AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
319Cevap
ön sevişmeyi yapmadan veya 1-2 dk elleyip oral yapıp sonra işini bitirip yatması.
2-3 saat süren bir seks ile 5 dk süren bir seksten sonra erkek ve kadının hisleri cok farklı olur. kadını değerli ve onunla yaptıgı seksten keyif alıp sarılıp seks sonrası duygusallıgı hissettirememesi 5 dk da işi bitirmesi kadını kullanılmış hissettirir.
bencil davranmaları. partnerinin istemediği bir şeye ısrar etmeleri. yani benim yakın arkadaşımla aynı ortamda bir deneyimim oldu sürekli kızın istemediği şeyleri yapıyordu ve bunda ısrarcı oluyordu. kız istemeyerek kabul ediyordu. onları izlediğimde kızın ne kadar isteksiz ve mutsuz olduğunu gözlemledim. bence bunu yapmayın beyler. ilişki esnasında hem mutlu olacaksınız hem mutlu edeceksiniz. sadece sizin mutlu olmanız cidden çok kötü görünüyor
Kadının isteklerine önem vermeden kendilerini düşünmeleri, mesela ön sevişme çok önemlidir. Özellikle kadın için paldır küldür olaya girip sonuç odaklı yaparsa sadece erkek zevk alır. Kadın erkeğe göre daha geç zevk alır bu konuda, ön sevişmenin de öyle 3-5 dakika değil uzun sürmesi gerekiyor. Kadının önce ateşlenmesi gerekiyor. Erken boşalma sorunu varsa da kadına yine zevk veremez.
Sadece kendilerini düşünmek. Ki onlar boynuzlanmayı hayli hayli hak edenler. Bir kadın olarak kendimizi de düşünmeliyiz d mi? Kocam öküz ise , hep öküz hep öküz bir yere kadar. Biraz da aslanın tadına bakmalı, dmi? kaç kere geleceğiz bu hayata.
Not:erkekler , bu yazdıklarıma boşuna olta atmayın , KS de kız arayan erkek, benim için erkek değildir. Bunları kızlar için yazıyorum. Siz erkekler okumayıverin.
Kadınların sadece penisten hoşlanıyor olduğunu sanmaları bence. O bizde var tamamız sanıyorlar garipler.
Sanmıyorum ama bi bakim dedim yorumlara nerede hata yapıyormuşuz diye. Abooooo lan ne kadar çokmuş meğer 😅 Tamam yazdım bunları kafama, üstünde biraz da çalıştım mı, bundan sonra çok farklı olacak 🤭
Kadının tatmin olmasıni umursamamak. Kendini düşünüp 3 dakikada boşalmak ve bu konuyu düzeltmek için çaba göstermemek, sevişmeyi bilmemek, başkasının y*rrragini görmediği için kendi şeysini gülle sanmak. 3 dk lik uçuşla kadına zevk verdiğini sanıp nasıldı, sende geldin mi gibi sac ma sorular sormak. Olm gidin öğrenin şu isleri artık. Kurs açacam ya yaa
çok aceleci olmaları, deneyimsiz olduklarından hiç zevkli bir sevişme söz konusu dahi olmuyor. Ha olmuş, ha olmamış? ... hiç olmasın daha iyi... birde partner ruhsuzsa işin zorr bea 😅
@Yerin7katdibi nerelerdesin sen uyuzz🤔😅
Girmiyorum bu aralar siteye😬 sen napıyosn
@Yerin7katdibi farkındayım😬 ayni bildiğin iş güç👍🏻 bi aksilik yok dimi?
Teşekkür yok hiç bir Aksilik:)) farkında olmak iyiymiş 😀
@Yerin7katdibi 😇🥰iyi bak kendinee...
Bal börekle besliyorum 😀
@Yerin7katdibi 😍ohh.. afiyet olsun yerimede ye😅
😀 payını yemen lazım ama
@Yerin7katdibi sahile indiğimde yerim tabi kısmet olursa👍🏻😅
🤣🤣 sahile inme riskli okumuşsn konuşmaları
@Yerin7katdibi o kadarda bunamadım ya!.. aşk olsun...😅
Daha neler ne bunaması... aşk olmalı bencede😀
@Yerin7katdibi 🤭😂 sabahın köründe burada ne işin var?
Geceden uyumadm:) senin ne işin var peki😬
@Yerin7katdibi uyku tutmadı...🤒😭
Geçmiş olsun.. bana diyosun da kendine iyi bakmıyosun 😬
Fışkırtmayı unutmayın unutturmayın 🤣🤣 iyiymiş
@Yerin7katdibi terzi sökügünü dikemezmis :/ :)
Getir ben dikerim 😬😬
@Yerin7katdibi 🤭😂😂
🤣🤣 İstanbula geliyodun en son
@Yerin7katdibi geleceğim ama günü belli değil.. 🤫
İyi bakalım 😀
@Yerin7katdibi İstanbula geldiğimde emin ol haberin olacak... 😎✌🏻
Olması lazım kesinlikle 😎
@Yerin7katdibi bi ☕ ısmarlarsın... 😏😅
Falda bakarım istersen🤣
@Yerin7katdibi görcez...😈😍😂
👿 görelim...🤣🤣😍
Ön sevişmeyi kısa tutmak paldır küldür dalmak yangından mal kaçırır gibi hemen hemen her pozisyonda yapmalı
100 pozisyon var
İzledikleri p*rno oyunculuklari gerçeğe dökmeye çalışmaları bence
On sevismeyi uzun tutmayan erkek maldır öküzdür oralı uzun yapmayan adam boştur
Acelecilik, bencillik, sadece girip çıkmaya odaklanmak. Kadın kaçıyor sanki, 15 dakika sonra uzaylılar gelip götürecekmiş gibi.
Sadece bizim değil partnerimizin ihtiyacı olduğunuda farkedince birliktelik çok daha yoğun ve zevkli oluyor :)
Erkeklerin bilmemesi kendini düşünmesi kadının da kendi bedenini zevklerini bilmemesi tanımaması hep bir korkular arkadasina saklanmasi
Skora odaklanıp, gereğinden hızlı ve oluyorlar.
Güzel bir yemeğin hazzını iyice hissetmeden, hızlıca yutmak gibi..
Tamamiyle kendilerini düşünmeleri en son yapacağı işleri ilk başta yapmaları sevisme felan olmadan direk cinselliğe odaklanmak..! ve aceleci davranmak karşı tarafı düsünmeden kendisi rahatlamak sevişmelerin olmamasi oral yapilmaması ve bir kadınin en değerli varlığı olan bedenini erkeğine teslim ettiğinde onun kıymetini bilmemek en güzel anında güzel sözlerin söylenmemesi v. s
Ön sevişme yapmıyor çoğu erkek oysa kızları bağlamanın en önemli yolu ön sevişme ve oral seks.
Bu yüzden ön sevişme ve oral seksi eksik etmem
Kadını cinselliğe uyarmadan vaginaya dalması. Sanki o penis sönecekmiş gibi. Çok boş bir seks. Tatminkarsızlık.
Bencil sevişmek, sadece kendi isteklerine yönelik hareket edenler var. Yeterince tutku olmaması. Kadını mutlu edersen ona karşı ne kadar arzulu olduğunu gösterirsen bambaşka bir deneyim yaşarsın
- karşıdakine değer vermemek. Hiç denk gelmedim ama kimisi boşaldimi zevk aldimi umursamıyor bile.
- kıçını dönüp hemen yatmak.
- Ay çok yoruldum moduna girip motivasyonunu öldürmek.
Yazık şöyle adamlarla sevişerek ömür tüketilmesi
Öz eleştiri yapalım o zaman. Partnerimizden her türlü hazırlığı, güzelliği beklerken aynı özeni kendimiz göstermiyoruz maalesef.
Kadın geç uyarılıyor acele etmeden önsevişme ve oralı uzun tutarsa sonuç çok iyi olur olmazsa erkeğin en büyük hatası olur
Bencillik, kendi mutluluğunu partnerinin mutluluğundan daha fazla düşmeleri.. Yani kısacası dokunmadan yalamaya çalışıyorlar..
*Acele etmek,
*Duygularına dokunmamak,
*Profesyonelce yaklaşmamak,
*Bitirişi güzel yapamamak, kendi imzasını güzel aramamak
Ön sevişmeyi bilmemesi, Fazla tekrarı başarı sanması, partnerin doyumunu düşünmemesi, kadını mutlu etki seni mutlu etsin
Bencillik kendi zevklerini dusunmeleri ve partnerine ilgili davranmamalari bence bide soruyo ya nasil diye kadin ne desin de ne olsun
İyi mi?
Beğendin mi?
Nasılım?
Şu an sana ne yapıyorum?
Bu tarz saçma sapan soruları en büyük hataları yorumumu okuyan erkekler bu tarz şeyleri dillendirmeyin gözümüzden düşüyosunuz 🤦🏼♀️
Orgazma ulaştıktan sonra bir yarım saat kadar partnerden soğuma eylemi
Ön sevisme yapmadan cinsel ilişkiye girmek veya cinsel ilişkiyi kısa tutmak çünkü kız jartiyer falan giyiyor okadar hazırlanıyor adam 5 dk bosalip gidiyor bence bu çok yanlış en azından 30 - 40 dk arası olmali
Harikayım, muhteşemim, sana şunu yaparım bunu yaparım dedikten sonra, horoz gibi gidip gelip işini bitirince yatıp uyuması.. Bencillik
Hatası değil hastası olur bu işin bilmeyen insanla hayat bile çekilmez kaldı ki en cam alıcı noktamız cinsellik
seksten sonra hemen duşa girmek. Bi gel bı sarıl bı öp bı kokla
Duştan sonra olsa öpme olmuyor mu.
@ErtugrulKARTAL1903 oda oluyor ama seksten hemen sonra öpüşmek daha mutluluk verici
Terini atınca zaman geçirmek daha güzel oluyor 😄
Bence yapılan en büyük hata işi bitince kıçına dönüp yatmak
Penis boylarını abartmalari ve büyükmüş gibi ovunmeleri. Bir de performans yalanı.
Kadını düşünmemek sadece kendisini düşünmek önce kadının zevk almasını sağlaması gerekiyor
En büyük hata partnerini orgazma ulaştırmaması
Erken boşalma
Ön sevişmeyi kısa tutma
Fantezilere kapalı durma VS...
ne erkek ne kadın cinsellikde hata yapmaz :)
bilmiyordur :)
hepsi bu
Sevişmeden işi bitirmeleri 2 çiye ve 3 cüye devam etmemeleri
Ön sevişmeyi kısa tutup acele etmesi ve sadece kendini düşünmesi
Acelecilik bencillik , karşısında ki insanın durumunu anlamama.
yapamadıkları halde ben şöyle yaparım ben böyle yaparım demeleri ve hüsran son
Klasik; bencillik..
kadınları romantik romantik yavaş yavaş şey etmeleri.
başka bahanelerle ilerleyerek cinsel ilişkiye ulaşma çabası
Seksten önce duş almaması, bakımsız olması, bencil olması, sekste karşılaştırma yapma (rekabet içinde) olması veee en önemlisi de duyguları yoksa, ön sevişme yoksa çöp... Çöp. (Bu benim kendi düşüncem lütfen saygı duyun)
Karşılastırma ve rekabet içınde nasil oluyorlar
@Ayazz_35 kendini diğer erkeklerle fiziksel veya performans olarak karşılaştırma soruları vs gibi sanırım bunlar karşılaştırmak oluyor ve biraz da rekabet olarak görmek yani başarı olarak görebilir tabii kendince ama öncelikli olarak öyle görmesi yanlış bence
@Diefly bencede yanliş kadın seni secmişki seninle beraber baskalarıni seçseymis onlarla beraber olurdu
Biz kadinlarin insan okduklarini bazen unutup davranmalari
Yanlış kişilerle birlikte olduğunuzdan olabilir mi o?
@David_Caine olabilir
O nedenle seni obje olarak görmeyenlerle birlikte olmanı öneririm :)
Kendilerini çok yüksekten atıp tutmak bence. Durum böyle olunca da karşı taraf beklentisini yüksek tutuyor
Kendini düşünüp partnerinin orgazm olması için çaba harcamamak Sonra da arkasını dönüp uyumak
Karısı nişanlısı olmayan bir kızla ısrarla yaşamak istemesi bunun hakkı olduğunu düşünmesi utanmaması bu uğurda yollar bulmaya çalışması dürüstlükten uzak davranması fiziksel gücünü kullanması
kadının sadece vajinasını mikmek oysaki kadının ruhunu da mikmen lazım işlemeli bir dantel gibi :)
Bu işi çok iyi bilmekle kalmıyosun. Çok şyi özetliyosun aynı zamanda
Hahhaha biliriz 🤣🤣
Hahah severizzzzzz 😂😂
Bana yetememeleri…
Çünkü ben çok yüksek bir libidoya sahibim. En iyisi en bana doyumsuzu bile benim defalarca sevişme isteğime cevap veremiyor.. Pert gibi.
Daha neler normalde tam tersi
Kuzu kemirir gibi, kulağının içini tükürük doldurmasi siee deyip yataktan atcan...
Gerisi mühim değil ben hallderim🤣
🖒
Her birliktelikte belirli hatalar vardır uyumu yakalamak ve iletişim halinde olmak önemli kadını dinlemeli ya da izlemeli erkek en göze gözükür hataları bu
Partnerlerinin zevk almasini umursamamalari, seks sadece cinsel acligini doyurmak ve cocuk uretmek icin degil, her iki taraf seksi gorev olarak degil haz olarak yasamalilar
ön sevişme eksikliği ve oldu bitti ile partnerini yarım bırakmak.
Direk ilişkiye girmek istemeleri yanlış sevişme uzun sürmeli ;)
Bencillik yapıp sadece kendini düşünen erkek asla kadınını mutlu edemez.
Oral seks ve ön sevisme yapmayan erkek iticidir kadın için.
Ayrıca kadının sadece bedeni değil ruhuda okşanmali cinsellik öncesi sevişirken...😎👍
Valla yapılmadı gereken kadının sakinleştirilmeye olaya hazırlanması ve ön sevişmenin uzun tutulması. Kadına her zaman nazik yaklaşılmalı ve acele edilmemelidir. Onun güzelliğinden bahsedilmeli ve olay gidişata bırakılmalıdır
Yanlış insanı seçmeleri... Mesela ben ön sevişmeyi uzun tutmak isterim. Hissetmek.. Haz duymak.. Ama o öyle değil. Benim ilk deneyimim eşim. Ama işte. Önceden yaşamak gerekir mi sorusunu cevaplatan kişi