Ben kimle yakinlassam mutlaka cinselliğe çekiyorlar işi ama tüm hepsi böyle oysa ki ben gerçekten saf seven biriyim ve eğer ki gerçekten seviyorsa biri dokunmaya bile kıyamaz sizce de öyle değil mi ben mi yanlış düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin gibi saf seven dokunmaya bile kıyamayan erkeklerin değeri bilinmiyor da ondan. Çoğu kız aslında senin gibi aynısını diyor ama üzülen hep böyle erkekler oluyor. Ayrıca erkekler biyolojik olarak sekse ve boşalmaya muhtaçlar bu yüzden ön planda tutuyorlar bu sağlıklı ve normal bir durum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Siz kadınlara sorsak hepiniz ciddi ilişki insanısınız, efendi erkek istiyorsunuz, karaktere önem veriyorsunuz ama durum hiç de böyle değil. Tamamen ne istediğini bilmeyen kadınlar yüzünden.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
+1 yılKıyamam yaaa. Arkadaş niye böyle insanlar size denk geliyor yaaa offf. Kesinlikle sonuna kadar haklısın ya onlar yüzünden bize de damga geliyor istisnalar var. Yeminle öyle bir niyetim yok ya. Cidii ilişkim olsa nişan evlilik öyle cinsellik çocuk falan filan. Denk gelmiyor ki işte iyilere saflara kötüler denk gelir hayat
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Tüm erkekler öyke değil bak çok yanlış anlayıp bu nefrete yol açıyor sende her erkek aynı değil evet çoğu cinsellikle yaklaşır bu doğru ama cinsellikle yaklaşmayanda var
10 Yorumla
+1 yılErgenmisin sen cinsellik normal bir durum, ayrıca kadın erkek arasındaki ilişkinin temelinde cinsellik vardır, cinsel organı olmayan bir erkeği severmisin mesela😂
00 YorumlaErkek bi kadına cinsellikle yaklaşıyorsa genelde ciddi ilişki düşünmez bu kızla olmaz hesabı yapıyor
Yani sana da kimse o gözle bakmamış belli ki bide ortamdan kaynaklı olur bunlar ortamın bozuksa bunlarla karşılaşman normal bence10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk ile şehveti ayırt edebilen maalesef çok az kaldı. Sevmek çok farklı bi kavram. Hiç unutmam sevdiğim kız başkasına aşıktı. O mutlu olacak diye gittim aralarını yaptım. Halen de mutlular. Bende onun mutluluğu ile avutuyorum kendimi.
10 Yorumla
+1 yılSevgilin değil kocan bile olsa bu hep böyle olacak..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra zaten olur ama arada ciddi bir şey yokken yapmak istemesi güven kırıcı
- +1 yıl
Ciddilik bişey kalmamış çünkü evlenip bir kaç ay içinde ayrılanlara sahitiz.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkekler şu şekil geziyo çünki o yüzden 😂😂
00 Yorumla
+1 yılİnsan aşk hissettiği bir kadını neden arzulamasın? Tutku ile istemesin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGiyimin ve konuşmaların onları cinsellige itiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇok masum düşünüyorsun, biz erkekler genel olarak fırsatçıyız. Elbette cinsellik düşüneceğiz.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde sevgi filan hep cinsellik ihtiyacını gider mek için paravan kullanılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanın sevdiğiyle seks yapmak istemesi gayet doğal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnce sevmek ve sevgimi gostermek isterim, maalesef azinliktayiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercek seven insan kalmadi ki. erkekler ihtiyac karsilamaya calisiyor, kizlar da maddiyat saglamaya. canini skma. cunku yalniz degilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle seven erkeği siz sevmezsiniz özgüvensiz basit olarak görürsünüz
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen
Cevap sahibi+1 yılSeni seven bir erkeği mutlaka reddetmişsindir
Soran+1 yılOldu ama normal değillerdi ki onlar takip ediyorlardı insan gibi gelip konuşana bakarım
Cevap sahibi+1 yılUtanmışlardır dndndbd Konya ya yakın mısın
Soran+1 yılYakın sayılmam
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin de
Soran+1 yılAdana
Cevap sahibi+1 yılHmm uzakmışız biraz Okuyor musun
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılBölümün ne
Genelleme olarak konuşmayalım lütfen
04 Yorumla
Soran+1 yılTabiki genelleme yapacagim istisna dediklerim bile böyle..
Soran+1 yılHep öyle olur zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de saf seven biriydim ama benim hayatımı mahvetti kız ondan sonra hep eğlence için oldum
00 YorumlaKafa başka şeye çalışmaz her şey onunla alakalı
00 Yorumla
+1 yılHayır herkes aynı değil
00 Yorumla
+1 yılNeden ne yaşadınız ki böyle önyargınız var
00 YorumlaYapamana kadar hep nefret ederler zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiyi neden seksten soyutlayalım ki?
00 Yorumla Gerçekten seviyorsa arzular ve düt
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Doğru düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkekleri aç aç aç
02 Yorumla
Soran+1 yılYabancı erkekleri de denedim sanırım erkeklerin yapısında var bu
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeklerin %80’i böyle 10 dk konuşsan neresi olursa olsun burada dahil konu cinselliğe gelir
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye göre değişiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dokunmak ile kıymak ne alaka
00 Yorumla
+1 yılBiz sana ölüyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Tamam kezbancık
Soran+1 yıl👍
kadınlar çok suskun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Doğru düşünüyosunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayanda var
00 Yorumla Erkek olduğu için
00 Yorumla
+1 yılÇoğu öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence gerçekten seven birini bulamadın daha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Orasi oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBugüne kadar bir şey yaşamadın mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz