Eşim istediğim zaman sevişmiyor, ev arkadaşı olmak için mi evlendik?

Ben (24) eşim (29) yaşında. 3 yıllık evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. Ben başından itibaren geri çevirmeyen hep istekli olan taraf oldum. Çocuk yok. Bazen istemedi sırtını döndü uyudu sessizce ağladım. Bazen kavga bile ettik bu yüzden. Haftada 1-2'den fazlası ona ütopik geliyor. Yüzüne karşı "Bizim cinselliği 10 yıllık evliler yaşıyor. Sen şimdiden böyleysen çocuk olunca düşünemiyorum." dedim. Ara ara kendince hareketleniyor. Ama ben onu bir gece olmasa diğer gece istiyorum. 2 gündür duş alıcam. Cilve yapıyorum, elliyorum ama yok. Dün saat gece 1 olmuş bana "Neden duşa girmedin?" dedi. "Saat 1 olmuş seni bekledim ama hareket yok. Sabah işe gidicem saçım senin gibi kısa değil 2 dk da kurutayım. Şimdi duşa gir çık saat 01:30 olcak. Ben nasıl 7'de kalkıcam?" dedim. "Duşa gireceğin varsa girseydin. Neden beni bekliyorsun?" dedi. "Tamam bundan sonra ne iş yapacaksam senin keyfini beklemeden yapıcam." dedim sırtımı dönüp uyudum. Sabah da uyku sersemi sarılıyor. Ya anlamıyorum maddi ortaklık ev arkadaşlığı için evlenmedim ben. İyi güzel geziyoruz, yiyip içiyoruz ama ben kocamla her yerde sevişmek istiyorum. Bu konuda çok yoruldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yanıt veren herkese teşekkür ederim. Hepsini teker teker okudum emin olabilirsiniz.