Erkekleri kotulemek amacım yok burada sadece benim beğendiğim tarzda erkek nasıl karşıma cikabilir? Ben ne yapmalıyım bunun için doğru dürüst bir ilişki istiyorum çünkü artık çünkü hiç sevgilim olmuyor hepsi aynı tip erkekler oluyor onlara da duygu hissedemiyorum hisettigim de sonra görüyorum ki haddini asiyor ve beni obje gibi görüyor ben de ayriliyorum (flört asamasinda)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle doğru ama kadın erkek diye de ayırmıyorum insana ilgisini sevgisini verecek onu merak eden birlikte vakit geçirmek isteyen vakit geçirdikçe keyif alan mutluluk duyulan bir ortama öyle ihtiyacım var ki insanlar sahte geliyor herkes bir amaç uğrunda sanki amaçsız sevgisini verecek kimse yok mu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSana hak veriyorum ama onlara da hak ver o tip erkekler düz düşünüyo nasıl diye sorcak olursa cinsellik için takılan kızlarda var erkek ne yapıyo bu sefer mesela 20 kıza yazıyo 5 cinsellik istiyosa onu bulmaya çalışıyo onun gibi gibi düşün umarım anlatabilmişimdir
013 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten sevgilimle cinsellik yaşarım ama böyle davranmalari saçma ve değersiz hisettiriyor düşünsene
Bir kız var ve gelip sana da yazıyor 20 erkeğe aynı anda yazıyor sen daha yakın hisediyorsun onu sana yoneldigini hosediyorsun kız sadece sexting cinsellik vs için senle konuşuyor sonra ortada kayboluyor ya da gecistiriyor seni hayatına neden alasinki böyle bir kizi- +1 yıl
Bu zamanda birine güvenmek değil zaten erkeklerin çoğu senden kısa sürede cinsellik istiyosa bil ki amacı o bırak ilk konuşmaları 3 4 ayda cinsellik istiyosa ilerde ne yapcağı belli olmaz herkesin karakteri tabii aynı değil ama kolay kolay güvenme. Peki bi erkek sana bu cinsellik sohbeti açmasa ilk sen açar mısın tabii bu mucize
Soran+1 yılBelki de sorun bendedir kendimi geliştirmeye bakicam
- +1 yıl
Daha önce bi erkekle yakınlaştın mı peki yani güvenmek zor bu zamanda birisine. Erkek sevişip ayrılabilir bazılarının niyetleri o
Soran+1 yılYok yapmadım
- +1 yıl
Günah olduğu için mi yapmadın yoksa kimseye mi güvenmedin
Soran+1 yılMüslüman değilim kendimle alakalı mi ne öyle bir sorun var ailemde duyduğum şeyler korkularım falan
- +1 yıl
Neden müsluman değilsin inanmamanı gerektiren şey ne
Soran+1 yılInanmıyorum dine saçma geliyor
- +1 yıl
Saygi duyarim ama bu dünyada adalet yok bence herkes yaptifinin hesabini vermeli kimsenin yanına kalmamalı
Soran+1 yılBi ben sevisemiyorum off nasıl adalet bu
- +1 yıl
Yo bende yapmadim evlenmeden istemem
Soran+1 yılBen isterim ama
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin bir zamanı olur. Tipin konumunda bile olsa öyle erkeklere posta koyacaksın ki, sonra üzülmeyesin. İyi biri denk gelecektir emin ol.
Zamansız öten horozun başını keseceksin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani bunu biraz kadinlar yaratti diyebiliriz (hepiniz degil) yani yapacak bir sey yok aşk arama bu devirde mantik ara kafan uyuyorsa devam et
019 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ask arama🥲
- +1 yıl
bak simdi siz kadinlar asik oldugunuz erkekten ayrilinca iki hafta eve kapanip sonra devam edip yeni ask ariyorsunuz ama biz erkeklerde ask kavrami tek kisiye yakisir degistirip baskalarina yasanmaz onun icin zamaninda erkekler ask acisi bir kere cektiyse ikinciye asik olamazlar asik olma ozelligi yok olur belki baglanir ama zamanind baska birine baglandiysa o duyguda yok olur ve tek kiside kalir ozel duygular hisler yeni insana kurmasi cok cok imkansiz aslinda bu ask denilen gereksiz duyguya en cok erkekler deger veriyor anlamini aslnda onlar tasiyor ama maalesef cogu erkek erken yasta asik olduklari icin asik olmzlar baska kadinlara
Soran+1 yılManyaksinjz siz ama bu nasıl bir dusunce
Soran+1 yılBiz de aşık oluyorum ama vazgecmiyoruz
- +1 yıl
ama baska birini ayni gozlerle bakip sevgi besliyorsunuz biz ayni sicakligi baska gozlerde aramayi bilmiyoruz sezen aksu nun da dedigi gibi ben sende tutuklu kaldim misali bir kiside tutuklu kaliyor duygumuz ondan belkide bu erkekler kucuk yaslarda bu kadar fazla arabesk seviyor
Soran+1 yıl😐tuhaf canlilarsiniz hshhshs ama şimdi bu celiskiyi goruyorsun benim suçu nee
- +1 yıl
zamaninda seni seven erkege duygu beslemiyorum diye kabul etmemen senin suçun genelde erkekler boyle durumlarda kendinde suc bulur tipimiz yok ki bizi sevsinler paramiz yok ki bizi sevsinler kim severki bizi falan diye kendini gazlar gazlar sonra unutmaya baslar seni degil ama sana olan sevgiyi unutur kimseye beslemez o hisleri cunku yine derinliklerde bir yerlerde sana hala ihanet etmemeye calisiyor aslinda ondan baska kadinlara ayni duyguyu vermiyoruz
Soran+1 yıl🤐🤐bisey diyemem bunun üzerine
- +1 yıl
ama sunuda soyleyim gecmisteki o kisyi de nefretle aniyoruz bizeeki o duyguya ihanet ettigi icin asla onu kabul etmeyiz dönse bile yalvarsa da olmaz yani
Soran+1 yılBizde de aynı bu saygiyi kaybediyorsun cunku
- +1 yıl
onu diger erkekler dusunsun ben bir kere asik oldum sevgimi kullandi digeri ilk sevgilimdi ve baglanmistim garip sekilde aşık değildim ama o da aldatti muhtemelen de son sevgilim olarakta kalabilir yani
Soran+1 yılUzucuymus benim de hiç olmadı hatta senle konuşuyorduk hshsh
- +1 yıl
hatirlamiyorum o kadar kisi mesaj atiyor ki bazen unutuyorum
Soran+1 yılKayserili
Biri vardı o)- +1 yıl
haa kiz yine mi sen 😂😂 bak bu iki oldu
Soran+1 yılSen karşıma ciktin ama
Kayserili olan ben değilim buarada- +1 yıl
bende degilim ama yasiyom
Soran+1 yılAa dogruu başka biryerdendin
- +1 yıl
evet
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen kendi yaşıtlarınla takiliyorsun çünkü onlar da genelde ergen dusunceleri sahip olur..
04 Yorumla
Soran+1 yıl30lu yaslarindakilerle mi takilayim
Soran+1 yılAnlıyorum ama yani gecligimi de yaşamak istiyorum ben yaşıtlarım hem daha iyi bu konuda sadece biraz ergen
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun yasitlarin şu an hala okuyor... fakat mesleğini eline almış erkek birşeyi bilen erkek seni mutlu eder gezdirir yedirir içirir ( bunu yanlış anlama ). Hani tek yaşıyorsa onunla görüşmelerin daha rahat olur fakat 20 li yaşlardaki erkek hala baba parası yiyor aile evinde yasitor ya da öğrenci evinde bir düzensizlik içinde yaşadığından hayatına seni dahil etsede seninle de düzenli görüşmek konuşmam beraber vakit geçirmek istemez tek amaca yönelik hareket etmesi bu sebeple senden sonra bir baskasi gelir o gun
+1 yılSen nasıl birisini istiyorsun, mesela karakteri nasıl olmalı?
04 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz biri olmamalı nude attım diye gidip bunu yaymamali
Iste seviyorum ilgi gosteriyorum diye eseklik etmemeli saygisini kaybetmemeli cepte gormemeli- +1 yıl
Öyle herkese ude atma zaten, atılacak insan var atılmayacak insan var. İlk başta saygı duy ve saygı göstermesini bekle. Mesela sem hayır dediğin zaman sana nasıl davranıyor bunu izle. En önemli olan şey bu.
Soran+1 yılSabirla davranıyor ilk sonra manipulatif oluyorlar
- +1 yıl
Bırak karşındaki uğraşsın sen tut kendini.
Maalesef sevmenin gücünü lezzetini bilmiyorlar.
Not: Talibiniz değilim sadece fikrimi söyledim.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce buradan buradan sevgili arama eğer arıyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdan da olmuştu o yüzden olabilir bunu bilmiyordum ve uniden de aynı şekilde ya da bir yere gidiyorum yine aynı 21 23 yaş arası
- +1 yıl
Sürekli aklı fikri uçkurunda olan kişilere denk gelmişsin üzücü, umarım doğru aşkı bulursunn
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayrilmakla doğru yapmışsın. Beklentiyi karsilamiyorsa, olgunsan öyle birini istersin.
00 YorumlaAslında hepimiz için aynı şey geçerli. Zamanla öğreniyoruz kime güvenip kime güvenmemiz gerektiğini.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılArayış içinde olmaktansa kısmete bırak.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin hep bir sevgilim olsun istiyorum
- +1 yıl
Bekleme kapına gelecek merak etme.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen doğru olanı yapıyorsun ama deneye deneye bulacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam buldun gerçek ve normal erkek dicektimte yaş kriterine uymuyorum sanki üzdü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa aynı ben bu soru, en iyisi yalnızlık deyip oturuyorum kafam rahat
00 YorumlaHer erkek bir dğil ama genelleme yapınca evet öyle biraz iyi tanımak lazım
00 YorumlaEleye eleye doğruyu buluyoruz işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoruma gelinn ahahha
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Fiziğin kaynaklı muhtemelen
04 Yorumla
Soran+1 yılO da olabilir spora başlıyorum bu yaz
Soran+1 yılYok degilki onlar öyle yaklasiyor
Duygulara kapıldığımda tek aldığım hüzündü.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAma buradaki yaş profili zaten genelde ergenler
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmiyordum
Çünkü olgun olanlarda yaziyordu 30-35arasi hatta 38 olan bile vardı bana yazan- +1 yıl
Benim gördüğüm kadarıyla genelde 18-25 civarı
Soran+1 yılBen 25 yaşta asagiyla konuşmuyorum 25-30 arası oluyor onlarda sanırım sadece cinsellik peşinde ama unide falan 21 23 yaş arası oluyor birde Normal konuştuğum kişiler yoruyor o da 28 33 yaş arasi
- +1 yıl
Anladım yaş aralığını seçmek senin elinde aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi Şehirdesiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe tip bir erkek istersin 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Demek ki yanlış insanlarla temas kuruyorsun
00 YorumlaYaş kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl20
+1 yılnerde arıyosun ki sen
04 Yorumla
Soran+1 yılburada da vardı konustuklarim normal uniden de
- +1 yıl
seçimlerinde problem var o zaman :)
Soran+1 yılNe yapmalıyım işte onu sordum ben de😊
- +1 yıl
bu öyle bişey değil ki tarzını değiştir
+1 yılSorun gayet ortada
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş sorun
- +1 yıl
Diyalogları direk kesin çöz
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiltre yap
00 Yorumla
+1 yılCiktim bile..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılNasıpp
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Gerçek ve normal bir erkek karşıma çıkmıyor, sadece cinsellik için yaklaşıyorlar. Hep ergen erkeklere denk gelmem neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat