Seksapalitesi yüksek kızlara oluyor bu istek! Tahrik arttıran, dekolte ya da seksi giyimli ve gerçekten güzel bir kıza karşı erkeklerde aşırı şekilde seks arzusu güçlenir :/
libidomuz tavan yaptığında-ki bu sıklıkla oluyor-, evet :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
inan bana sadece sen değilsin ama her erkeği de aynı kefeye koymamak gerek, sadece arkadaş olmaya çalıştığım erkekler bile ilk fırsatta konuyu cinselliğe çekiyorlar ama illa karakterli insanlar vardır belki biz bulamıyoruzdurr
Bu sitede arıyosan bulamazsın zaten bazı yerlerin kitlesi bellidir aradığın şeyin ne oldupuna göre aradığın yer değişmeli inek kafası çalışan çalışkan bi tip arıyosan kütüphaneye gitmeye başlarsın hemen olmaz ama belki aylar sonra bi adam tanışmak için selam verir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kızlarda cinsellik peşinde
erkekler her zaman cinsellik ister ama sadece cinsellik isteyeni ayrı türkiyede çok
Seksapalitesi yüksek kızlara oluyor bu istek! Tahrik arttıran, dekolte ya da seksi giyimli ve gerçekten güzel bir kıza karşı erkeklerde aşırı şekilde seks arzusu güçlenir :/
ban bile öyle geliyor ki öyle yani kadınlar da para için kas için boy için nasıl varsa erkeklerde tek cinsellik için varlar
Sadece sana mıymış?
Bence hemen hemen herkese öyle geliyordur.
Bi’ erkek çok sevdiğiyle de cinsellik ister, beğendiğiyle de..
Ne ekersen onu biçersin. Karakterin neyse karşına o karakterde insan çıkar. Net.
Kizlar doydugu için, erkekler öyle görünüyor
muhtemelen senin gibi düşünenler vardır ama yanlış düşünce
Genel algı maalesef bu yönde ama bu çok büyük bir yanlış bence
Yine kızlar soruyor arada bir cinsiyetçiliğe maruz kaldık.
Her iki cinste de o kafada tipler var. Hayat görüşleriyle uyumlu insanlarla beraber olsunlar. Masumların canı yanmasın
libidomuz tavan yaptığında-ki bu sıklıkla oluyor-, evet :)
inan bana sadece sen değilsin ama her erkeği de aynı kefeye koymamak gerek, sadece arkadaş olmaya çalıştığım erkekler bile ilk fırsatta konuyu cinselliğe çekiyorlar ama illa karakterli insanlar vardır belki biz bulamıyoruzdurr
Bu sitede arıyosan bulamazsın zaten bazı yerlerin kitlesi bellidir aradığın şeyin ne oldupuna göre aradığın yer değişmeli inek kafası çalışan çalışkan bi tip arıyosan kütüphaneye gitmeye başlarsın hemen olmaz ama belki aylar sonra bi adam tanışmak için selam verir.
hayır bana da çoğu öyle gibi geliyor hepsi olmasa da
Her Erkek canlı Dişisinin peşinde koşar her daim Tabiki Dişi Kabul ederse!!!
Zaten size göre herkes sizi dürtmek istiyor. Dünya sizin üzerinizde dönüyor.
Yok değil bu sitedekilwr öyle ama
İzin verildiği kadardır her şey
Yok ama genel olarak öyle bir algı oluştu
Kadınlar yapmıyor diyorsun yani.
Sizler sadece göstermiyorsunuz bu duyguyu
Hayır kızlarda öyle çok ilişkiye giren kız var
Feminist olduğun için sana öyle geliyordur.
öyleyiz tabi :D
Genellemelerinizden gına geldi
Bu sitede böyle
Bazen bana da öyle geliyor
Yok biz Abazayız ama sevdiğimize farklıyız
Neyin peşinde olacaktı😀
Erkeklere de öyle geliyor
Öyle zaten
Bana da kadınlar sadece para peşinde gibi geliyor
Sana geliyor
Kadınlarda ister ama erkekler kadar belli etmez
evet sana geliyor