Aksini kanıtlayan kimse çıkmadı karşıma. Ben beni kendim için seven birini istiyorum oramı buramı s*kmek isteyen ya da orasını burasını bana yalattırmak isteyen birini değil!!!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok yanlış bir algı. Sorunu kendinde ara. Çevrendeki insanları sen seçip hayatına alıyorsun. Neden amacı sadece cinsellik olan erkeklerle iletişimdeyim diye sor kendine çünkü bir erkek olarak iyi biliyorum ki hepimizin karşı cinsle ilişkide arzu ettiği şey bu değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo hepiniz aynısınız bence
- +1 yıl
Sen hep aynı olursan sana rastlayan erkekler de aynı olur. Cinsiyet ayrımcılığı yapmak yerine önce kendinde değiştirebileceğin şeyler arasaydın herkesin aynı olmadığını anlardın. Bu bir karakter meselesi yalnızca erkeklere yıkmak çok saçma. Özellikle son yıllarda sebebini bilemediğimiz bir şekilde kadınlar bu konuda daha ön plandalar hatta.
Soran+1 yılSen beni tanımıyorsun nasıl davrandığımı bilmiyorsun ne kadar da ironik
- +1 yıl
Ben seni bilmeden ortalama bir önyargı içerisinde bulunuyorum benim yaptığım da yanlış ama senin söylediklerinden de pek bir farkı yok demek ki insanları iyi tanımak ve öyle hayatımıza almak gerekiyor değil mi? Hemfikir miyiz? 😄
Soran+1 yılEvet ama yine de hepiniz aynısınız
- +1 yıl
Değiliiiz
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kimse seni sen olduğun için sevmez, sen de bir erkeği o olduğu için sevmezsin. Hepsi belli sebeplere dayandırılmıştır. O yüzden bu mentaliteden bir an önce kurtul lütfen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
+1 yılMaalesefki bu devurde tüm erkekler böyle seven kızları da üzüyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yıldoğanın kanunu bu. yok öyle hem ayranım dökülmesin hem dötüm silkilmesin durumu. ya ayran dökülecek ya döt silkilecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok acımasızca
- +1 yıl
acı gerçekler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalyaprak bizim gibi gerçekten sevecek insanları tercih etmiyorsunuz nerede parası olan dandik insan varsa onlara gidiyorsunuz ondan sonra erkekle oylo boylo diye konusup duruyorsunuz az bile yapıyorlar size
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında karşıdaki hatun kişi böyle bir işaret vermediği sürece efendi takılan biriyim. Tamamen karşıdaki hatuna bağlı benim açımdan
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdaki hatun bişey yapmıyor sadece poposu büyük ve bunun için kendi kendine hallenip azanlar var aşırı sinir bozucu bir durum
- +1 yıl
Yani hatun kişinin fiziği de sonuç olarak etkileyiciymiş erkek pek tabi tahrik olabilir ama etkilenmesini içinde yaşaması lazım. Ağzının suyunu akıtmamalı. Hem hoş değil, hem sapıkça yani.
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Sorun cinsellik peşinde olmayanı görmeme ya da tercih etmiyor olmanızla ilgili
00 Yorumla
+1 yılOnlar icin g0t meme onemli sadece
13 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Evet doğru bunda yalan yok
- +1 yıl
Çok peşin hükümlüsünüz. Ben neyine iltifat ettim mesela?
+1 yılRezaletler gerçekten.
10 YorumlaKızların cündan sevdasıyla yarışır.
00 YorumlaYüzde doksanı böyle artık cinsellik peşindeler
00 Yorumla
+1 yılAksini ispatlamak kolay
00 Yorumla
+1 yılBen aseksuelim bak ister misin beni :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Kafan pırıl pırıl
00 Yorumla
+1 yılİşte ozaman kaybedersin aldatılırsın.
00 Yorumla
+1 yılÖyle olmayan erkeği napacan
02 Yorumla
Soran+1 yılBaş tacı yapcam
- +1 yıl
Yatakta?
Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Huyumuz kurusun
00 YorumlaYaz knka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı