Arkadaşlar erkeklerin yaşı küçük büyük. Eğitimli eğitimsiz. Ezik özgüvenli ya da tecrübeli tecrübesiz hep cinsellik odaklı olma nedeni nedir sizce? Yani bıktım bu durumdan. Hep kadını zorlama baskı ve taciz. Kadınları böyle rahatsız etmeye hakları filan yok. Yaşlı herifler iş yerlerinde genç işe girenleri taciz ediyor ya da hocalar asistanları. Bıktım bu arsız ahlaksız erkeklerin yüzsüzlünden. Çoğu tecavüzü ya da kadına şiddeti de savunuyor ayrıca. Hani kendi yap (a) masa da böyle bir konu açılınca resmen suçluyu savunuyor ve bahane buluyor. Ne yapmak lazım bu düzene?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sorunun başlığı altında farklı konularda çoklu soru sormuşsun. biyolojik sistem gereği olan bir yapı dışında ahlakla edeple inanışla alakalı sorunlar da içeriyor senin sorun
anlatmaya çalışayım
önce şunu ayıralım. bir erkeğin cinsellik arzulaması ayrı şeydir arzuladığı cinsel duygu ile birilerini rahatsız etmesi taciz etmesi ayrı şey. biri biyorlojik irade dışı bir olayken diğerleri ahlak ve inanışla alakalıdır.
erkekler ölünceye kadar sperm üretmek zorundadır. cinsel yaşamı olsun olmasın ölünceye dek sperm üretmek zorundadır. bu sistem gereğidir yaratılışta fıtratta vardır.
sperm 76 günde üretilir. her üretilen sperm bir kesede toplanır. kese doldukça yenilerin keseye alınabilmesi için önceki üretilenlerin boşalması gerekir. yani kesenin bir hacmi vardır sonuçta dolar. işte kesenin dolma anında erkeklerde arzusuz boşalma isteği oluşur. arzusuz diyorum çünkü herhangi birini arzulama değil öylesinde bir boşalma isteğidir. bu. bu erkeğin iradesinde değildir. sistemin bir zorlamasıdır. bu nedenle ya biri ile cinsellik yaşayacak ya mastürbasyon yapacak ya uykuda boşalacak. hiç biri olmaz ise işerken idrar ile boşalır. sonu. ta o boşalmalıdır.
işte kesenin dolması sonucu oluşan cinsel istek yanlış anlaşılıyor sanki irade ile oluyor gibi abazanlıkla suçlanıyor erkek.
diğer anlattığınız konular ise farklı. baskı , taciz tecavüz ahlak ve ruh yapısı ile alakalı olumsuzluklardır. bir erkek iyi bir ahlak sahibi ise asla o an cinsellik anlamında kudursa da taciz işine kalkışmaz. onuruna yediremez. aynı zamanda ahlaksız bir adam bile ruh yapısı sağlamsa tecavüze kalkışmaz o ayrı bir konudur. zorla bir insan istemez iken acı çekerken bundan zevk almak ruh bozukluğunun ifadesidir.
bir insan ima eder ya da teklif eder iknaya çalışabilir. ihtiyacını gidermek için uygunu budur. ama ahlak yapısı çökmüş ise tacize kalkar. ruhu da çökmüş ise tecavüz eder.12 Yorumla
Soran+1 yılŞiödi şöyle o boşalma kadında da oluyor. Kadının da mastürbasyon yapmadı gerekiyor. Cinsellik hem kadına hem erkeğe gereken ve haz veren bi şey. Yani hiç mastürbasyon yapmayan ya da cinsellik yaşamayan erkek car ve kadınları ve cinselliği hiç arzulamayan ve isteği olmayan. Öyle kadınlar da var ama geneli böyle değil. Herkes cinsellik ister ama birine ima edersin teklif de edersin açık. Ama bir insanı sıkıştırmak zorlamak. Huzursuz ve rahatsız ettiğini hatta korkuttuğunu psikolojisi ile oynadığını bilerek cinsellik veya fiziksel bir şey yaşamaya kalkmak çok çok net şerefsizlik adilik pisliklikyir. Maalesef bu çok yaygın ve normal görülüyor. Mesela insan sevgili ya da evli de olabili ama bu eşini her an taciz edebilir ya da istediği gibi orasını burasını elleyebilir anlamına asla gelmez. Ama çoğu erkek böyle düşünüyor. Ya fa diyor ki bir kere öpüştüm ya da seks yaptım artık tamamen o kapı açık. Artık ne zaman istersem seks yapabilmeliyim ne olsa bir kere yaptım. Ya da çoğu pislik adi erkek buralarda şey yazıyor ya. Kadın bakire değil benle yatsa ne olur. Ne demek lan. canım kadın delik mi. Hani mesela kendileri şikayet eder kadın başımı bastırdı oral yapayım diye rahatsız oldum diyor. Ama kendi yapabileceğini düşünüyor. Ne bok sanıyorlar kendilerini erkekler acaba. Ne bu şımarıklık.
En İyi Cevaplar
Suçluyu savunma değil de kurbanı suçlama daha yaygın görülüyor. Belki çoğumuz farkında değiliz ama yaşayan tek insan türü olmamıza rağmen yaşamış en asil insan türü değiliz. Asaletiyle bilinen diğer insan türleri modern insanın yarattığı dehşetin sonucunda birer birer düşüp yok oldular. Geriye ise sadece bu dehşetin efendisi olan bizler kaldık.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılBu çok ayrı bir konu buna satırlar bile yetmez. Ne kadınlar var ben ne yönetici kadınlar gördüm. Sen sırf erkekte mi var bunlar sanıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek beyni temel içgüdü ile çalışıyor. Kimisi temel içgüdüyü bastıracak kadar beynini başka şeylerle dolduruyorsa o hanzo olmuyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Herkes anlattığınız karakterde insanlar değil maalesef mutlaka aradan bu odakta olmayan kişiler çıkıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin afrikası türkiye
01 Yorumla
Soran+1 yılYooo yabancılarda da var
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamsın reis. Iyi yazmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe odaklı olsun mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlar sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılBırak ya. Hayvanlık hormon değil. Kadında da hormon var. Kıçını açıp duvarlara sürtünüp erkeklere tecavüz eden kadın görmedim
- +1 yıl
Ne diyip Allah aşkına. Var böyle tipler
Soran+1 yılVar dediğim toplumun yüzde sekseni. Zehirlemek lazım soyları tükensin diğerlerinin de gözü korksun. Hayvanlarda bile yok böyle pislik. Bu insan erkek ırkı iğrenç.
- +1 yıl
Yavaş yahu. Bu ne şiddet bu celal
+1 yılşans işte
00 Yorumlakoymak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılEn ilkel içgüdü olan üreme isteği
05 Yorumla- +1 yıl
Sperm hareketli yumurta hareketsizdir bu da erkeğin yumurtaya doğru koşmasını gerektirir :)
- +1 yıl
Bu durum Tecavuzu gerektirmiyor 😉 kendine hakim olmayi bilecen
Soran+1 yılAynen öyle. Sonuöta seks yapmayan ölmüyor. Aç insan nasıl yemek çalmıyor.
- +1 yıl
Tecavüz mü etsin dedim neden dedi onu söyledim
- +1 yıl
Sizin kafalar güzel belli ki
+1 yılHepsi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaklısın
11 Yorumla- +1 yıl
Zor
+1 yılssende oylesın gızlı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında