Ben (24) eşim (29) yaşında. 3 yıllık evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. Ben başından itibaren geri çevirmeyen hep istekli olan taraf oldum. Çocuk yok. Bazen istemedi sırtını döndü uyudu sessizce ağladım. Bazen kavga bile ettik bu yüzden. Haftada 1-2'den fazlası ona ütopik geliyor. Yüzüne karşı "Bizim cinselliği 10 yıllık evliler yaşıyor. Sen şimdiden böyleysen çocuk olunca düşünemiyorum." dedim. Ara ara kendince hareketleniyor. Ama ben onu bir gece olmasa diğer gece istiyorum. 2 gündür duş alıcam. Cilve yapıyorum, elliyorum ama yok. Dün saat gece 1 olmuş bana "Neden duşa girmedin?" dedi. "Saat 1 olmuş seni bekledim ama hareket yok. Sabah işe gidicem saçım senin gibi kısa değil 2 dk da kurutayım. Şimdi duşa gir çık saat 01:30 olcak. Ben nasıl 7'de kalkıcam?" dedim. "Duşa gireceğin varsa girseydin. Neden beni bekliyorsun?" dedi. "Tamam bundan sonra ne iş yapacaksam senin keyfini beklemeden yapıcam." dedim sırtımı dönüp uyudum. Sabah da uyku sersemi sarılıyor. Ya anlamıyorum maddi ortaklık ev arkadaşlığı için evlenmedim ben. İyi güzel geziyoruz, yiyip içiyoruz ama ben kocamla her yerde sevişmek istiyorum. Bu konuda çok yoruldum.
Libidoluk veya psikolojik bir durum olabilir. O kadar yaklaşıma, karşılıksız kalması içsel sıkıntısı olduğunu gösterir. Bazı şeyleri; karşımızdakini üzmemek adına içimizde yaşamak isteriz. Elbette anlatması gerekir size ama ketumsa bir şey diyemezsiniz. Ben düzeleceğine inanıyorum. Mücadeleniz güzel ve takdire şayan.
Olası sebepler: İşi yorucu, stresli, ten uyumsuzluğu, evlenirken bundan iyisi Şamda kayısı deyip ani kararla evlendi geçti, sevdiği biri var, takıldığı biri var, çakıştığı biri var, homoseksüel, aseksüel. Aslında haftada 2 de iyidir onu bulamayanlar da var. Bu arada çok fazla kafaya takıyorsun libido çok fazla yüksek galiba. Burcun ne? Kocanın burcu ne? Eğer bu daha da sürerse boşan bari çocuk yokken. Ya da bir çare bul, hemcinsinle bile olsa.
sor bir durumdasın seni anlaması en verimli çağında seninle olması sevdiği insanı arzulaması gerekirken o bunu bir görev bilinciyle ya da sadece gereklilik bakış açısı ile belli sayıdan fazlasının ütopik olduğunu düşünmekte, sen bedeninin değil ruhunun zihninin doymasını isterken hayal ederken düşünürken arzularken o sadece bir meninin bedenden dışarıya atılması gerektiğini düşündüğü için birlikte oluyor
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Sürekli isteyen ve bunu belli eden taraf sen olduğun için eşin isteklenmiyor olabilir. Bazı insanlar arzulanmaktan çok partnerini arzulamak ister. Erkekler elde etmek için uğraşmayı ( özellikle cinsellik için) severler. Kendini bir adım geriye çekmen gerekebilir bir süreliğine. Her şey normalmiş gibi davranmaya devam et ve sadece bekle. Ne kadar süre beklemen gerekir bilmiyorum bu eşine bağlı. Buna rağmen bir şeyler olmuyorsa tartışarak anlaşmaya çalışmak yerine olabildiğince sakin konuşun bu durumu. Hatta gerekirse bir terapistten, uzmandan yardım alabilirsiniz.
Ya evlilikte cinsellik yasanmasi tabimi son derece normal ve dogal ama ev arkadasi olmak icinmi evlendik ne sacma bi tabir ya evlilik sadece cinsellikmi baska bisey yokmu bide erkeklere soyleriz guya ayrica sunuda belirtmek gerekiyo su zamanda aptal ve beyinsiz iki karsicins insanda ayni evde yasiyo ev arkadasi sifatiyla guya sevgililermis falanmis filanmis ama dogru senin mantiga gore ev arkadasligi dogrudan cinsellik oldugundan dolayi sirf onun icin evlenmis gibi konusuyon abartip bkunu cikarmayin biseyin ya
Ne popüler olursa ona yöneliyorlar. İçleri boş çünkü. Kadın+erkek=cimrilik değildir, ilişki de hayat da bundan ibadet değil. Cinsiyetleri iyice p. rno malzemesi ettiler. İşsizlik bu.
Merhaba kardeşim gerçekten üzücü bir durum öncelikle sormam gerek ( eşinde sende müslüman mısınız?) İslama göre kadının erkege yükümlülükleri oldu gibi erkeğinde kadına yükümlülük leri vardır Yani = bir erkek karısından istedi zaman karisi yapmak zorunda Bir kadin kocasindan istedi zaman kocasi yapmak zorundadır Bu durum eşittir 2 tarafta Bir birinin nefsini köreltmek zorundadır diyelim eşin sana dokunmuyor zina yaptın bunun günahı şerre VESİLE yapan yapan gibidir hadis-i serif vuku bulur ve o günaha ortak olur (Ne yapıla bilir çıplak uyumak caiz değildir ama bir kadın eşini cezbetmek için ciplak uyuya bilir ) Eşine gida takviyesi olabilir ev içinde daha hos giyim yapila bilir
Çıplak durmaktan sakının, çünkü sizden ayrılmayan ancak abdest bozarken ve hanımınızla cinsel ilişki yaparken ayrılan melekler vardır, onlardan haya edip onlara karşı saygılı olunuz.”(Tirmizi, Edeb, 42)
Onun ruhani durumunu bilemezsin belkide kendini yorgun hissediyor istediği hazzı almıyor abartıldığı kadar sekse düşkün değildir. Yedikleri içtikleri cinsel isteksizlik yaratıyordur. Belki de işveli cilveli biri değilsindir ihtimaller olasılıklar çok her gün her gün yapma istediği olması zaten bence garipsenecek bir durum olurdu empati yaptım 3 senedir kimse yok hayatımda kimseyede yan gözle bakmıyorum mastürbasyon bile yapmıyorum. İkna etmen zor olur ama gidip bir sağlık kontrolü yaptırın belki aşırı çarpıntısı oluyodur kilo almıştır nefes almakta ritmi kontrol etmekte zorlanıyordur bir sürü sebep sonuç var asıl sebebin ne olduğunu karşılıklı konuşarak sakin bir dille anlatmak lazım sen anlatsan sana tepkisi olur başkasına söylesen daha büyük tepki olur. Değişik bir durum büyük ihtimallede çok uzun süren bir ilişki olmuyordur. Max 20 dk sürüyordur senin tatmin olma duygun daha uzun süreceği için sendeki istek azalmıyodur çok seçenek var çok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok komik geliyor kiyaslayinca. eşim sürekli seks istiyor ne zaman görsem ereksiyon halinde gece uyurken bakıyorum kalkmış akşam yapıyoruz sabah illaki canı istiyor kuramıyorum da. kendi işi rahat sabahları ama bu kadar istekli olduğunu tahmin etmemiştim sakın birisi çünkü
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türkiye de yasayan cogu insan heleki erkek maddi sorun yasiyor is yüzünden adamin kafasi dolu olabilir belki baska bir sorunu var onunla güzel bir iletisime gecsen sorununuz cözülür önce bunu dene derim tatli dille biraz cilveyle diyebilirsin onu nekadar cok arzuladigini dusta esinle neler yapmak istedigini söyle dayanamaz
Canım rahat ol cool takıl. Gelirse gelir gelmezse kardeşim moodu. Öyle olunca popon yalar emin ol. Çünkü deveye diken yarıyor bu devirde. Öyle göte böyle... dicen. Acırsan acınacak hale düşersin. Genel olarak böyleyse eğer, başka biri var ya da seni çekici bulmuyor üzerine düşme kendini sev kendine bak arkadaşların olsun. Eğer arada böyleyse psikolojik sıkıntılar vardır. İş, kişisel problemler...
Evet üzücü bi durum. Ama sizin sorununuz daha çok doğru iletişim kuramamak. Hakaretle karışık rahatsız olduğunu belirtiyorsun. Onu azarlamadan güzel sözlerle daha sık bi cinsel hayat istediğini belirt. Yoksa bu gidişle gerçekten sıfırlar ve o da sana karşı bir şey hissetmez.
Allah kocana yardım etsin. Yani libidon belliki tavan tavan. Adam senin arzularını tatmin etmek için evlenmedi sonuçta. Zaten haftada 2 defa seninle oluyor Muş. Dahasini istememesi normal. Bence sen biraz kendini frenle. ya da cinsel terapi al. Ayıp ddegil bunlar. Bir uzmana psikolog a gorunebilirsiniz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah allah. Cok ilginc soruyu gorunce acaba yasi mi buyuk esinizin diye dusundum o da yok 😅 29 yasinda bi erkek gibi degil hic. Kendini ne diyerek savunuyor? Neden isteksiz once bunu bilmeniz lazim ki ona gore bir seyler yapin.. kisisel temizliginize vs dikkat ediyor musunuz? Ya da stresli bir calisma hayati falan mi var genelde bundan kaynaklanıyor cunku
Hmmm, hanginiz erkek hanginiz kadin, bu senin anlattiklarin genelde Türkiyede erkeklerin ortak sikayetleri, sizdede tam tersi.
Soru gercekse, troll degilse, cocukta yoksa, inan bana uzatmadan ayril, bosan. Bu yasta böyle ise, 10 yil sonra onda cinsellik biter, haftada tek atis ciin seni ugrastirirda ugrastirir, kaldiramazsin.
Eşinle konuş bir üroloğa götür.. Hormon testi yaptırsın.. Yaşanan hayat stres VS gibi sebeplerle hormonal düşüklük sık görülüyor buda iayeksizlihe ya da ereksiyon sorununa yol açıyor.. Bu sebeple bir doktora görünüp başında basit takviyelerle olay normale döner sıkıntı ya da kuruntu yapma bir erkek olarak muhtemel o daha da strwsleniyordur sana cevap vermemekle ve dahada büyütüyordue sıkıntıyı.. Destek ol yapıcı konuş doktora gitmeye ikna et :)
Yani zaten her zaman olmaz ki bu bazen seni istersin karşı taraf istemez bazen karşı taraf ister senin yapmak istemen olmaz sürekli denk gelmez zaten sürekli sevişmekten daha iyidir emin ol daha az sevişmek çünkü sürekli sevişsen sıkılacaksın.
Abi zor ya libidosu yüksek sadece birbirinize ama tabiki böyle olmak gerek bence ya onun dışında insan kırılır soğur üzülür yani iki taraf birbirnine uymalı istemeli en önemlisi
O zaman biraz kendini tutacaksın. Ve onun sana gelmesini bekleyeceksin. Geldiğinde bu defa sen sırtını döneceksin. Bir sonraki gün onun için güzel giyineceksin. Eğer bunu yapabilirsen. Çok iyi. Eğer hala aynı olursa bu defa da damla falan kullandiracaksin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sonuna kadar haklısın bizdede tam tersi çocuk olduğundan beridir ayda yılda bir artık gözüm dışarıya kaymaya başladı ve sinirlenip geneleve gideceğim bundan sonra bana suç bulma dedim o zaman da boşanırım diyor işin zor gerçekten insan arzulayıp isteyip olmayınca sinirleniyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Benim erkek versiyonum. burada sallayıp duruyorlar libido muhabbeti gırla gidiyor. Evlenince böyle oluyorlar demekki 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Esine sordunmu peki hiç neden böyle davranıyor? Bide bi kaç. Faktör var tabi bunlar Da var mı onu bilemem ama cinsellik evlilikte olmazsa olmaz denilecek kadar doğal Birsey haftada 1 2 değil de 3 4 ideal fazlası da kimseyi yormaz ama aklıma takılan bi kaç soru var cevaplarsan belki yardımcı olabilirim.
Gençlerin bu haline şaşıyorum gerçekten. Yatağa geç mi gidiyorsunuz eşinin psikolojik sorunu var mı maddi sıkıntısı var mı ya da kendine has bir derdi var mı hiç konuştunuz mu.
Kocanın isteği yok ne yazık ki boşan dicem ama bu o kadar kolay değil ya bir çözüm bulacaksınız olmadı boşanacak başka çaresi yok kendin gibi istekli bir erkek bul derim ömrünün sonuna kadar bu böyle çekilmez adam bulmuş ama tık yok
Biz arayıp bulamıyor bazılarıda aksesuar gibi taşıyor, istekli birini bulunca hakkını vermeyenlere şaşıyorum, ben olsam hergün en az birden başlar isteğe bağlı 5 te yaparım, yanmış biri dururken sırtını dönüp yatmak olmaz, sana hak veriyorum.
Biz bekarlar Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın bulamıyorum Bu xiktigiminn evlilileri bulduklarını xikemiyorrr... Ne xikindirik bir hayat lan bu be...
Böyle adamları anlayamıyorum. Bir insanın eşi birbirinin helalidir. Cinsellik yaşamak da hakkıdır. Onunla yaşamacaksın da kiminle yaşayacaksın. Yazık oluyor sana , işte bu yüzden de bazı insanların gözü yanlış olsa da dışarıya kayıyor 😕😔
Herkesin libidosu aynı olmuyor malum. O az istiyor, sen fazla. Bana kalırsa da senin istediğin kadarı normal yani. Ama eşinin isteği az ise buna yapacak bir şey yok. Sadece konuşup sana ayak uydurması gerekiyor
Keşke benim karım olsan. Benim karım da senin kocan gibi. Ben her an istekli yim. Haftada 1 anca yapıyoruz. Ben her gün kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Bunu bence eşinle konuşarak halledersin burada kimin cevabı senin ilişkini düzeltecek kimi boşan diyo kimi şöyle yap falan otur karşılıklı sohbet et zaten sorun cozulur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şahsen şu an bir sevgilim var bu durumdayken bile durmuyor evlenince belin kalkmaz yataktan diyor istemeyen taraf benim hdjsjsjjs
Pasif olmasın arkayı bir yokla belki azar ya da yatakta başkalarıyla seksten bahset cuckold da çıkabilir gerçi cuckold dediklerinde gizli pasif çoğu herkesi azdıran bir nokta vardır ;)
Şu senin istekten azıcık benim eşime yollasak benim istekten seni eşe sorunu çözeriz :). Allah yardımcımız olsun libido yüksekliği başka bir şey.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
2 şıkkınız var Ya böyle gider Ya da sen çocuk olmadan boşanır gider (Cinsellik olmazsa bu hayatı çekemem doğrusu diyenlerdensen) 3. Sü Buradan abazanların ağına düşüp asla zinaya düşme. Hem dünyanı, iffetini hemde ahiretini karartırsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eskiden böyle miyidi? Çok zor valla boşanman hakkin
Abi siz bu adamlarla hiç birlikte vakit geçirmiyonuz mu? La bi kere sevişin Tavrına bi bakın sonra evlenirim diyin Mala bakmadan evlenip sonrada ne yapıcam ben? İade şansın yok bacım
Çalışan sorunları ve kaygıları olan birisi her daim sevişemez...
Sen ona göre daha az kaygılı ve streslisindir o yüzden daha isteklisindir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinselliğin ülkemizde tabu olmasından dolayı böyle evlilikler yaşanıyor Benim de bir kız arkadaşım vardı haftada 1 gün ard arda 2 kere isterdi o kadar. Ama ben günde en az 1 kere istiyordum. Bu yüzden anlaşarak ayrılmayı tercih ettik
Çiftler arasında hormonel farklılıklar olabilir birinde fazla birinde az Karşılıklı anlayış biraz fedakarlıkla aşılabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
haftada 1-2 yeterlidir bunun normali 15 günde biri aşmamasıdır, eğer 15 günde biri aşıyorsa sıkıntı var demektir, tabii olarak her kişinin cinsel arzuları farklıdır. yani sen haftada 5 istersin eşin 3 ister :D bir arayı bulursunuz artık
Erkeğin isteksiz olması bana tuhaf geldi. Yeni evli olup isteksiz olmak veya istememek çok saça bir durum. Sağlık problemi ya da kullandığı ilaç var mı
Eşin çok bencil ve düşüncesizce davranıyor. Bilmiyorum nasıl olurda senin kendisini istediğini bile bile seninle birlikte olmaz çok garip baya isteklisin belli yani
Yanlış kişiyle evlenmişsin. ben olsam her köşe bucakta yapardım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kesin o istediğin de sende oyalaniyorsun. Enerjisi bitince istiyorsun. Oda reddediyor. Muhtemelen çalışıp sabahın köründe kalkıyor. Sende gece yarısı yanaşıyorsun.