+1 yılSekste tatmin olması gereken kadındır. Kadın orgazma ulaşmadan boşalıp penisinizi yıkayıp totonuzu dönmeyin kadına. Kadın orgazm olsun. Seksten sonra kendisini parmaklayip orgazm olan kadının size ihtiyacı olmaz ileride ve sizle sevismez. Kadına sevgi gösterin. Yatakta sert seviyorum ben diyip kadına hayvanca davranmayın, nazik kibar olun. Kadının acı cekmemesi için oral seksi uzun tutun. Ön sevişmeyi hiçbir zaman bitirmeyin hep devam etsin. Seksten sonra da romantik davranın öküz olmayın. Anal seks istiyorum, oral seks istiyorum diye zorlamayın. Kadın isterse yapin sadece. Bakımlı olun. Bacak aranız ter kokmasin. Kıl olmasın. Giyiminize dikkat edin. Kadını kullanmaya çalışmayın. Sekste daima kondom kullanın. Kadın korunmak zorunda değil, bebek istemeyen sizsiniz siz korunun o zaman.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGenel olarak çok bencil olmaları olabilir yani kendilerini düşünürler sadece bir de çok film izledikleri için öz güvenleri tavan yapar ama iş pratiğe gelince yani uygulama konusunda boş çıkarlar. bu yüzden de genel olarak bunlar var bir de aceleci olmaları vardır
50 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini Johnny Sins zannetmeleri shdhhdjfj
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAceleci, 3 dakikacı, sabırsız, bencil olmaları
83 Yorumla- +1 yıl
Evet sonuç odaklı oluyorlar sonra niye erken bitiyo kdjxj
- +1 yıl
Hay seni beceriksiz diyeceksin :D
- +1 yıl
O zaman teşekkürler 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Genelde bencil olunması ilk sırada gelir.
20 Yorumla
Genelde böyle oluyor 🙂
71 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılAceleci davranıp işin haz veren kısmını es geçmeleri ve oldu bittiye getirmeleri
21 Yorumla- +1 yıl
Maalesef ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte duygusallık katmamalari onsevismeyi uzun tutup cinsellik boyunca sürdürmeleri cinsellik sonrası partneriyle ilgilenmesi kendini düşünüp partnerinin ihtiyaçlarını görmemesi çok ısrarcı olması anal isteyip zorlanmaları istemediği şeyleri ya da sınırları asmasi
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHollandaliyla evli olarak, turk erkeklerinin hatalarını net sekilde gozlemleyen biri olarak yorum yazacaktim ama kendimi yormayayim. Helsini okumasam da goz gezdirdim cogu durum yazılmış zaten. Ozellikle beylerin hatalarini farkinda olmalari guzel ama keske icaraatta da bu farkindaliklari gosterseler, bu hatalari duzeltseler. Turk kadinlarin yorumlarina baktigimda ayni sorunlar surekli devam ediyor cunku. Sorun tespit etmekte variz ama cozumde yokuz her zamanki gibi
61 Yorumla
+1 yılEvladım, kendilerini tatmin edip kıçlarının dönüp uyumaları, bazılarının ot gibi olması, ön sevişme, değişik oyunlar hak getire, yorgunum diyenleri mi ararsın, karısıyla enerjisi uyuşmadığı ve hatunun yanında pasif kaldığı halde yiğitliğe b.. k sürdürmemesini mi ararsın, ne ararsan var bizim camiada çocum!
20 YorumlaBence bizim erkeklerimiz çok aceleci malum cinselliğin tabu olduğu bir ülkede olduğumuz için yeterli cinsel eğitim vs de verilmiyor. Doğru düzgün bi ön sevişmede bulunduklarını düşünmüyorum bundandır ki muhtemelen kadınların çoğu da orgazm olamıyor erkeğin de pili çabuk bitiyor. 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBencil olmaları , ilişkiye duygu katmamalari , empati kuramamaları , aceleci ve sonuç odaklı olmaları
61 Yorumla- +1 yıl
Bak yine sen... Senle bir gün güreş tutsak teke tek
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevisme yapmamalari çabuk boşalmaları , duygusal olmamaları , işi bitince hemen ilişkiyi koparmalari...
32 Yorumla- +1 yıl
Duygu çekim olmayınca baştan bitiyor zaten
Cevap sahibi+1 yılAynen kesinlikle öyle
+1 yılBoşalma odaklı olmak
Çok özgüvenli veya tam tersi kendine güvenmemesi
Ön sevişmeyi kısa tutması
Hep aktif olmaya çalışmak
Hiç ses çıkartmamak zevk belirtisi göstermemek20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevişmeden önce partnerine "beş giderim 10 giderim, altımda eririsin" diyerek çıtayı yükseltmeleri.. Başbaşa kalınca pantolonu indirmeden boşalıp rezil olmaları
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSekste hata yaptığımı hatırlamıyorum ama genelde erkekler kendi zevkini düşünür, ön sevişme yapmazlar ve kendini rahatlatıp karşındakini yüz üstü bırakıyorlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılYangından mal kaçırır gibi davranıp sonrasında da popolarını dönüp yapmaları.
40 Yorumla
+1 yılBencil olmaları kesinlikle
Liste haline davranmalari şunu yaptım oke sıra Sunda sonra da ben mutlu olucam vs vs gibi düşünmesi
20 YorumlaSadece kendini tatmin edip bırakması özellikle bitirdikten sonra benim işim bitti diyip sigara yakması e kadının hakkı ne olcak.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Görüşleri okudumda siz nerde yaşıyosunuz kimlerle yatıp kalkıyosunuz ben yine iyiymişim valla kendime karamsar bakıyorum baya moralim yerine geldi 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbencillik,2. sırada yine bencillik,3. sırada aaa yine bencillik 4. sırada bencillik yok sahiplenmek var
10 Yorumla
+1 yılBencil oluşu yani işi bitince kıçini dönüp uyuması. Ek olarak kadının sadece bedeni değil ruhuda okşanmali bunu bilen yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizim bu süpermen kılıklı Clark kent ler öncelikle on sevişme o bu şu bilmezler hedefe kitlenirler beşinci dakikada yere cakilirlar
10 Yorumla
+1 yılZaten birleşme kısa sürüyo, ön sevişmeyi de kısa tutup acele etmeleri en büyük hataları diyebilirim.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendilerini seks makinesi sanmaları, atıp tutmayı seviyorlar bide vizyonsuzluk
10 Yorumla
+1 yılAceleci bencil fantezi yapmayı bilmemeleri ve paylaşımcı olmamaları...
10 YorumlaRahatlamak için, hislerle değilde sanki savaşıyor gibi yaşamaları.
11 Yorumla
+1 yılkadını baştan aşşa yalamamak, masaj yapmamak mesela.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yaşadığı kadının hislerini, arzularını önemsemeden bencilce kendini doyurması, tatmin etmesi.
10 Yorumla
+1 yılTek odaklı direkt boşalma hazzina varmak istemesi tek pozisyon taş çatlasın 3 dk yiğidim 😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tamamen boşalmaya odaklanıp hem kısa sürmesi hem de kadını tatmin etmeden sönmesi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. içine girip çıkamnın kadına inanılmaz zevk verdiğini düşünmeleri öm sevişme ve oral eksikliği acelecilik ve bir çoğunun izledikleri p*rno filmdeki karakterleri örnek almak aklıma gelen bunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcelecı davranmak,
Ön sevişmeye önem vermemek
kendini düşünmek
Oldu bittiye getirmek30 Yorumla
+1 yılKendilerini cok fazla övüp beklentiyi yukseltip icraate gelince sonmeleri
10 Yorumladgdggf Horoza sormuşlar: “Yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan?” Horoz da cevap vermiş; “Ben polemiğe girmem yapıştırır geçerim, ben horozum!” İşte...
10 Yorumla
+1 yılKimi erkek vardır neysee..
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOn sevişmeyi onemsemeyip direkt seks odakli olmalari, bencil olmalari maalesef
10 YorumlaBu kizlar butun erkekleri erken bosaliyor saniyor galiba nerde yorum gorsem 3 dakikaci vsvs yaziyolar, 3 saat saksoya dayanmisligim var iddaa eden varsa buyursun
10 Yorumla
+1 yılCeza alanına girdiklerinde 9 kusurlu hareketten birini yapmaları
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBazılarının yeterince sert olmamaları
71 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbencillik. sevişmeden kadına dokunmadan oral yapmadan kendini düşünmesi
10 Yorumla
+1 yılön sevişmeden kaçınmak, erken boşalmak ve kadını istemediği şeylere zorlayıp soğutmak
10 Yorumla
+1 yılkendilerini hatasız sanmaları
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılBencil olmaları ve aceleci olmaları
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevisme yapmamaları.
50 Yorumla
+1 yılCok hizli iluyo bazen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürklerle seks yapması
10 Yorumla
+1 yılBoşalma içgüdüsünün iyi yönetilememesi.
10 Yorumla
+1 yılaceleci olmak ve bencilce davranmak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılDirek boşalma odaklı olması başı çeker heralde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşini sadece kendine saklamak
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendilerini hatasız sanmaları ve aceleci olmalarï
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazen çok kasıyorlar kendilerini
20 Yorumla
+1 yılBenciller.
20 Yorumla
+1 yılSert olmalari
20 Yorumla
+1 yıloral yapmadan seks yapmak en büyük hata
10 YorumlaPartnerin boşalmasını beklemeden boşalmak.
10 YorumlaKarşısındakinin zevkini dusunmemesi
10 Yorumla
+1 yılHiç hatamız yok bizim 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZorlamak
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencillik
10 Yorumlaaceleci
10 Yorumla
+1 yılErken boşalma değil mi
02 Yorumla- +1 yıl
Değil
- +1 yıl