öyle mi? 🤔
Bu soru kadınlara: İlişkide seni ne mutlu eder?
Sence de öyle mi? 🤔
Herkes gibi anlaşılmak, keyifli zaman geçirebileceğim insanla olmak, onunla her anlamda birbirimizi tamamlıyor gibi hissetmek benim ruhen nirvanaya ulaşmamı sağlar. Birine bazı konularda açıklama yapmadan anlaşılmak kadar zevklisi olamaz. Duygusal ve mental anlamda tatmin olduktan sonra iş bedensel zevklere geliyor.
Tabi ki hayatımda biri varsa ve işi cinsel beraberlik yaşayacağımız noktaya kadar taşıdıysak, buram buram tutku olmasını arzularım. Sevdiğim ve beni seven insanlayken, gözlerinde, nefesinde, avuçlarında, her hücresinde arzusunu hissetmek ve görmek isterim. Tabiri caizse nefesinin kesilmesi nefesimi kesecektir. Cinsel anlamda tatmin benim için penetrasyonun çok ötesinde bir durum. Her çizgisinde dolaşmak, ruhunu tutsak etmek ve berabere bir savaş verip sevişmek gibisi olamaz..
Orgazmı yaşamak için beyin ve ruh olarak da uyarılmamız gerekiyor ve her şey hazırsa iç içe geçilen anla beraber doyuma ulaşılabilir. Sanırım en önemlisi birbirini mutlu görmekle mutlu olmak..
Teşekkürler Okey..
Teşekkürler
Sürprizler tabii ki! 🥰
Bu arada tek cevaplık sanmıştım her soruda bir sonrakine geçmek çok eğlenceliydi, hiç bitmesin istedim. :D
Bu arada ilişkide rol yapmıyorum diyen cindir! :D 😈
@Erenmert87 Sanane bilader sana yorum yap diyen oldumu benim hakkımda
Cevap
142Cevap
Gerçekten sevdiğim istediğim erkek ile olmak beni mutlu eder sadece beni seviyor diye ya da bana iyi davranıyor diye vicdan yapıp birisi ile olduğum için mesela böyle bir ilişkide mutlu olmam verdiğim değere karşılık almak beni mutlu eder.
Çoğu kadına değer verdim birisi anlamadı beni hatam nedir vermek neden bu kadar zor
Sevgilisi olanlar ve zirvede olanlara sormak lazım hep.
Tutku... Romantizmin ve isteğin mix hali..
Katılıyorum
Ben sürprizlerin adamıyım
Kadın değilim ama yanıtlamak gerekirse kadınların çoğunu aslında cinsellik mutlu eder.. yani belli etmeseler de evlenmekte ki asıl amaçları bu zaten her insanın amacı bu gibi.. günümüzde maalesef aşka ya da sevgiye güvene değer veren kalmadı.. herkesin aklında ilk olarak hayalim de ki cinselliği yaşar mıyım düşüncesi var.. hatta bu yüzden de zaten bir insanın tipine bakarak ya da fiziğine bakarak ilk önce aşık olurlar ondan sonra karaktere bakarlar..
bunların dışında bir kadını mutlu etmesi gereken şey tabi ki de sevdiğinin yanında olmasıdır hiç terk etmemesidir değer vermesidir.. dürüst olmasıdır ve romantik bir ilişki yaşamasıdır.. ayrıca sevdiği kadına da kendinden çok değer veren partner olması lazım. yani bencil olmayacak ve kadının isteklerine değer verecek..
şimdilik bunlar geldi aklıma
Güzel bir hediye
Çiçek gönderilmesi
Sürprizler
bunları da unutmamak lazım
Beni anlayan birisi mutlu eder gadası
Merhaba bugün erkek arkadaşımla öpüşürken diline git gel yaptım sanki penis yalıyormuşum gibi sence ne hissetti
İlişkide mutlu eden şeyler kişiden kişiye değişebilir, ancak genel olarak şunlar mutluluk kaynağı olabilir:
1. Karşılıklı sevgi ve saygı: Partnerinizle sevgi dolu bir ilişki kurmak ve birbirinize saygı göstermek, mutluluğun temelini oluşturabilir.
2. İyi iletişim: Açık ve dürüst iletişim, ihtiyaçların ifade edilmesini ve anlaşılmasını sağlar, böylece sorunların çözümüne yardımcı olur.
3. Destek: Partnerinizin sizi desteklemesi ve sizin de onu desteklemeniz, ilişkinin güçlenmesine ve mutluluğun artmasına katkı sağlar.
4. Ortak ilgi ve hobiler: Ortak paylaşılan aktiviteler ve ilgi alanları, birlikte keyifli zaman geçirmenizi sağlar ve ilişkinin bağlarını güçlendirir.
5. Anlayış ve empati: Partnerinizin duygularını anlamak ve ona empati göstermek, ilişkinin derinleşmesine ve daha mutlu bir birliktelik yaşanmasına olanak tanır.
6. Bağımsızlık ve özgürlük: İlişkide her iki tarafın da bireysel alanlara sahip olması ve birbirlerinin kişisel gelişimlerine destek olması önemlidir.
Bu faktörler, sağlıklı ve mutlu bir ilişkinin temel unsurlarını oluşturabilir, ancak her ilişki benzersizdir ve farklı ihtiyaçları vardır.
Kadınların mutluluğunu belirleyen birçok faktör vardır ve bu faktörler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak, kadınları mutlu eden bazı unsurlar şunlar olabilir:
1. İyi İletişim: Kadınlar, ilişkilerinde açık ve anlayışlı iletişimden hoşlanırlar. Partnerleriyle duygularını ve düşüncelerini paylaşabildikleri bir ortam onları mutlu eder.
2. Saygı ve Duygusal Bağlılık: Kadınlar, partnerlerinin kendilerine saygı göstermesini ve duygusal olarak bağlı olmalarını önemserler. Karşılıklı saygı ve sevgi ilişkilerde mutluluğu artırır.
3. Destek ve Anlayış: Kadınlar, zor zamanlarında desteklenmek ve anlaşılmak isterler. Partnerlerinin onları dinlemesi, duygusal ihtiyaçlarına önem vermesi ve yanlarında olduğunu hissettirmesi mutluluklarını artırır.
4. Eşitlik ve Ortaklık: Kadınlar, ilişkilerinde eşitlik ve ortaklık hissetmek isterler. Karar verme süreçlerinde, sorumlulukları paylaşmak ve birlikte çalışmak kadınların mutluluğunu artırır.
5. Duygusal ve Fiziksel Yakınlık: Kadınlar, partnerleriyle duygusal ve fiziksel olarak yakın olmayı önemserler. İlişkide romantizm, dokunma, sevgi dolu sözler ve zaman geçirme kadınları mutlu eder.
6. Kendini Gerçekleştirme: Kadınlar, kendi yeteneklerini keşfetmek, hedeflerine ulaşmak ve kişisel gelişimlerine odaklanmak isterler. Partnerlerinin onları bu konuda desteklemesi ve teşvik etmesi mutluluklarını artırır.
Tabii ki, her kadın farklıdır ve mutluluğu etkileyen faktörler değişebilir. Önemli olan, partnerinizin ihtiyaçlarını anlamak ve ona uygun şekilde davranmaktır.
Merhaba bugün erkek arkadaşımla öpüşürken diline git gel yaptım sanki penis yalıyormuşum gibi sence ne hissetti
Beni beni anlayan, mutlu eden, seven, ilgi gösteren, saygılı olan hayatımdaki önemli kişi mutlu eder yanımda olsun yeter, ne para ne hediye hiç biri umrumda değil, ama yeri geldiğinde romantik yeri geldiğinde şefkatli merhametli vicdanlı biri olsun.. küçük şeyler ile mutlu olan biriyim ben hayatımdaki kişinin varlığı her şekilde bunu hissettirmesi yanımda olması benim için bulunmaz hazine, bir çiçek bile beni mutlu edebilir yeterki içten samimi düşünülerek olsun ❣️
Senin gibi istekleri olan birisini bulamadım ki
Kendini bir çiçeğe mi layık görüyorsun alemsiniz cidden 😀
sorudan bildirim gelmemesi için ne yapmamız gerekiyor biliyormusun @27esmerim
@Coololdusername doyumsuz degilim
@afrooditt 😊♥️
@Emremacit umarımmm
@ErenKolay kız kıza mı
Bu sandıklarının hepsi tek başına yeterli değil ne olursa olsun bir kadin orgazm olamıyorsa saydiklarin tek başına bisey ifade etmeyecektir
Kadını ilişkide mutlu eden şey sadece bedenine değil ruhuna da dokunulmasıdır. Önce bakışlarla başlar her şey Gözlerinin içine öyle bir bakarsın kii nefesi bile değişir. Sonra tenine dokunduğunda, parmak uçlarınla değil arzunla gezersin üzerinde Öpüşmeler sadece dudaklarda değil Boynunda kulak memesinde göğüs uçlarında ve kasık çizgilerinde yankılanmalı. Kadın tutkuyla yönlendirilmekten hoşlanır ama aynı zamanda arzulandığını hissettiren bir özgürlüğü de isterOnu dinleyen bir dil onu keşfetmeye adanmış eller ve onu gerçekten isteyen bir beden şte bu birleştiğinde kadın sadece sevişmez Kendini teslim eder. Orgazm bir patlama değildir sadece Ruhunun da boşalmasıdır onun için. Ve bunu yaşatan erkek unutulmaz olur.
unutmuyor olabilirler ama gayet de ayrılabiliyorlar 🤔 yani kadın şaire aşık olur ama gider müteahhit ile evleniri yaşadım...
Güzel bir oyun olmuş. Cevaplandırmak keyifliydi.🩷 Yanımda sevdiğim adam olsun ben herşeye OKEYİM.
Ben ilişkide her zaman önce duygusal bağ isterim, aşk isterim böyle hissettiğimde sevdiğim adama karşı daha istekli, daha tutkulu daha açık olurum her zaman. Duygusal ve fiziksel tatmin ilişkide benim için çok önemlidir diyebilirim.✨️
Teşekkürler OKEY💖...
Ben ilişki içinde önemsenmek, değerli olduğumun hissettirilmesini isterim. Karşımdaki erkek bana bir ilişki sunabilmeli. Hem de gerçek bir ilişki. Çünkü her ne kadar dişi kuş yuva yapar deseler de bence ilişkiyi veren taraf kesinlikle erkek. Karşımda bana sadık, bana değer veren , benim için çabalayan birini görmek isterim ki, bende ona bunları sunabileyim. Çünkü sunmak istiyorum. İstesem bile bu karşı taraf öyle değilse verebileceğim bir şey değil. Bunların dışında en büyük beklentim; arzu. Şehvetin olmadığı bir ilişkiyse bu anlattığım şeyler sıfırlanır, arkadaşlıktan farkı kalmaz.
İki tarafında birbirini beğendiği, sevdiği, arzuladığı ve tatmin edebildiği bir ilişki beni mutlu ederdi :) Çok şükür ki sahibim zaten şu anda artık. (nazar boncuğu
Kadını yöneten erkektir sadece yatakta değil erkek dediğin eli agır agzı bozuk olmalı yeri geldiğinde aşşağılamayı yeri geldiğinde sevmeyi bilmeli kadını kadın yapan en güzel özelliği yönetmesini bilen bir erkeğin elinde cevhere dönüşmesidir bir erkek üstün bir varlık oldugınu kadına ispatlarsa mutlu birliktelik olur pasif erkek kadın tarafından hoş karsılsnmsz
Sıradışı bir görüş 👏
@SinatraFrank 👍
Bu çok farklı bir yorum
Böyle manita lazım bana
Aslında bütün kadınlar bunu istiyor. kadınların özeti olmuş. tecrübeyle sabittir
Cahiliye devrinde kız çoçukklarını diri diri toprağa gömen barbarların evlenmek istedikleri kadın modelini yazmışsın Köle ruhlu yaratıklar evlendikleri erkeklerin ağzı bozuk olunca evlendikleri erkekler kendilerini aşagalayınca kendilerini üstün varlık sanmaları çok saçma köle ruhlu kadınlar hiç bir zaman üstün bir varlık olamaz Özgür kadınlar zaten doğuştan üstün varlıklar ağzık bozuk bir erkeğe aşağılayıcı sözlere özgür ve üstün varlık olan kadınların ihtiyacı yok
@Erenmert87 Hayır Ortadoğu'da ki köle ruhlu yaratıklar bunu istiyor
Ba, ilarina gore psikopatsin 😀
Güzel
Katılmıyorum kadınlar çiçektir nazik olmalı illa keeininkanitlayacaksa bu söylediklerine değil başka şekillerde kanitlayabilir sen maçı seviyorsan o ayri
Sert seviyorsun P. ç olsun diyorsun
Başta saygı ilgi ve sevgi her zaman önceliğimdir. Tabi bunlar olduktan sonra da şehvet tutku ve azim benim tarafımdan başlayıp ilginin daha çoğaldığını görünce mutlu oluyorum. Bunlar çoğaldıkça da cinsel olarak her şey yükseliyor ve sonuç olarak tekrardan ben daha çok mutlu oluyorum
İdolümsün
ilişkide kadınları ne mutlu eder;1.. iyi seks erkegin geç bıoşalması ön sevişmenin iyi olması güzel oral yapılması... 2 .. sert seks ister kadın canının yanmasını ister ve 3 sabaha kadar devam etsin der pertim çıksın diye ugraşır ve çok mutlu olur :D
"İlişkide beni en çok mutlu eden şey, partnerimle aramızdaki güven ve rahatlık hissidir. Okey prezervatifleri bu konuda büyük bir rahatlık sağlıyor. Hem güvenilir hem de kaliteli oldukları için kendimi daha güvende hissediyorum. Bu da ilişkimizi daha keyifli ve endişesiz bir hale getiriyor. Ayrıca, Okey prezervatiflerinin farklı çeşitleri ve his seçenekleri sayesinde, cinsel hayatımızda farklı deneyimler yaşayabiliyoruz. Bu çeşitlilik, ilişkimizi daha renkli ve heyecanlı kılıyor. Kısacası, Okey prezervatifleri sayesinde kendimi hem fiziksel hem de duygusal olarak daha iyi hissediyorum."
Kadını küçük şeyler mutlu etmez asla.
Her zaman kadın onu şüphede bırakan, paralı, playboy erkeği sevecektir.
Kadının ilişkide istediği sanılanın aksine rekabettir, entrikadır. Başka kadınlardır.
Her kadın özünde IQ su düşük doğar ve öyle ölür. Bu yüzden her zaman şiddet dizilerini çok severler. İlişkide her zaman toksik olunması kadını çeker.
Ben toksik oldum ama kadını cekemedim. Çünkü para yoktu biraz enerjim düşüktü ve etrafımda kızlar yoktu. Kadını para, güç diğer kızlarla elinde tutarsin.
Hyr beni sadece mutlu eden para falan değil. Ben sevdiğim kişinin bana çok ilgi, saygı ve anlayış göstermesini isterim. Bunlar beni mutlu eder bile, Her kadın öyle değil yani.
Eril enerjisi olmasi , bunu fizik ve yüzünde görmek beni devamlı seks yapma sevisme modunda tutar. Bı kalıbı olması lazım erkeğin bu cercevede benim için. Diger kadınları bilmem ama yüzündeki mimikleri bile erkeksi olmalıdir. beni tatmin edecek tek erkek tipi bu oluyor baska türlüsünde kurak çöl halinde oluyorum. Sevişme isteğini bende hissettiren erkek beni mutlu eder net , gizemli olmalı, taş gibi olmalı. Ama aynı zamanda bana karşı merahmetlide olmalı. Okey. :)))
Bu çok farklı bir yanım olmuş. Net bir şekilde anlatmış
Ketçap mayonez
@Uslanmaz070770 tek istediğim şeyin eril olması. O na bile ketçap mayonez diyorsun erkek gibi erkek olsun deyince sana ne çok geldi. Erkek olması değil mi? Çoğunuz olamıyorsunuz ondan.
Ilgın
Bana önem verilmek ve bana kraliçesi gibi davranması. Ama itaat etmesi ve hanımcı olması değil. Hem eril enerjiden bayıltacak, hem de bir kadının ince düşünceliliğine sahip olabilecek.
Yani erkek gibi erkek olayım derken öküze dönüşmeyecek. Ya da ince düşünceli ve romantik davranayım derken hanımcı bir layt selami olmayacak. Bunu tutturabilen erkek varsa gelsin beni istesin babamdan. Ama Türk toplumunun erkeklerinden bahsediyoruz ya biraz zor bu.
"Bana önem verilmek" gibi saçma bir cümle kurmuş olamam normalde ama bazen oluyor.
🤣🤣🤣 supersin !!
@Melodiieejj 😄💙
Haha😅
Peki sizde erkeginize karşı o kadar hassas olabilecek misiniz? Ben aşağı yukarı dediklerinizi yapacağıma inanan biriyim tabii ki karşındaki hatundan da aynı şekilde muamele isterim... Ama geçim sıkıntısı spontane gelişen olaylar isyeri stresi yorgunluk her anın bir olmama ruh hali nedeniyle bazen tartışma ufak çaplı kavgalar olabilir diye düşünüyorum... Yani güllük gülistanlık olmaz her zaman... Bilmiyorum anlatabildim mi?
Neyse günaydınlar (:
@gizliüye bunları söyleyen bunları isteyen kadın Peki nasıl bir kadın bunları isteyen bir kadın erkeğine de Sadık olan fedakarlık yapması gereken yerde fedakarlık yapan ya da yapacak olan gerektiğinde bu söylediklerini istediklerini karşısındaki adamı yapabilecek kadın varsa adres versin gidelim alalım gelelim babasının evinden
Bu çok farklı bir tanımlama
Zihniyetine senin...
mesleğim jigoll kabul edersen geleyim isteyim babandan
Tamam geliyorum adres ver
Sen gel beni iste. Beni tarif etmişin. Taşıyabilir misin beni
Bütün olmayı başarmak. O zaman ne kendimi ifade etmek zorunda hissederim nede karşı tarafın neler yaptığını merak ederdim çünkü böyle olunca bilirdik neyi neden yaptığını vs. .. eğlenceyi gezmeyi seven olması şart..
👍👍👍
Kadınlar hassa ruhlara sahibip yapıları gereği gercek duygularla güzel sevmek gerekir içten gelen duygularla sahip oldugunuz ilişkide her kadının aynı oldugu gelişimde olmak ve sevdiğiniz kişinin dünyanın en güzel kadını oldugunu ona hissettirmeniz bütün sorunları ortadan kaldıracaktır Ok bu soruları hazırlaması ve doruk noktalara ulaşmamıza yardımcı olan ürünleri ve gelişmeleri ile Ok teşekkür ediyorum bu arada
Aa bize yok mu :)
Kadınlar romantik ve soft başlayan bir sevişme ister.
Dokunulmak
Hissedilmek
Opülmek ister..
Tatlı sözlerr ister.
Sonra sert ve zevkli bir ilişki ister.
Sana katılıyorum
Yani uyum çok önemli bence. Her şeyden önce partnerler birbirinin isteklerini göz önünde bulundurmali. Bencil olmamalı. Ben bunu yaptım diyip geçmemeli. Kendi isteklerine birebir ilgili odaklı olmalılar. Böylece ne taklit yapmaya gerek kalır ne de mutsuz olmaya. Sevgi en güzel şeydir!
Maddi ve manevi anlamda güçlü, zeki ve kendi yolunda isabetli adımlar atarak ilerleyen, partnerine saygılı, dışarıya karşı koruyucu ve kadın zaafı olmayan bir erkeğin himayesine girerek çocuk yapmak, güvenli bulduğu bu ortamda yuvasını kurmak ister.
Gerçekten sevişmeyi bilen erken boşalmak problemi olmayan sadece kendisine odaklanmayıp beni de düşünen tercihen kaslı kuvvetli, büyük penisli, bebeği gibi sevip düşmanı gibi becerebilen bir erkek
seni düşmanım gibi yaparım ama gözünü nerde açarsın bilemem. hastane falan kesin...
Güzel fantezi beee
Heleki Düşmanı gibi becerilmeyi istemek
Aradığını buldun
Aradığım yorumu buldum. Tebrikler bir çok kadının dile getiremediği gerçekleri söylemişsin. Bebek gibi sevip düşman gibi becerilmek...
@OsmaniyeBey kesinlikle
Baya bir cesaret var böyle bir hatunu kim istemez aq
Üfff ne okudum ben yiaa
1 yıl önce yazmışsın bunu ama aktifmisin hâlâ
Tanışmak isterdim
Bütün kızlar demiş anlayışlıyım beni sevsin bana değer versin falan filan pek erkekleri kim sevecek kim değer verecek kim anlayacak
Değer verdiği hissettirmesi ve güven vermesi yeter🙂Haa bide esmer geniş omuz ve gamzeli olursa tadından yenmez 😍ikizler ve kova burcu olmasın yeter🙃
Hahahah ketçap mayanozde olsun mu haahahah🤣🤣🤣
@KerpetenRamiz severim😊
@Ahh_kalbim ozaman ketçap mayanoz koyuyorum. Bukadar isteğe Bi ACI SOS yakışır. 🤣😎
Eee nede olsa her isteğin arzunun Bi acısı olur 🤣🤣🤣
Iliskim yok olmayacak da. Gunubirlik yakinlastigim biri icin konusuyorum. Atesli bi flortlesme yasatmasi. Guzel bi gun guzel bi konsept sunmasi. Yatakta da bana oral yapmasi :*
Sponsor olabilirim sana
Neden olmayacak ki bağlanma problemi mi
Ne sürpriz , ne bir hediye , ne de bir çiçek. İki güzel bakış , ince düşünüşler daha çok etkiliyor. Ayrıca sürpriz sevmem. Bilindik çiçekleri sevmem. Bir şeyi seviyorsam anlamı vardır. Bir hediye vermek istiyorsa benimleyken gözlerinin içi gülmesi yeterli..
Afrodizyak etkili ipeksi doku yaratan kayganlaştıtıcı jelim de var, çeşit çeşit her türlü prezervatiflerim de. Yatak odamda, çekmecemde, cüzdanımda, torpido gözümde, cebimde her an seve seve zevkle hazırım ilişkiye. Sürprizleri severim. Sürpriz yapmayı da. Yeter ki uyumlu bir partner çıksın karşıma. Birlikte hazzı doruklarda yaşamak için Okey bana yetiyor.
Yorumumu beğenmenden çok etkilendim sevgili @selenaydinnnn teşekkürler canım arkadaşım. 😻
Sahiden o etkiyi yaşıyor musun, ben hiç denemedim
@MmartKedisi kesinlikle..
@afrooditt , O kadar etkili mi kadın için sahiden?
Anlaşılmak kesinlikle.. İlk önce anlaşılmak sonra saygı duyulmak sonra da empati kurulması en önce bunlar mutlu eder. Bunlar olduktan sonra zaten bende üzerime düşen görevleri fazla fazla yaparak mutluluğu zirvelere taşırım 😊 Bu saydıklarım var ise o ilişkide mutlu edebilmek için yapamayacağım bir şey yoktur imkansızlığı kaldırırım ortadan 😊
Kısa ve öz bencil olmaması ve ilişkiye duygu katması yaptığı işi görev misali değil tutkuyla yapması beni mutlu eder okeyyy 🙈😂
Görev gibi olması zevk vermez ki zaten
@Unbelievable12 kesinlikle öyle çok haklısınız 👍
ben zaten işimi tutku ve sevgiyle yapıyorum bu nedenle jigoloyum... 15 yıldır :)
mutlu etmek ne guzel :D
Normalde kedi gibi olmasını isterim. Beni şımartsın iltifatlar etsin ama Yatakta Aslan kesilsin kendimi karşısında çaresiz kalmış ceylan gibi hissetmek isterim. Böyle bir erkek bulursam ben Okeyim 😊
Erkeğin oral yapmalımı sana istermisin
Hmm bu çok farklı bir tanım
Açıkçası kıskanç olmayan yani kısıtlamayan bencil veya ilkel olmayan ayrica kendiyle ilgilenen ayrıca sevdikleri herhangi ne olursa elit ve. Hassas davranmalıdır birisi sürprizi mesela tamamen düşünceli ve karşı tarafın fikrine göre bunu onda görmek isterdim diye değil mesela öyle hediye alınmalı ya da mesela herşeye evet diyen bir insanlada anlasilinmaz o zaman robottur o mantıklı hassas. Saplantılı takıntılı değil ve sen mutluysan konuyu kapatan bir insanla herkes gecinebilir bence
Ya ben net olanı severim ama odun olanı sevmem yani ben dur diyorsam ve bir durumda durmuyorsa o zaman zaman farketmeksizin arama mesafe koyarım sks dahil ben tatmin değilsem davranış ve konuşma ayrıca gündelik davranışlardan bende aynısını ona iade ederim
Her türlü mutlu etmeyi ve olmayı bilmek gerek ilişkilerde değerli olunduğu hissedilirse bu cinselliğede yansır normal yaşantıyada yansır yani sevmek demek sadece cinsel odaklı olmak demek değil kadınlar küçük şeylerdende mutlu oluyor ama öyle olanı bulmak gerek
Bir ilişkide Beni en çok mutlu eden şeylerin başında oral seks geliyor oral seks benim olmazsa olmazlarım yani sevisme olmadan ilişki kesinlikle olmaz en önem verdiğim şeylerden bir tanesi çoğu insanlar cinselliği Maalesef ki oldu bitti diye getiriyor bunlara Ben kesinlikle karşıyım uzun süreli tatmin edici ve her şeyden önce her iki tarafında istekleri karşılanmalıdır diye düşünüyorum
Sosyal ve cinsel uyumu yakalayabildiğim, pozitif enerjisi yüksek, kişisel alanlarımıza ve özgürlüklerimize saygı duyabildiğimiz, saygı ve güvenin olduğu bir ilişki beni baya mutlu ederdi
Bu çok güzel bir anlatım ya. Daha nolsun
Teşekkürler
Duygularıma önem verilmesi. Bence cinsellikte en önemli şey bu. Duygular göz ardı edilmemeli ve kadın kendini hayat kadını gibi değil değerli bir mücevher gibi hissederek ilişki yaşamalı.
Bu çok doğru bir anlatım olmuş
Fantezi nin beni mutlu ettiğini fark ettiğimde yatakta çok güzel vakitler geçirdiğimi fark ettim
sevgilimle cinsel ilişkiye girdiğimde sert davranması beni benden eder kadınlığımı hissettirir
Sert ve hükmedici olmak çok hoşuma gider
Bedenimize ok ama zihnimize sınır koymamak hoşuma gidiyor
Sadık gözü bendem başkasını görmeyecek bir erkek olsun ben onu mutlu ederim😑
Öyle biri var diyelim nasıl mutlu edeceksin
Peki sen o a sadık olcak mısın ne bilim sanki daha önce güvenini kıran baya olmuş gibi
İştahlı ve kadını olduğu gözlerinde görmeliyim
İştah yiyecekler için kullanılan nir kavram. Cinsellikte tutku diyoruz. Yoksa kendinizi çikolatalı pasta olarak mı görüyorsunuz? :)
@Paradigman seks anında erkeğin istekli olması buna çikolatalı demeyelim ben çilekli severim
Gözlerinde bu varken bir de bu isteğin senden başkasına kaymayacağını hissetmek de ayrı güzeldir herhalde
Ten uyumu, ruh birliği hem duygusal açıdan, hem de bedenen tamamlanmak 🤍
Partnerimin nelerden zevk aldığımı bilerek hareket etmesi
Nelerden peki
Duygusal ve tutkusal etkileşim ziyadesiyle mutlu eder :))
alevler içinde bi kavuşma derim bende
@KolalıJelibon34 yanlış yere yazdın 😂😂
Yoo mesaj kutun kapalıydı 😂😂
İkisi bir arada olduğundan tadından yenmez sanırım
Partnerim ile aramdaki duygusal çekim beni mutlu eder.~☆
Oyun çok tatlı olmuş, ben sevdiğim beyle her daim mutluyum. Yanımda Okey ve sevdiğim bey olsun daha başka ne isterim ki. 💖 Okey ile her şeye Okeyizz 💘
ufacık bir dokunusu bile cok mutlu eder yeterki o tutkuyu iliklerimize kadar hissedelim
Herşeyden önce ilgi ve duygularıma karşılık verilmesi, aska pasif olmaması uygulama olmasada beni çok istemesini hissettirmesj
Pasif olmamak önemli
Kadınımın en az benim kadar istekli , şehvetli ve arzulu olması beni hem yükseltir hem ikimizi de mutlu eder.
Erkeğin istekli olması mutlu eder..
Erkeğin zorla bişi yaptırmaması mutlu eder
fantezi olmasın bide
Kadınlar anlaşılmak ister. Bu yaşıma geldim kadını anlayabilen erkek görmedim. Daha ötesi kadının kendisini anlayabildiğini bile göemedim. Çünkü ne istediklerini kendileri bile bilmiyorlar
Ne istediğini bilmemek cinsiyetten bağımsız
@renksizhayaller kadınların kafası karışık
Oral ya kesinlikle göğüsler ve oral. Eski sevgilim tattırdı bana orali inanılmaz yalıyordu. Ama şerefsizdi maalesef. Şimdiki sevgilimde güzel sevişiyor ama onun gibi vahşi değil maalesef ve ben ne kadar ona oral yapsamda o sadece bir kez falan yaptı o da bikini bölgemi intime inerken ben engel oldum cünkü o cok ileri gidiyor eski sevgilim cok iyi yapıyordu bozmadan delirtiyordu
laga luga yapmis herkes bilmem iste iyi anlasmak dinlemek falan filan hayir simdi tutcak erkegim anladiniz mi hani temasin anasini aglatsin elleri ustunde gezincek surekli dudaklari falan mis tempo sonra yenur
Yakın temas diyirsun yani
Saygı ilgi hediyeler bu tarz şeyler genel olarak kadınların sevdiği şeyler
En çok beni mutlu eden şey bir ilişkide sevildiğimi hissetmek bilmek sevdiğim insanla vakit geçirmek duygusal olarak da cinsel olarak da uyumlu olmak yani ten uyumu da önemli benim için güven saygı sevgi çok önemli benim için ve tabii ki ön sevişme
Eşimi tatmin etmek ona haz vermek yüz ifadelerini görmek
Her istedıgını yapar msm
İlgi ilgi ilgiiiiii... BENİMLE İLGİLENCEK , BEN DE ONUNLA, çekinmeden herşeyi net olucaz sevmiyorss birşeyi söylicek, yaşayıp zorla kimse zevk alamadıgı bir leyi yapmamalı.
Ne güzel bir anlatım. İletişimin açık olması çok önemli
En İyi Cevaplar