Cinsel Yaşam Neden erkekler hep cinsellik için yaklaşıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Neden erkekler hep cinsellik için yaklaşıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba,Kişilik ve karakter meselesi, bana göre boş insan, menfaatçi ve çıkarcı insan! 😅Canları cehenneme lanet olası pislikler! 😅 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Cinsellik ten nefret ettim artık ahahaha Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Valla mı ne güzel diyecektim de hiç güzel değil cinsellikten değil 😅aklı fikri önceliği cinsellik olandan uzak dur 😅 yeterli Cinsellik yani seks faydalı sağlıklı güzel ama herkes ile mantıklı değil şahsım adına Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Yanlış, sohbet için de dert ortaklığı için de yaklaşılır gündem konuşmak için de yaklaşılır bilen biliyor 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Kadınlarda öyle. Erkekleri kadınlar böyle yaptı. Ama genel bir bak. Lafım senin şahsına değil. Erkektede kadındada edep adaplar değişti. 0 0 Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Altta engelle falan diyenlerde öyle yaklaşıyor 😅ama saklıyorlar 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben Akrep burcu erkeği olduğum için, seks benim hayatım vazgeçilmez bir parçası. 0 0 Yorumla
esmer0692 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Genelleştirmeyelim, leş insanlarla tanışıyorsunuz diye her erkeği bu duruma ortak edemezsiniz. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Başka ne için yaklaşacaktı? Kara kaşına kara gözüne mi yahu. 0 0 Yorumla
zaman1453 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Erkeyine. Gore deyisir hepsi ayni deyilldirrr parmaklarina. Bak. Hepsi. Aynimii 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben yaklaşmıyorum, o erkekler gibi değilim yani 😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aferimmm aşkooo Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Baska ne icin yaklasacaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayyy... Ben senin varyaa... Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. düzenli ve sağlıklı cinsel hayatları olmadığı için 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belkide sana öyle geliyordur Melisawest 0 0 Yorumla
ErkeksiLezbiyen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Sapık oldukları için 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle askim Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çünkü istedikleri o 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Yapanı engelle 0 0 Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Bu sitede abaza çok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Kişilik ve karakter meselesi, bana göre boş insan, menfaatçi ve çıkarcı insan! 😅
Canları cehenneme lanet olası pislikler! 😅
Cinsellik ten nefret ettim artık ahahaha
Valla mı ne güzel diyecektim de hiç güzel değil cinsellikten değil 😅aklı fikri önceliği cinsellik olandan uzak dur 😅 yeterli
Cinsellik yani seks faydalı sağlıklı güzel ama herkes ile mantıklı değil şahsım adına
Yanlış, sohbet için de dert ortaklığı için de yaklaşılır gündem konuşmak için de yaklaşılır bilen biliyor
Kadınlarda öyle. Erkekleri kadınlar böyle yaptı.
Ama genel bir bak. Lafım senin şahsına değil.
Erkektede kadındada edep adaplar değişti.
Altta engelle falan diyenlerde öyle yaklaşıyor 😅ama saklıyorlar
Ben Akrep burcu erkeği olduğum için, seks benim hayatım vazgeçilmez bir parçası.
Genelleştirmeyelim, leş insanlarla tanışıyorsunuz diye her erkeği bu duruma ortak edemezsiniz.
Başka ne için yaklaşacaktı? Kara kaşına kara gözüne mi yahu.
Erkeyine. Gore deyisir hepsi ayni deyilldirrr parmaklarina. Bak. Hepsi. Aynimii
Ben yaklaşmıyorum, o erkekler gibi değilim yani 😂
Aferimmm aşkooo
Baska ne icin yaklasacaz
Hayyy... Ben senin varyaa...
düzenli ve sağlıklı cinsel hayatları olmadığı için
Belkide sana öyle geliyordur Melisawest
Kestirmeyi kullanıyorlar
Ben kendi adıma ruhum aç diyebilirim
erkek milleti öyle işte beyni sadece orada odaklı
Sapık oldukları için
Aynen öyle askim