Erkekler beni bıktırdı. Sizce hepsi de sadece cinsellik düşünen boş kişiler mi? Mesaj atanlar falan herkesin derdi tanışmak filan. Hepsinin hormonlarından başka şey düşünmeyen boş tenekeler olduğuna eminim artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbirseyi cok merak ediyorum siz erkekler igrencligi dusundugunuz kadar sevmeyi sevilmeyi niye dusunmuyorsunuz bak ben sahsen ciddiye donuk iliski dusunuyorum kime sorsam ask konusunda ne dusunuyorsun diye aldigim cevaplar hicbirsey dusunmuyorum istemiyorum takilmalik eglenmelik dusunuyorum sadece isimi gorup eglenmeyi dusunuyorum diyorlar siz neden boylesiniz insan hicmi saf temiz masum duygularla sevilmeyi istemez? bir aile kurmak bu kadar zormu ya insanin hicmi sevilmeye ihtiyaci olmaz tek bildiginiz igrenclik cnsellik 5 dakikalik bir igrenc z4vk ugruna kendinizden sogutuyorsunuz ben nerde boyle igrenc seyler dusunen birisini goreyim ondan hemen uzaklasiyorum istemiyorum ben sadece saf sevgi istiyorum sevmek sevilmek istiyorum bir ciddi iliski dusunmek bu kadar zormu yani anlam veremiyorum inanki cok kisiyle konustum birkere bile olsun sevilmeye ihtiyaci biri olan birisine denk gelmedim sonra kadinlarin hakkinda oyle boyle konusup onyargili yaklasiyorsunuz sizden sadece saf sevgi bekledigimiz icinmi bize boyle kotu davraniyorsunuz bizim sevecek kadar yuregimiz kalbimiz var ama o cesaret o yurek o kalp sizde yok hade eyvallah
03 Yorumla- 1 yıl
ask o kadar saf masum duygularla guzel birseyki bazilari aski igrenclige bile sigdirmis aski 2 bacak arasi sanmislar oylesini gorunce asktan yavas yavas soguyorum beni herseyden soguttular bunun gibilerin yuzunden insanlarin sevgiye aska inanci kalmiyor herseyin sorumlusu bu pícler iste daha cok agir seyler soylemek isterdimde neyse saygimi bozmak istemiyorum
Soran1 yılÇok doğru konuştun aynı benim düşüncelerim
Soran1 yılOnlar yüzünden aseksüel oldum resmen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
1 yılgizli den bunu yazman biraz saçma heycan yok göremiyoruz pff neye göre yorum yapiyim bak gitti ilham perilerim
00 YorumlaGenel konuşma sen yine de evet çoğunluk böyle ama her iki cins için de geçerli bu artık kaliteli sohbet kaliteli mizah anlayışı bulmak çok zor artık.
12 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
Soran1 yılÇok zor
Kesinlikle evet🤬 akılları bi taraflarında klavyeye abaniyorlar iiyyyyyy
01 Yorumla
Soran1 yılBence de ıyy haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılCinselik dusenen kisiler adam olamazlar çoğu erkekte bunu aneye kufur kezban hasar olarak üretir
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılKalmadı yaa senin o aradığın normal arkadaşlık ztn artık toplum bile bir kızla bir erkeği normal arkadaş olarak kabul etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇevrendeki beyni tek yönlü çalışan erkeklere bakarak bu kanıya varma çevreni değiştirmeyi dene
02 Yorumla
Soran1 yılHerkes aynı ama
Cevap sahibi1 yılHerkes nasıl aynı olacak bin türlü insan var dünyanın en güzel şeyinin bir tek şey olmadığını bilen milyonlarca insan var
1 yılHepsi değil belki ama çoğu cinsellik için yazıyor tanışma aşamasını geçtik mi direkt bu konuya giriyorlar ay ne kadar sinir edici bir durum bu ya
11 Yorumla
Soran1 yılEvet çok gıcıklar
Gizli Üye(30-35)1 yılHep normal sohbet olmaz mı insan sıkılır bi zaman sonra
00 YorumlaNe bekliyordun ki burada abla
04 Yorumla
Soran1 yılBurada değil ülke genelinde herkes aynı
Soran1 yılNe yapayım yani gidemiyorum ki ülkeden
1 yılSenin beklentilerin neler?
02 Yorumla
Soran1 yılNormal sohbet muhabbet sevgi saygı hani insani şeyler
- 1 yıl
Benim sohbetlerim kişiye göre değişiyor. Senin çizdiğin yolda ilerleyebilirim.
1 yılTanışıp arkadaş olmak isteyemez miyiz yaaa
02 Yorumla
Soran1 yılSizin aklınız sadece başka şey de
- 1 yıl
Yo değil
Kesinlikle öyle istisnasız
00 Yorumla
1 yılSanal takiliyorsan her şeye katlanacaksin kanki
00 Yorumla
1 yılYani ne bekliyorsunuz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılkadın haklı dağılın beyler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kesinlikle hepsinden uzak durmalisin
00 YorumlaGenelde öyle %90
02 Yorumla
Soran1 yıl%100
Abaza çok
01 Yorumla
Soran1 yılHepsi abaza
Genelleme yapma 😀
02 Yorumla
Soran1 yılHepsi aynı
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılhayır sen evlilik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evtt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış düşünüyosun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi