Cinsel Yaşam Yarışmaya katıl, karşılıklı maksimum hazzı garantile! Yeni yılda aşk hayatında nelerin değişmesini istersin? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3546 Yarışmaya katıl, karşılıklı maksimum hazzı garantile! Yeni yılda aşk hayatında nelerin değişmesini istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. yeni yılda aşk beni bulsun artık. okey nirvanadan önce ki nirvanayı bir tatsam gerisi gelir zaten 0 0 Yorumla
ArestoMomenntum Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Farklı zevkler tatmak istiyorum nasıl olur bilmiyorum ama 1 0 Yorumla
justimagineittt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk hayatım yok olsa da cinsellik yaşamam 4 1 Yorumla izmir1984 +1 yıl Alın bunu burdan Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yeni yılda aşk olsun hayatımda 4 0 Yorumla
AkgunGokalp22 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Oley kondomların içinde en çok okey ritimi beğendim iyi geciktiriyor 0 0 Yorumla
eldeğmemişadam Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl değişecek bir aşk hayatım yok maalesef olsun isterdim tabi orası ayrı :) 0 0 Yorumla
amarisestelle Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Olmamasini diliyorum. Shifting yaparak olur onun haricinde ask hayatimdan olmamasini istiyorum 0 0 Yorumla
sistemselarıza Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Her zaman olduğu gibi hissetmenin verdiği mutluluğu yaşamaya devam etmek istiyorum. 0 0 Yorumla
izmir1984 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Merhaba İzmir den yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 0 0 Yorumla
sertoo Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Benim bu ay tamamen aşk ve normal hayatım değişti. Daha fazla değişemez. 0 0 Yorumla
felsefecimorukk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl yalnizlik daha iyi bence zira birliktelik bir zaman sonra bayiyor 0 0 Yorumla
emrekilicc Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Artık seks oranı artsın arada bi oluyor demeyelim. Canımız istediğinde olsun. 0 0 Yorumla
kafkas1453 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl ten uyumu ve gerçek hazzı okey sayesinde kazanabilirsiniz ben memnun kaldınm 0 0 Yorumla
RSEFE Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Partnerlerimin daha hareketli olmasını istiyorum ya Kızılaya kan verenler gibi yatmasinlar yatakta😒 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk hayatımı boş ver daha önemli şeyler varr 3 1 Yorumla mobo1 +1 yıl :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herşeyi dibine kadar yaşamak istiyorum 🥰 7 1 Yorumla SevDaM +1 yıl işte cesaret Yorumla
Asia01 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Yeni yılda değişmesini istediğim bir şey yok. 2 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Degistirmek istediğim bir sey yok 2 1 Yorumla SevDaM +1 yıl hayalimizi yaşıyor olabilir misin acabası Yorumla
06miss06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Özlemi gidererek geçebilir mesela 😜 2 1 Yorumla SevDaM +1 yıl :( üzdün Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha değil ama bi gün gerekecek mutlaka. 5 1 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl yaş kaç? Yorumla
amacimgezmekeglenmek Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Aşk hayatım değişsin istiyorum Yiğit’i istiyorum 4 1 Yorumla BalkanTürkü +1 yıl Yiğit kim a, mk :D Keşke bir kız da bu sorunun altına benim adımı yazıp beni istediğini söylese :D Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşksız geçmesini istiyorum. Mümkünse 1 0 Yorumla
nefertitim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Mutlu yillar Her sey gonulumce olmasi 1 1 Yorumla SevDaM +1 yıl hakkımızda hayırlısı Yorumla
gunseinoglumami Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl ben öncelikle kadınımı bulmak istiyorum 1 0 Yorumla
Psişik_Kedicik2834 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl niye herkesin sevgilisi var lan 1 0 Yorumla
aptalsaptalmevzular Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Daha yoğun duygusallık ve tutku... 1 1 Yorumla SevDaM +1 yıl :( hayal Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Sevgilim yok maalesef sevgilim olunca bakarım 1 0 Yorumla
VaybeFatih Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Yeni yılda önce sevgili bulmam lazım ahahha 1 0 Yorumla
kotuluklerkralıcesı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl istememe gerek kalmadan veriyor zaten 5 1 Yorumla cagınkaraman +1 yıl Süpermiş Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk okey le başlar et ete deymeli 0 0 Yorumla
Simayss_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Heyacanı kaybetmeden yaşamak lazım 0 1 Yorumla SevDaM +1 yıl monotonlaşmadan... Yorumla
BeOriginal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bir hatun istiyorum sadece, iri göğüslü olsun. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kalite his çok önemli bence 0 0 Yorumla
acilikus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl cok iyi hazirlanmis tesekkurler 0 1 Yorumla acilikus +1 yıl cok iyi Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Birini bulsam yaparım da yok 0 0 Yorumla
Berkatıcı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Ya bi manitamız olsun başka bir şey istemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
yeni yılda aşk beni bulsun artık. okey nirvanadan önce ki nirvanayı bir tatsam gerisi gelir zaten
Farklı zevkler tatmak istiyorum nasıl olur bilmiyorum ama
Aşk hayatım yok olsa da cinsellik yaşamam
Alın bunu burdan
Yeni yılda aşk olsun hayatımda
Güzel 🥰❤️❣️ elinize sağlık
Oley kondomların içinde en çok okey ritimi beğendim iyi geciktiriyor
değişecek bir aşk hayatım yok maalesef olsun isterdim tabi orası ayrı :)
Olmamasini diliyorum. Shifting yaparak olur onun haricinde ask hayatimdan olmamasini istiyorum
Her zaman olduğu gibi hissetmenin verdiği mutluluğu yaşamaya devam etmek istiyorum.
Merhaba İzmir den yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Benim bu ay tamamen aşk ve normal hayatım değişti. Daha fazla değişemez.
yalnizlik daha iyi bence zira birliktelik bir zaman sonra bayiyor
Artık seks oranı artsın arada bi oluyor demeyelim. Canımız istediğinde olsun.
ten uyumu ve gerçek hazzı okey sayesinde kazanabilirsiniz ben memnun kaldın
m
Partnerlerimin daha hareketli olmasını istiyorum ya Kızılaya kan verenler gibi yatmasinlar yatakta😒
Aşk hayatımı boş ver daha önemli şeyler varr
:)
Herşeyi dibine kadar yaşamak istiyorum 🥰
işte cesaret
Aşk hayatımın değişmesi tek temennim ve cinsel hayatımın
Bir şey değişsin istemiyorum
Çok güzel bı paylaşım olmuş
şu an hayatımda kimseyi istemiyorum
Sevgi ve Saygı, tek beklentim
Yeni yılda değişmesini istediğim bir şey yok.
Degistirmek istediğim bir sey yok
hayalimizi yaşıyor olabilir misin acabası
Özlemi gidererek geçebilir mesela 😜
:( üzdün
Biraz şehvet biraz acı bolca tutku
Daha değil ama bi gün gerekecek mutlaka.
yaş kaç?
Yaa güzeellll 😍😍 😍 😍 😍
Aşk hayatım değişsin istiyorum Yiğit’i istiyorum
Yiğit kim a, mk :D Keşke bir kız da bu sorunun altına benim adımı yazıp beni istediğini söylese :D
Aşksız geçmesini istiyorum. Mümkünse
Mutlu yillar Her sey gonulumce olmasi
hakkımızda hayırlısı
ben öncelikle kadınımı bulmak istiyorum
Türkiye’nin en iyi prezervatifi
Henüz aşık değilim hocam 😂
niye herkesin sevgilisi var lan
Daha yoğun duygusallık ve tutku...
:( hayal
Sevgilim yok maalesef sevgilim olunca bakarım
Güven her şeyi güzelleştirir.
Yeni yılda önce sevgili bulmam lazım ahahha
istememe gerek kalmadan veriyor zaten
Süpermiş
Aşk okey le başlar et ete deymeli
Ben ve sevgilim okey diyoruz 😂😂
Böyle güzel. Yalnız ve huzurlu.
Heyacanı kaybetmeden yaşamak lazım
monotonlaşmadan...
Bir hatun istiyorum sadece, iri göğüslü olsun.
Bu günden daha kötü olmasın yeter
ellerıne saglkık guzel olmus
Yılbaşında okey nirvana almayı istiyorum ama yapacak kimse yok
Hayatımın değişmesini isterdim
Kalite his çok önemli bence
cok iyi hazirlanmis tesekkurler
cok iyi
Yeni heyecanlar yaşamayı severim..
Sevgilim olmasını isterim
Ben kullanmiyorum sahsen sevnmiyorum
Hayatıma birisi girsin isterim.
Herkes mutlu olsun isterim