- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek bir kadınla yetinmek, yapılan en büyük hatalardan birisidir abla. Değer verip sürekli güzel şeyler yaparsan anlamaz çünkü 😂😃
Çünkü birinin dırıdırından bıkınca diğerine gidersin, bir seni özler seni yanında tekrar ister ve o zamanda bu sefer tekrar ona gidersin. Böylece kadınların gözünde hem sevilen hem ulaşılmaz hem de cool olursun 😃😄 Her iki kadın da bu durumu bilse bile her seferinde kendisinin tercih edilmesinin verdiği haz ve bu sefer erkek tarafından duygusal açlığının beslenmesi nedeniyle garip bir şekilde bu ilişkiye devam eder 😃😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genel anlamda hanimlardan aldığım izlenimi veriyorum, kimisi aceleci sulanmadan giriyor, kız daha hazır olmadan girişi yaparsa tat vermiyor. Kimisi erken bosaliyor giriş yapıp 2 dakikada boşalıyor kız hiç keyif almadan hevesi kaçıyor. Kimisi korumasız ilişki yapıp hamile bırakıyor. Kimisi oral istiyor eşlerine yapmıyor, kimi kadim otal yapıyor eşi oral yapmiyor. Kimi büyük istiyor bamya çıkıyor. Kimi önden arkadan sınırsız diyor Kimi olmaz diyor Kimi evlenmeden olmaz diyor. Kimisi yapmiyor acaba aleti küçük ondanmi ilgi göstermiyor veya cinselligimi yok diyor geçmiş diyor...
05 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik umduğunu değil bulduğunu yeme sanatıdır 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 hayatım 🙏 teveccühünüz
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılya çok yönlü bir soru, erdemlik çok önemli bir faktördür, biz erkekler bir bakış dokunuş koku veya sesin tınısı ile etkilenip hazır hale gelebiliyoruz, ancak kadın ruhuna dokunmak, kadın beynine girebilmek, yüreğini titretip ruhunda dans edebiliyorsan (seks öncesi) ve ön sevişmede gereği kuralları uygulamak, ve 3-5 16 dakikada poffff olursa henüz hazır olmayan kadın için elbette hayal kırıklığı
Esas konu şu hadi 15 dk bittin be adam bari kıçını dönüp uyuma yahu, dokun minik buseler kondur gülümse en azından kısa sürdüğünden dolayı pişmanlık duy da
Neredeeeeeeee?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük hata acelecilik. Kadının ruhunu okşayıp biraz sakin olmayı başarsa kadın erkeği mutlu etmek için kendini altın tepsi içinde sunar.
110 Yorumla- +1 yıl
Sen akrep Burcu adamsın bu işin hakkını en iyi veren bir akrep 🦂 birde boğadır çünkü onlar birşeyi yapmak için yapmazlar aşkla ve tutkuyla yaparlar 🙈🙈 seni överken bennnn 😂
- +1 yıl
Maşallah bu ne tevazu böyle?
Gözlerim yeşerdi 🤣🤣🤣 - +1 yıl
Sana bu övgü az bile kalır sayın üstadim 🙋
- +1 yıl
Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler 🤗
- +1 yıl
🙈 estağfurullah efendim. Üstatlık kim, ben kim?
- +1 yıl
Öyle ama gülüm astrolijide bunu söylüyor.
- +1 yıl
😊 teşekkür ederim. Ayrıca bir konuda haklısın. Akrepten sonra Boğa ve Aslan burçlarının da namı yürümüştür m
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Teşekkürler 🌸
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBencillik.
00 Yorumla
+1 yıl"Oğlum kızlar da boşalıyormuş lan" diye bir söylenti var mesela.
Kadınların orgazm olduğunu bilmeyen bir yığın var, totişini dönüp yatan var, ıslaklığı orgazm sanıp işini bitiren var, işeyeni orgazm sanıp mutlu olan var, klitorisi hiç bilmeyen var, reglin çiş borusundan geldiğine inanan var, daha sayardım da yükseldim. 🔥
06 Yorumla- +1 yıl
tamam sakin ol reiss 😂 ben ikna oldum şahsen ve bu konudada gerçekten çok haklısın cinselliğin ne olduğunu bilneyen kadın da var erkekte var hiç araştırıp merak etmeyen içeriğini öğrenmemiz bir toplumun içinde yaşıyoruz biz
- +1 yıl
Hah eklemeyi unutmuşum, orgazm olabildiğini bilmeyen kadınlar da var, hiç kukusunu açıp bakmamış, onu pis olarak bellemiş olanlar da var, hiç mastürbasyon yapmamışı da var, klitorise zaten gelmiyor bile konu.
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Sen biliyorsun neyse ki oh. 😂
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Kaçma gel. 😝😝
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYatakda bencil egoist ön hazırlık çalışma çok nadir direk dalayım kadın ne ister nasıl ister hiç düşüncesi pek çok erkekde yok gibi girip boşalma odaklı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenel olarak bencilliktir aslında en büyük hata erkeklerin geneli hedef odaklı ve kendi zevki ile ilgileniyor. Aslında odak olması gereken partneri onu belirli noktaya çıkarırsa karşılığında alacağı ödül de büyük oluyor. Bir kadının boşalma anlarını hissedip izlemek 1000 boşalmaya bedeldir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aceleleri kendilerini düşünmeleri karşıdakini düşünmeden onu bir kaç kez boşalmadan direk olaya girmek olmuyor anlamaları lazım bir kaç kez boşaltıp rahatlatıp öyle girdiğinde kızda sende daha çok zevk aliyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Hata değil bu hataları hiç yapmadım hikayeler lise yıllarında sağolsun bu konuda çok ders verdi özellikle kadınların yazdıkları uygulamada da o yüzden hiç sorun yaşamadım biraz da kendimi hiç düşünen biri olmadım nasıl olsa karşıdakine zevk verirsem daha çok verir bana mantigindaydim
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
+1 yılErkek kısa ön sevişme gir ve bitir istiyor kadın tatmin olmuyor. Ön sevişmeyi kesinlikle çok uzun tutmalı, daha sonra kadına oral yapıp yeterince ıslatmalı, sonra girmelisin ki iki tarafta zevk alıp doyuma ulaşsın
10 YorumlaAblacim balım benim, hata yapmayacağız ama bulamadık daha birini , bı güzellik yapıp bulsan eli yüzü düzgün oturmasını kalkmasını bilen bı kız da uygulasak olması gerekenleri bal ablam benim 😂
10 Yorumla
+1 yılHemen ilişkiye girmek. İnsan bi zevki verir bi cezbeder arzuyu arttırır sonrada verir odunu bu kadar basit. Soba yanmadan odun atılırmı atılmaz aynı mantık.
10 YorumlaBizde erkekler hata yapmaz yarım saat oral yaparlar operler oksarlar hepsininki en az 20 cm çıkarmadan beş posta atarlar... Tabi yersen
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 aynen öyle lafla peynir gemisi yürümüyor birde bunlari pistlerde görmek lazım 😂
- +1 yıl
🙈🙈🙈 süpersin 👍
+1 yılBir kadınla samimi olduktan sonra hemen cinsellik konularına girmeye çalışmak, birde kadının zevkini düşünmek yerine genel olarak kendi isteklerini ön planda tutmak oluyor.
00 YorumlaUçarım kaçarım diyip bir kerede yığılmak olabilir
20 Yorumla
+1 yılÖnsevişmesiz hemen ilişkiye girmeye çalışmak bence. Ayrıca yatağa bakımsız özensiz girmek, özellikle dişler ve ter kokusu..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOldu bitti ye getirmesi ve bencil olmaları en büyük hataları.
06 Yorumla- +1 yıl
Hatalarınizi biliyor olmakta önemli bir erdemdir aslında en azından bunun farkındasınız
- +1 yıl
Evet, burada farkında olupta bilinçli yapanlardan uzak durmak lazım.
- +1 yıl
Ama erkeklerin yaradılış özelliği bu kadınlar gibi olaylara duygusal bakmadiklari için sonuç odaklı yaşıyorlar herşeyi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
🙋🙋
- +1 yıl
💐💐
Sadece erkeklerin değil kadınlarında yaptığı hataların kökeni "iletişim kuramamak"
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle empati ve iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTek bir cümleyle özetlemek gerekirse kadınları erkekler gibi sanıp, onların kadınsal ihtiyaçlarını gözden kaçırmak olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kendilerini performanslı gösterip fos çıkma meselesi 🤣🤣
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aynen öyle bunların alayı bomba 😂
- +1 yıl
Ayyy çok fenasın 😂😂
- +1 yıl
😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Benim acelem yokk. tabakhaneye mok mu yetistircen🤣🤣🤣seve seve öpe öpee y... doya doya lazimm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir anda oldu bittiye getirmesi bence en büyük hatası
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle aslında en büyük sorun iletişim kuramamak ve empati yapmamaktır
Cevap sahibi+1 yılAynen öylr
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Cevap sahibi+1 yılBir şey sormam gerekli sana sen atabilir misin dm
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn büyük hata eşiyle sevişirken ilişkiye girerken aklında başka bir kadını düşünmesi ya da eşinin bir yakınını düşünmesi
00 Yorumla
+1 yılEreksiyon oldu kizin bikinisini çıkardı penisini girdirip bosaldi... kız ne olduğunu bilmeden seks bitti... hiç ara geçiş yok 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yıloralsız gırmeye calısması :D
50 YorumlaKadını anlamamak:)
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında en büyük sorun iletişim kuramamak ve empati yapamamaktan kaynaklanır
+1 yılU dönüşü yapmak 🤪
00 YorumlaCinselliğe hiç bulaşmamak gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kisa suren on sevisme net..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAceleci davranma, empatiksiz davranma.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadını tatmin etmeden seksi bitirmeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece kendini düşünmesi
00 Yorumla
+1 yılDirek girmek
21 YorumlaAcale ediyoruz bazen
01 Yorumla- +1 yıl
Bazen mi 😂😂
Bencillik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcele ve bencillik
00 Yorumla
+1 yılBencillik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılAceleci davranmalari
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHatasızım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenciilik
00 Yorumla
+1 yılOral yapmamak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne