Kapalıyım tam tesettürlü biri değilim normal tunik pantolon vs giyiyorum göğüslerim büyük olduğu için ne kadar bol giysemde belli oluyor yürürken falan mağazada çalışıyorum erkek müşterilerin sorunlarında yardımcı olmaya çalışırken hep bakışlarını hissediyorum ve iğrenç bir şey bu. Bence açık kapalı fark etmiyor erkekler o kadar karaktersiz ki kapalı olan yerlere bile bakınca kim bilir ne hayaller kuruyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ay Kezban Senin o şiş şiş yağlı yağlı memelerine sallıydı erkekler sanki bu sene arzuladıklarından değil Tamamen karşı cinse onun ilgilerinden dolayı göz kayması ile ilgili Hani o esnada kafalarını herhangi bir sınırı kurmuyorlar kendi kendimize kezbanlık yapmayın yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. erkeklerin doğasında bu var ama bazıları tabiki bakmayı abartıp rahatsız edici olabiliyor ama her bakana da rahatsız olman iğrenç bulman biraz abartı bence bu muhtemelen senin konuya bakış açının darlığı ile alakalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
38Cevap
Bu algıda seçiclik bir saoıklı değil erkek gözleri farklı bir sey görünce ister istemz bakıyor... buna care bulmak zor sen güzel bir popo görünce arkadan nasıl balarsan aynı sey
31 Yorumla- +1 yıl
Eğitim Kültür başka bir şey 👍
+1 yılİhtiyac bu ve duzenli olmadigindan aslinda duzenli oldugu zamnlarda olmadigi zamn kadar aramiyosun helebirde zevk alarak yapiliyorsa erkeklerde bu sefer duygusallik basliyor iyi anlamda yani zevkle yaptigi bisi yuzunden bunu bir cok ornekle anlatabilirim mesela zevkli bir cinsel hayatin olmasi karsindakini memnuniyetini dusunmeye birakiyor
00 YorumlaBence karşına cikanlarda var bı karaltersizlik. Her şey cinsellik değil bizim için. Kadını meta olarak görmek bir zihniyet sadece. Psikolojik sorunları olanlar bunu düşünür diyelim
00 Yorumla
+1 yılCinsellik her canlının doğasında var ama hepimiz dışa bu kadar vurmuyoruz bazılarımız için gerekli ama öncelikli değil.
00 Yorumla
+1 yılnormal degıl canım bence bıraz daha kapan D:
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİçgüdüsel olarak bakarlar normal karşıla alış yani
00 Yorumla Evet başkalarını kesmek çok rahatsız edici. Ben de bi kiz tarafından kesilince rahatsız olmuştum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapma etrafda bir sürü başarıya imza atan Hayatında kadından eser olmayan sayamayacağım kadar Çok erkek var. Ama abazalara denk gelmeniz normaldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılValla KS de sorulan sorulara bakınca hangi cins daha cinsel odaklı şaşırıyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkarakterle ilgisi yok bunun gay olmadığı sürece erkeğin dikkatini çeker bu normaldir...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bunda şimdi ne göğüsler vardır hayalleri kuruyorlardır. Büyük göğüs her daim ilgi çekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBakılmak arzulanmak neden sapkınlık olsun. Taciz ve rahatsız edici bir sey yapmıyorsa ne sıkıntısı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen pantolondan büyük bir şey görürsen bakmaz mısın? herşeyi sapıklık karaktersizlik olarak algılamayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözü takılıyorum olabilir ama m@l gibi bakıyorsa o başka, kadınlarda hep bakıyor bilhassa açık renk pantolon eşofman giyince
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden kimsenin yüzüne bile doğru düzgün bakmıyorum
00 YorumlaYani hem kapalısın hem büyük göğüslüsün sapkın olan her erkek için bulunmaz nimetsin
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden tuhafsınız ne alaka şimdi
+1 yılGöz bu kayar elbet. Sende daha geniş giyin belli olmasın göğüslerin
00 Yorumla
+1 yılKapalılar daha dikkat çekici açık biri o kadar dikkatimi çekmez mesela
00 Yorumla
+1 yılHayal kurduğunu düşünmüyorum herkesin. Dikkat çeken şeye kadın da bakar erkek de
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle zaten Allah öyle yaratmış napsın erkek
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenin karınıza bakın
- +1 yıl
Evlilik çok masraflı;/
Soran+1 yılMasraf çıkarmayacak kız bul
- +1 yıl
Ben bakmıyorum öyle ayı gibi genel erkekler için konuştum
Kafaları sadece oraya calisio
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerini çok merak ettim
01 Yorumla- +1 yıl
Hoşuna gittiğine eminim
Sen hiç öyle hayaller kurmuyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. genelleme yapmayalım lütfen
00 Yorumla
+1 yılBen bakmıyorum o yüzden yalnızım
00 YorumlaGenelleme yapman sacma
00 Yorumla
+1 yılneden bır genelleme var?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sizdeki o bölgeler erkegi tahrik eden yerler cunku
00 YorumlaBence genelleme yapmayın
00 YorumlaKapalılar daha çok çeker
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bakıp bakıp malzeme çıkarıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakmamaya çalışıyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam abla bi sen karakterlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE büyükse dikkat çekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes kötü sen iyisin tm😄
00 Yorumlaherkeste var erkekler saklamıyor
00 YorumlaSende kucult goguslerini olmazmu
00 YorumlaKaç beden ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrganizma böyle çalışıyor.
00 Yorumla
+1 yılBayan istemiyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinimi ovuyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği