Cinsel Yaşam Erkeklerin cinsellikte yaptıkları en büyük hata nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 SelâmmSizce erkeklerin cinsellikte yaptıkları en büyük hata nedir? Erkeklerin cinsellikte yaptıkları en büyük hata nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Bencil olmaları kendileri işini halledip dönüp uyumaları 1 1 Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Sence Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. onların hayatları hata 3 1 Yorumla fatihankara06 +1 yıl benim ne sucum var ilgiliyim isimi bitirip gotumu donmuyorum Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Daha fazlasını yapmamak 0 0 Yorumla
Myjoke Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 0 hata ile çalışıyoruz bayan. 0 4 Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl bayan demenden birinci hatayı yaptın dostum. ayrıca bu hatayı yaptıysan her hatayı yapıyorsundur dostum... Yorumla Myjoke +1 yıl @MehmetAliAltun cümle tamamen ironi. Bu kadar anlamıyorsan sen her dediğin hatanın içindesin bilgin olsun Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl hayır anlamamaktan çok genelde cidden böyle insanlar olduğu için artık böyle sanıyorum afedersin 😅 Yorumla Myjoke +1 yıl @MehmetAliAltun daha görüp neler görüp neler sanacaksın. Her insanın mizacı farklıdır. Sen sen ol peşinen ön yargılı olma ✋ Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. ilgisizlik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bencil olmaları kendileri işini halledip dönüp uyumaları
Sence
onların hayatları hata
benim ne sucum var ilgiliyim isimi bitirip gotumu donmuyorum
Daha fazlasını yapmamak
0 hata ile çalışıyoruz bayan.
bayan demenden birinci hatayı yaptın dostum. ayrıca bu hatayı yaptıysan her hatayı yapıyorsundur dostum...
@MehmetAliAltun cümle tamamen ironi.
Bu kadar anlamıyorsan sen her dediğin hatanın içindesin bilgin olsun
hayır anlamamaktan çok genelde cidden böyle insanlar olduğu için artık böyle sanıyorum afedersin 😅
@MehmetAliAltun daha görüp neler görüp neler sanacaksın. Her insanın mizacı farklıdır. Sen sen ol peşinen ön yargılı olma ✋
Empati yoksunu
ilgisizlik
Yalan konuşmaları