Bence erkeklerin seks esnasında hard core olacağım diyip 2 gün yatakta kalacak hale getirmeleri
Bir de kadının vajinasını yalamayı erkeklik yoksunu sananlar var
Bence erkeklerin seks esnasında hard core olacağım diyip 2 gün yatakta kalacak hale getirmeleri
Bir de kadının vajinasını yalamayı erkeklik yoksunu sananlar var
Seksi p*rno ibaret sanmak, olmayan şeyleri gerçekmiş gibi anlatmaya çalışmak. Sorsan herkes seks makinesi ama işe gelince çoğu tırt. Yorumları okuyunca gözüm kanıyor. Oral seksi herkes sevmiyor, bazıları insanların cinsellik alışkanlıkları çok daha farklı oluyor. En başta genelleme yapmak. Tek bir hata var özünde; seviştiğin insanı, onun bedenini tanımaya çalışmamak, nelerden hoşlandığını anlamaya kafa yormamak. Bu da zaten esas noktaya götürüyor; cinselliği orgazmdan ibaret sanmak. Yani yazanların hepsi hata yapıyor. Olay hazırlayamamak değil, olay sevişmek için hazır olmakla alakalı çünkü insan karşılıklı paylaşım yaptığı, bedenini tanıyabildiği ve hatta kafasından geçenleri bilebildiği birisi ile zaten sevişmek ister. Çünkü zaten neler yaşayabileceğini deneyimlemiştir, aynı hazzı daha da yükseğe çıkarmak ister. Valla sizi bilmiyorum ama benim ilişkilerimde her sevişme daha üst noktaya tırmandı.
Ayrıca bazen ne olursa olsun kişi moda giremeyebilir. Çıplak vücutla öpüşmek birleşmenin kendisinden daha keyifli de olabilir. Gerçi çoğunuz çok toysunuz, cinselliğin tanımını bile oturtmanız pek mümkün değil. Daha çok zamanınız var...
Cevap
9Cevap
En başta çok aceleci ve bencil olmak
Kadın ruhundan anlamamak
Oral yapmamak
Nazik ve kibar olmamak
Boş beleş atıp tutup lafta çıkarmadan 5 posta atıp gerçekte daha girmeden, kaldıramadan boşalmaları.
Kadını hazırlamamaları, sulandırmamaları
Kadınların ise aşırı sınır koyması bir çok şeyi hakaret olarak algılaması
En büyük sorun bencillik ve partneri hazırlayamamak
Vajina yalamaya bayiliyorum. Ben cok zevk aliyorum herkes ayni değildir
2 gun yatakta kalcak hale getirilmis gibi betimledin basina gelmis sanki 😅
Yalamak bence en igrenc sey
sende sak*so çektirme kimse bayılmıyor
Hata olur ama telafi de olur
Ne dion aq
ben senin aq velet
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?