Yani biz kizlar tarafindan hoş gorulmuyo ve soğuyoruz , tek amaç o olmamalı ya da şart koşulmamalı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün canlıların temel amacı hayatta kalmak ve üretmektir lise biyoloji kitabında da aynen böyle yazar. Kadın tarihsel evrim sürecinde çocuğunu koruyacak ve büyütecek şekilde evrimleşmiş bu yüzden annelik duygusu deriz içgüdüsel tamamen. Kadın çocuğunu büyütürken zayıf yapısından dolayı bir erkeğin korumasına ihtiyaç duydu. Bu yüzden erkekle aile kuracak şekilde evrimlesti. Erkekse gene bütün canlıların ortak özelliği olan üremekten ötürü birden fazla kadınla üreyebilecek şekilde evrildi. Amaç hep daha fazla üyeyebilmek bu yüzden erkekte her daim siperm üretimi oluyor. Bu yüzden erkekte libido içgüdüsü var. Erkek hep cinsellik düşünüyor o yüzden. Aşk tam olarak bu bilimsel olarak. Kızlar aşkı farklı bir şey sanıyor sevgi, çiçeğim, böceğim falan değil aşk. Bir kadınla bir erkeğin ciftlesebilemesi için aralarında olan çekimdir bilimsel olarak. Bir kadın bir erkeğe aşık olur kadına olmaz. Aslında toplumsal olarak da çelişki içindeyiz bu aşk konusunda eğer aşk iki insanın birbirini sevmesi, birbirine ilgi göstermesi ise iki kadının ya da iki erkeğin birbirine aşık olmasına niye hoş bakmayız lezbiyen ya da gay deriz? Bir kadın bir erkeke aşık olunca sorun yok. Yani toplumsal olarak da aşkın çiftleşme amacı güden bir duygu olduğunu kabul ediyoruz. Evet siz aşık olduğunuz kişiye doğrudan cinsellik hissetmeyebilirsiniz sizin için aşkın ablamı doğrudan cinsellik olmayabilir. Bastada söylediğim aile kurma isteği olan aşk beraberinde cinselliği de getirecektir ve bu yüzden bu duygu evrimlesti. Yani aşka çok da bir anlam yüklemeye gerek yok
014 Yorumla- +1 yıl
Hersey cinsellik değildir hayat sadece bunun üstüne kurulmadı
Cevap sahibi+1 yıl@user333lll evet bir de hayatta kalma var
- +1 yıl
Madem bilimsel olarak aşk üremekse niye hayat kadınına giden erkek ona duygusal bir bağ geliştirmiyor? Ki sorularda bile görüyoruz ilişkiye girip terk edilen kadınları. Onlar neden terk ediliyor sahiden seviliyorsa yaşayınca?
Cevap sahibi+1 yıl@_Güneş____00 Erkek birden fazla kadınla çiftleşmek üzerine oluşmuş. Bu arada FBler aşık oluyorlar keza hayat kadınları da ama bu aşk fblerde kadınlarda daha fazla oluyor
Cevap sahibi+1 yılPavyondan kadın çıkarıp evlenen erkek var
Cevap sahibi+1 yılAynı şekilde genelevden de
- +1 yıl
Yukarıdaki yazıda "Erkekse gene bütün canlıların ortak özelliği olan üremekten ötürü birden fazla kadınla üreyebilecek şekilde evrildi. Amaç hep daha fazla üyeyebilmek bu yüzden erkekte her daim siperm üretimi oluyor. Bu yüzden erkekte libido içgüdüsü var. Erkek hep cinsellik düşünüyor o yüzden. Aşk tam olarak bu bilimsel olarak.. "yazmışsınız. Yani ben buradan aşk eşittir libido, aşk eşittir cinsellik olarak algılıyorum. Yanlış mı anladım? Yani eğer öyleyse şayet bir çelişki var ki bu kadar her kadınla üreme sevdası olan bir cins gerçekten sevebilir mi veya sevgisi ne kadar sahicidir diye düşünüyorum bu kadar maymun iştahlı iken?
Cevap sahibi+1 yıl@_Güneş____00 Hayır doğru anladınız. Aşk yüzde 90-95 oranında libido içerir diye tanım yapılır hatta. Yani aşk eşittir libido demekte bir sakınca yok. Kadın için de aynıdır. Kadın bunun erkek kadar farkında değil sadece. Kadında korunma kendini bir erkeğin yanında güvende hissetme duygusu ilgi
ihtiyacı devamında duyduğu arzu doğal olarak cinselliğe sebep oluyor. Yani aşkın amacı neticede aynı. Sevgi aşk demek değildir. Bu ikisi farklı şeylerdir. Sevgi halk deyimiyle masumdur. Aşkın ömrü en fazla 3 yıldır. Sevgi ise ömürlük olabilir. Sevgi libidoya eş de değildir. Yani erkek sevmez diye bir şey yok.- +1 yıl
Aşkın pek çok tanımı vardır, sırf Freud'un yapmış olduğu libido tanımı yoktur.
Cevap sahibi+1 yıl@_Güneş____00 Freud aşk yoktur libido vardır diye bir söz söylemişse de bu tanım sadece freduda ait değildir. Evrimsel biyolojinin yapmış olduğu bir tanımdır.
Cevap sahibi+1 yılFreud zaten her şeyi cinsellik ile açıklamaya çalışmakta. Kuram freud için bacak arasında kurulu.
- +1 yıl
Tamam işte, aynı şeyi diyoruz. Freud'a göre libido eşittir aşk.
Cevap sahibi+1 yıl@_Güneş____00 Aynı şeyi demiyoruz. Siz bu tanımın sadece freeuda göre olduğunu söylüyorsunuz. Ben evrimsel biyolojiye göre de tanımın bu şekilde olduğunu söylüyorum.
Cevap sahibi+1 yılFreud biyolojik evrim üzerine çalışma yapmamıştır.
En İyi Cevaplar
+1 yılKarşı cinste aradığını bulamamış, sevdiği beğendiği arzuladığı erkekler tarafından sevilmeyen, bekar ve kompleksli tüm kadınlar mutlu cinsel hayatı olan çiftleri kıskanıp erkeklere cinsellik üzerinden saldırıyor. Aslında kendileri herkesten çok istiyor ama bulamayınca başkalarını çekemiyor ve tüm suçu erkeklere yüklüyor cinselliği de arada bahane ediyor. Cinsellik olmadan zaten uzun süreli mutlu ilişkinin olması mümkün değildir, her insan karşı cinse ilgi duyar sever ve sevişmek ister. Bunlar olmayınca ilişki eksik kalır ve sıradan arkadaşlıktan farkı olmaz. Kaldı ki hiçbir kadın arzulamadığı erkekle duygusal bağ da kurmak istemiyor bu bilimsel olarak da kanıtlandı. Sevişmek ilişkinin doğasıdır buna aykırı olmaya çalışmak en büyük ezikliktir. Not alın bunları.
00 Yorumla
+1 yılBir çok sebebi var aslında boyle sebebi olmasının ama en önemlisi artık kadınların beklentisini erkekler karsılayamaz durumundalar yani bir erkek evlenmesi için bile işte düğün yapçak bir sürü maddiyat bir sürü zorluk en basitinden bir kadınla sevgili olmak bile para gerektiyor e bu kdr zorluğa da erkek evliliği ikinci plana atıyor ve cinselliği ön planda sen diceksin ki şimdi e bunun evlilik Le ne alaka eğer bir erkek zaten bir kadınla cinsellik teklif ediyor ise zaten o insanla evlilşk dsunmuyordur erkek şu şekilde düşünür bugün benimle birlikte olan benden önce baskasıylada olmuştur olay bundan ibaret
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlişkide sadece cinsellik ön planda tutulmaz ama cinsellik de ilişkinin temel parçalarından biridir. Günümüzde erkekler her seferinde konuyu cinselliğe çekmeye çalışıyor olabilir ama ne yazık ki sadece cinsellik için sevgili yapan kadınlar da var. Bu durum şu an yaklaşık seyrediyor. Sadece ciddi ilişki arayıp konu cinselliğe geldiğinde soğuyan kişiler de var tabi. Ama cinsel uyum olmadan uzun süren bir ilişki mevcut değil maalesef.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen aşk ön planda tutuyorum ama hep cinsellik isteyenler tercih edilir.. çünkü kadınlarında amacı bu zaten cinsellik için birlikte olmak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin libidosu, kadınlardan yüksek oluyor da ondan. Bir de zencilere atlayan türbanlı kadın bile çokken , neden seks yapmak için evlenelim ki canım biz? Evlilik öncesi vermeyen, evlilikte de tatmin etmez sonuçta.. Zira Zencilere VEYA ALFA erkeklere gelince, ilk buluşmada veriyorsunuz hemen. Kadınlar sadece beğenmediği erkekle evlenmeden cinsellik yapmaz. Bakire azınlık var ama biz Atatürkçülerle kafa yapıları nedeniyle uyuşamazlar. Genelde evden bir yere çıkmayan koyu dincilerin kızları, bakire oluyor aman diyim!! Bunun dışında hiç bir kadının, bakire olduğuna inanmam ki türbanlılar bile zencilere verdi Karabük'de.
Bu arada, cinsellik isteyen erkeklerden soğuduğunuz felan yok. Afrikalılara ve alfa erkeklerle seksin dibini yaşıyorsunuz sonuçta.. . Ala erkek, ağzı laf yapan çekici erkektir. Beta erkek, çekici olmayan utangaç erkeklerdir. Beta erkeklerle, seks yapmak istemiyorsunuz. Rahatsız olduğunuz konu ise, beta erkeklerin cinsellik istemesi. Böyle erkeklerle arkadaş olarak kalıp kendinizi aşık edip egonuzu tatmin ediyorsunuz. Bir de baya da maddi anlamda sömürüyorsunuz. Ancak cinsellik isteyince, rahatsız oluyorsunuz. O zaman böyle erkeklerle, evde kaldığınızda da evlenmeyin veya arkadaş da olup sömürmeyin madem. Evlendiğiniz zaman da aldatıyorsunuz, çok iyi biliyorum. Zira o kadar alfa erkekle seks yapıyorsunuz ki beta erkek sizi tatmin edemiyor. Çünkü tecrübesi, neredeyse yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle öyle çok haklısın erkeklerin testesteron hormonları kadınlara göre daha fazla çalıştığı için sanırım , tamam tabiki cinsellik bixim icinde önemli doğanın kanunu bu ama cinsellik iç güdüsü duyguların önüne geçmemeli benim için önce duygularım sonra cinsellik gelir ve herşeyin yerinde ve zamanında yapılması taraftarıyım aksi takdirde cinsel yaklaşan bir erkek benim için soğuma sebebidir
40 Yorumla Cinsellik ön planda olması demek ilişkiyi soğutur gayet normal amacı sadece o olan erkek sapıktır ya beynini başka yerde kullanamıyor aptal vs. Mutluluk cinsellikten ibaret olmamalı olamaz.. partneri ile beraber farklı aktiviteler yapması mecburdur sürekli seks seks ilişkiyi soğutur. Sürekli bunu isteyen birisi ile birliktelik bana göre çok risk... Neden? Çünkü siz istendiğiniz de sürat asabilir farklı kişilerde arayışa girebilir.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü dizilerde sapıklığı öğretiyorlar iyi kızlar çapkın erkeklerle olsunlar kafası var her dizide o yüzden iyi kızla çapkın erkek hep aşk yaşarlar ama yanlıştır iyi kız onun dengiyle olmalı evlenince o durumu yapmalıdır çünkü hep yorumlar çok iyi oldular nah oldular o onun dengi mi? kızları kötü gösteriyorlar hep
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında tutmuyor erkeklerin zaafı yüksek kadına karşı ve ilgi duyuyor sa sevgi hissi varsa içinde bu sefer de libidosu yükseliyor ona karşı bu sanki şey gibi sadık lık libidosu diyelim hani başkası na ilgi duymaz sana odaklanır bu tamamen erkek ruhunda kadınını sahiplenme hissi diyelim ne güzel işte yanındaki erkek seni istiyor bunu dile getiriyor ilgi haz duyuyor sana karşı bundan daha güzel bişey var mı ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadına ulaşamayan erkek ön planda tutuyor. Biraz da bakış açısı önemli. Şimdi gece kulübünde, farklı uygulamalarda konuşma biçimine bağlı erkeğin aklına iki fikir gelir. Ya basar geçerim ya da tanırım severim.
Bir de kadınlarla iletişimi az olan kişiler var, onların düşünce yapıları bambaşka olabiliyor.
Neyse her şeyin sonunda yine de kadın erkek cinsellik istiyor zaten çok düşünmemek gerekir.00 Yorumla
+1 yılBu cinsellik neden sadece erkekler için özel bir durum gibi lanse ediliyor kadınlarda seviyor istiyor niye hep erkeklerin üstüne atılıyor sadece erkekler için has bir durum gibi anlatiyosunuz
410 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim benimde gördüğüm bu konuda eşitiz hatta bazı kadınlar daha fena bu konuda aradaki tek fark şu kadınlar erkekler kadar belli etmiyor bunu
- +1 yıl
İstemiyorum dediğin gidiyorsa senin için daha iyi çünkü seni sadece cinsel çıkarlar için kullanmak istiyordur
- +1 yıl
Benim bahsettiğim şu karşılıklı sevgi olunca iki taraf cinsellik konusunda rahat oluyor senin dediğin şey de karşı taraf sadece cinsellik için yaklaşıyor ve bu durum sıkıntı
- +1 yıl
Karşılıklı olunca ayrılık olsa bile erkeğe kalmaz ki sende isteyerek yapmışsın sonuçta hani 🙂
- +1 yıl
İnsanoğlunun çoğu şeyi iğrenç zaten sadece bu değil ki birbirinin kötülüğünü isteyenler ayağını kaydıranlar hayatın içinde hep var
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka türlü bağlanamazlar çünkü. Biz sabah mesaj atmasını bizi dinlemelerini bizimle ilgilenmelerini istiyoruz, bekliyoruz. Onların da beklentisi yatak. Diğer arkadaşlarından ya da dışarısaki insanlardan farkımız kalmıyor öyle olunca. Kabalaşıyorlar. Zaten gerçekten ilgisi olan erkek cinsellikten sonra daha ilgili ve ince davranmaya başlar. Ona bir şey sunmuşsundur çünkü.
17 Yorumla- +1 yıl
İllaki bişey sunmaniza gerek yok doğru erkek karşılık beklemden de ilgi duyar dinler sohbet eder dost arkadaş olur bence bu karşısındakinin kadına bağlı ne ekerse onu bucer ne verirse onu alır yani
Cevap sahibi+1 yıl@HakanUmraniye34 hep kadınlar kaka yani 😀 kadınlar or. spu olduğu için erkekler öyle yaklaşıyor di mi 🤣 yoksa erkeklerin ard yanıkları olduğu için tüm kadınları aynı kefeye koyup herkese or. p. u gibi yaklasmalarıyla alakaları yok 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAynneen ayneennnnn 🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yanlış anlaşıldım galiba burada ben hani şu anlamda söyledim ben kadınlar en çok tipe Bakarak seçimini yapar partner seçiminde ve karakteri ikinci sıraya atar bu sefer ve böylelikle karşısındaki erkek cinsele getirince ilişkiyi bu seferde kadın hemen de cinsele getirdin der o yüzden ne ekersen onu biçersin dedim
Cevap sahibi+1 yıl@HakanUmraniye34 evet evet erkekler hep iç güzellik arar biliyorum. Bayılırlar. Tek baktıkları şey ehli namus olması. Memeymiş kalcaymış kiloymuş hiç ilgilenmezler hep kadınlar bakar tipe
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ya sen neden sözlerimi böyle tek taraflı algılıyor sun anlamadım ben kadınları kötüleyen bir tip değilim böyle görme beni 😃
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Şart kosulmamali doğru ama sevgili olmak için de cinsellik olmalı arkadaştan ne farkın kalır ki o zaman
115 Yorumla
+1 yılBenim içinde ön planda aşk bi yere kadar ama cinsellik her zaman iyi hissettiriyor
40 Yorumlaİliskim bile olmadi ki cinsellik hic olmaz mk kizlar daha bana opturmuyor ama diger erkeklerle fb oluyorlar
20 Yorumla
+1 yılTüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik sonuçtur cinselliğe sebep ise duygular ve sevgi önce sebep olmalı sonuç kendiliğinden oluşur. İnsanların önceliklerine göre değişiyor işte günümüzde ilişki anlayışı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılToplumda cinsellik olmazsa olmaz algısı oluşturuldu, cinsellik yaşı 11'e düştü, sevgilisi olmayanlar eziklendi, bakireliğin çokta önemli olmadığı vurgulandı
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle kendinizi geri çekince dur Bi diyor canım... sinir oldum şimdi aklıma geldi
30 YorumlaKadınlar daha ön planda tutuyor seksi bence bir de onlarda sulanmak kolay biz çeşme gibi uraş uraş , bir de kadınlar üreme içgüdülü
10 Yorumla
+1 yılErkek oldukları için
10 Yorumla
+1 yılBir şey ne kadar bastırılırsa o kadar arzulanır tc şartlarında seks ne zaman sıradan bir konu haline gelirse bu düşünce de değişir
10 YorumlaAma boşalamadklarında t@şşakları ağrıyooo öyle demeee erkekler için çok üzücü bir durum buu🥺
23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda daha cok deniyolar , erkolar dener.
Karsi taraf izin verirse , hemen sinir koymasa surdururler..
Sinir koyacaksin , hadlerinide yerlerinide bilecekler.20 Yorumla
+1 yılHayvan gibi yaşadıkları için sadece hayvansal güdülerine hizmet ediyor olabilirler. Ama toplum bilinci için canlılara sahip çıkmalıyız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çoğu cinsel ihtiyaçlarını karşı taraftan karşılamanın yolunda buda onları aktif hale getiriyor hepsi hemen hemen oylee
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü boş beyinli oldukları için hepsi değil bazıları normal bakabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılGünümüz kadınlarını muhtemelen ona layık görüyorlardır. Duruşu olmayan insanı bozarlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvallahi bemde çok kadın tarafından sadece cinsel obje olarak görüldüm
hala zaman zaman tacize uyğruyorum.
bi ara tecavüze bile uğricaktım 😂
neyseki karşılık verdim de tecavüzden çıktı olay00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevince kadın daha fazlasını istiyor o da erkek için olmuyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek böyle değil. Belki de yanlış kişilere denk geliyorsunuz. 👍🏻
00 Yorumla Tabiki de öyle olmamalı ama sevgi olmadığı zaman amac sadece cinselllik oluyor
00 Yorumla
+1 yılGercekten cok sıkici olmaya başladı esvgiliyi bile birak arkadaş ken bilevkonuşmak istiyolar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılYalan anasını satayım Uydurma iftira ya da erkeklerin bütün genelini kapsamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE ne fark ediyor bizde cinsellik istemeyen den soğuyoruz
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgililik boş iş boş işin peşinde cinsellik olsa kötü mü olur
Cevap sahibi+1 yılTM doğru evlenmeden önce olmamalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiyolojik yapı gereği Testestron hormonunun vediği yoğun dürtü Yüzelsel ereksiyon sürekli yenilenen spermler.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik olmasa ilişki diye bir şey de olmaz Bizim erkek olarak başımızı yakan o hormonlara nalet olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJetonla çalışan makinalar vardır ya hani... hahh bizim makina da cinsellikle çalışıyor da ondan 😉
00 Yorumla
+1 yılErkek cinsel kadın romantik bir yaradılışa sahip çünkü
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkekler direk sonuç odaklılar hemen işim görülsün istiyo çünki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin amacı zaten üretmek sizin de üremek bu doğası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma saklansa da dile getirilmese de aşk meşk bahane
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyoruz çünkü zevklerinize ulaşmak için rol yapıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aslında ön planda tutmak değil kadinlarin bu toplum normlariyla başka hayatlar istemesi
00 Yorumla
+1 yılOnu da becerebilseler bari 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir kadın olarak benden tavsiye bence erkekler kadınlara direkt cinsellikle yaklaşmayın ya da ısrarcı olmayın çünkü gerçekten soğuyoruz
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkeğiz 👉🏻👈🏻
09 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺
- +1 yıl
Asla cinsellik etiketini terk etmem 🥺👉🏻👈🏻
- +1 yıl
Neden hep haklısın 🥺👉🏻👈🏻
- +1 yıl
Ohoo yaranamiyox 😒
+1 yılpp resmin şey kokuyor
011 Yorumla- +1 yıl
gerçekçi konultum
sen aksüt değilsin
erkekleri sapıklaştırdın değil
sapSapık yaptın.. - +1 yıl
bnde gördüğümü dedim
- +1 yıl
kusura bakma
iyisin konuşman yırtık gibi değil
bunları net soylerim
ama herkeste nefis wardır
herkes ister sewer - +1 yıl
ewliler mi duru we sade
yaaa sende Allah'ına neden sabit fikirlisin oyle - +1 yıl
ewlilerin hepsi aksüt mü
+1 yılHer erkek aynı değil ben çok önem vermem mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcimselliği ön planda tutmayanda cinsellikte iyi olmuyor bir yeri eksik geliyor
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü cinsellik olmadan hiç bir ilişki yürümez
10 Yorumla
+1 yılOlmadan olmuyor çünkü
10 Yorumla
+1 yılDiğer şeyleri erkeklerle de yapabiliyoruz çünkü.
10 Yorumla
+1 yılDünya düzeni ona evrildi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmak için
10 Yorumla
+1 yılDünya seks üzerine kurulu
10 YorumlaDoğaları bu
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çoğunun tek amacı seks yapmak
00 Yorumla Siz neden istemiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılE olması gereken o diğerleri sonra gelit
00 Yorumla
+1 yılBulduklarınız öyle bizi tercihleriniz bağlamıyor
00 Yorumla
+1 yılBunu bende anlamış değilim. Cevabı erkeklerde.
00 Yorumla
+1 yılkeşke genelleme yapmasaydın neyse
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri