Erkekler neden hep cinsellik peşinde koşuyor ?

Beyler sorum size...

Neden hepiniz aynı amaç peşinde koşuyorsunuz ? Etrafımdaki tüm erkekler,üniversitede okuyorum tüm arkadaşlarım (hiçbiriyle samimi olmuyorum bu yuzden) hepsinin bakış açısı kızlara aynı hep bi cinsel çıkar kızlardan bişeyler elde etme..hepsi sevgilisi varken dahi o gözle bakıyor..tüm kız arkadaşlarım zamanla aynı şeyi söyleyip isyan ediyor artık bu erkeklerin hepsi böyle ! diye..bi kıza bakıyorsunuz tamam o kız sıze bakıyor ama ınanın temiz düşünüyo o kız..sadece sevgı düşünüyo ama bı bakıyo cocuk cok farklı düşünüyo..yani cinsel istek var sadece kızı kullanmak ıstıyo..yani çoğu resmen yatmak ıçın kız arıyor..aslında çok genellemek ıstemıyorum ama bu böyle arkadaşlar niçin böylesiniz ? kızların suçu ne ! :D
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar..herkes cinselliğe bö öcü pis kaka dediğimi anlamış..ben sevgı yoksunu olanları kastedıyorum ozaman kımse uzerıne alınmasın..ortada sevgı yok aşk yok kadını kullanmak amaç bariz ortada ya ! alacağını alıp işi bitince yabancı olan bı ton erkek var..sadece cınsel anlamda yaklaşan tabırı caızse ava çıkan ortalarda dolaşan..tbıkı bı ılışkıde sevgı aşk varsa cınsellıkte olur..ben ılışkılerden bahsetmıyorum zaten..
Erkekler neden hep cinsellik peşinde koşuyor ?