neden erkekler bana hep cinsellik için yaklaşıyor . kimseyle birşey yaşamadım . tamam seksi bir kızım biliyorum . ama neden sevgiyle aşkla yaklaşmaya çalışmayıp sırf cinsellik için istiyorlar . birisi var konuştuğum hep cinsellik konuşmak istiyor bulunduğu şehire gidip sevişmemizi istiyor . ben onu seviyorum . cinsellik olmasını istemiyorum tabi oda olcak ama ben aşkla istiyorum . hemen yaşamayı istemiyorum tanımadan . sonra hemen kaşar bilmem ne deniliyor . ben istemiyorum o istiyor ondan ayrılmak istemiyorum . seviyorum . hep cinsellik hep cinsellik soğudum birşey yaşamadan .
Cevabın nedir?
Erkeklerin kanında vardır cinsel anlamda birşeyler yaşama cinsel dürtüler normal ama karşındakinin seninle sürekli cinsellik konuşmak istemesi seni sevmediği anlamına da gelmeceği gibi sevdiği anlamına da gelmez. Ama kendimden örnek verecek olursam ben hem konuşmak hem yaşamak hem de karşımdakine özel olduğunu hissettirmek isterim. Benim sevgilim herşeyiyle benim olmalı yeri geldiğinde cinsellik konuşur yaşarız yeri geldiğinde ben ona özel olduğunu hissettiririm yeri geldiğinde o bana hissettirmeli benim olduğunu her zaman benimle olmak istediğini ve bana değer verdiğini anlamalıyım.
1021 Yorumla
Soran+1 yılher dakika konuşmuyor ama konuşmayı seviyor . terbiye sınırını aşmıyor zaten . ama henüz tanımıyoruz birbirmizi . böle yapması beni korkutuyor
- +1 yıl
Valla dediğin gibiyle bence normal ilişkinde dengeyi sen kuracaksın sen yaşamak istersen onu yaşarsın. Onu sevdiğini ama çok fazla bu konuda konuşmak ve birşeyler yaşamak istemesinin seni kaygılandırdığını söyleyip onun cevap vermesine izin ver. Benim sevgilim olsan ben yine seninle her fırsatta konuşmak bir şeyler yaşamak isterdim ama yanımdayken de sevişmek dışında ne kadar değerli olduğunu da hissettirirdim. Ancak fazla ilgi de bıktırıyor. Denge kurmak lazım o da ikinizin çabasıyla olacak bşy
Soran+1 yılbilmiorum yaa . çok seviyorum kaybetmek istemiyorum bu sefer de . daha önce çok sevdiğim birini kaybettim . ama bu sefer gitmesini istemiyorum . zaten çok zor ısınan biriyim birine . bu seferde buda giderse ne yaparım bilmiyorum
- +1 yıl
Kaybetme korkusuyla yaklaşma ama çok da rahat olma. Senin sınırlarını aşmadığı süreçte konuşmanda sakınca yok yeterki cam falan açma o kaydetmese de nette pc de trojen varsa kaydeden olabilir. Cinsellik konuşmayı sorun yapma ama diğer konularda da konuşmaya onu sen teşvik edebilirsin. Dozunu yine sen ayarlayacaksın. Güzel güzel konuşarak çözemeyeceğin şey yok. Uzakta olduğunuz için onun seni her an arzulaması çok normal kendimden biliyorum. Zamanla daha iyi olur.
Soran+1 yılyok öyle camda falan birşey yapmak istemiyor yani öyle birşey talep etmedi . zaten kaydetmez . önemli bir işi prestiji var . öyle bir şey yapıcak serseri biri değil . ama tanımadığım için henüz sanki biraz kötü hissediyorum .
Soran+1 yılhmm tamam bunları yapıcam
Soran+1 yılya bir kere sordum aslında . hayır diyor . sadec cinsellik istemiyorum falan ama buda önemli bir konu diyor . beni çok istediğini biliyorum . ama herşeyi sırayla yaşamak istiyorum
Soran+1 yılanladım . çok sert davranma diyorsun
- +1 yıl
ya erkeğini dişiliğini kullanarak normal konularda konuşurken bile tahrik edebilirsin. açık açıkda söyle ben de seninle birşeyler yaşamak isterim ama çok fazla bunu konuşmak dillendirmek de bir noktadan sonra itici gelir diyeblirsin. onunla o konularda konuşacağın zamanları sen belirleyebilirsin tabi arayı da fazla açmadan. hiç beklemedi bir anda onu coşturabilirsin.
Soran+1 yılevet haklısın . soğuk biri olarak görmesini istemiyorum . geçenlerde aramızdaki bu şeyin adı ne dedi . bende birşey diyemedim . aramızda müthiş bir çekim var .aşk mı bilmiorum ilginç birşey
Soran+1 yılhaklısın . buzdolabı gibi gözükmek istemiyorum . baştan çok sert çıkıştım bu konuda . ama bende istiyorum tabi ama sırası var dediğim gibi
Soran+1 yılay utanırım öyle demeye
Soran+1 yılüff yaa odun gibiyim bu konularda
En İyi Cevaplar
bak işin sırrı üçüncü cümlende gizli. tamam seksi bir kızım. sadece seksi bir kız olma, ideallerin olsun bu hayatta, amaçların olsun, evleneceğin insanı yol arkadaşın gibi gör, seni böyle görmeyenlerden uzaklaşıp seninle bir ömür yaşamayı düşünecekleri bul, yoksa hasretle sabırla sukunetle ara. zamanını olmayacak insanlarla tüketme. sana sadece cinsellik ile bakanı sevme. kendini önce sen sadece seksi olarak tanımlarsan oda seni seksi tanımlar. sen kendini nasıl görürsen karşı taraf seni öyle görür bunu unutma.
171 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Erkeklerin çoğunun bir sıralaması yoktur cinsellik ilk plandadır.
Kadınların çoğu içinde önce aşk sonra cinselliktir.Çünkü kalbimizi paylaşmadan bedenimi paylaşmak istemeyiz önce kalbimiz bütünleşmeli sonra bedenimiz...211 Yorumla
Soran+1 yılevet
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
75Cevap
+1 yılerkekler neden cinsellik için yaklaşıyor çünkü cesurlar korkuları yok kaşar gibi laflara mahrus kalmıycaklarını biliyorlar hamile kalma gibi dertleri yok bekarsa doyumsuzluk var merak var oyüzden..
bayanlardaysa millet ne der el ne der sevişirsek seviştiğim çocuk ne düşürnür hakkımda hep şüphe kuşku birazda utangaçlık biraz haya erkeklerdeki cesaret kızlarda olsaydı kızlar bize tecavüz ederdi diyor doktorlar. çünkü bir kız bir erkekden 4 kat daha azgın oluyormuş bir seks erkek için 2 dakkalık sey 2 dakkada boşalıyorlar kızlar erkeğe göre daha doyumsuz ama kızlar mastürbasyonla kendini tatmn ediyor erkekse Seksi tercih ediyor hepsi bu30 YorumlaSen kendin sorunun problemin cevabını vermişsin ,
Etraftan kaşar vs derler dedin , tüm korkun bu sırf bu korkun yüzünden cinsellikten soğuyacaksın yaşamıyacaksın ve yaşatmıyacakdın ve belli bir yaş geçtikten sonra bu artık psikolojinede işliycek , evlensen bile arzulu istekli bir cinsellik yaşıyamıycaksın, aslında bu senin düşündüklerin bizim toplumun %90 ında var etraf ne der kaşarmı der motormu der vs vs vs, iki kişi arasında yaşanan birşey ve zaten ona güvenmiyorsan konuşma bile güveniyorsan ikinizin arasında kalacak birşey için başkalarından korkmana gerek yok30 Yorumla
+1 yılGüzel olduğun için seni dölleyip çocuk sahibi olmak istiyor. İçgüdülerinde var. Beynine böyle programlanmış. Yapacak bir şey yok, istemiyorsan istemiyorum demen gerekiyor. Cinsellik aşktır falan yazsam biraz klişe kaçacağını da hesaba katarsak, istemediğini net ifade edersen daha yapmaz herhalde. Seviyorum dediğine göre hoş görmüşsün de böyle olmuş.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba
Erkekler için kadın öncelikle cinsellik demektir şöyle düşünün halı saha maçına ya da bilardo oynamaya zaten erkek arkdaşı ile gidiyor değil mi.
Kız arkadaşı hele sizin gibi sexy ise ( yazdıklarınıza göre) öyle anlıyorum bu kaçınılmaz olur, çok az erkek çok güzel sexy bir kız la romantik takılmayı düşünür ne yazık ki takılsa da bu yatağa kadar sürer en fazla.10 Yorumlaerkek milletiyiz işimiz bu espiri bir yana sadece romantizim isteyen erkeklerde var hepsi aynı değil sen rastlamamışsın artık hayat bu biriyle muhabbeti kurdunmu direk yatak ilişkiler hayat böyle benim rasladıklarım çoğuyla böyle yürüdü senin gibi düşüneni ilk defa görüyorum aslında olabilir tuhaf olmamalı ama günümüzde işler böyle yürüyor
00 Yorumla
+1 yılKendi adıma söylüyorum aşkın sevginin somutsal icraatları dokunmakla fiziksel eylemle olur ama bunu bir kullanmak enayi yerine koyarak yapmak var birde helalin olur layıkıyla yaparsın benim mantigim helalin olur vijdanim rahat olur sinir tanımadan tabulari yıkmış şekilde yaşarım esimle
00 Yorumla
+1 yılBaban erkek kardeşin amcan dayın deden kayın baban yakında eşin olacak kişinin kardeşleri çünkü yarın birgün onlarda baba dede amca dayı kayın baba olacak söyledigin laflara dikkat et her erkek aynı degildir her kızfa aynı degildir ayıp bu söylediklerin sonuçda biz erkeklerinde bu yazdıklarımın kadın olanı kız olanı yegenlerimiz kardeşlerimiz yenge hala teyze nene vesayre vesayre bisürü kız kadın yakınlarımız var böyle şeyler iyi değil .
00 Yorumla
+1 yılO** ço*** oldukları için hemen öyle yaklaşıyorlar ama kizkardesleri ablalari varsa baska bir erkek onlarin yaklaştıkları gibi onlarin yakınlarına da yaklastirmazlar. Öyle pi*** lere vermeyeceksin bacım. Seven erkek zaten kıyamaz sana.
34 Yorumla- +1 yıl
Tabirin çok yanlış olmuş kardeşim. ları demek herkesi bir kefeye koymak demek. a
Herkes aynı değil.
Ben sevgilime asla Cinsel objeymiş gibi görmedim.
Benimde kız kardeşlerim var. Onların kötülüğünü düşünmediğim gibi başka kızlarından, sevgiliminde kötülüğünü istemem. Sevgilim beni aldattı o ayrı mesele. - +1 yıl
1. Si; ları eki 1 den fazla olduğu için onu kasdettim herkesi aynı kefeye koymadim.
2. si ; sen neden bu kadar çok alındın? Düşüncemi yazdım orda herhangi birine gönderme yapmadım. Kendini açıklamana gerek yoktu.
erkek ister... sen vermeyeceksin..kanıtla bunu ona...yoksa yine cinsellk yine cinsellk...
56 Yorumla
Soran+1 yılvermiyorum zaten ama hep istiyolar
Soran+1 yılyapıyorum anlamıyorlar
- +1 yıl
Kesinlikle izin verme asla konuşma ayrılınca pişman olursun, kendini kullanılmış hissedersin asla izin verme, o kadar basit değil bu olay, istiyorum demekle olmaz, senin koruman gereken bir ahlakın var, giderse gitsin bişey olmaz, herkes layıkını bulur
- +1 yıl
@nesoracaktın78 ahlakin cinsiyeti mi var Allah icin surekli bu cocugun cinsellik istrmesi ne kadar normal degilse cinselkigin 2 kisinin zevki icin yasandigi icin kullanilmis kimse kalmiyo ortada yani bizim topluma gore kadin yaparsa kaşar olur vs soylemlerini destekliyosunuz bu laflarla cok uzucu
+1 yılsen onu seversin ama o seni sevmez senden cinsellik istediği için seni bu gözle görür seninle bunun için konuşur görüşür kendini tatmin etmenin amacında gerçekten seni sevse evleneceği eş olarak görse senin gibi düşünür davranır cinselliği senle evlendikten sonra yaşardı ki daha anlamlı heyecanlı olsun ve evlilik daha sağlam temeller üzerine kurulmuş olurdu
30 Yorumlaçok alımlı çok sexy sin demekki, karşındakinde böyle bir izlenim yaratıyosun heralde. gerçi seven insanın tek düşündüğü şey cinsellik olmaz ama, demekki senin seviyorum dediğin kişi sana sexy olduğun için yaklaşmış diğer güzelliklerini göz ardı etmiş..
10 Yorumla'' tamam seksi bir kızım biliyorum '' Dedi gizli kullanıcı
50 Yorumla
+1 yılÇünkü hepsi olmasada genellikle erkekler cinsellikle bağlanırlar kadınlar ise baglanıp cinsellik yasarlar canim doğasında olan bisey
30 YorumlaBirde seksi kızım dememişmi bırak ona karşındaki karar versin eminim o profilin arkasındaki şişko akşama kadar elinde çhat yapan biri çirkin veya kesin erkektir bir bitmediniz
10 Yorumla
+1 yılOnun istediğini verirsin daha çok pişman olursun. Hem der başka kimselerle yattin bu kaçıncı sonra hamilelik olsa çeker gider bunlar olmasa bile bir iki kez yapar çeker gider hiç acımaz ben kendimden biliyorum hiç taviz verme sakın bak ne derse desin inanma
00 Yorumlaiğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler...her erkek bunu talep ediyorsa önce hesaba kendini çekmelisin...
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka kimseyle yatmadım henüz
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılher şey tamam haklısın da seksi olduğunu nereden biliyorsun?
Bu arada bu kafada devam et, ciddi ilişkide aranılan kadın kendini asla teslim etmeyen kadındır.02 Yorumla
Soran+1 yılzaten teslim eden yok bakireyim . öyle diyolar artı insan bilir kendini . belli yani herşey yerinde
- +1 yıl
S. alaga bak ya aranan kadin teslim etmeyen kadinmis tam bi orta dogu kafasi evlenesiye kadar kac kadina giderler hatta eskorta bile giderler aranirlar sonra is evlilige gelince teslim etmeyen kadin komiksiniz😅
+1 yılErkeklerin değişmez handikapı budur. Yani kadını hep cinsel ilişkiye yönlendirir. Tabiki yanlış. Erkek de kadın da evlenmeden cinsel ilişkiden kaçınılmalıdır.
10 Yorumla
+1 yılErkek olaydın anlardın erkekler once cınsel olarak doymalı sonra sohbet olur gezme tozma olur dostuk olur.. erkek olmasının yapısıbu sen nasıl bayan olarak farklısı oda oyle , sızıın cınslerınız arasıdada erkeklerden daha beterlıvar tanıyorumda
10 Yorumla
+1 yılAklı kafasında değil aşağısındaysa yapacak birşey yok 😊 bence yol vermelisin çünkü vazgeçmez huylu huyundan
10 Yorumla
+1 yılkendin gizli sorup baskalarının gizli cevap vermesine izin vermediğin için olabilir mesela...biraz dusun anlıyacaksın...
10 Yorumla
+1 yılBariyer dibinden mi orta kulvardan mı en dış kulvardan mı atak yapıyorlar yoksa beyaz bayrak ayna mı 😂😂😂
00 YorumlaErkekler olmazsa kendilerine kazık sokacak bazı kadınlar var bence... Cinsellik hayatın bir doğalı, neden bu kadar karşı görüş var anlamadım
00 YorumlaKafaya koymuş seni yiyecek. Anladığım kadarıyla çekicisi adam ne yapsın ben olsam çoktan tatmiştim seni. Ayrıca sevdiğin kadının her şeyini yiyeceksin. herşeyimi tadacaksin sevgi kurukuruya yaşanmaz
20 Yorumlaçünkü türkiyede cinsel açlık yaşanıyor su gibi düşün su olmazsa su ister herkes birşeyler yaşadıktan sonra belki aşık olur ya da sugur senden ne bilimi
10 YorumlaCinsellik hakkinda senle ne konusabilir ki sen musade etmeyince?
21 Yorumladoğa neslin devam etme iç güdüsü sapıklık aptallık...
30 Yorumla
+1 yılŞeytan mı o yoksa kız, günahkar olsun diye mi yapıyor
10 Yorumla
+1 yılBu bir tabuuu. Yani erkeklerin eksikliğini hissettiği şey cinsellik, kadınlarında duygusal yoğunluklarını paylaşmak ve aşk.
00 YorumlaBazı erkekler sırf seks yeter. Elde edınce hersey bıter. Ama hem seks olsun hemde ask dıyenlerde azda olsa vardır. Sevgılın hangısı bunu bulmak sana kalmıs. He seks olmasın konusmasın dersen oyle erkek yok:))
00 Yorumlaevlenmeyi aile kurmaktanda daha çok cinsel açlığımı doyurmak için istiyorum. yaradılış bence
10 Yorumla
+1 yılDünya onun üzerine dönüyor çünkü 😊
130 YorumlaSen gönlünü vermişin o beynini eig hak eden bir görüş bence :)
00 Yorumla
+1 yılSoru metnindeki ikinci cümlen herseyi acikliyor.
30yas bayanların en guzel çağı degil mı?01 Yorumla
Soran+1 yıl30 değilim henüz . ama hep böleydi zaten
seni çok begendiği için inanılmaz olduğun için kendisini tutamıyordur.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o zaman yanına gitsen sana yapacağı belli ne gerek var
10 Yorumla
+1 yılyaa bak yaşın doğruysa zaten geç kalmışsın :( hemen bişiler yap zaten arkası gelicektir :) :) sonra sen istemeye başlarsın :) :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. her şeyin bir zamanı olduğunu anlat ona oturupokonuş bu durumun seni ne kadar rahatsız ettiğini bilsin
00 Yorumla
+1 yılBizde sevmek istiyoruz ama çirkinliğimizden kaybediyoruz
00 Yorumla
+1 yılTüm erkekleri aynı kefeye koyman oldukça yanlış. Bana göre cinsellikten daha önemli olgular var.
10 Yorumla
+1 yılVolkan enerjisini boşaltamazsa fena patlar :)
70 Yorumlaistenir elbet olacak ama zamanını ayarlayamıyor bazı kişiler
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen . daha ilk buluşma oluyor ertesi gün mesaj seni istiyorum . istemiyorum ben böle diyorum ısrar ediyolar . sonra bırakıyorum . şimdi çok hoşlandığım biri var oda aynı çıktı . oysa ne umutlarla başlamıştım . artık ağlamaktan bir hal oldum . bıktım
kadınlarda cinsellik isyiyor zaten çocuk gibi sevgili mi olacaksınız ver gitsin. D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Erkek olsan anlardın ancak sanırım bu sorunun cevabını
10 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan aşk olmaz, sonra ne zararı var cinselliğin olmasının
30 Yorumlaçünkü sevişmek istiyorlar :D
121 Yorumlaşans meselesi dostum çevrendeki erkekler sexi çook seviyor sanırım
00 YorumlaCinsellik de önemli ama tek başına değil sırf o niyetle yaklaşıyorsa sana sıkıntı var.
00 Yorumlakendi azınla itiraf ediyosun sexsiyim diyosun daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılaşkın içinde cinsellikte var ondan olabilir mi acaba?
10 Yorumla
+1 yıldurum şu beyinle üriner sistem organı yer değiştirir ve ömür boyu böyle devam eder :D
00 YorumlaAkılları fikirleri o şeyle dolu
40 Yorumla
+1 yılSanal yapın. bulusursan oral yapın. bunlar ona yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılbence bu adamı bırak o seni sevmiyor
35 Yorumla
Soran+1 yılbırakamam
- +1 yıl
tamam o zaman umarım pişman olmazsın, çünkü ben erkeksem biliyorum ki böyle düşünen bir erkek asla sevemez, çünkü yıllar önce ben de böyle yaklaşmıştım bazı bayanlara.
Soran+1 yılo beni sevicek sabırla bekleyeceğim
- +1 yıl
inşallah
Soran+1 yılinşş
+1 yılMerak etme sadece sana değil herkese oyleler
40 Yorumla
+1 yılKafa hep cinsellikse ayrıl daha iyi
10 Yorumla
+1 yılYürüyen ego olduğun içindir belki
40 Yorumla
+1 yılErkek milletinden ne bekliyosun? Hepsi aynı 😣
41 YorumlaDüzgün biri çıkmamış karşına .
40 Yorumla
1 yılİhtiyac sevse bile gerdekde s miolar mi
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri