Cinselliği bende severim ve karşı tarafı mutlu etmeye çalışırım fakat zaman zaman sadece sarılıp saçlarıyla oynamak veya romantik şeyler konuşmak istiyorum. beni sevdiğini bilsemde o direkt s*vismek istiyor geçiştirdiğimde de bozuluyor üzülüyorum artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCahil toplumlarda ve cahil kişilerde her zaman cinsellik ön plandadır. Bir kişi kendisini ne kadar geliştirir eğitirse cinsellik o kadar geri plana düşer. Evet seks su içmek kadar normaldir ama su 24 saat içilmez. Romantizim aşk tutku sevgi ve hayatı doya doya yaşamak paylaşmak daha ön planda olur. Ortak yönlerinizin fazla olduğu iyi anlaştığınız kişilerle olun. Size seks için gelen işi bitince çeker gider ya da yarın veren bulur ona gider.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek öyle değildir. İlk duygulara önem veririm. Zaten cinsellik de vakti gelince kendiliğinden gelir, çekim olur çünkü bir şekilde. Diğer türlü insanlar sadece cinsellik için birbirlerine yaklaşınca hemen soğuyorlar birbirlerinden.
İlk duygulara önem verilmeli. Maalesef kızların bir kısmı da öyle; sadece cinsellik ya da çıkar peşindeler.14 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle olması gerektiğini düşünüyorum cinsel çekim zamanla olusan bir sey fakat gün geçtikçe insanlar bunu öncelik edinmeye başladı bu durum da beni rahatsız ediyor
- +1 yıl
Maalesef doğru değil ama birçok insan bu şekilde… Hatta sadece cinsellik için bile.
Soran+1 yılumarım güzel insanlarla karsilasiriz 🙏🏻
- +1 yıl
Umarız 🙏🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBence her erkek senin dediğin gibi de bir fantezi ister... O istediğini de elbette yapar.. Biz erkekler öpüşmeyi biraz daha fazla sevdiğimizden öyle oluveriyoruz. Bu değersizlik hissi yüklemesin size aman..
02 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğini bilmesem bırakıp gideceğim çok nadiren de olsa romantikleşiyor sonra kötü bir sey yapmış gibi kaçıyor
- +1 yıl
Sen bu durumu paylaş ve uygulamalı olarak yapmasını söyle ona..
+1 yılCinsellik kısa yoldan, en kolay zevke ulaşmaktır. Diğer şeylerin zevkini bilmediği için odağı onda olur. Beraber başka şeylerin zevkini almayı bilen erkek farklı olur.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Bunun cinsiyet ile alakası yok. Ne sorular gördüm kızlar yazmış ben istekliyim ama sevgilim cinselliği benim kadar istemiyor diyorlar. burada da sen istemiyosun ama karşındakiler istiyor. Yani cinsiyete bağlı değil. Gidip kendine göre olanı bulacaksın.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet dünyalı bir erkekte cinsellik 1. Sıradayken ben de 2. Hatta 3. Planda
10 Yorumla
+1 yılşöyle bazılarının sevgi gösterme yolu budur ama hoşuna gitmiyo rahatsız hissediyosan açık açık söylemeni tavsiye ederim bilmesi gerekir.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet kendisi böyle gösterdiğini söyledi ama ben bundan ibaret olmak istemiyorum söylediğimde de bozuluyor
- +1 yıl
bozulmasına bişey diyemem arada da benim istediğim gibi olsun de nasılsa onu aç bırakmıyorsun ya hoş. sen onun aşk dilini konuşuyorsun sende ondan seninkini konuşmasını isteyebilirsin arada bunda garip bişey yok
Soran+1 yılçok denedim ama sanırım son bir kez daha şans vereceğim çünkü ben sadece cinsellikten ibaret olmak istemiyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim ve evet bence bir atış şansını daha hak ediyor.
+1 yılİnsanlar neyde eksikse onu ön planda tutar kendini gösterme çabası işte 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılartık böyle düşünmeye başlayacağım gerçekten yeter ya 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Öyle güzelim zaten 😂😂 sen hiç gerçekten zengin bir adamın benim param var diye gezdiğini gördün mü ee pazarcı bağırır kuyumcu değil 😉
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senin ne istediğine saygı duymalı yoksa deger vermiyordur
00 YorumlaBencede romantizm olcak içinde yoksa tadı kaçıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgi olmadıktan sonra yaşananlar bana anlamsız geliyor ama sevgimizi gösterme şeklimiz farklı olunca üzülüyorum ben ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. E cunku onun ıcın hersey
00 YorumlaKalleslikmi yapsinlar...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu bahsettigin bazen en güzeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar artık adam gibi adam değil iyi tokmaklayan pompacı seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye bunu tüm erkeklere yayıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman neden ben düzgün bir erkek tanıyamıyorum diye değiştirelim soruyu hshshsg
Cevap sahibi+1 yılOlabilir şimdi. Cinsellik düşünmeyen biri değilim ama çizgisini de bilmek lazım.
+1 yılReel ilişkileri seviyorsun gibi gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Her zaman ön planda olmamalı zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılbayıyor gibi durmadan olunca
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Evet senin dediğin gibi ikisi de olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Senin gibi duygusal değiller knk
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda tutsun
00 Yorumlaİhtiyaç olabilirmi
02 Yorumla
Soran+1 yılher gün mü?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026