Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatıma 3 kişi girdi. 1. Çok egoisti sürekli kendini övüyordu ben deneyimsizdim bir şey anlayamadım. 2. si sürekli nasıldı, beğendin mi istiyor musun diye iğrenç iğrenç sorular sorarak cinsellikten soğutmuştu. Bazı şeyleri zorla yapmaya çalışıyordu. Cinsellik için benimle beraberdi ben sonradan öğrendim. Bana çok ilgi gösteriyor diye boşluğuma denk geldi hoşlandım sevdim ama aşık olmadım bu iğrenç davranışlarından ötürü. Kendini arkadaşlarının içinde de övdüğünü fark ettim. Sonuçta bakirliği benimle gitmiş dediğine göre. Övünecek bir performansı yoktu ve başka şeyide yoktu :) değer verdiğim için problem etmiyordum o zamanlar. Midem bulandı.
3. Olan şu an sevgilim o benim nimetim. Evleneceğim insan çocuklarımın babası bile olabilir. Onun kadar mükemmel birini görmedim her anlamda iyi bir insan. Kalbi, fiziği performansı.
Özetliyecek olursak erkeklerin bu konuda yapması gereken sevsin ya da sevmesin kadını duygusal olarak incitmemeleridir. Kendindeki eksiklikleri ve fazlalıkları bil ona göre davranın kadınlara. Yaratıcı veyahut çokta nasıldı güzel miydi ister misin gibi iğrenç sorular sorarak kadınlardan tiksindirmeyin kendinizi. Akışına bırakın kadın isterse zaten söyler belli eder zorlamayın.
11448 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi yorum teşekkür ederim 👍🏼
- +1 yıl
sen ne vereceksin karşındakine de ne istiyorsun😂😂😂 kendinde hiç bir özellik olmayıp mükemmel insan arayan ne * gördük
- +1 yıl
👍👍👍
- +1 yıl
Bu çocuk beni bile belki seni kullanıp atar.
Cevap sahibi+1 yıl@Jimci kader işte erkeklerden vazgeçip tiksindiğim an hayatıma girdi
- +1 yıl
Zorla yaptırdı derken mesela?
- +1 yıl
İş bittikten sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmeleri…
Aslında bittiğinde biraz daha sevilmeli kadın. O zaman doyumsuz anlar oluşur bağlanılır ve devamı gelir. Sadece cinsellik olarak söylemiyorum. Genel anlamda her şey de.
Maalesef erkeklerde cinsel ilişkiden sonra bir süre soğuma gerçekleşiyor. Seninle işim bitti der gibi. - +1 yıl
@1UMUTCAN1 size katılıyorum beyefendi...
- +1 yıl
😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@1UMUTCAN1 ya evet öyle. 1 yıl peşimden koşmuştu. Şans vermek istedim gerçekten sevilmek için. Sonra bakire olmadığımı öğrenince cinsellik istediğini söyledi. Bende ilişkinin cinsellik üzerine kurulmaması gerektiğini düşünürken öyle oldu. Ne duygusal ne de cinsel anlamda mutlu olabilidim. Artısı yoktunama çok eksisi vardı
- +1 yıl
bir şey sorabilirmiyim abla çok ilgi mi gösteriyordu? Neler yapardı? bunu bilmem gerek
- +1 yıl
Aslında eskileri hiç benle buluşmak bile istemedi. Baştan hadi şans ver... çok ilgili hep cevap tatlı yalan sözler. Ve söz bile verdi hepsi yalandı. Bomba gibi yağdı ikiside. Biri Amerikalı diyeri zenci Portekizli mi nedir de artık. Gerçek yüzleri ortaya çıkınca çok sınırlı. İlgisiz. Yalancı. Saygısız aşağılayıcı bir yarattılar! Tehtit ya da kötü sözler vardı. bir şey olmadı ama ikisi kayboldu... Çok küçüktüm anlamdım saftım üzülmesinler diye.. ne oldu bak. Şans değil yüzlerine bakmam laannnn. İkiside cirkimde aslında nursuzlar allahsızlar ama seven senin bir isteyin var mı der.. deginizi duyunca gider alır aldırı isale ne iyi geliyor diye sayıladini aldırır senin haberin olmadan seni tatmin ettirmeye de önemsers seninle evlwnmye çocuk yaoamk aile kurmak. Gezemk zaman geçirmek. Çiçek de verebilir senin heryerini öpüp iltifat eder... sarilir. Senin gelesini ister. Oyalamaz buluşmayı. Beraber bireyer gider. Elimi tuttar. arkadaşları ile tanışrsin ve aile en son... eger cidise ve ailesi dövmede onu😹Evet çok büyük fark vardı sahteler berabti. Seven ilgi verir seni üzmez kötü davranıp.
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 portekizli zenci ne alaka😀
- +1 yıl
@MertAltunkynk 😂 lanet olsun ona
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 d. m at anlat merak ettim. d
- +1 yıl
Arap bile daha iyi 😂 neler buldum ben adamın evini adresi ailesini adam kızları hep kandırır miş bikizdi bana herşeyi öğrendim. Bidaha kimseye şans yok
- +1 yıl
@MertAltunkynk yok anlatmayım midgem bulandı
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 neden
- +1 yıl
Senle seks yapmak mı istedi?
- +1 yıl
@MertAltunkynk Kim Amerikalı mi Portekiz mi
- +1 yıl
Sanırsam evet ama safdim. İkside yok yok.. ama söyledikleri aynı değildi...
- +1 yıl
@CinderellaXxX666 ikiside?
Cevap sahibi+1 yıl@CinderellaXxX666 yavrumcuö sen ne anlatmışsın djjdjdjf
- +1 yıl
@MertAltunkynk Beya tatlı sözle kandırıyorlardi ikiside yok yapmayız derdinde spaikca komisirlardi... söylediği yaptıkları ile bir değil. Mesala yani
- +1 yıl
Pardon abla ama sorum vardı ne ilgi gösterir diiiii yaş iki numaraaaa
- +1 yıl
@Qwert3435 sadece konuştuk ya hiç görmedim oyladı yalanlarla üçüncü benimle görüşüyor zaman geçiriyor evlenmek istiyor çevresini görüyorum. Ötekiler 0 di ben daha masum saf dim 17,18 anlamadım doğruyu yanlışı. İnsan severse ilgi verirki. Sana pırlanta gibi bakar yalan söylemez üzüp aşağlayıp tehtit edip.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Qwert3435 birinci birkaç ay sadece tel ve ikinci bir yıl nerdese oda oyladı. 3 Le gerçekten konuştuk. :( Yetişkin olgun birini arıyorum da ötekiler şımarık delikanlı dan daha berbattı lar. Kaç kızı kandırdı bilmiyorum ikincisi çok kötü biriymiş aslında. Yalancı. Kara kalpli. Allahsız kitapsız yavaşça gün ışığına çıktı. Ben acıdım da onlara şans verdim sadece kandırdılar duygu sömürüsü yapıp yoksa ne bakicam adama! Öyle küçüken hatta yaptım. Ama iyi ki olmamış. Şimdiki daha iyi.. Allah korusun kimselere öyle bir insan hayatına girmesin o iki ilk tip yalancı teki
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kadinlarin cinsellikte yaptigi hatalar neler herseyi erkekten beklemeleri yatakta çuvalgibi yatmalari
- +1 yıl
@Fatihxxx1997 o da çocuğu kullanıyor öyle değil mi?
- +1 yıl
Tatlım bu seks şeysini hala git gel ekzersizi olarak algılayan kafadan olmaz bu beklentilerin. Hala evli olupta orgazm olamamış, nasıl bir şey olduğunu bilemeyen kadınlar var bu ülkede. Bu işin bir okulunu filan açmak lazım, hani varya ağzı olan konusuyo gibi, çünkü olan kendini balyoz sallıyorum sanıyor. Zaten insanlık sürecini de tamamlayamamıs bu dingil, saygı sevgi hak getire, bide bundan empati bekleyeceksin. Bütün bunlara ramen iki satır okusa bir ihtimal yine düzelecek ama oda tercih etmediği bir aktivite. Bu güruhu çıkart sistemden zaten geriye Ne kaldıysa senin söylediğin gibi.
En İyi Cevaplar
+1 yıl1-Seksi skor sanması
2-Kadının zevkine odaklanmaması
3-Partneri olduğu için her seks istediğinde kadının onunla seks yapmak zorunda olduğunu sanması (evli olsa dahi). Seksi zorunlu bir görev olarak algılaması özetle.
4-Ön sevişmeye ve kadının yeterince ıslanmasına zaman ayırmaması
5-Kadının istemediği şeyler olduğunda saygı duymaması, onun sınırlarına ve açık rızasına saygı duymaması.
6-Başka kadınlarla kıyaslaması, ima etmesi
849 Yorumla- +1 yıl
5 i gayet iyi anlarım ama 3 saçmalık
- +1 yıl
@exoarware şimdi bazı denyolar var ne kadın ruhundan anlar ne bir tutku gösterir onlara karşı anlarım ama her erkeğe bu yasak konmaz
- +1 yıl
3. maddeye katılmıyorum. o sırada kadını ıslatmasını biliyorsa kadın da hayır demez.
- +1 yıl
@exoarware Olm siz hastasınız ya
- +1 yıl
@forestry88 nesi saçma?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğan kokan ağızla öpüşmek
Kadının rahatlamasını önemsememek
İkinci veya üçüncuyu yapmadan uyumam belki yapamıyordur tabi o da var
Kadınla seksle ilgili beklentilerini ve onun isteklerini konuşmamak
Sevişirken güzel şeyler soylenmemesi
5417 Yorumla- +1 yıl
vaybeeee boşanan bi kadından birebir aynısını duymuştum...
Cevap sahibi+1 yıl@Sonprens07 ben de boşandim, bak fikrim bunlar👍🏻
- +1 yıl
Harika tespit kutlarım :)
- +1 yıl
Seninle boşanan erkeğin aklina şaşarım 😅
- +1 yıl
😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@ManavgatKaOs07 ben ondan boşandim
- +1 yıl
Soğan konusunu hayal ettim de harbi midem kalktı 😱
- +1 yıl
Ozaman sorun sizdeki boşanıyonuz
- +1 yıl
Haklısınız hanımefendi
- +1 yıl
İlk madde yuh dedirtiyor yani
- +1 yıl
Gayet iyi özetlemişsiniz , valla benim sorunlarım yok ama kadınların fikirlerine değer veriyorum okumak keyif veriyor. İlişkimi bitirdiğim insanlar bile malum iş için yazıyorlar ama artık kabak tadı meselesine kayıyor olay
- +1 yıl
Cinselik önemli enişte galip gelemiyormuydu peki sana
- +1 yıl
Bazi kadinlarda agzi kokarak opusuyor oral seks cekmiyor
- +1 yıl
bunu bana da yaptılarr... tualet masparasiyla anal denedi... agladim yatakta birak dedim dinlemedi
- +1 yıl
@kezbankaradeniz o ne be, popon maşrapa mı soktu?
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Kadının bağlanabilme ihtimalini gôz ardı etmeleri..
5018 Yorumla
Soran+1 yıl🌸
- +1 yıl
Öyle okuzlerde yok değil tâbi.
- +1 yıl
sadece cinsel ihtiyaç için ilişkiye giren bir sürü kadın var cinsiyet fark etmez duygusuz seks isteyen insanlarda
- +1 yıl
Niye bağlansın ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence duygulara yeterince yer vermeden bencil şekilde tatmin olma gayreti içinde olmak biz erkeklerin en büyük hatası. Ben bu hataya düşmemek için çok gayret ediyorum. Öncelikle partnerimin tatmin olduğunu hissedene kadar ön sevişmemi ilgimi alakamı oralla süslediğini şehvetimi ve sert yumuşak, gaz fren performansımı en optimum şekilde gösteriyorum. İşte o zaman birlikte cinsellikte mutlu sonu kusursuz bir hazla yaşamak mümkün oluyor. Sevgiyle kalın, keyifli ilişkiler. 🤗🌸😎😻
210 Yorumla
+1 yıl1- çok aceleci davranmaları.
2- bencil olmaları.
3 - on sevisme olmaması ya da kısa tutması
4- oral seks olmaması ( her kadın için vazgeçilmezdir. Kadını elinde tutmak istiyorsan ORAL SEKS YAPACAKSİN )
5- Orgazm olduktan sonra direk , kıçını dönmeleri, kadınin da orgazm olmasını beklemeleri lazım , madem sen boşaldın kadını da oral seks ile boşalt
Bunun gibi bazı maddelerden ibaret ama çoğu erkek tecrübe olarak zayıf.
396 Yorumla- +1 yıl
@kimbu032 çoğu erkek seksi gir çıktan ibarett sanıyor bu yüzden kızlar içinde seks bir hüsranla sonuçlanıyor ne yazık ki , zaten çoğu kızda tekrar yapmak istemiyor bu tip erkekelrle , oysa güzelce öpüşse aynı zamanda elini de gerekli şekide kullansa güzel bi sevişme , ardından oral 3-5 pozisyonda seks aralarda tekrar sevişme oral falan harika olur :)
çoğu erkek kızlara oral yapmayı sevmiyor ama oral yaparken kızların o haykırışları falan bunları duymaktan da mahrum kalıyorlar. ben sırf bu haykırışlar için bile saatlerce oral yapabilirim. - +1 yıl
Bunların hepsini yapıyorum ve karşı tarafta bir aydınlanma oluyor ben bundan önce böyle bir şey yaşamıyormuşum meğer birleşme dedikleri bu kafası oluyor. Ülkemizde gerçek anlamda bunu yaşayamayan insanlar çok maalesef. Bir erkeğin kültür üzerine kitap okuduğu gibi bu konularda da kitap okuması gerek 👍
- +1 yıl
emrime amade olacak dedi kizlara hanimlarr
- +1 yıl
@kezbankaradeniz Pp deki yetişkin içerikli yılzıdı mı
+1 yılÖn sevişmeyi kısa tutmak ya da direkt atlamak, erken boşalmak, kadının orgazmı için çabalamamak, seks sırasında olmasa bile sonrasında kadının duygu ihtiyacını karşılamamak.
605 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Seks (çoğu zaman) 2 kişilik bir şey sonuçta. Bir tarafın ihtiyaçlarının basit ve bilindik olması, diğer tarafın da ilgi ve çabayı hak etmediği anlamına gelmez. Yani evet ihtiyaçlar kişiye göre değişse de sonuçta varlar ve düşünülmeliler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
316Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendi istekleri doğrultusunda hareket etmek, bencillik etmek ve partnerinin isteklerine yeterince odaklanamamak. Kadınların sadece bedensel haz almak istemediklerini maalesef bir çok erkek anlayamıyor. Bir kadının klitorisinden ve beden kıvrımlarından önce ruhuna, beyin kıvrımlarına ve kalbine dokunmayı bilmeleri gerekiyor. Bunu yapabilirlerse kadın da kendisini ona adayacaktır. Gerek normal hayatta gerek yatakta zırhsız yaklaşacak ve onu mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Erkeklerin bir çoğu reel yaşamlarında kadına değerli hissettiremiyor ama iş seks boyutuna gelince gayet güzel yaklaşabiliyorlar. Anlık menfaat için değil sürekli değerli hissettirmek mühim. Sevişme aşamasında ise duygularını beden diline yansıtabilmesi, kadının yeterince hazır olmasını sağlaması gerekir. İlişki tatmin edici olsa bile sonrasında yapacağı bir hareket bile her şeyi bitirebilir. Romantizm ilişki bittikten sonra da devam edebilmeli.. Keyifli günler..
80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler biraz sonuç odaklı ve bu yolda kısa ve zevk veren yollara kaçıyorlar. Bu da kısa ön sevisme ya da kadını tatmin edemeden biten seks oluyor. Bunlar dikkat edilesi noktalar.
230 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadını doyuramamasi, yeterli ilgili olmaması, cilve oynasma olmaması kadının gözünü dışarıya kaydırır bir kadını önce cinsel anlamda doyurabilmeli bir erkek yoksa hata eder benden demesi beyler size bir tüyo.
911 Yorumla- +1 yıl
Mesaj alındııı👍 Ama doyuramadığım kadın olmadı, aksine tek sefer ilişkiden sonra g*tü dönüp yatan kadın çok gördüm. Erkek de doymazsa kadınlar dikkatli olsun bence😉😉😉
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tabi ki de bu konuda bencillik ilk sıralarda olmalı. Bazıları da ön sevişmeyi atlayarak direk konuya girmeye çalışıyor. Öncelik bu iki sorundna kaynaklı gibi, bunlar halledilir ise konu bence çözülebilir.
90 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi kısa tutmak bir yana, kendilerini aşırı övmeleri diyorum.
210 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etmek
Fikirleri önemsememek
Kapalı ve ataerkil olması gibi gibi
En büyüğü yapmak için yapması istediği için değil41 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendilerine aşırı derecede çok güvenmeleri bence tabi herkeste durum öyle olmayabilir 👍😊
70 Yorumla
+1 yılKendilerine çok fazla güvenmeleri.
121 Yorumla- +1 yıl
sızde
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılPartnerine saygı duymamak bencil olmak. ya da istemediği zaman zorlamak.
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bencil olmaları en büyük hatadır.
40 Yorumla Cinsellik insan yaşamında vazgeçilmez bir durumdur. Ancak insanlar bu konuda eksik ve yanlış birçok bilgiye sahiptirler. Mahremiyet içeren bu konunun kimden öğrenileceği de her zaman soru işareti olmuştur. Çoğu erkek cinselliği, ergenlik döneminde yaşıtlarıyla konuşarak öğrenir. Ancak bu öğrendiği bilgiler, kendisi kadar cinsellik deneyimi olan akranlarındandır.
Bunun yanı sıra internet, filmler ve medyadan bilgi edinirler. Bu bilgilerin bir kısmı abartılı, gerçek dışı ve yanlıştır. Ve bu eksik yanlış bilgilerle cinsellik yaşarlar. Ve en tuhafı bu bilgilerin mutlak doğru olduklarına inanırlar.
1. Eşle cinsellik konusunda konuşmamak
Birçok erkek cinselliğin doğal olarak olduğunu düşünür. Bu konuda konuşmaktan kaçınır. Oysaki cinsellikte karşı tarafın istekleri ve arzuları olabilir. Biliyoruz ki; uzun süredir evli olan çiftler bile karşı tarafın zevk aldığı yerleri bilmezler. Sevişmeler dışında da cinsellik konuşulmalı. Kadının cinsellikte beklentilerini ve isteklerini sormak gerekir. Bu sayede daha çok zevk veren, doyumlu cinsellik yaşanabilir.
2. Kadın her durumda cinselliğe hazır olduğunu düşünmek
Cinsellik diğer birçok isteğimiz gibi zaman zaman olmayabilir. Eşle ilgili sorunlar olduğunda, yorgunluk durumlarında, moral bozukluğunda, depresyon gibi durumlarda cinsel istek azalabilir. Eşinizin cinsel isteği olmadığında ısrar etmeden önce, bu durumu mutlaka onunla konuşun. Sorunların çözümü sizleri birbirinize karşı yaklaştıracaktır. Birbirini önemseyen çiftlerin cinsel yaşantıları daha mutlu olur.3. Eşine özen göstermemek
Cinsellik yakınlaşmanın en doruk noktasıdır. Kadının bedeniyle ilgili, aşırı olumsuz yorum yapmak onu cinsellikten uzaklaştırır. Gün içerisinde eşinize ilgi göstermezseniz, aşağılarsanız, konuşmazsanız veya kötü davranırsanız birbirinize yakınlığınız azalacaktır. Güzel sözler söylemek kadını iyi hissettirir. Yakınlık hissetmeyen kişilerin cinselliği doyumlu yaşaması oldukça güçtür. Bu durum sadece görev olarak yapılacaktır.
4. Ön sevişmeye yeterince zaman ayırmamak
Erkekler kendini cinselliğe hazır hissettiğinde, alelacele cinselliğe başlar. Cinsel birleşme öncesi sevişme süresinin uzun olması kadının cinselliğe daha hazır hale gelmesini sağlar. Kadınların; erkeklere göre uyarılması biraz daha fazla zaman almaktadır. Bu nedenle ön sevişmeye zaman ayırın. Aceleci davranmayın.
5. Erken boşalmayı dikkate almamak
Birçok erkek erken boşalma sorunuyla karşı karşıyadır. Ancak karşı tarafla bunu konuşmak istemez. Bu sorunu görmezden gelir. Cinsel birleşme; 2 dakikanın altında sürüyorsa erken boşalma sorunu olabilir. Bu durumda eşinizin orgazm olması oldukça zordur. Böyle bir sorun varsa mutlaka yardım alın.6. Temizliğe özen göstermemek
Pek çok erkek kişisel temizliğine çok özen göstermiyor. Cinsellikten önce dişler fırçalanabilir, duş alınabilir. Kendi temizliğine dikkat etmek, karşınızdakinin sizden rahatsız olmasını engeller. Ter kokan bir erkek karşı tarafa cazip gelmez.7. Sadece kendisinin tatminine odaklanmak
Erkekler çoğu zaman sadece kendi cinselliklerine odaklanırlar. Eşinin orgazm olmasını önemsemezler. Böyle durumlarda bir süre sonra karşı taraf kendisini cinsel açıdan doyumlu hissetmez. Bunun sonucu olarak cinsellikten uzaklaşır ve soğur. Cinselliğin iki kişiyi de memnun etmesi gerektiğini unutmamak gerekir.8. Kadının hamilelik korkusunu görmezden gelmek
Erkekler cinselliğe hazır olduklarında, hızlıca cinselliğe başlamak isterler. Ancak kadının hamile kalma korkusu varsa bunu önemsemek gerekir. Hamilelik açısından riskli durum olduğunda, kadının korkularını azaltmak için prezervatif kullanılabilir. Böyle durumlarda ben bunu istemiyorum deyip, kadının korkularını dikkate almamak karşı tarafın cinselliğe isteğini azaltabilir.9. Kadının istemediği davranışlarda ısrar etmek
Cinsellik iki kişiyle yaşanır. Erkek; kadının cinsellikte istemediği, haz almadığı şeylere zorlarsa kadın cinsellikten soğur. Cinsellik yaşanırken kimse kimseye istemediği şeye zorlamamalıdır. Kadının acı duyduğu, güvensiz hissettiği veya sevmediği cinsel pozisyonlara zorlamak karşı tarafı cinsellikten uzaklaştırır. Israrcı olmak sadece cinsellikten soğutur.10. Seviştikten sonra arkasına dönüp uyumak
Cinsellik yaşandıktan sonra eşinize sarılın, sevginizi ifade edin. Arkanıza dönüp yatarsanız, kadın kendini kullanılmış gibi hissedebilir. Böyle bir niyetiniz olmadığı düşünülürse, bundan vazgeçin. Bu bir sonraki cinselliğin yaşanmasına engel olur. Karşı tarafa oldukça saygısız bir davranış olur. Saygının ve sevginin olmadığı durumlarda cinsellikte olmaz.11. Kadini bir et parcasi gibi görmek...
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHoşlanmanın, sevmenin, partnerini dinlemek ve anlamanın, ilgilenmenin, kendisi olmanın, dürüstlüğün, kısacası pozitif her durum ve duygunun cinselliği büyük katkısı olduğunun farkında olmamak, bundan kaçınmak.
Cinsellik ve kadın anatomisi hakkında eğitimsiz, cahil olmak...
Empati yapmamak, yapamamak (halbuki partnerinin aldığı her haz, erkeğe fazlasıyla döner). Onun rızası olmayan, hoşlanmadığı şeyler yapmak, zorlamak...
Aceleci olmak, partnerini ve kendisini hazırlamamak (artı her ön sevişme, seksle biter anlamına gelmez). p*rno yayınların gerçek cinsellik olduğunu zannetmek...
İlişkiyle ve performansıyla övünmek (En büyük yanlışlardan biri. Karakteri olgunlaşmamış, psikolojik sorunları olan insanlardır, bir an önce uzaklaşmaya bakın incinmeden)...
Cinselliği gir-çık, bunu bütün hızınla yap zannetmek. Yabancı ülkelerde bile çok yaygın bir yanılgı bu. Ön sevişmeye, doğru hazırlığa önem verenlerde bile durum böyle. Halbuki doğru şekilde ve hissederek öpüşürken bile orgazmı yaşayabilir, yaşatabilirsiniz. Sedece kalçanızın hareketiyle bile, bütün gücünüz ve hızınız olmadan orgazm yaşatabilir, yaşayabilirsiniz...
Cinselliği, ilişkiyi konuşmamak, hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri paylaşmamak. İlişki sırasında da partnerinizin hoşlandığı ama içinizden de gelen şeyleri, kulağına, gözlerine bakarken söylememek paylaşmamak..
Bazı özel durumlarda durmayı, birleşmeyi kesmemek (bu tür yaratıklardan da bir an önce kurtulmaya bakmanızı tavsiye ederim çünkü egoist ve sadece kendini düşündüğünün göstergesidir). Cinsellik asla tek taraflı olamaz...
İlişki sonrası; sarılıp saçlarını yüzünü vücudunu gözlerine bakarak okşamak, öpmek, konuşmak, birlikte nefeslenmek, biraz sonrasında su-içecek getirmek, içiyorsa bir sigarayı paylaşmak, içmiyorsa yanında içmemek... yerine duşa girmek, direkt uyumak, ilgisini kesmek...
Daha yazacak çok şey var ama ana fikri anladınız umarım; karşınızdakinin, sevgiliniz, nişanlınız, eşinizin de sizin gibi bir insan, kadın bedeninin ve ruhunun erkekten çok daha narin olduğunu unutmayın, ona göre davranın...
52 Yorumla- +1 yıl
Eşime anlattığım halde ruhuhumu okşa duygusalım dediğim, halde konuyu kapat evlilikte böyle konu açma vesaire der sonra da orgazm olmamı ıslanmamı bekler ön sevişme hep benden bekler herşeyi vesaire nasıl anlatayım nasık ifsde edeyim daha olmadı bu mesajı kopya yapıştır yapmak güzel olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@bakbinedicemsana Teşekkür ederim, kopyala yapıştır da bir çözüm tabi, ancak ben size çift terapisini öneririm. Bir araştırın derim. Çözmezseniz, hayatınız boyunca bunun sıkıntısını yaşamanız söz konusu. Umarım bu konuda mutluluğu yakalarsınız...
Bu durum sadece erkeklere bağlanmamalı herkesi bağlar. Artık öğrenin ya şu işi yaa. Piyasaya ne çıksa piri olursunuz ya, insanlık tarihi boyunca var olan bir olguyu hala bilmiyorsunuz. Bu bir sok çıkar jimnastiği değildir. Partnerini iyice tanı her santimetre karesinde ne tepki veriyor bunu öğren. Bu ön sevisme dediğin bıdıbıdıyı mümkün olduğu kadar uzat bu sürec önemli. Öpüşmeyi ihmal etme her fırsatta dudaklar birleşsin uyarıcı etkisi oldukça fazla. Oral bu işin olmazsa olmazı iki taraf içinde. Yok sevmiyorum, hoşlanmıyorum, dingildeve bunları yapmıyorsun yapan biri çalıveriyo elinden sevgilini kalıyorsun ortada, ayrıca, bilimsel olarak oldukça sağlıklı ve sterildir vücut sıvıları, tiksinilecek bir şey değil, ağzındaki tükürükten daha temiz okumayan cahil. Bunları öğren. Partnerin hangi pozisyonu seviyorsa onu yapmaya çalış itiraz etme ve kasma kendini, ayrıca korkma kesinlikle acı vermez ne yaparsan yap zevk alacaksın. Birlikte keşfedin en sevdiğiniz pozisyonu çünkü her birinin lezzeti ve uygulaması farklı. Ulan erkek dingil kadını en az 7 kere getiremiyorsan çıkma üstüne git önce erken boşalma sorununu çöz, doktora git ayıp değil, bu olmayan beyninle alakalı bir durum, mekanizma ile ilgisi yok. Şu boy komleksi olan muşmulalar. Boy ölçüsü zevk oranını değiştirmez çünkü kadının zevk alma noktası dipte değil bu piskozdan acilen çık. Kadın; sende adamı fazla hirpalama, yardımcı ol, kıvamına getirirsen adamı elemanın sana neler yapacağına sen bile inanamazsın. Lütfen bu bir oldu bitti ya da skorsal bir durum değil, bu bir sanattır ve hepinizde bu yetenek güdüsel olarak mevcut ve asla tek kişiyle olmaz. Bu nedenle bencil olma hedefin zevk almak olmasın, partnerine zevk vermek olsun, bak bunu dene zevkin kralını yaşayacaksın. Şu saçma tabundan da kurtul ya. Ulan akılsız fikirsiz hayvanat bile on numara yapıyor bu işi bi siz beceremediniz. Boşanmaların, aldatmaların, mutsuzlukların çok yüksek oranda sebepleri; agzinizdan düşürmediğiniz bu küfürleri yatakta uygulayamamanızdan kaynaklanıyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin cinsellikte yaptıkları en büyük hatalardan biri, cinsel aktivitenin sadece kendi zevklerine veya orgazmlarına odaklanmalarıdır. Cinsel ilişki, iki insan arasında paylaşılan bir deneyimdir ve karşılıklı zevk ve haz almak için birbirine saygı göstermek, anlamak ve iletişim kurmak önemlidir.
Bazı erkekler, cinsel performanslarını veya penis boyutlarını düşündükleri için endişelenerek, cinsel aktiviteyi aceleye getirip partnerlerinin ihtiyaçlarına dikkat etmeden hareket edebilirler. Bu, partnerlerinin cinsel tatminlerini ve orgazm olmalarını zorlaştırabilir ve ilişkiyi daha az zevkli hale getirebilir.
Diğer bir hata ise, kadınların isteklerini veya sınırlarını göz ardı etmek veya dinlememek olabilir. Partnerlerinin rızası olmadan veya onların sınırlarını aşarak cinsel aktiviteye başlamak, saygısızlık olarak kabul edilir ve ciddi sonuçları olabilir.
Bu nedenle, iyi bir cinsel deneyim için, partnerin ihtiyaçlarına, sınırlarına ve isteklerine saygı göstermek ve iletişim kurmak önemlidir.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde sabırsız olurlar direk. konuya girerler birde cinsellik sonrası ilgiyi keserler yatakda aksine acele etmiceksin ön sevişmeyi uzun tutup cinsellik sonrası koynuna alıp gogsunde uyutucaksin huzura erdirmeyi biliceksin bir nebze mutluluk hormonlarının uzun süre salgilanmasina yardımcı olucaksin daha çok şey varda neyse
150 Yorumla Öküz gibi saldırmak. Nereye kosuyosun arkadaş. Önce kafalar hafif çakır olacak. Dudaktan kalbe bir yol var orada. İndikce in usul usul... Kendini ver seslerin ahengini dinle. Gör partnerinin gözlerinin devrilmesini. Dokun pamuga dokunur gibi. Okşama hisset hissettir. Akma akıt. Yorma üstte çevir pilici yanmasin altta. Karsida duran koltukmu yoksa masami?😂😂
91 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla çoğu kişiye öküz versiyon denk gelmiş. Biz pozisyon değiştireceğimiz zaman bile bana hangi pozisyonu istiyorsun ben hepsinde rahatım ona göre değişelim diye sorar. İlişki sırasında bile rahat mısın siye sorar. Bazı eksi yönleri yok mu var ama bu kadar gördüklerim kadar değil. Bunlar işim bitti hadi yallah kafasındalar. Ben olsam tepki koyarım anlayacağı dilden. Az yavaş ol derim benim işim bitmedi derim ya da istediğinde beni mal gibi kenara bırakacaksan istemiyorum derim. Bu karşı tarafın hangi dilden anladığına bağlı.
50 Yorumla
+1 yılDuygularına biraz daha yer vermiş olsalar belkide bunca psikolojik yan etkileri çözümleyebilecekler.
191 Yorumla- +1 yıl
Duygular bizde tavan ancak kadınlar 2000 parçalı puzzle gibi çözmek imkansız.❤️🔥
Takıntılı olmaları. Kafalarında özendikleri bir hayalleri var tabi bu hayalleri bilmek tahmin etmek mümkün değil. Bu kurdukları hayalleri yaşayamayınca tribe girmeleri. yani sıradışı , sadece filmlerde olan şeyleri yapmak istiyorlar.
Bir diğer hataları sadece cinselliği odaklanmaları. yani duygulara yeterince ilgi göstermemeleri
80 Yorumlaİnsan psikolojisini iyi anlamak kavramak lazım. Bilimsel temelli psikoloji kitapları okumak lazım. Bir kadının erkeğin düşünce sistemini, bir erkeğin de kadının düşünce sistemini analiz etmesi lazım.
Karşındakine şefkat, empati göstermediğin her ilişki eninde sonunda bitmeye mahkumdur. Yıllarca evli kalan insanlar, toksik ilişkilerine geriye dönüp baktıklarında çok pişman oluyorlar.
En güzeli bir ilişki başlamadan karşı taraf gibi düşünebilmeyi öğrenmektir. Bir de insanın kendine sorması gereken en büyük soru "ben bu hayatta neden kaçıyorum?"
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Kadınları cinsel obje olarak görmeleri
Birliktelik esnasında kadının canının yanmasıyla çıkardıkları sesten zevk aldıklarını zannedip dahada parçalar asına sertelmek işi bittiği andan sonra kadına sarılıp öpüp koklayıp güzel sözler sarfetmekten kaçınmak70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası kadınların canını yanmalarınin hoşuna gittiklerinin zannetmeleri. Zaten bu böyle kişilere mazoşist deniliyor yani normal olan bir durum değil. Ve diğer hataları ise her kadını aynı kefeye koymaları. İki kadın onunla seks muhabbeti yaptı diye her konuştuğu kadından bu performansı bekleyip karışıklık alamayınca naz yaptığımızı zannetmeleri. Birde kesinlikle kadınları seks objesi olarak görmeleri.
3110 Yorumla- +1 yıl
Bazı kadınlar hakikatten canının yanmasından hoşlanıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 işte ona mazoşist diyorlar kardesim
- +1 yıl
Zevk alıyorlar ondan
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 uffff
- +1 yıl
Çok haklısın
- +1 yıl
Erkekler Kadınları elde etmek için
kadınların gozunde beklentıyı Yukseltıyorlar..
birliktelik esnasında ise foya ortaya cıkıyor vee
psikolojik yenılgıye maruz kalıyo Erkekler
en buyu hata bence..Cunkı Erkegın performansını KADIN belırler Net…
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kendilerine güvenmemeleri.. Herkes boyuna takılıyor özgüven eksikliği yaşıyor o yüzden sertleşme ya da erken boşalma sorunu yaşıyorlar oysa ki kaliteli bir önsevişmeden sonra kaç cm olduğunun bi önemi yok.. Önsevişmeden sonra soft başlayıp 1-2 dk soft devam ettikten sonra 1-2 dk da Hard modda devam ederlerse her kadını boşaltabilirler. Ama bunun bilincinde olmadıkları için direkt ya sertleşme problemi yaşıyorlar 2 tarafta boşalamıyor ya da 10 sn sonra kadın daha içindekini hissedemeden erkek boşalıyor. Onun özgüven eksikliğiyle kadını boşaltmaya çalışıyorlar sonuç hüsran.. Elinize dilinize ve Hard soft uyumuna dikkat edin beyler
52 Yorumla- +1 yıl
😗😎
herşeyi ama herşeyi kadından beklemesi ve ilk adımı kadının atmasını beklemesi
176 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyen Bi sen varsındır
Soran+1 yılİlk adımı kadından bekleyen erkek beni de çok şaşırttı doğrusu
- +1 yıl
Bizim asli görevimiz gibi bişe:)
- +1 yıl
Tabiki her zaman değil
+1 yıl1 =Karşıdaki partnerinin birleşime hazır olup olmamalarını anlamadan ilişkiye girmek istemeleri.
2= dişlerini fırçalamadan ve yıkanmadanve vücut temizliği yapmadan ilişkiye başlamaları.
3= çorapla yatağa girmek.
4=aceleci davranıp bireysel tatmin olma düşüncesi.
5= ilişki öncesi partnerini ilişkiye hazırlamaması.(oral seks vs.)
6= partneri istemediği halde insanlıktan çıkıp hayvanca saldırması.
7= partnerine analdan yaklaşması ve onu zorlaması.
8= ilişki sonrası sırtını dönüp yatması veya yataktan çıkıp gitmesi.
9= ilişki esnasında partnerine iltifatlarda bulunmamak onun ruhunu okşayacak sözler söylememek.
10= parnerin korunma isteğine saygı göstermemek.
Daha yazayım mı? İşte tüm bunların sonucunda ilişkiden soğutup boşanmaya veya aldatılmaya sebeb hazırlamak.00 Yorumla
Cinsellik, her bireyin tercihleri, ihtiyaçları ve sınırları doğrultusunda ortak bir anlayış, iletişim ve rızaya dayalı bir deneyim olmalıdır. Genelleme yapmak yerine, her insanın bireysel deneyimlerine, tercihlerine ve değerlerine saygı duymak önemlidir.
Ancak, cinsellikle ilgili genel bir iletişim eksikliği, rıza yokluğu veya partnerin ihtiyaçlarına duyarsızlık gibi faktörlerin yanlış anlaşılmalar, hayal kırıklıkları veya sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, cinsellikte yapılacak en büyük hata, iletişim eksikliği ve ortak karar vermeme gibi davranışlar olabilir.
Sağlıklı bir cinsel ilişki için, partnerinizle açık bir iletişim kurmak, ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı ifade etmek ve karşılıklı rızaya dayalı bir şekilde hareket etmek önemlidir. Her iki tarafın da isteklerini açıkça ifade etmesi ve birbirlerini anlama çabası göstermesi, sağlıklı bir cinsel ilişkinin temelini oluşturur.00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeye önem vermiyorlar direkt olaya dalma peşindeler
200 Yorumlahep kendilerine, kendi zevklerine, kendi performanslarına, kendi becerilerine odaklanmaları... az kadına odaklansalar onlar da çok daha zevk alacak da.. beceremiyorlar
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadını cinsel obje olarak görmeleri ihtiyaçlarını gidereme kadar mükemmel biri gibi davranıp ihtiyaçları bitince ciğeri beş para etmez birine dönmeleri hatta bisey diyeyim mi erkeklerin %90 aptal
144 Yorumla- +1 yıl
Gel bunu %100 yap sen 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Siz, çok mu zekisiniz sizin de yüzde 90 aptal
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın bir çiçektir. Erkeklerin yaptığı en büyük hata onu cinsel bir obje olarak görmesidir. Cinsel birleşmenin diğer adı sevişmektir. Bu iş ismine uygun yapılmalı. İncitmeden, nazikçe öperek yapılmalı. Erkeğin boşalması kolaydır. Kadının ise zordur. Onu orgazma hazırlamalı. Cinsellikte konuşmalar da önemlidir. Bu konuşmalarda da kadını bir cinsel obje değil sevgili olarak kabul ettiği belirtilmeli. Daha önce de belirttiğim üzere incitmeden, nazikçe yapılan bu iş kadının orgazma yaklaştığı sırada onun aldığı cinsel hazla, onun isteğine de uyarak daha şiddetli yapılabilir...
Erkeklerin diğer bir hatası, her iki taraf orgazm olup, cinsel birleşme bittiğinde her şey bitmiş gibi davranmaktır. Cinsel birleşme bittikten sonra da kadın nazikçe öpülür, tatlı sözler söylenir ve hatta bir süre sarılarak durulur.30 YorumlaDün iş yerinde bir arkadaşım bir adet olaya şahit oldu, eski kız arkadaşlarımdan biri geri dönmek istemişti. Arkadaş da şakasına sen nasıl bir şey yapıyorsun da sürekli sana bunlardan mesaj geliyor demişti. Neyse o bir kenara aaten 3 tane uzun ilişkim oldu, anahtar nokta cinsellikte sevgi besleyip karşıdakini mutlu etmek, eğer karşınızda da buna uygun biri varsa dünyanın en güzel yatak dakikalarını yşarsınız.
52 Yorumla
Soran+1 yılAma ben hata sormuştum ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yangından mal kaçırır gibi saldırıp kısa zamanda orgam yaşamak kadının hiç bir zevkini düşünmemek.. Bakımsız ve pis olarak kadına sahip olmaya çalışmak..
90 YorumlaÖncelik ben olmam lazım nazik ve kibar olması lazım ve mümkünse onu yapmam bunu yapmam demesin. O zaman benim icin tam erkek olur 👍🏻
277 Yorumla- +1 yıl
Genelde erkekler öyle düşünür
- +1 yıl
Böyle kadınlar varmiyimis ya hayret. nesliniz tükendi sanıyordum
- +1 yıl
Onu yapmam bunu yapmam derken?
- +1 yıl
Onu yapmam bunu yapmam dememesi… yprumuna hayran bırakan nokta
- +1 yıl
@surrela güzel bi sevişme sonrasi kadını yatağa yatırıp bacak arasına girip oral yapmak 😍😍
- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların biraz daha duygusal olduklarını ön planda tutsalar🙂tamamen rahatlamak için odaklanmak kendi gibi partnerini düşünmek 🙂
191 Yorumla
+1 yılTersi sorulsa vitrine çıkmazdı biliyorum. Neyse. Cevap veriyim. Bence sert olmamaları yeterince. Kızı evire çevire aşağılayarak becermemeleri.
56 Yorumla
Soran+1 yılTersini de sordum ve o da vitrinde, sevgiler 🌸
- +1 yıl
İnanmıyorum. Kanıt göster :)
- +1 yıl
Yorum gelmemiş hiç. Sembolik çıkmış. Buna daha çok yorum gelmiş. Saymam bunu.
Soran+1 yılYorum gelmemiş mi? Sen bi göz doktoruna görün istersen. Ayrıca popiş oldum kabul diyememek de senin zavallı egona kalmış.
Kelimelerin gücünü bilmemek sevişmeyi kısa tutmak bittikten sonra hemen arkayı dönüp uyumak.
Boyutu konusunda endişe etmek
316 Yorumla- +1 yıl
Siz evlimisiniz
- +1 yıl
tecrubeli konustunuzda o yuzden dedim
- +1 yıl
Arkasını dönen uyuyan adam öküzdür
- +1 yıl
Oral yapmayan kadınını oral ile inletmeyen yeter dedirtmeyen adam boştur
+1 yılErkeklerde seks sonrası yaşanan duruma yabancılaşma doğal bir durumdur. Kaıdn nasıl devamında da ilgi ve şevkat bekliyorsa, erkekte tersi şekilde bir yabancılaşma yaşamaktadır. Bu kadına özgü bir durum değildir, erkek tek başına mastürbasyon yaptığında dahi bu yabancılaşmayı yaşamaktadır.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. sadece seks kavramını düşünmek. kadınlar sadece seks düşünmüyor o an. duygusal yönden de doymak istiyorlar. 31 cekmeye alısmış ellerine davrandıkları gibi davranıyorlar bazıları. karsındakinin kendisinden daha narin olduğunuunutuyor. kesinlikle ruhsal duygusal doyum sonra seks glir
40 YorumlaOrgazm Başladığında Klitorisden Uzaklaşmayın
155 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
@Nerminhoo daha mı coşkulu oluyor ozaman
- +1 yıl
tm
Kadının biyolojik yapısını bilememe... Olabilir
100 Yorumla
+1 yılÖn sevilmeyi kısacık tutmak ve özgüvensizlik
230 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Bence kadınının isteklerini görmezden gelmek ve bencilce davranmalarıdır
101 Yorumla- +1 yıl
Kadın ne ister peki
+1 yılBencillik aslında bu kendilerinde kötü etkiliyordur
140 YorumlaSigara icip yataga girmek🤦🏻♀️ Yapmayin arkadaslar agzinizi yuzunuzu iyi bi temizleyin, hele ki kadin sigara icmiyorsa bu zulumden baska bisey olmuyor..
82 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
+1 yılYan masa dan ateş almaya gelen kişiler gibiler hemcinslerimiz. Partnerini iyice hazırlamalı birleşmeye, öncesinde dokunarak, öperek, teninin her noktasına ulaşması gerekir. Bazı kadınlar en çok ön sevişmedeki performansı sever. Dudaklar, göğüsler, kalçalar, sırt çukuru, göbek bölgesi yani muhteşem bir hazine varken hemen koşup nefeslerini kesiyorlar.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Erkeklerin cinsellikte yaptığı en büyük hata duygusalda olduğu gibi cinsellikte de kadına değer vermesi kadına değer vermezsen kadın daha çok tatmin olur
61 Yorumla- +1 yıl
Daha net anlaşılsın diye tekrar yazayım dedim eğer kadına değer verirsen duygusallıkta da cinsellikte de seni değersiz görür ve kadını bulutlara göklere çıkarırsan sana saygı vermez ama bir kadına ne kadar kötü davranıp aşağlarsan onun gözünde daha değerli olursun maalesef kadınların yarısından çok çok fazlası böyle bunu birçok inkar eder ama genelde böyledir
+1 yılTabii ki bencil olmaları ve ön sevişme yapmamaları. Mesela kocam kendisiyle 3 yıllık evliyiz benim tatmin olmam onun umrunda bile değil varsa yoksa kendi cinsel tatminini düşünüyo onunla seks yaptığım zaman bir kere bile orgazm olmadım bunu dile getirdim ama yok. O ancak kendini tatmin ettikten sonra dönsün arkasını uyusun olan bana oluyo.
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Bununla ilgili KS de bir kaç #BENCE yazmıştım. Hatta S. x Rehberi diye kategori yapmıştım. Dileyen herkes buradan ulaşabilir
Bencelerim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılSkora koşmak.
Oysa asıl zevkli olan yolculuğun kendisi
Şarkıda diyor ya sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika
Bu p. z. v. nk skora koşuyor işte 1 dk da işi bitiyor. Oysa saatlerce sevisilebilir tabi kendini geliştirmek lazım
Birçok kişi daha çişini tutamiyor 😁
20 Yorumla
+1 yılŞöyle düşünüyorum bencil olması sadece kendisini düşünmesi oysa kadınında duyguları var Birde kadına hayvan gibi değil de biraz yaklaşmayı bilmesi gerek sevişmeden kadını okşamadan yani iki taraf hazırlanmadan işimi yapayım kendimi düşüneyim diyen erkek en büyük hata
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAceleci olmak. Kimse elinizden kızı alıp kaçmıyor, sakin olun, tadına varın bişeylerin. oldu bittiye getirmeyin
141 Yorumla- +1 yıl
Bence genelde kadınların yaptığı şey bu ya
Kadın / bayan yeterince uyarılmadan ilişkiye girilmesi. Yapıları gereği kadınlar daha geç uyarılır. Erkek ise direk ilişkiye geçer. Kadın yeterince uyarılmadığı ıslanmadığı içinde seksten kadın zevk almaz. Bunun yerine ön sevişmeyi yeteri kadar uzatmak gerek
50 Yorumla
+1 yılHemen bitirip işini bırakmak. Oysa kadın ancak zevke gelip boşalıyor. Sabredeceksin. Kadın boşalmayıp sen boşalsan bile elini kullanıp kadını boşaltacaksın.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının ne istediğini umursamadan Kendi isteklerine odaklanıp kadını bı obje gibi görmeleri 🤦🏻♀️
141 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata mıdır tartısılir ama bence en büyük eksiklik oral yapamamalari dilini iyi kullanamamaları sonra kadınlar neden mutsuz. Ha bi de hızlı olamamalari
810 Yorumla- +1 yıl
gördüğüm en haklı yorum. insan kendi zevkini düşünmeyi bırakıp karşıdaki partnerinin zevkini düşünerek hareket etmeli bence
- +1 yıl
Tecrübesizsek nereden bileceğiz acaba?
Cevap sahibi+1 yıl@RRRaskoInikov tecrübeyi kastetmiyorum. Bu konuda iyi olmak yahut olmamak bahsettiğim şey , kullanma becerisi. Oral önemli sekste. Oralı iyi yapamayan bir kadınsa şayet kadın için de eksi olur bu. Cinsiyetçi yaklasmadim asla
Cevap sahibi+1 yılKadın atıyorum mesela 50 kere oral yapmış bir kadın olur. Ama benim ilk kez yaptığımda vereceğim zevki veremez adama gibi 🙄
Cevap sahibi+1 yıl@RRRaskoInikov tutkuyla da ilgili benim de deneyimim yok öpüşme dışında ama dil ile ilgili herşeyi seviyorum sekstem severek yaparsan iyi de olur
- +1 yıl
Yani hiç oral seks yapmadım bir kadına o yüzden böyle söyleyince garip geldi. Sanki doğduğumuz andan itibaren biliyormuş gibi
Cevap sahibi+1 yıl@RRRaskoInikov ben anlatamadım sanırım. Ben sekse sanatmış gibi bakıyorum. Mesela her sanat dalına herkesin yetenekli olamaması gibi. Bahsettiğim buydu
Cevap sahibi+1 yılVücudunu kullanabilme sanatı gibi düşün
- +1 yıl
Anladım ve kadınımı mutlu edememe korkusu saldı içimi, cevabı okuyunca
Cevap sahibi+1 yıl@RRRaskoInikov tutkunu yansıtabilir sen problem olmaz
+1 yılerkeklerin sadece cinsellikte değil tüm herşeyde yaptıkları en büyük hata kadınların memnun mutlu olabileceğini düşünmek bir erkek ağzıyla kuş yakalasa kadın memnun olmaz kadın sürekli herşeyin daha ilerisini ister gerek yok ziikip atan daha yarıyor peşinden koşulan adam olmak için ziikip atmak en iyisi
30 Yorumla
+1 yılİlk gece kadına saygılı ve anlayışlı davranmaması. Sonrasında ise kadını tanımaya çalışmaması aceleci davranması. Kadını keşfetmeden, önsevişme olmadan işe başlaması. İlişkide iddaalı olması.45 dk 1 saat sürer deyip 3 5 dk sonra bitmesi hem kadını yarıda bırakması hem rezil olması.(Böyle adamlara çok gülüyorum😄) Daha birçok yanlışı olan hemcinsim var. Saymakla bitmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHemcinslerimin en çok yaptığı hata fazla övünmek ve aceleci davranıp bencil olmak. Kadınlar için ilişki zihinde başlıyor. Kadının zihnini ele geçirebilirseniz çok basit bir şekilde bile orgazm edebilirsiniz. Biz erkekler daha yüzeysel bakıyoruz maalesef. Öpmek dokunmak sohbet etmek bakışmak iltifat etmek ve bunları zamana yaymak zor olmamalı.
10 Yorumla Bir kaç birliktekliğimde kadınların ışık kapatmayı istemesine anlam veremiyorum. Sebebi nedir siz kadınlar olarak iyi bilirsiniz. Sanırım yaptığım tek hata var ön sevişmeyi biraz fazla uzun tutuyorum galiba hatam bu olabilir. Erkek olarak kendimde bu çıkarımı yaptım.
10 Yorumla- Devamını Gör (453)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat