AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
319Cevap
Ön sevişememezlik, kup kuru giriyor çoğu kadının canını acıtıyor bağırtıyor ne bilim garip garip sesler çıkarttırıyor zorla videoya çekmek istiyor sadece kendini düşünen öküzlerle dolu dünya...
Kadın, cinsel bir obje, kapitalizme meta, seks kölesi, üreme makinesi, kimsenin namusu değildir...
Bu ülkede kadınların işi zor
Çok aceleci , ve bencil olmalari empati kuramamaları ilişkide duygusalik iç güdüsünü barindirmamalari bence bunlar
Saatlerce sürecek ya oldu bitti olması iyi olmuyor🔥👅
Kendi alacağı zevki düşünmesi, halbuki kadına verdiğin vereceğin zevk, sana daha fazla zevk verecektir, ayrıca kadına da daha fazla arzu katacaktır, sen nasıl kadın şöyle fıstık şöyle seksi derken, tam tersi o da her konuda mantıksal ve ruhsal yaklaşıp onu tatmin edici yönlerine odaklanacaktır, senin 1. vazifen budur.
asla ama asla sevişmeyi sevmiyorlar. 5 dakika ön sevişmeyi bitirip direk sonuç odaklı benciller cidden midem bulanıyor erkeklerden. bencilsiniz, Çok kötüsün
Kesinlikle ön sevşme çok önemli, partnerimin öpülmedik emilmedik yerini bırakmam, ön sevişmeye epey mesai harcarım…
Kendi adıma söylemek isterim ki skor amaclı olunması ve ben asla on sevişmeyi uzun hemde bekleyen herkesden uzun yapan biriyim bunu bilerek söylüyorum sorunun en büyük temeli bu
Tecavüz etmek. Karşı tarafın istemediği halde yapılan her şey tecavüze girer. Bir kadın size güvenip de yatağınıza giriyorsa ona zorla istemediği şeyi yapmayın.
Acele etmeleri, karşı tarafı mal gibi görmeleri
Cinsellik ile Romantiklik arasındaki dengeyi tutturamalarıdır
Kadını düşünmemesi ön sevişme yapmaması sadece kendi zevkini düşünmesi
Kan verir gibi yatan kadınla sevişmeye çalışmak en büyük hata bence. Bırak kalsın işte öyle.
Ben merkezli olmaları olabilir. Kadınında hisleri ve ihtiyaçLarı olduğunu unutmamak gerekir.
Kadını rahatlatmamaları kendileri için yapıyorlar
Christian Grey'i örnek alsalar yeter😏😏😏😏😏😏
Sadece kendi zevklerini düşünüyorlar. Karşılarındaki zerre umurlarında değil.
Erkeklerin en büyük yanılgısı nedir bilir misiniz. Kadını duygusal doyuma varmadan fiziksel doyuma ulaştırma çabası. Boş bir uğraştır
Yani diyor ki kadını sevgi tatmin eder öncelikle:)
@Heyyoheyyo1 evet. Tanıdığım tüm kadın arkadaşlarım bundan şikayet ediyor
Etmeleri normal. Cinsel hayat= p*rno oldu ülkemizde. Seksin aslında kadını psikolojik olarak tatmin etmek olduğunu anlayan kimse yok. Kadınım anahtarı sevgidir. Kadını seversen sana sunmayacagi imkan yoktur. Bunu anlayan yok. Ben anladım ama bana da bakan yok seks olarak da ilişki olarak da.
@Heyyoheyyo1 olsun üzülme kötü gümler güzel günlere gebedir
Kim gebe bıraktı ben bakirim hahahahaha
@Heyyoheyyo1 kanka böyle espri yaptığın için yalnızsın 😂
Esprisine takılıyorum ama yukarıda yazdıklarım ciddiydi
Cinsellik yaşamayı erkek olmak sanmaları. Çok kadınla birlikte olmayı başarı sanmayı bırakmaları gerekir. Keza cinsellik her iki cins içinde ihtiyaçtır ama cıvıtman senin daha erkek olduğunu veya daha çekici oldugun anlamına gelmez.
Takıntılı hale getirmesi ve sanki en iyisi oymuş gibi davranması bencil olması
Bencillik her şeyin başı. Zaten o varsa diger sebebler sorunları beraberinde getiriyor.
Partner bulamamaları. Partner bulunca da sapıtmaları
Aceleci davranılması bence en Büyük hatalardan. Bir kadınla ilişkiye girme konusunda aceleci davranmadan karşı tarafı da mutlu edecek şekilde davranmak gerekir diye düşünüyorum.
Aceleci davranmasi ve on sevismeyi kisa tutmasi ve seks öncesi konuşup nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenmek en mantiklisi belki senin sevdiğin bir şey onun hoşuna gitmiyor
Sadece kendi zevk aldığı şeyleri yapması, ön sevişmeyi hiç yapmayıp ya da çok az yapması ve partnerinden önce orgazm olup partnerinin yarım kalmasına neden olması
Düşünüyorum da saçma sapan ego kasıp övünmek anlatmak. Şahsen bana göre çok yanlış. İkisi arasında özel şey. Her ne olursa olsun anlatılmamalı.
Bence kendi arzusununve isteğini partnerininden önce görmesi. İşini halletmek amacı olduğunda kesinlkle yükselemiyorum.
Erken boşalmaları
Geç boşalma da sorun ama o ne olaçak
Emekli dayı gibi sekse giriş yapmak
bastonla mı :)
Kadının ıslanmasına , doyumuna ya da o an seks isteyip istemediğine bakmaksızın kendi zevkini ya da ihtiyacını düşünen kişi.
hımm geneli öyle turkıyenın ama ince iscılık calısan erkek cok az
Emekli dayı he 😂😂
Aceleye luzum yok herseyin tadini cikararak yasamali 😃
Aniden işe girişmek ve iş bitince dönüp uyumak...
büyük hıyarlık şöyle arkadan sarılmak varken 😍 boynundan öpmek varken
Hemen sonuç odaklı olmaları karşıdakinin zevk ala ala boşalması umrunda olmuyor bir şey dediğinde boşalttim ya diyip sanki kendi boşalmasını bizim gorevimiz ama seni boşalttığı zaman mükafat verdiğini sanan bı topluluk
Kesinlikle ilişki sırasında iltifat etmemeleri, aksine hakaret ediyorlar, hakaret de bir yere kadar okey ama iltifat da etmeyi unutmayın erkeklerr..
hazırlanmamak.. oldu bittiye getirmek. kendini jonny sins sanmak.
Kadının seksten ne istediğini anlamamak. %100 bencillik en kötüsü. kendiside zevk almaz seksten.
Kadınları memnun etme olayını kendi zevklerinden önde tutmaları. Halbuki herkes karşısındaki kadar kendini de düşünmeli.
kızların yarısı sadece kendini düşünmesi, direkt olaya girmesi yazmış, nasıl insanlarla takılıyorsunuz, şaşırdım.
Bazen sadece kendimizi düşünürüz. Ve seks bir erkek icin sıcak suda demlenmis bir çay gibiyse kadin icin kısık ateste pismis bir Türk kahvesidir
Kendilerini yatakta cok iyi sanmaları aşırı egolular
Hep kendini düşünen sadece kendi zevkine odaklı olan karşı tarafı boşaltıyım derdinde olmayan ve kıllarını kesmeyen ter kokan en en kötüsü penis bölgesindeki kıllarını kesmeyen
😊👍
Tüm derdi deliğe girmek cinselliği doya doya yaşamak değil bu
Deliğe girmek enson şey bitiş noktası orası
Erken boşalma problem değil aslında, 2ye devam edemeden bayılmak problem.
Sanırım Kişiden kişiye değisir... Kendini iyi ifade etmek maalesef yetmiyor en önemlisi anlattığını anlayan biriyle olmak...
Ne olursa olsun bencillik en bariz en kötü şeydir. Empati de yaparak iliski yaşamak lazım. Tek taraflı olunca oldu bittiye geliyor.
Sevişirken acele etmek, hijyene özen göstermemek, bencil olmak, seksi uzatmaya gayret etmemek..
Bence penisleriyle övünmeleri iri penis can yakar aslında zevke çok katkısı olmaz kendimden biliyorum...
Tabikide partnerini düşünmeden hareket etmek. En güzeli de her konuda uzman pozu vererek hüsrana uğramak/uğratmak.
kadınların genel şikayeti boşalan hıyarlar kadınla ilgilenmiyor ve kısa ön sevişmeler neyseki ikiside yok bende 😂
Seks, keyif verici bir şeydir, görev ve ya sıkıntı olmamalıdır
Birlikte paylaşacağınız bir hediye olmalıdır
Bir penisin bir vajinaya girmesi seks değildir. Seks dokunmak ellemek hissetmek sevişmektir
hihihi
İçinden geçenleri saklamak daha derin şeyler yaşayacakken kadından arzularını yargılar diye saklamak ))
Ağzıma versin arkadan girsin sikin kalkıyor mi gay misin diye sormasın. İçime boşalsın popodan ağzıma verisn
Aceketemek biran önce girmek zorunda sevisme uzatın olbildin ce birde ayni pozuyonda kalmayın değiştirin sorun paner inize ne istediniz
Hata nedir yaa.. seks de hatamı olur yeni yeni şeyler cikiyoriyorsunuz. Yavaş isterse partnerin yavaaş hızlı isterse hızlııı sert isterse seeert😉
Kadını ihtiyaç giderme aracı gibi kullanmak ve işi bitince sırtını dönüp yatmak...
Daha önce hiç cinsellik yaşamadım. Bir sevgilim de olmadı. O yüzden bilmiyorum. Ama birinin ilki olmak için sabırsızlanıyorum skxnsks
Sabırsızlansan çoktan yaşardın
Vayyy
Sürekli pipilerini övmeleri. Evet diyorum öyle diyorum he diyorum yes diyorum sürekli pipisini övüyo
Sadece kendi zevklerine odaklanmak
Bence boşalma sonrası hiç muhattap olmama isteği.
İşim bitti ne halin varsa gör gibi bi davranış sergilemek
Anal arzulamaları mı🤔
Bu bir tercih bence hata olarak görülmemeli
Hani bazı kişi ve kişiler o şekilde yorumluyorya ondan dedim , yani sonuçta insanların fikir ve görüşlerine saygım sonsuz🙏
Partnerlerini istemedikleri bir şeye zorlamaları
1- İlk boşalmada bırakmaları
2-İlişkiden sonra telefonla falan oynamaları
1 postayla bırakan erkek yoktur be
Evet monotonlaştınız zaman görev gibi yaptık oldu bitti yapmak ana sizinde bişeyler yapmanız gerek