İlgi ilgi ilgiiiiii... BENİMLE İLGİLENCEK , BEN DE ONUNLA, çekinmeden herşeyi net olucaz sevmiyorss birşeyi söylicek, yaşayıp zorla kimse zevk alamadıgı bir leyi yapmamalı.
@doanylmz bu çok yanlışa gidebilecek bir çıkarım. Yalnızca sevdiğim adamın beni istemesini görmek tahrik edici oda doğru ansa tabi. Değilse canım istemiyorsa seksi gelmez
Ah ahh nerde bende o şans böyle düşünen böyle istekleri olan saf temiz duygular yaşamak isteyen bir kadınla tanışmak çok isterim ama nerde o şans bende
@Delikanlı126 Mevlana demiş ki; Bir delil ile 40 alımı yendim de. 40 delil ile bir cahil yenemedim bilmem anlatabildim mi bunu kavramakta beyin ister 😉
Vaybe hamfendi siz nasıl sözler ile muhatabinizi mat etmişsiniz. Bende böyle olgun düşüncelere sahip konular üzerinde karşılıklı müzakereler yapabilen biri ile hep tanışmak istemisimdir. Lakin dengim kişiler olmadi hiç
Kadinlar genelde ilgi ister duygusal acidan ilk onceligi hislerdir sonda cinsel yakinlik once ruhunu doyur ki bedeniink teslim etsin bide sadakat cok onemli ona sadik olmadiginizj hiasederse sizden sogur
Tutkulu, arzulu, istekli domine edilmekten keyif alan farklı deneyimlere açık bir partner ile oldukça keyifli uzun süreli ilişki yaşayabilirim diye düşünüyorum...😉
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Okey olsun yeter baska birseye gerek yok o hallleder
Kesinlikle anlayış ve güven bazi insanlar var guvenip birsey anlatamazsin ya da guvenilir gibi durur yarin birgun guvendigine pisman eder seni gecmisinle yargilar, senin taleplerin beklentilerin kendinle alakali planlarin onu rahatsiz eder seni desteklemez ya da basarinla gurur duymaz yaptigin is basitte olsa kucumseyici baktigini hissettirir...
değer verdiklerimizide gördük, hunharca becerenler el üstünde tutuldu. Seni tamamlayanlar anlayanlar telef oldu. Kütür kütür hunharca orgazm yaşatacaksın bak o zaman peşimden ayrılıyor mu? Herkes falan filan yapar ama gerçekte yaşananları görüyoruz. parçala bayılırlar!
@serbanu işte kadın dediğin böyle olmalı erkeğin kadını sahiplenmesi gerek kadınında erkeğini sahiplenmesi birlikte hem duygusal hem yatakta uyum içerisinde bağlılık ta olmaları gerek 😎😈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
İlgi ilgi ilgiiiiii... BENİMLE İLGİLENCEK , BEN DE ONUNLA, çekinmeden herşeyi net olucaz sevmiyorss birşeyi söylicek, yaşayıp zorla kimse zevk alamadıgı bir leyi yapmamalı.
Ne güzel bir anlatım. İletişimin açık olması çok önemli
Kutsal bakireyim ne yazık ki ama fantezi dünyam çok geniş erkeğin dominantlığı beni çok mutlu ederdi
Evlenecek biri olmadı mı hiç
Merak ettim
Hayallere pranga vurulmaz kı
Kaç kişinin hayalisin bı bilsen
Özel hissettirilmek, çok arzulandığımı hissetmek :)
Hmmm
Arzu edildiğini hissetmek kadını tahrik ediyor genelde değil mi?
@doanylmz bu çok yanlışa gidebilecek bir çıkarım. Yalnızca sevdiğim adamın beni istemesini görmek tahrik edici oda doğru ansa tabi. Değilse canım istemiyorsa seksi gelmez
Başım ağrıyorsa, seksi gelmez demek istedin sanırım :)
Beni gıdıklamayı seven ve sürekli bana dokunan adam bana keyif verir diye düşünürüm ❤️
Ah ahh nerde bende o şans böyle düşünen böyle istekleri olan saf temiz duygular yaşamak isteyen bir kadınla tanışmak çok isterim ama nerde o şans bende
@Sencerfth01 nerde bende böyle düşünen adamla tanışacak şans..
Niye öyle diyorsun belkide ben çıktım karşına 😊
Boynumun öpülmesi beni çok tahrik ediyor. Ve tutkulu uzun öpüşme.
Güzelmiş
Her zaman yapabilirim
Her kadında olduğu gibi sevilmek , ilgi görmek , anlaşıldığını hissetmek
Cinsel hayatta da sınırsızzzzzzzz haz ve zevklerime uyum sağlaması 🙈
Yalan hshs
@Delikanlı126 doğruluğunu ispatlayacak değilim sana
İspatla sjshshs
@Delikanlı126 Mevlana demiş ki; Bir delil ile 40 alımı yendim de. 40 delil ile bir cahil yenemedim bilmem anlatabildim mi bunu kavramakta beyin ister 😉
Sjsjsjsjsj insanlarla ugrasmak ne güzel ya
@Delikanlı126 sen insanlarla uğrasiyon ben şu an bi hayvanla eşit şartlarda değiliz 😂
Ne diyon abla git hazzinla ugras sjsnsnsn
Cinsel hayatta hiç mi sınırın yok yani?
@seyyar_tayyar yok
Ben çok severim ve cinsellikte çok güzel uyumlu oluruz ne dersin?
@Seveceksin85 evliyim zaten
Yaşadığın en uç fantezi ne
@seyyar_tayyar burdan mi diyim 😂
Yok sadece bana de kimse duymasın 😉
?
Olsun 😁
Kesinlikle haklısın
Ozelden konussaniz bildirim geliyor
Pembelinin cevabına yorum yaparken düşünseydin onu.
Vaybe hamfendi siz nasıl sözler ile muhatabinizi mat etmişsiniz. Bende böyle olgun düşüncelere sahip konular üzerinde karşılıklı müzakereler yapabilen biri ile hep tanışmak istemisimdir. Lakin dengim kişiler olmadi hiç
var mı öyle kadın mk
Sinirsizligin tarifini yapar mısın 🙃
Duygusal bağ iyi bir sevişme tutkulu bir seks.
Duygusal bağ. Saygı sevgi sadakat. İyi ve kaliteli vakit geçirmek
Beni titreyecek kadar zevklendirmeyi arzulayacak bir erkek
Kadinlar genelde ilgi ister duygusal acidan ilk onceligi hislerdir sonda cinsel yakinlik once ruhunu doyur ki bedeniink teslim etsin bide sadakat cok onemli ona sadik olmadiginizj hiasederse sizden sogur
Maddiyattan daha çok beni sevmesi düşünmesi bile yeter mutlu etmeye
Ben çok iyi biliyorum Ama söylemem Çünkü bayanlara sormuş
Sadece bayanlara sorulan soruda 85 erkek cevabı
Bana ilgi yogun olmali ve sade kendini dusunmeli☺️
Sadece kendini tatmin etmeyen benim isteklerimide yapan ilişki beni mutlu eder
Bu çok önemli
Her duyguyu ve kadınlığımı hissettiren bir adamla olmak heralde erkek demiyorum adam diyorum buda ince çizgi artk anlayana...
çok haklısın duygular karşılıklı dolayısıyla o duyguyu karşındakine yaşatmalı dm gelme şansın var mı?
@merweakcay çok haklısın böyle titretecek kadını.
Erkeğin güçlü olması. Karşı tarafın tecrübeli olması.
Tutkulu, arzulu, istekli domine edilmekten keyif alan farklı deneyimlere açık bir partner ile oldukça keyifli uzun süreli ilişki yaşayabilirim diye düşünüyorum...😉
Okey olsun yeter baska birseye gerek yok o hallleder
Okeyin olayım sev beni
kutusuyla alayım yavrum <3
Kesinlikle anlayış ve güven bazi insanlar var guvenip birsey anlatamazsin ya da guvenilir gibi durur yarin birgun guvendigine pisman eder seni gecmisinle yargilar, senin taleplerin beklentilerin kendinle alakali planlarin onu rahatsiz eder seni desteklemez ya da basarinla gurur duymaz yaptigin is basitte olsa kucumseyici baktigini hissettirir...
Taklitleri boş ver gerçek hazları yaşa! Okey daha ne desin? 💜🔥
Gerçekten bazen rol yapmak çok zor oluyor ama neyseki Okey desteği hep arkamızda. 😍
Rotari tavsiye etmem ama çünkü uyuşturuyor 🙈😂
dil ile yapılan aktiviteler diyeyim siz anlayın
Ohhhh beeee
@MagarsuS hahaahah
sen seversin 🤣🤣
@MagarsuS neyı
neye güldüysen onu 😂
Ne kadar seversın
Kesinlikle
Kadınımın mutlu olması beni de mutlu eder... ✍🏻✍🏻✍🏻
Sevgi, ilgi, sadakat ve anlayış. Küçük şeylerle bile değer verildiğini hissetmek en büyük mutluluk.
Kadınlar ilişki sırasında sertliği sever, fakat zorbalığı sevmez. Onun dışında süre ne kadar uzun olursa kadın o kadar mutlu olur.
değer verdiklerimizide gördük, hunharca becerenler el üstünde tutuldu. Seni tamamlayanlar anlayanlar telef oldu. Kütür kütür hunharca orgazm yaşatacaksın bak o zaman peşimden ayrılıyor mu? Herkes falan filan yapar ama gerçekte yaşananları görüyoruz. parçala bayılırlar!
Aşırı ilgi
Güven
Yakışıklılık
Suprizler tabi ki hem heyecan hem mutluluk kaynagi, beklenmedik bir hareket veya karar falan
Tutku, karşılıklı istek ve bana hitap edebilmesi
Sürprizler seçeneklere göre cevaplarsam ama normalde övgü almak jshaksh
Bana her anlamda tamamen sahip olması. İliklerime kadar bütün hücrelerimle onun olmak onu hissetmek
Senin gibisi kaldı mı
@Nytc1 bilmem bence böyle olmali
Devrimiz değişti biraz sahiplendiğimiz de bana karışamazsın gibi şeyler duyar olduk biraz :)
@serbanu işte kadın dediğin böyle olmalı erkeğin kadını sahiplenmesi gerek kadınında erkeğini sahiplenmesi birlikte hem duygusal hem yatakta uyum içerisinde bağlılık ta olmaları gerek 😎😈
bu kıza biz grup yapacaktık noldu o iş 🤣🤣
Benim için her şeyini ortaya koyabilecek bir erkek...
sevdigim erkekle olsam zaten her sey mutlu eder her sey zevk verir
Güç. Hayatımda olmasının beni güçlü yapması gerekir.
Güç hayatın temel gayesi
Bu soru kadınlara demiş yine mavi üyeler saldırmış yorumlara la bir salın la bir salın
Değer görmek, sevildiğini hissettirmesi, güven sağlaması , sadakat, saygı , tabiki
Heralde alt bal deliklerinin doyumsuzca yalanması 😋
Kısa ve öz: Bencil olmamak, partnerine ilgi ile yaklaşıp ilişkiyi sürdürenler mutlu eder.
Öncelikle değerli olmak mutlu eder bence ama merak ediyorum kadınlara özel soruda neden erkeklere açık soru
Temponun sabit kalmadan anın kıvamına göre değişmesi
Gittikce sertleşmesini sever misin
Sokak hayvanları için bir kaba su koyması ya da mama vermesi. 😌
ahhhh ponçiğim benim
İlgi gösteren anlayışlı saygılı olması önemsenmek mutlu eder
bir sürü sarı beyaz 200 euroyla dolu bir valiz ve karayiplere bilet
Hadi 200 euroyu anşadımda karayiplerde ne yapacaksınız hanımefendi
Güzel paylaşım mutlu olmam her kadının hakkı:)
Sürprizler mutlu eder ansızın gelen şaşırtıcı yenilikler
Ruhuna dokunmadığınız hiç bir kadın haz almaz. Öncelikle ruhuna dokunacaksın.
Klitoris okşanmasi çok fazla hoşlarına gidiyor
İlişkide bir kadını OKEY prezervatifini yırtma potansiyeli olan bir penis mutlu eder.
Kadını mutlu eden erkektir, tabi hanzo erkeklere o şansı verirlerse hiç mutlu olamazlar
Beni en çok, kelimelere dökmeden anlaşıldığımı hissetmek ve karşılıklı güvenin verdiği huzur mutlu eder.
Karşılıklı istek ve şehvet tadına doyulmaz saatler ve paha biçilemez hayallerin gerçeğe dönüşü... 🫨 Bana birini hatırlattı neyse iyi geceler kxkdksdx
kızlar aynı şeyleri karşınızdaki erkeğe sunmaktan acizsiniz.. hep alma derdindesiniz.. veren taraf olanı görmedim
Yönetilmek. Baskın minyon bir kızı yönetmeyi seven bir erkek tarafından
Sevmeyen kadın yok zaten
Pembe panterlere bak pambe panterlere 😂😂😂 erkekler soyle olsunmuş ta boyle olsunmuşta. Ay ay ay 😂😂😂
Bebeği gibi sevip düşmanı gibi * ya da kelepçelemesi uçuk kaçık fanteziler severim bunlarda beni mutlu eder
kelepçe mi dedin 🥵🥵 saydığın her şey benim vazgeçilmezim
Yanlış partnerlerin eline düşmüşüm demek ki
vaktin var mı? :)
Yepp
?
Tam benim fantezileri yazmış olman büyük tesadüf ama gizli üye olduğun için yazamıyorum neyse
Ahaha gizli ve deli dolu bir pembeli çıktı karşımıza... cinsel hayatı partneri de uyumlu ise oldukça renkli olacağına dair kuvvetli hislerim var... 😉
işine konsantre olmuş adam bana bir çekici gelir ya da hiçbir şey düşünmeden maça odaklanan adam, onu oradan alabiliyorsam deyme keyfime 😀
Sinirlari ve sevdiklerini konustuktan sonra sertce yanasmasi
Mutlu olabilmem için sevdiğim birinin bana gülümsemesi bile yeterli yahu
Hediye mi? Çiçek mi? Akşam yemeği mi? hiç önemli değil bana sürpriz lazım 🥰
Güzel davranması bide cinsel yaşamı zevkli olması
Sevdiğim insanın mutlu rahatlamış halini görmek beni mutlu eder