Sürekli instadan dm kutuma mesaj düşüyor zaten dm yoluyla kız tavlamaya çalışanların %90 ı abaza oluyor diye cevap vermiyorum çoğunluğu da profilim gizli olmasına görmemesine rağmen abuk subuk şeyler yazıyorlar amaç ne yani tamam birini seversin istersin iyi hoş da hiç tanımadığın sadece profilini gördüğün birine de yavsamazsın ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle aynı fikirdeyim sadece Instagram değil bütün sosyal medya da böyle maalesef abaza çok takip edersin arkadaş olursun anlarımda dediğin gibi hiç tanımadığın birine cinsel içerikli dm atmak numara yazmak ne demek
01 Yorumla
Soran+1 yılBayağı saçma ve absürt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan Dm olmasa nasıl iletişim kurulacak 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyadan kendi şehirlerinde olan kızlara veya aranan tiplere yazabilirler evli barklı çocuğu çoluğu olan kuzenime gelen mesajları görsen şok olursun bu tarz kızlar sapık erkeklerin dm kutusunu doldurmasını neden istesin ki aranan kızların hoşuna bile gidiyor ayy bana bir ton erkek yazıyor diye övünüyor ama rahatsız olan da dolu kız var
- +1 yıl
Abooo 😱
Benim için ön planda değil ben evlenince yapmayı düşünen birisiyim
07 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun, umarım öyledir.
Soran+1 yılBelli olmaz
Soran+1 yılAynı durum bende de var ama salla takmyorum bile
Soran+1 yılDok dok
Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Bayanlar içinde öyle aslında ama kendilerine kendilerine hakim olabiliyorlar
00 Yorumla
+1 yılOrtadoğu erkekleri böyle maalesef
00 Yorumla
+1 yılSalağız çünkü
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Ona bile vaktim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfizyoloji
015 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılSaçma yine de kendilerine sahip cıkamıyorlarsa gidip evlensinler sevmeyi falan denesinler hiç tanımadıkları insanlarla sevişmeyi denemekten iyidir
Soran+1 yılS.,... Oc... Bak sen canım fizyoloji dedin ben de bunun normal olduğunu fakat hiçbir şekilde tanımadığınız insanlara yazmanızın da yanlış olduğunu hiç mi kendinize saygınız yok anlamıyorum bir kaç tane abaza yüzünden hepsine aynı gözle bakılıyor şimdi defol git kendine dahi saygısı olmayan birisiyle muhattap olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılya kes kimsenin kimseye yazdığı yok tanışmak için yazarız olmazsa yolumuza bakarız kim senin çirkefliğinle uğraşır arkadaşım sanki ben sana ölüp bitiyoruz ya erkeğiz biz tek derdimiz bu arkadaşım anlayın artık işinize geliyorsa verin gelmiyorsa gidin yani bu kadar basit bu arada bunu sana söylemiyorum ben genel olarak erkeklerin kadınlara duruşu bu hepimiz böytle düşünüyoruz evliliğimizin amacı da bu aile kurmanın amacıda bu hepsi seks için yani bunu bi anlayın artık uzatmayalım mevzuları
Soran+1 yılZaten amacınızın seks olduğunu anladığımız için şaşırıyoruz netten önlerine gelene yazıyorlar kendisi taa Ankara 'da önüne gelene yazıyor ben de diyorum ki madem ki amaçları seks gitsinler tanıdıkları çevrelerinde bacım olanlara yazsınlar sevismek sikismek istiyorlarsa yapsınlar fakat hiçbir şekilde tanımıyorlar yaslarını bilmiyorlar etmiyorlar oturduğu sehiri dahi bilmiyorlar dmden bir ton sapıkça şey mantıklı mı yani tamam anladık amacı seks olsun defolsun gitsin etraf bacım dolu zaten bacım olmayan kızları niye yoldan çıkartma peşindeler
Soran+1 yılBacım yerlerini o... Diye oku
Cevap sahibi+1 yılya etrrafımızda kim orspu kim değil ne bilelim biz kokusunu mu alıyoruz internetten denk getirdiğimize yazıyoruz hayır çevrede olursa ters teperse duyulursa o daha kötü ne kadar uzak o kadar iyi eskişehirde oturan birisi Ankara'ya yazar gider hafta sonu işini görüp döner seks için her şey mübahtır sıkıntı yok yeter ki kadın olsun
Soran+1 yılAnladım erkeklerden soğudum sağ ol😂
Cevap sahibi+1 yılister soğu ister soğuma bunu kabullen artık bizim amacımız seks babalarımızında öyleydi dedelerimizinde öyleydi he evlenip tek kişiyle yaparsın çok daha güzel olur ben aile kavramına karşı değilim aldatmalar kucaktan kucağa gezmeler bunlar bana da ters ama kadınların artık bu gerçeği kabul edip ona göre istediğini vereceğim kardeşim ne zaman istersen al ama beni sev diceksin biz köpek gibi severiz sorun yok ama istediğimizi vermeyince de biz soğuyoruz bu iş böyle kusura bakmayın saygılar
Soran+1 yılYa zaten sana bir şey demiyorum erkeklerin amacı seks kadınların amacı sevgidir bunu anlıyorum zaten sorum da neden erkekler bu kadar seks meraklısı diyerek başladı konuya düşkünlükleri malum fakat herşeyin de bir usulü vardır namussuz olana giderler sesim cıkmaz fakat namuslu kızları da yoldan çıkartıyorlar bazı kızlar da tam tersi mesela en yakın arkadaşım dindar bir çocuğu ayarttı cocuk 27 yaşından sonra kızın ona yanaşması sonucunda yaşadı bir şeyler sonrasında büyük bir pişmanlık mesela sen yapmak istersin pisman olmayacak bir tipsindir gidersin pisman olmayacak daha önceden yaşamış bir kızla yaparsın fizyolojiniz bu şekilde anatominiz bu şekilde fakat gidipte düzgün bir kızı da yoldan çıkartmaya ugrasmazsın benim karşı olduğum nokta burada alan memnun ise veren memnun ise bana ne fakat istemeyen kızlara da zoraki ısrarla mesaj atıyorlar evli kuzenlerime çocuk colukları olan kuzenlerime bile bir ton mesaj geliyor absürt absürt resimler kocasıyla tartısıyorlar sonra hem yuva yıkıyor böyle tipler hem de namuslu kızların aklını çeliyorlar ser... Erkek o... Kızla olsun o... Kız ser... erkekle olsun mükemmel olur😂
Cevap sahibi+1 yılben namazında niyazında adamım bende yapmam ben sadece durumu açıkladım yapsam da gerçi pişman olmam 28 yaşındayım yaparım evlenene kadar sonra karıma ait olurum :D ama ben neden böyle olduğumuzu açıklamaya çalıştım sadece
Soran+1 yılAnlıyorum açıkladınız zaten erkeklerin genelinin düşüncesini fakat düşünceleri genel olarak saçma yani açıklama için sağ ol vallahi madam ki namazında niyazındasın yapsam da yaparım mantığında düşünme derim tabi yine de senin hayatın benden sadece ufak bir uyarı çünkü yaptığın zaman masumiyetin temizliğin bozulmus olur ilkin eşinle olursa daha makbul olur diye düşünüyorum temizsen temiz kal sana da temiz birisi deni gelsin kendini bozanlara temizler nasip olmuyor
Cevap sahibi+1 yılbulamıyoruz yavrum bulamıyoruz bulsak ilk eşimizle olur eş meş de yok 28 yaşındayım artık sabrım falan kalmadı
Soran+1 yılBulursun ins
Cevap sahibi+1 yılaynen bunca yıl bulamadık şimdi buluruz atlıcam valla gel bana diyene bıktım düzgün adam olömaktan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne