Cinsel Yaşam Bu soru kadınlara: İlişkide seni ne mutlu eder? (Sayfa 5) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5674 Bu soru kadınlara: İlişkide seni ne mutlu eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 130 kişi beğendi
külmasalı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tutku romantizim çekim haz 3 4 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Doğru yere ayak bastınız hanımefendi Yorumla külmasalı +1 yıl Oylemi beyfendi Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Benim için öyle ama siz pek Bi emin olamadınız galiba hanımefendi Yorumla 1 yorumu gör külmasalı +1 yıl 😂😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl dominant olması isteklerimi göz önünde bulundurması 3 1 Yorumla maksatmuhabbet13 +1 yıl Sen iste yeter Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Konunun dönüp dolaşıp sekse gelmemesi 3 2 Yorumla Justevendetta +1 yıl Libidosuz Yorumla Asiadam209 +1 yıl Kız haklı60 dan sonra seks mı kalacakAntropoz ve menapozdan sonra hayal kurma istersenO zaman saygı ve sevgi yoksa evlilik diye bir şey kalmazÖncelik saygı ve sevgi Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlaşılmak ilgi görmek mutlu eder 3 0 Yorumla
BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sevildigimi hissetmek mutlu eder 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay İlişkide beni beyimin mutluluğu mutlu eder. Onun yorgunluğunu alayım rahatlatayim takva sahibi kadın için en doğrusu bu 1 1 Yorumla Yerin7katdibi 7 ay Japoncası geyşa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne istediğini bilen ve zevklerimizin uyuştuğu biri 6 1 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Him nasil Yorumla
baharkizilcan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Uzun doyurucu bir Okey 👊👊👊👊👊 5 0 Yorumla
evlibirkadinimm Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl İşini bilen sert düşünceli bir erkek 9 2 Yorumla Cheddarpeynirii 1 yıl 41 yaşında mısın Yorumla 1sen1ben2debebek 4 ay senin memelerin kaçlık öyle? Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Merhamet TutkuSaygıSadakat 4 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Kimseyle değil, o yüzden anlamadım. 2 1 Yorumla Emir2531 1 ay Nasl Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Arzulanmak :) beni çok mutlu ediyor bin tane hediyeye değişmem 2 7 Yorumla ErenbenKnk 2 ay Bütün kadınlar böyle mi Yorumla Nytc1 2 ay haha bunu iliklerine kadar hissettiriirim Yorumla Cevap sahibi 2 ay @ErenbenKnk çoğu böyledir dile getirmez çiçek böcek der Yorumla 4 yorumu gör Cevap sahibi 2 ay @Nytc1 😋 Yorumla ErenbenKnk 2 ay Ya bsey dcem biz 9 ay oldu evliyiz halen dha olmuyor bsey Yorumla Cevap sahibi 2 ay @ErenbenKnk birbirinizi istemiyor arzulamıyorsunuz demekki :) partner değiştirin ayrılın Yorumla ErenbenKnk 2 ay Ya yazsana bi lütfen Yorumla
Ysmyslmz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 31% 7 ay Yüzeysel dokunmalar fazlasıyla tatmin eder 2 1 Yorumla Yerin7katdibi 7 ay Tatmin mi tahrik mi Yorumla
Bez_BheBek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kesinlikle aradaki tutku beni mutlu eder. 2 3 Yorumla Sağlamkişi +1 yıl Tutkuyu biraz açarmısın Yorumla Sağlamkişi +1 yıl Tutku nasıl bir tutku Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Saat 12 geçecek yatmaya gitsen iyi olur Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Kadın olması sağlam bir partner 2 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Arzulanmak ilgi 2 güzel söz yeter onlara 2 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Ilgi, sadakat, uyum ve saygi. 2 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Erkeğin zengin olması daha çok eder. 2 3 Yorumla aklın_hayalin_ermez +1 yıl Senide sevdim Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl @aklın_hayalin_ermez beni sevme Allah'ını veriyorsan Yorumla aklın_hayalin_ermez +1 yıl Delirdin herhalde Yorumla
Pətrikor Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Kadınları mutlu edemeyen erkekler okusun iyice 2 0 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Anlaşılmak, saygı duyulması, saygı duyulması 2 1 Yorumla AngieTown +1 yıl 2 kez saygı yazmışım *sevilmek olacaktı. Yorumla
BirKiloNamus5 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Ben bakirim daha tatmadım o duyguyu 2 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kadinlari hicbirsey mutlu etmez 2 0 Yorumla
gokyuzundeee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Yalanmayı çok severim mesala uzun uzun 5 3 Yorumla Yerin7katdibi 1 yıl Kim sevmezki😂 Yorumla gecboşaln34 6 ay Sevmeyen yok onu Yorumla Murat3469 4 ay Boşalana kadar Yorumla
Balımmmki Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Sürprizlerrr çok mutlu olurum 1 1 Yorumla sertadamkaannn 1 ay @Balımmmki hediye gibi mi Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Zevkli oldu tekrar deneyim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Aşk yaşasak yeter sokunca bir şey geçmez elima 1 1 Yorumla gecboşaln34 6 ay Evettttt Yorumla
tgczkr Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Bence ilk önce saygı derim herşeyden önce 1 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cuckold fantezisi ama bunu kabul eden yok 1 0 Yorumla
acemihemsire Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl anlayış, empati ve küçük sürprizler 🌸 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. 🤭🤫basma kalsın lar 😉😉😏😏 1 1 Yorumla Yamaal 1 yıl Ne yazmışım burada anlamdım 🤔🤔🙄🙄
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Ne istediklerini kendileride bilmiyor 1 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Hepsi herhalde kadınlar için 1 0 Yorumla
Esrarengiz023 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Güzel etkileyici bir ön sevişme olsa gerek 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Deneyeceğim ilk fırsatta bakalim 1 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Romantizm tutku haz şehvet 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. zor soru buna sürekli denk gelmemek lazım 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güzel bir oyun olmuş emeğinize sağlık 1 0 Yorumla
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl ne okeymis gelen varsa kullanalim sjsjsjs 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Uzun olması sanırım bence 1 0 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Kılıcı başlıksız çekerim ve mutlu olur 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Para eder onlari ve boy başka hic bisey 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Cinsiyetçilikçi bence bize niye yok 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Erkeğim beni mutlu eder zevk verir
Limitsiz kredi kartı. Ve tektaşlar
Tutku romantizim çekim haz
Doğru yere ayak bastınız hanımefendi
Oylemi beyfendi
Benim için öyle ama siz pek Bi emin olamadınız galiba hanımefendi
😂😁
dominant olması isteklerimi göz önünde bulundurması
Sen iste yeter
Sürekli düşünülmek ve bebek gibi sevilmek
Konunun dönüp dolaşıp sekse gelmemesi
Libidosuz
Kız haklı
60 dan sonra seks mı kalacak
Antropoz ve menapozdan sonra hayal kurma istersen
O zaman saygı ve sevgi yoksa evlilik diye bir şey kalmaz
Öncelik saygı ve sevgi
Anlaşılmak ilgi görmek mutlu eder
Sevildigimi hissetmek mutlu eder
işi bilen partner mutlu eder
İlişkide beni beyimin mutluluğu mutlu eder. Onun yorgunluğunu alayım rahatlatayim takva sahibi kadın için en doğrusu bu
Japoncası geyşa
Ne istediğini bilen ve zevklerimizin uyuştuğu biri
Him nasil
Paraa boy pos yakışıklılık
Uzun doyurucu bir Okey 👊👊👊👊👊
İşini bilen sert düşünceli bir erkek
41 yaşında mısın
senin memelerin kaçlık öyle?
Merhamet
Tutku
Saygı
Sadakat
Kimseyle değil, o yüzden anlamadım.
Nasl
Arzulanmak :) beni çok mutlu ediyor bin tane hediyeye değişmem
Bütün kadınlar böyle mi
haha bunu iliklerine kadar hissettiriirim
@ErenbenKnk çoğu böyledir dile getirmez çiçek böcek der
@Nytc1 😋
Ya bsey dcem biz 9 ay oldu evliyiz halen dha olmuyor bsey
@ErenbenKnk birbirinizi istemiyor arzulamıyorsunuz demekki :) partner değiştirin ayrılın
Ya yazsana bi lütfen
Yüzeysel dokunmalar fazlasıyla tatmin eder
Tatmin mi tahrik mi
Kesinlikle aradaki tutku beni mutlu eder.
Tutkuyu biraz açarmısın
Tutku nasıl bir tutku
Saat 12 geçecek yatmaya gitsen iyi olur
Kadinlar sert ve tutkulu istiyor
Kadın olması sağlam bir partner
İlgi, şefkat ve romantizm..
Arzulanmak ilgi 2 güzel söz yeter onlara
Ilgi, sadakat, uyum ve saygi.
Erkeğin zengin olması daha çok eder.
Senide sevdim
@aklın_hayalin_ermez beni sevme Allah'ını veriyorsan
Delirdin herhalde
Kadınları mutlu edemeyen erkekler okusun iyice
Anlaşılmak, saygı duyulması, saygı duyulması
2 kez saygı yazmışım *sevilmek olacaktı.
Ben bakirim daha tatmadım o duyguyu
Kadinlari hicbirsey mutlu etmez
İstekli bir partner mutlu eder
Daha gelmedim ben oraya🫣🫣
Yalanmayı çok severim mesala uzun uzun
Kim sevmezki😂
Sevmeyen yok onu
Boşalana kadar
Önce romantiz sonra sert devam etmeli
Sürprizlerrr çok mutlu olurum
@Balımmmki hediye gibi mi
Zevkli oldu tekrar deneyim