Erkekler neden cinsellik için bana yaklasiyolar cinselliği seviyorum ama doğru düzgün erkek niye yok herkes seks derdinde bu kadar mı yokluktasiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi sana şöyle bı açıklama yapayım bir insan ulaşamadığı şey için her yolu dener yani seks için ne yapıp edip konuyu oraya çekerler olgun erkekler doğru zamanı bilir tek fark budur
14 Yorumla- +1 yıl
Soruyu buraya sordun şimdi kimse abaza değil diğer adetle falan olan gönderilerde hepsi saldırıyor kvkskvkd
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
O yüzden farkında isen yabancı ülkedeki erkek ile burdaki erkek bir değil
Soran+1 yılDoğru
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. "Türkiye cinselliğin Afrika'sıdır" diye boşuna dememişler. Bu duruma en büyük etki toplumdaki mahremiyat algısı. Eğer bu tarz durumlar bu kadar gizli saklı olmasaydı günümüzde insanlar bu kadar üzerine düşmezdi. Yabancılarda bu durumlar ergenlikte yaşandığı için ileride üzerine pek düşmüyorlar. Ama bizde yaşanmadığı için her yıl artarak devam ediyor.
10 Yorumla
Kimse artık ilişki istemiyor herkes cinsellik peşinde de ondan. Başta herkes ciddiyim veya iyi yüzünü göstererek yaklaşıyor sonra tadına bakınca yol veriyorlar.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı derecede gözlerinde büyütüyorlar inanılmaz derecede baskılanıyorlar sonra serbest bırakınca böyle istekli istekli tipler ortaya çıkıyor işte yazık
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün aynı soruyu açtığına göre sen de yokluktasın anlasılan.
Git biraz kitap oku. Ailene, kendine zaman ayır12 Yorumla
Soran+1 yılNerede gördün her gün aynı soruyu açtığımı dingil git biraz kitap oku diyosun sorduğum her soruda varsın 😝
Cevap sahibi+1 yılSakin ol çitlenbik
+1 yılTüm erkekleri denemiş gibi konuşmayın cinselik için yaklaşmayan erkekler de olabilir size denk gelmemiştir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tamam cinselliği seviyorsun ama o abaza erkeklere de bu istekli halini gösterme onlara maskülen davran
12 Yorumla
Soran+1 yılCinselliği seviyorum ve ona göre de soru açıyorum abazalar umrumda değil
+1 yılhormonlar rahat bırakmıyor bizi. Ama bu kadarı da fazla
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben bu konulara hemen giren biri değilim diğerlerini bilmem ama...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevmekten daha kolay cinsellik daha basit.. ve daha zevkli..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldüzgün erkek var ama senin tercihin badboy tarzı olduğu için sana onlar yaklaşıyor.
10 YorumlaDirekt mi cinsellik istiyorlar. Cinsellik zamanla olacak birsey sevgililigin ilk zamaninda olacak birsey degil
11 Yorumla
+1 yılYapmayan evet yoklukta yapan ise açlıkla yani fazlasını istiyor
10 Yorumlabu sadece erkekte değil kadınlarda da aynı problem var sanki tanışığ ilişki yaşayıp ayrılmak gibi
10 YorumlaSevgiyi paylaşıp üzülmekten se vücutları paylaşıp zevk almak daha mantıklı geliyor
10 Yorumla
+1 yılE kadınlarda seks derdinde yapacak bişey yok 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaklaşacak başka birsey yok beyninde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cevabını vermişsin işte.. geneli yoklukta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden niye öyle :D
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu sizlere sormak lazim
Cevap sahibi+1 yılMesafe olduğu için bence
Soran+1 yılDiyosun
Cevap sahibi+1 yılEvet mesafeden olabilir aynı şehirde görüşme ihtimali olan birileri için hemen bu konular açılmayabilir
+1 yıldekolteli mi giyiniyorsun acaba
10 Yorumla
+1 yılSeviyorlar
10 Yorumla
+1 yılSen hic buradan tanistigin biriyle sevistinmi
10 Yorumla
+1 yılKızların suçu
10 YorumlaO erkekler seyinle dusunuyir çünkü
10 Yorumla
+1 yılEvet çoğu öyle valla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevap veriyom evet