Bu erkekler neden hep kadınlara cinsellik için yaklaşıyor. yani neden sevgiyle aşkla yaklaşmaya çalışmayıp sırf cinsellik için istiyorlar anlamıyorum, birisi vardı konuştuğum hep cinsellik konuşmak İstiyordu ben de direk engelledim çünkü cinsellik olmasını istemiyorum tabi oda olcak ama ben aşkla istiyorum. Yaa hep cinsellik hep cinsellik soğudum bir şey yaşamadan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlişkinin temel direklerinden birisi de cinselliktir. Kültürümüz, kızları evlilik öncesi cinsellikten uzak tutmaya çalıştığı için böyle bir durum yaşanıyor. Bir ilişki düşün, iki temel direği var , hoş aslında pek çok ama anlaşılır olması bakımından iki temel üzerinden yürüyeceğim.
Bunlar sevgi ve seks. İlişkide normalde kadın da, erkek de; bir miktar sevgi, bir miktar cinsellik katarak bu temeli kurmalı. Ancak kadın ilişki temeline sadece sevgi veriyorsa, bunun bir ilişki olması için erkeğin de sadece cinsellik vermesi gerekir ki iki direk üstüne ilişki kurulsun...
Aksi takdirde yaşadığınız ilişki falan değil, arkadaşlık... İnsanlığın doğasından cinselliği çıkartamazsınız. Cinsellik istemiyorum diyorsanız cidden çok ama çok büyük bir sorun yaşıyorsunuz demektir ve bu tedavi edilebilen bir durum.
Yok öyle hem karnım doysun, hem börek bütün dursun...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden biliomusun cunku zamaninda cok seviyoruz guveniyoruz baglsniyoruz ve birde bakmisiz ya aldatilmisiz ya da terk edilmisiz sonrasindada s. mek icin kizlari istiyoruz önce kizlsr hayatimizi s.. kyor sevgimizi masumiyetimizi kalbimizi hayatimizi verdigimiz yillari s. kyor sonra bizde direk kızları o yönde istiyoruz. Sonraasindada erkekler neden cinsellik icin yaklasior gibi sorular cikio niye sexs objesi oluyoruz gibi gibi sorular cikiyo siz bizim sevgimizi kalbimizi s. kp ihanet etmeseniz bizde sizi s. mek icin yaklasmak sevmek icin yaklasiriz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki yanlış yerde arıyorsun ya da yanlış imaj veriyorsun tamamı böyle ise bu bir neden bu sana bağlı olan bir de karakteri bozuk olup herkese oltayı atmaya çalışan tipler var ama herkes de öyle değil kısacası bu göreceli kavram eğer bir kıza gelen tüm erkekler cinsellik için geliyorsa ya kadın da sıkıntı var ya da karaktersizleri üzerine çekebilme yeteneği var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü erkek oldukları için. biz kadınlar o eylemi başlatmayacağımıza göre onlar başlatıyor. yaratılış diyelim biz buna. dünyanın her yerinde erkek böyledir. sapıklardan bahsetmiyorum yalnız. bir de tabi cinselliğe erişemiyorlar ondan böyleler. arıyorlar her kapı kapalı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu sabah soran da senmiydin bilmiyorum ama şöyle yapmak lazım yani madem böyle bir durum var iliskinin başında karşındakine benden cinsellik bekleme de adam hala yanindaysa sevgisinden yanındadır basit bir çözüm bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılBizim hormonlar sürekli üreme esaslidir o yüzden bizim amacımız üreme kadınlarda ki olaysa anne içgüdüsü çocuk olunca sahiplenir bu doğanın kanunu gibi bir şey hayvanlarda bile aynı olay
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Yok ya hepimiz ole degilizdir
Ama istisnasiz hepsi ole yapmissa 2 olasilik var
Ya birisi adini cikardi duyan ole yaklasio
ya da cok sexysin insanlar sana dayanamio00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani bir kesim var erkeklerin içinde açlar cinselliğe dışarıda kendilerini ifade edemiyorlar ve bu konuda saldırganlar bu sebeb den dolayı bu hali alıyor
00 Yorumla
+1 yılAma sevginin, aşkın, tutkunun olduğu yerde sekste olur. İnsan sevdiğine dokunmak ister, istemeli de bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen sahsen asktan yana yuzum gulmedi artik bende cinsel yonden yaklasip sadece keyif almaya bakiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBızım erkekler ac karşındakinden faydalanma peşinde gercek seven cinsellik ıstemz sevdiğini kıracak bir şey yapmaz
00 Yorumla Son zamanlarda insanlar o kadar bunaldık ki evlilik düşünen kalmadı bu yüzden kendini başka ve farklı şekilde tatmin etmeye çalışıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. tek derdi cinsellik olmayanlar biraz fazla seçici olur. sana denk gelenler herkese yürüyen tipler olmuş hep
00 Yorumla
1 yılÇünkü erkekler Tabii gereği tek eşle müsait değil hangi petekten bal alırıma bakıyor dikkatli olmak gerekiyor genelde kullanır kullanır atar
00 Yorumla
+1 yılşimdi ergen z kuşağaı her kuşu tatmak yemek ister malasef durum bu
00 Yorumla
+1 yılBizde aşk arıyoruz bizi gören yok o pislikler yüzünden bizi seven yok
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek cinsellik icin yaklasmaz, sevmiyodur seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Cinsel acligin afrikadi cunku
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Yeni nesil böyle sen 80 lerde kalmışın 😅
00 Yorumla
+1 yılSende ellet ğösterme...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılAsk mask yok. Bu böyle siz de uzak durun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. işte bunlar hep yokluktan ya da fazla açlıktan
00 Yorumla
+1 yılYokluk etkisinden olabilir
00 YorumlaNeyle yaklassin ya
20 Yorumla
+1 yılacaba?
10 Yorumla
9 ayBaşka ne için yaklasacaklar her şey 250 gram icin
00 YorumlaHuyumuz kurusun napcan
00 Yorumlaaşk olsun
00 YorumlaÇünkü cinsellik dinlendiriyor
00 Yorumlaseksi misin
00 Yorumla
+1 yılbilmemm beden acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes aynı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSence neden bir dur düşün bakalım
30 Yorumla* düşündüğü için
00 Yorumlaseks sevgiyi doğurur
00 Yorumla
+1 yılalışmalısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi