2021’de aşk hayatın hiç de istediğin gibi gitmemiş olabilir. Bu yıl durumu değiştirmek istiyorsan ve “Yeni yılda karşılıklı aşkı ve hazzı nirvanada yaşamak istiyorum.” diyorsan seni buraya davet ediyoruz!
Hazırsan, sana yılbaşı hediyesi kazandıracak sorumuz geliyor! 🎁🎄
Yeni yılda aşk hayatında neleri değiştirmek istersin?
Hemen, #İstediğinGibi diyerek görüşünü paylaş, Rehber Fenomen’in en yaratıcı bulduğu 5 görüşten biri seninki olsun ve OKEY Yeni Yıl Hediye Seti kazan! 💜Karşılıklı hazza hazır ol!“Tek taraflı aşk yaşamaktan sıkıldım. Artık karşılıklı aşka yelken açmak istiyorum.” mu diyorsun? Yoksa, “Partnerimle aramızda engeller olmasından sıkıldım. Keşke, bu sene aşkı dünyada ondan ve benden başka kimse yokmuş gibi yaşayabilsem.” mi diyorsun? Kim bilir belki de, 2022’de aşkı eskisinden çok daha yoğun bir şekilde hissetmeye ihtiyaç duyuyorsun.
Bizden sana tavsiye: Yeni yılda aşk hayatın için beklentintilerin varsa durma, gerçekleştirmek için harekete geç. #istediğinGibi karşılıklı haz için ise OKEY Nirvana Sens’i yanından hiç ayırma! 😉
Yeni yılda, OKEY Nirvana Sens ile hem seni hem de partnerini haz dolu anlar bekliyor; şimdi incele! 🔥
OKEY Nirvana SensOKEY Nirvana Sens; soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla kadınlara, lateks içermeyen gerçek ten hissine yakın yapısıyla da erkeklere daha fazla haz vermek için tasarlandı, hemen keşfet! Yeni yılda, OKEY Nirvana Sens’i seç; partnerinle birlikte karşılıklı maksimum hazzın tadını çıkar!
Parmaklar klavyelerle buluşsun, şimdi OKEY’den Yeni Yıl Hediye Seti kazanma zamanı! 👇
Sana yılbaşı hediyesi kazandıracak görüşünü #İstediğinGibi paylaşmayı unutma, OK mu?
Bu yeni yılda bazı dileklerim var gerçekleşsin isterim açıkçası.
Özellikle içinde cinsellikte barındıran hayaller.
İlişki yaşamak istiyorum 2022 yılı içersinde 2021 bitirdik güzel şekilde gerektiği yerde üzüldük gerektiği yerde güldük gerektiği yerde ağladık yani bir şekilde bu yılı geride bırakıyoruz artık yeni bir sayfa 2022 geliyor.
Bu yıl bazı hislerime karşılık duymak istiyorum bir şekilde cinsel bir şeyler yaşamak istiyorum gerçekten sevdiğim adamla yapmak istiyorum ama bunu.
umarım bunları yapmaya fırsat olur neden özellikle her seferinde bunu baskılayarak uyguluyorum peki neden her seferinde özellikle sevdiğim adamla yapmak istiyorum yazıyorum.
Benim için cinsel ilişkide esas olan şey aslında tamamen sevgidir her şey tamamen bağlılık duygusun etrafında döner benim için sevmediğin birisini arzulamam 2022’de en büyük dileklerim sevgili birazcık olsun karşılık bulmak ve cinsel olarak bazı şeyleri yaşamak.
Ve tabi ilişki sırasında OKEY markasının üretmiş olduğu bazı ürünleri kullanmak istiyorum kimisini korunmak kimisini zevk amaçlı Çok güzel ürünler üretiyorsunuz buradan tebrik ediyorum sizi.
Bu yıl bazı istediğim fantezileri gerçekleştirmek istiyorum mesela gerçekten uçuk şeylere sahibim bu konuda bazen düşündükten sonra diyorum hani acaba bunu gerçekten ben mi düşündüm.
Ama evet galiba ben düşündüğümde bazı düşündüğüm şeyleri artık istiyorum artık gerçek hayata geçirmek istiyorum kendi sevgime önem veriyorum aslında karşı taraf beni seviyor mu sevmiyor mu benim için önemli olan şey bu değil.
gerçekten ben seviyorsam gerisi boş sonuçta genciz de kaybedecek hiçbir şeyimiz yok zevki en tepelerde yaşamak varken neden kendimi sakınayım değil mi?
Herkese bol mutlu şanslı ve sevdiğiniz insanla seks yapabileceğiniz yıllar diliyorum…
Asıl ben çok teşekkür ederim siteye kattığınız içerikler için ama ben bu hediye hakkında daha çok bilgi almak istiyorum Şu anda yurtdışındayım istesem bile bu hediyeyi alamam ve ben bunu yani birkaç ay sonraya erteleyebilir miyim
Öncelikle herkesin yeni yılı inşallah güzel geçer gerek aşk hayatı gerek cinsel hayatı herkesin hareketli geçsin Evet ben şunu istiyorum hem cinsel hayatım Hem aşk hayatım hareketli geçsin Çünkü artık insan şunu anlıyor ki her ne kadar bir insan belli bir saate kadar ben kimseyi hayatıma sokmuyorum istemiyorum Ben tek başıma yaşarım dese bile o iş öyle olmuyor maalesef beraber yaşamanın verdiği mutluluk gerek cinsel yönden gerek aşk yönünden Her anlamda tadının güzel olacağına inanıyorum insan en morali bozuk olduğu anda bile bu bahsettiğim iki şey insanı gerçek anlamda psikolojisini düzeltmeye yeter de artar bile Bu sadece aşk hayatı veya cinsellik hayatı olarak düşünmüyorum hayatımızın her alanında her zaman değişiklik yapmak zorundayız ki o eski Monoton hayatımızdan kurtulalım 😊😊
2021’deki aşk hayatım ve cinsel ilişkilerim benim için çok güzel geçti. Ama 2022’nin daha farklı ve daha da heyecan verici geçmesini inanın çok fazla isterim. Bu yıl fantazilerimi daha zengin istiyorum, daha renkli bir aşk hayatı için de OKEY’den daha fazla destek ve katkı istiyorum. Yeni yılda karşılıklı aşkı ve hazzı nirvanada yaşamak için OKEY’e çok güveniyorum. Benim de bir OKEY setim olsa içinde o enfes jeller, yetişkin oyuncakları ve prezervatifler de bulunsa, işte o zaman #İstediğinGibi olsun diyeceğim ve karşılıklı hazzı partnerimle birlikte doyasıya yaşayacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yaparsa OKEY yapar… Kryifli geceler renkli ilişkiler, şehvetiniz bol olsun OZKEY’siz kalmayın, OKEY mi… 🤪🙃🤗🥰🔥😎♥️
Bu yıl gerçekleşmesini istediğim dileklerimi küçük bir liste yaptım 😄
❤Aşk hayatımı bir küs barışık geçerşek dangeyi sağlamak ; ❤Yeni yılda yeni aşklara yeni heyecanlara yelken açmak; ❤Kendimi bulutların zirvesinde hissetmek ; ❤Karşılıklı maxsimum hazzı yaşamak ; ❤Kalbimde derin iz bırakan aşktan soğumama neden olan kötü anılarımı yakmak , yeniden aşka inanmayı;
❤Sevdiğim kadar sevilmek, beni sadece cinsel bir obje olarak görmemesini, ruhuma dokunmasını; ❤Kaybettiğim duygularımın geri gelmesini ❤Sevdiğim adamın kalbinde birtek bana ait yerim olmasını;
❤Sexte hem tatlı hem de sert adamı oynamasını; ❤Birlikte yeni keşiflere çıkmayı; ❤Zaman dursun ve onunla hiç sabahlar olmasın; ❤Onunla huzur bulmayı, huzurum olmasını;Aşk hayatımı daha zirveye taşımak #istediğimGibi yaşamak için tek ihtiyacım olan şey OKEY Nirvana Sens 🔥OKEY Nirvana Sens; soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla ten hissini hissettiren yapısıyla hem kadınlara hem de erkeklere maxsimum hazzı yaşatacağına inanıyorum 😍
Şimdi ki yıl hayatımızda her ne kadar bazı şeyler farklı olsun istesek te birşeyler yine yolunda gitmedi. Aşk hayatımda birşeyler sürekli ters gitti. Eski sevgilimle kavgalı ayrılmıştık. Benden nefret ettiğini başkasıyla sohbet ederken o an ki konuşmada adım geçtiğinde bunu hep dile getirir. Bazı yerlerde hatam var ama pişmanlık duyduğumu da söylemek istiyorum. Eski sevgilim en yakın arkadaşımla çıkmaya başladı. Başta beni kızdırmak için yakın arkadaşımı tercih etsede, Ona aşık oldu. Mutluluğu arkadaşım da bulduğu için çok sevinsem de, aslında yine yakın arkadaşımla yakınlaşmasına bi taraftanda üzüldüm. Onlar için her şey çok güzeldi benden uzakta. Benim hayatıma gelicek olursak, tesadüfen karşıma çıkan birine fena halde tutuldum. Evet bu çocuk bizim okuldan, çok ilgilenmediğim biriydi gün geçtikçe iyi arkadaş olduk. O karakter olarak; bildiğim, gördüğüm bütün erkeklerden farklı. Aramızda özel birşeyler vardı. Mesela; Okula gelmediği zaman onu çok merak ederdim ve tabiki oda beni. Gözlerimiz birbirimizi arardi hep. Onu özlerdim. Gideceği zaman, yanımda biraz daha kalsın isterdim. Hep biraz daha fazlasını isterdim. Hala istiyorum ama ailesiyle bi sorunu oldu, okulunu değiştirdi. Sanki Okuldan uzaklaşınca benden de uzaklaşmış gibi oldu. Ve o ailesiyle ilgilenmekten bizim aramızda da özel diye bişey kalmadi gün geçtikçe bitti sanki çünkü okuldan ayrıldığı o günden beri hic konuşmadık. Başlamadan bitti derler ya işte o tam da bizim için geçerli. Onun beni sevdiğini biliyorum. çünkü; Bende onu unutamadım. Ama dilerim bu önümüzdeki yıl her şey yoluna girer. Dilerim bu yıl bize şans getirir Ve bizi yeniden bi araya getirir.
Eski olan hiçbir şey geleceğimize taşınmayı hak etmiyor. Bir gün o çocuğun seni artık sevmediğini düşündüğünde buraya gel ve o yorumu oku. Çünkü gerçekten eski kalmayı kabul eden kimse bizi yeterince sevmiyor...
Yeni yılda aşk hayatımda neleri değiştirmek isterdim. Her şeyi olabilir ama önce kendimden başlamak isterdim değişikliğe, örnek veriyorum biraz daha kibar biri olabilirim ya da kendim de eksik olan bir şeyi daha çok değiştirmekten ziyade onarıma gidebilirim. Tabi bunları yaparken kendimden de ödün vermemek ve #İstediğinGibi ya da #İstediğimGibi yaşamam da gerekiyor o yüzden yeni yıldan bu konuda çok fazla dileğim olabilir çünkü önceki yıllarda biraz değil hepimiz baya yorulduk. Hastalık bir yandan, doğal afetler diğer yandan derken bir çok kötü olayla burun buruna kaldık. Bu yıldan tek dileğim normal bir yıl olsun geri kalan her şeyi biz hallederiz 🎈
Okey markasına da ayrı bir teşekkür etmek lazım#İstediğinGibi bir hashtag açmak ve görüş yelpazesini tamamen yorumlayıcıya bırakmak iyi bir şey o yüzden teşekkürler Okey.
Bu Kadar Özel Kutuyu Açmaya Kıyamaz İnsan!Ama Açılmak Zorunda...🤭
Bu Kadar Özel Kutuyu Bize Layık Gören Koca Yürekli #OKEY
OKEY Kayganlaştırıcı Şekli Bir Kadın İçin İhtiyacını Karşılayacak Kadar İyidir Ve Benimde Aşırı Hoşuma Gidiyor! Hoşuna Gitmeyen Yalan Konuşuyordur... 🤪
Bir buçuk yıldan fazla süredir hayatımda kimse yok. Bundan önceki süreçte de aksine çok hızlı aşk hayatım oldu. Bir ilişkim bittiğinde yeni bir ilişkiye başlamak zorunda gibi hissederdim kendimi ama son ayrılığım ile bu alışkanlığımı değiştirmek istedim. İlk zamanlarda epey garip hissettim. Sanki sürekli her şeyi bir şeyi eksik yapıyor gibiydim. Sonra alıştıkça, hayatımda kimsenin olmamasının daha özgür hissettirdiğini fark ettim. Özgürlüğüme düşkün bir birey olarak aslında uzun yıllar aradığım şeyin, aslında yapmam gerektiğini sandığım yanılgı olduğunu anladım. Sanırım insanın hayatında birisi olması, onu daha az özgür kılıyor. Şimdilik deneyimlerim bunlar. Yeni bir aşka başlar ve yanıldığımı düşünürsem, gelip burada fikrimi paylaşacağım. Seks sırasında korunmaya gelirsek... Ben de "Ete ete değecek" diyenlerdenim. Tabii bunun risklerini ve ülkemizde kürtajın yasak olmasını düşününce ister istemez korunmam gerekiyor bazen. Marka deneyimlerime dayanarak Okey'i gönül rahatlığı ile önerebilirim. Denediğim diğer markalar arasında kalite farkı çok belli oluyor.
Herkese merhabalar. Nasıl geçti anlamadım ancak şaka maka 2021 yılı sona erdi. Hani bazı yıllar ya da bazı günler vardır iyi vakit geçirirsiniz ve çok hızlı geçer, nasıl olduğunu bile anlamazsınız. Bunun tam tersi durumlarda ise günler geçmek bilmez, kötü geçen zaman sanki çekip gidemez ve insanın ruhuna yapışır, yaşantımızda tortuları kalır.
2021 e Herkesin görseldeki gibi geçtiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Yalnız ben aşk hayatımın değişmesi için görseldeki gibi geçtim 😂.
Bana bu yıl nasıl geçti diye sorduklarında tek kelimeyle “Sinerji” diye yanıtlıyorum. Bu yılın bende bıraktığı izin adı sinerji. Yüzlerce kadının hayatına ve ruhuna dokunma fırsatı bulduğum bir sene oldu ve bu sebeple, bana bu şans verildiği için her zaman şükrediyorum; tarifi olmayan bir mutluluk ve gurur.(KizlarSoruyor Katkılarıyla Tabiki)
Neyse beni buraya kadar dinlediğiniz için teşekkürler lafı çok uzatmadan sonuç bölümüne gelelim. Yeni yılın aşk hayatımda sert etkilere yer vermemesini diliyorum. Romantizm dolu anların daha çok olmasını ve fantezi anlayışımın bir miktar değişime uğramasını bekliyorum yeni yıl sayesinde.
#istediğinGibi her şey gönlünce onun la yaşadigin her anında sadece cinsellikten degil verilen sözler hisler duygular alinmiş ortak kararlar iki ruhu tek bir butünleştirmek gizli saklı olmadan ama zevklerimden ve keyiflerinden geri kalmamak henüz yaşanmadı ama sanırsam dha bu ilşkiyi yaşamaya baslamak istiyorum sizce uzun surermi yoksa ben hayallerimle yaşamaya devammi edecem hayatima
2021 benim açımdan hem aşk hem de seks hayatı olarak karmakarışık geçti. Ancak 2022ye ilişki hayatımda tam bir düzen almış şekilde gireceğim için mutluyum💃 Yalnız uyumaktan sıkıldım. Gönül isterdiki e evli olarak girelim ama olsun. 2022 yılbaşında sevgilime sizin hediye paketinizi gösterip birini seçmesini söyleyeceğim ve çılgınca sevişeceğiz😘 Sizin hediye edeceğiniz OKEY ürünlerinden biri ile son ana kadar içimde olmasını isteyip hazzı doruklarda yaşamayı planlıyorum. 👉 Sonuçta Güven eşittir OKEY 😉 Değil mi😎 Bu hazzı güven içinde yaşamamız için sizin güzel ürünlerinizden oluşan hediyenizi sabırsızlıkla bekliyorum🙆♀️😋😋😋😍😍
2021 her türlü yasağa ve kısıtlamaya rağmen kesinlikle sevgilim ve benim için harika geçti.
2022 yılında da sevdiğim adamla “senin #İstediğinGibi” diyerek tabulara bağlı kalmadan bizi hazdan hazza taşıyacak unutulmaz anılar biriktireceğiz elbette OKEY Nirvana Sens ve ailenin diğer üyeleri ekstra eğlence için her zaman başucumuzda olacak.
Yeni yılda herkese bol orgazmlar, ancak rüyalarınızda göreceğiniz muhteşem bir seks hayatı ve bunları beraber yaşayacağınız ruh eşleri diliyorum herkese. 🔥 😘
Aşk hayatım... Tarif edilemez... O kadar güzel ki, sanıyorum benim bunu kelimelerle tarif etmem imkansız. Yeni yılda hayat arkadaşım yanımda olsun bana yeter. Kesinlikle ruh eşimle yaşadığım hazzı, mutluluğu, aşkı, tutkuyu, her duyguyu onun dışında kimseyle yaşayamayacağıma adım kadar eminim. Dolayısıyla yeni yılda aşk hayatımda hiçbir şeyin değişmesini istemiyorum belki değişmesini isteyeceğim tek şey yaşadığımız sıcak anların artması olabilir. Bu da önceden de olduğu gibi aşk ve tutkuyla yaşadığımız sıcak ve özel anlarımızda bizi zirveye taşıyacak OKEY ile mümkündür elbette.
Şimdi ki yıl hayatımızda her ne kadar bazı şeyler farklı olsun istesek te birşeyler yine yolunda gitmedi. Aşk hayatımda birşeyler sürekli ters gitti. Eski sevgilimle kavgalı ayrılmıştık. Benden nefret ettiğini başkasıyla sohbet ederken o an ki konuşmada adım geçtiğinde bunu hep dile getirir. Bazı yerlerde hatam var ama pişmanlık duyduğumu da söylemek istiyorum. Eski sevgilim en yakın arkadaşımla çıkmaya başladı. Başta beni kızdırmak için yakın arkadaşımı tercih etsede, Ona aşık oldu. Mutluluğu arkadaşım da bulduğu için çok sevinsem de, aslında yine yakın arkadaşımla yakınlaşmasına bi taraftanda üzüldüm. Onlar için her şey çok güzeldi benden uzakta. Benim hayatıma gelicek olursak, tesadüfen karşıma çıkan birine fena halde tutuldum. Evet bu çocuk bizim okuldan, çok ilgilenmediğim biriydi gün geçtikçe iyi arkadaş olduk. O karakter olarak; bildiğim, gördüğüm bütün erkeklerden farklı. Aramızda özel birşeyler vardı. Mesela; Okula gelmediği zaman onu çok merak ederdim ve tabiki oda beni. Gözlerimiz birbirimizi arardi hep. Onu özlerdim. Gideceği zaman, yanımda biraz daha kalsın isterdim. Hep biraz daha fazlasını isterdim. Hala istiyorum ama ailesiyle bi sorunu oldu, okulunu değiştirdi. Sanki Okuldan uzaklaşınca benden de uzaklaşmış gibi oldu. Ve o ailesiyle ilgilenmekten bizim aramızda da özel diye bişey kalmadi gün geçtikçe bitti sanki çünkü okuldan ayrıldığı o günden beri hic konuşmadık. Başlamadan bitti derler ya işte o tam da bizim için geçerli. Onun beni sevdiğini biliyorum. çünkü; Bende onu unutamadım. Ama dilerim bu önümüzdeki yıl her şey yoluna girer. Dilerim bu yıl bize şans getirir Ve bizi yeniden bi araya getirir.
Merhaba Sosyal medyada dolaşırken bazı kadınlar hoşuma gidiyor ama onlarla sosyal medya üzerinden tanışmak istemiyorum aynı şekilde realde de bazı kızlar hoşuma gidiyor görünüşleri hareketleri gibi ufak şeyler ve tanışmak istiyorum illaki sevgililik için değil realde tanışmak daha iyi geliyor Sizden istediğim açılış konuşması nasıl olmalı (Yani sapık değilim sadece insan oldugumuz için 😂) açılış yapıcagım kızla bakışıyoruz ve hafif gülümsedikten sonra tepkisine bakıyorum olumlu ise bu benim için bir adım atma olasılığı doğuruyor açılış cümlesinden sonrası kolay oluyor muhabbette sıkıntı yok bir şekilde konular açılır konuşulur ve kısa tutuyorum sonuçta o kişi bugün benimle alakalı dışarı çıkmamış olur sadece kısa bir etkileşim sonrasın da benim için buluşma olduğunda zaten gün boyu güzel güzel sohbet ederiz Sizleri nasıl etkileye bilir sadece bakışlar ve bir karşılıklı gülümseme yeterlimi ya da siz nasıl bi karşılaşmada tanışmaya açık olabilirsiniz
Sizin seks hayatınızda da her şey @OKEY#OKEY mi diyerekten başlamak istiyorum. Henüz partnerimle #NirvanaSens serisini denemedik , lakin araştırıp okuyup bakınca beni çok cezbetti Soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla kadınlara, lateks içermeyen gerçek ten hissine yakın yapısıyla da erkeklere daha fazla haz vermek için tasarlanmııış. Buda demek oluyorr ki #OKEY#NirvanaSens ile #karşılıklı#maksimum#haz 2022 yılında partnerimle #NirvanaSens le tanışarak seks hayatımı daha da karşılıklı bir zevk haz haline dönüştürmek istiyorum tabi ki de ve işte tamda seks de sadece kendimi düşünerek degil partnerimide düşünerek #istediğingibi demek için #nirvanasens tercih etmek istiyorum. Herkesin 2022 seks hayatı #NirvanaSens ile #istediğingibi olsun.
Yeni yıla girmenin hem ruhsal hem de simgesel olarak çok anlamı var yepyeni başlangıçlar yapmak için bir fırsattır geçtiğimiz yılda yaşadığımız bizi üzen veya yaralayan olayları kötü deneyimleri ve ilişkileri arkamızda bırakıp yeni yılın beyaz sayfasına yeni maceraları yazmak için güzel bir başlangıçtır karamsar bir insan ise olaya buradan bakmaz ve bir sene daha yaşlanıyorum veya hayatımdan bir sene daha geçip gitti gibi düşüncelere sürüklenebilir melankolik olmak isteyen herkes özgürdür isteyen kederlenir isteyen umutlanır yeni yıl kendine has şansları ve kısmetleri bana getirecek diye düşünebilir hayat yaptığımız seçimlerden ibaret dolayısıyla bu noktada da yeni yıla girerken bir seçim yapmalısınız hayatınız gerçekten değişe bilir.
YENİ YILDA AŞK HAYATIMDA NELERİ DEĞİŞTİRMEK İSTERİM?Güzel soru. En baştan aşka bakışımın değişmesini isterim. Aşk malumunuz günümüzde çok basitleştirildi. Baktıkça bakasım, görmeyince özleyesim gelsin, yanındayken mutlu ve huzurlu hissedeceğim bir yol arkadaşı isterim.
En başta hayatıma biri girmeli. Ondan öncekileri unutturmalı. hoş geldin hayatıma diyebilmeliyim.
#İstediğinGibi olsun derseniz, böyle bir aşka böyle bir insana yelken açmak isterim. Ama denizde lodos var. Yelkenlerim hasarlı. Küreklerim kırık. Belki 2022 iyi gelir kim bilir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
213Görüş
Bu yeni yılda bazı dileklerim var gerçekleşsin isterim açıkçası.
Özellikle içinde cinsellikte barındıran hayaller.
İlişki yaşamak istiyorum 2022 yılı içersinde 2021 bitirdik güzel şekilde gerektiği yerde üzüldük gerektiği yerde güldük gerektiği yerde ağladık yani bir şekilde bu yılı geride bırakıyoruz artık yeni bir sayfa 2022 geliyor.
Bu yıl bazı hislerime karşılık duymak istiyorum bir şekilde cinsel bir şeyler yaşamak istiyorum gerçekten sevdiğim adamla yapmak istiyorum ama bunu.
umarım bunları yapmaya fırsat olur neden özellikle her seferinde bunu baskılayarak uyguluyorum peki neden her seferinde özellikle sevdiğim adamla yapmak istiyorum yazıyorum.
Benim için cinsel ilişkide esas olan şey aslında tamamen sevgidir her şey tamamen bağlılık duygusun etrafında döner benim için sevmediğin birisini arzulamam 2022’de en büyük dileklerim sevgili birazcık olsun karşılık bulmak ve cinsel olarak bazı şeyleri yaşamak.
Ve tabi ilişki sırasında OKEY markasının üretmiş olduğu bazı ürünleri kullanmak istiyorum kimisini korunmak kimisini zevk amaçlı Çok güzel ürünler üretiyorsunuz buradan tebrik ediyorum sizi.
Bu yıl bazı istediğim fantezileri gerçekleştirmek istiyorum mesela gerçekten uçuk şeylere sahibim bu konuda bazen düşündükten sonra diyorum hani acaba bunu gerçekten ben mi düşündüm.
Ama evet galiba ben düşündüğümde bazı düşündüğüm şeyleri artık istiyorum artık gerçek hayata geçirmek istiyorum kendi sevgime önem veriyorum aslında karşı taraf beni seviyor mu sevmiyor mu benim için önemli olan şey bu değil.
gerçekten ben seviyorsam gerisi boş sonuçta genciz de kaybedecek hiçbir şeyimiz yok zevki en tepelerde yaşamak varken neden kendimi sakınayım değil mi?
Herkese bol mutlu şanslı ve sevdiğiniz insanla seks yapabileceğiniz yıllar diliyorum…
#reda
#OKEY
#İstediğinGibi
Evet
Asıl ben çok teşekkür ederim siteye kattığınız içerikler için ama ben bu hediye hakkında daha çok bilgi almak istiyorum Şu anda yurtdışındayım istesem bile bu hediyeyi alamam ve ben bunu yani birkaç ay sonraya erteleyebilir miyim
Öncelikle herkesin yeni yılı inşallah güzel geçer gerek aşk hayatı gerek cinsel hayatı herkesin hareketli geçsin Evet ben şunu istiyorum hem cinsel hayatım Hem aşk hayatım hareketli geçsin Çünkü artık insan şunu anlıyor ki her ne kadar bir insan belli bir saate kadar ben kimseyi hayatıma sokmuyorum istemiyorum Ben tek başıma yaşarım dese bile o iş öyle olmuyor maalesef beraber yaşamanın verdiği mutluluk gerek cinsel yönden gerek aşk yönünden Her anlamda tadının güzel olacağına inanıyorum insan en morali bozuk olduğu anda bile bu bahsettiğim iki şey insanı gerçek anlamda psikolojisini düzeltmeye yeter de artar bile Bu sadece aşk hayatı veya cinsellik hayatı olarak düşünmüyorum hayatımızın her alanında her zaman değişiklik yapmak zorundayız ki o eski Monoton hayatımızdan kurtulalım 😊😊
2021’deki aşk hayatım ve cinsel ilişkilerim benim için çok güzel geçti. Ama 2022’nin daha farklı ve daha da heyecan verici geçmesini inanın çok fazla isterim.
Bu yıl fantazilerimi daha zengin istiyorum, daha renkli bir aşk hayatı için de OKEY’den daha fazla destek ve katkı istiyorum.
Yeni yılda karşılıklı aşkı ve hazzı nirvanada yaşamak için OKEY’e çok güveniyorum.
Benim de bir OKEY setim olsa içinde o enfes jeller, yetişkin oyuncakları ve prezervatifler de bulunsa, işte o zaman #İstediğinGibi olsun diyeceğim ve karşılıklı hazzı partnerimle birlikte doyasıya yaşayacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yaparsa OKEY yapar… Kryifli geceler renkli ilişkiler, şehvetiniz bol olsun OZKEY’siz kalmayın, OKEY mi… 🤪🙃🤗🥰🔥😎♥️
OKEY’i seviyorum ve daima seveceğim. Rüyamda bile gördüm OKEY’i ve çok mutluydum. Aman Allahım bu bir işaret mi acaba dedim… ❤️🔥👍💝
#İstediğinGibi Yeni yılda, OKEY Nirvana Sens ile zevkin doruklarına ulaşmak istiyorum.
Yeni yılda dileğim şu herkes Çekim gücü ile güzel bir cinsellik yaşamasını diliyorum. :) #Zlo
Okey Nirvana Sens sıradan bir kondom değil. O bir devrim. Kullanmayan bilemez.
Bu yıl gerçekleşmesini istediğim dileklerimi küçük bir liste yaptım 😄
❤Aşk hayatımı bir küs barışık geçerşek dangeyi sağlamak ;
❤Yeni yılda yeni aşklara yeni heyecanlara yelken açmak;
❤Kendimi bulutların zirvesinde hissetmek ;
❤Karşılıklı maxsimum hazzı yaşamak ;
❤Kalbimde derin iz bırakan aşktan soğumama neden olan kötü anılarımı yakmak , yeniden aşka inanmayı;
❤Sevdiğim kadar sevilmek, beni sadece cinsel bir obje olarak görmemesini, ruhuma dokunmasını;
❤Kaybettiğim duygularımın geri gelmesini
❤Sevdiğim adamın kalbinde birtek bana ait yerim olmasını;
❤Sexte hem tatlı hem de sert adamı oynamasını;
❤Birlikte yeni keşiflere çıkmayı;
❤Zaman dursun ve onunla hiç sabahlar olmasın;
❤Onunla huzur bulmayı, huzurum olmasını;Aşk hayatımı daha zirveye taşımak #istediğimGibi yaşamak için tek ihtiyacım olan şey OKEY Nirvana Sens 🔥OKEY Nirvana Sens; soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla ten hissini hissettiren yapısıyla hem kadınlara hem de erkeklere maxsimum hazzı yaşatacağına inanıyorum 😍
Yeni yılda da aşkı #OKEY ile #istediğinGibi 💋
Allah'tan küçük bir listeymis 😁😁
Sjdjsk öhöm şey evet 😅
Çok kısa olunca okumayla bitmez dedim okumayı bıraktım hemen 😂😂
Şimdi ki yıl hayatımızda her ne kadar bazı şeyler farklı olsun istesek te birşeyler yine yolunda gitmedi. Aşk hayatımda birşeyler sürekli ters gitti. Eski sevgilimle kavgalı ayrılmıştık. Benden nefret ettiğini başkasıyla sohbet ederken o an ki konuşmada adım geçtiğinde bunu hep dile getirir. Bazı yerlerde hatam var ama pişmanlık duyduğumu da söylemek istiyorum. Eski sevgilim en yakın arkadaşımla çıkmaya başladı. Başta beni kızdırmak için yakın arkadaşımı tercih etsede, Ona aşık oldu. Mutluluğu arkadaşım da bulduğu için çok sevinsem de, aslında yine yakın arkadaşımla yakınlaşmasına bi taraftanda üzüldüm. Onlar için her şey çok güzeldi benden uzakta. Benim hayatıma gelicek olursak, tesadüfen karşıma çıkan birine fena halde tutuldum. Evet bu çocuk bizim okuldan, çok ilgilenmediğim biriydi gün geçtikçe iyi arkadaş olduk. O karakter olarak; bildiğim, gördüğüm bütün erkeklerden farklı. Aramızda özel birşeyler vardı. Mesela; Okula gelmediği zaman onu çok merak ederdim ve tabiki oda beni. Gözlerimiz birbirimizi arardi hep. Onu özlerdim. Gideceği zaman, yanımda biraz daha kalsın isterdim. Hep biraz daha fazlasını isterdim. Hala istiyorum ama ailesiyle bi sorunu oldu, okulunu değiştirdi. Sanki Okuldan uzaklaşınca benden de uzaklaşmış gibi oldu. Ve o ailesiyle ilgilenmekten bizim aramızda da özel diye bişey kalmadi gün geçtikçe bitti sanki çünkü okuldan ayrıldığı o günden beri hic konuşmadık. Başlamadan bitti derler ya işte o tam da bizim için geçerli.
Onun beni sevdiğini biliyorum. çünkü; Bende onu unutamadım. Ama dilerim bu önümüzdeki yıl her şey yoluna girer. Dilerim bu yıl bize şans getirir Ve bizi yeniden bi araya getirir.
#yeniyıldaaşk
#istediğingibi
#OKEY
Eski olan hiçbir şey geleceğimize taşınmayı hak etmiyor. Bir gün o çocuğun seni artık sevmediğini düşündüğünde buraya gel ve o yorumu oku. Çünkü gerçekten eski kalmayı kabul eden kimse bizi yeterince sevmiyor...
OKEY Nirvana Sens
Yeni yılda aşk hayatımda neleri değiştirmek isterdim. Her şeyi olabilir ama önce kendimden başlamak isterdim değişikliğe, örnek veriyorum biraz daha kibar biri olabilirim ya da kendim de eksik olan bir şeyi daha çok değiştirmekten ziyade onarıma gidebilirim.
Tabi bunları yaparken kendimden de ödün vermemek ve #İstediğinGibi ya da #İstediğimGibi yaşamam da gerekiyor o yüzden yeni yıldan bu konuda çok fazla dileğim olabilir çünkü önceki yıllarda biraz değil hepimiz baya yorulduk. Hastalık bir yandan, doğal afetler diğer yandan derken bir çok kötü olayla burun buruna kaldık.
Bu yıldan tek dileğim normal bir yıl olsun geri kalan her şeyi biz hallederiz 🎈
Okey markasına da ayrı bir teşekkür etmek lazım #İstediğinGibi bir hashtag açmak ve görüş yelpazesini tamamen yorumlayıcıya bırakmak iyi bir şey o yüzden teşekkürler Okey.
İşte Karşınızda Hazzın Nirvanası!
Bu Kadar Özel Kutuyu Açmaya Kıyamaz İnsan! Ama Açılmak Zorunda...🤭
OKEY Kayganlaştırıcı Şekli Bir Kadın İçin İhtiyacını Karşılayacak Kadar İyidir Ve Benimde Aşırı Hoşuma Gidiyor! Hoşuna Gitmeyen Yalan Konuşuyordur... 🤪
Özel Afrodizyak Etkili Jeli Sayesinde Hissiyatı Arttırır Ve Siziz Kendinizden Alır! Almakla Kalmıyor! 😈
OKEY Ultra Kabartmalı Yapısıyla Hazza Daha Güzel Ulaşmayı Sağlar! Zevkide Tavan Yaptırır Önemli Bilgi! 👿
Bence Daha Fazla Anlatmaya Gerek Yok OK! Zaten Tam #İstediğinGibi Nazlı_Kor06 🥰
https://www.ok.com.tr/ #OKEY #NİRVANA
Admin Tam#İstediğinGibi Kısmını Tam #İstediğinGibi Yaparmısın Birleşik Yapmışım.
Bir buçuk yıldan fazla süredir hayatımda kimse yok. Bundan önceki süreçte de aksine çok hızlı aşk hayatım oldu. Bir ilişkim bittiğinde yeni bir ilişkiye başlamak zorunda gibi hissederdim kendimi ama son ayrılığım ile bu alışkanlığımı değiştirmek istedim. İlk zamanlarda epey garip hissettim. Sanki sürekli her şeyi bir şeyi eksik yapıyor gibiydim. Sonra alıştıkça, hayatımda kimsenin olmamasının daha özgür hissettirdiğini fark ettim. Özgürlüğüme düşkün bir birey olarak aslında uzun yıllar aradığım şeyin, aslında yapmam gerektiğini sandığım yanılgı olduğunu anladım. Sanırım insanın hayatında birisi olması, onu daha az özgür kılıyor. Şimdilik deneyimlerim bunlar. Yeni bir aşka başlar ve yanıldığımı düşünürsem, gelip burada fikrimi paylaşacağım.
Seks sırasında korunmaya gelirsek... Ben de "Ete ete değecek" diyenlerdenim. Tabii bunun risklerini ve ülkemizde kürtajın yasak olmasını düşününce ister istemez korunmam gerekiyor bazen. Marka deneyimlerime dayanarak Okey'i gönül rahatlığı ile önerebilirim. Denediğim diğer markalar arasında kalite farkı çok belli oluyor.
Herkese merhabalar. Nasıl geçti anlamadım ancak şaka maka 2021 yılı sona erdi. Hani bazı yıllar ya da bazı günler vardır iyi vakit geçirirsiniz ve çok hızlı geçer, nasıl olduğunu bile anlamazsınız. Bunun tam tersi durumlarda ise günler geçmek bilmez, kötü geçen zaman sanki çekip gidemez ve insanın ruhuna yapışır, yaşantımızda tortuları kalır.
2021 e Herkesin görseldeki gibi geçtiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Yalnız ben aşk hayatımın değişmesi için görseldeki gibi geçtim 😂.
Bana bu yıl nasıl geçti diye sorduklarında tek kelimeyle “Sinerji” diye yanıtlıyorum. Bu yılın bende bıraktığı izin adı sinerji. Yüzlerce kadının hayatına ve ruhuna dokunma fırsatı bulduğum bir sene oldu ve bu sebeple, bana bu şans verildiği için her zaman şükrediyorum; tarifi olmayan bir mutluluk ve gurur.(KizlarSoruyor Katkılarıyla Tabiki)
Neyse beni buraya kadar dinlediğiniz için teşekkürler lafı çok uzatmadan sonuç bölümüne gelelim. Yeni yılın aşk hayatımda sert etkilere yer vermemesini diliyorum. Romantizm dolu anların daha çok olmasını ve fantezi anlayışımın bir miktar değişime uğramasını bekliyorum yeni yıl sayesinde.
Teşekkürler 🤩
#İstediğinGibi unutmuşum 🙈
Yeni yılda aşkın heyecanını hiç kaybetmeden aksine daha heyecanla ve mutlulukla yaşamak istiyorum.
Hazzın tepelere tırmandığı anlarda yenilikler ile heyecanın dozunu arttırmak da dahil tabii ki.
Yeni yılda da aşkta yepyeni heyecanlar denemek ve hazzı #İstediğinGibi yaşamak için OKEY Nirvana Sens tercihim.
Diyosun
#istediğinGibi her şey gönlünce onun la yaşadigin her anında sadece cinsellikten degil verilen sözler hisler duygular alinmiş ortak kararlar iki ruhu tek bir butünleştirmek gizli saklı olmadan ama zevklerimden ve keyiflerinden geri kalmamak henüz yaşanmadı ama sanırsam dha bu ilşkiyi yaşamaya baslamak istiyorum sizce uzun surermi yoksa ben hayallerimle yaşamaya devammi edecem hayatima
2021 benim açımdan hem aşk hem de seks hayatı olarak karmakarışık geçti. Ancak 2022ye ilişki hayatımda tam bir düzen almış şekilde gireceğim için mutluyum💃 Yalnız uyumaktan sıkıldım. Gönül isterdiki e evli olarak girelim ama olsun.
2022 yılbaşında sevgilime sizin hediye paketinizi gösterip birini seçmesini söyleyeceğim ve çılgınca sevişeceğiz😘 Sizin hediye edeceğiniz OKEY ürünlerinden biri ile son ana kadar içimde olmasını isteyip hazzı doruklarda yaşamayı planlıyorum. 👉 Sonuçta Güven eşittir OKEY 😉 Değil mi😎 Bu hazzı güven içinde yaşamamız için sizin güzel ürünlerinizden oluşan hediyenizi sabırsızlıkla bekliyorum🙆♀️😋😋😋😍😍
Bu kadar hevesliysen ben hediye edim sana okey i
@manyag_man29 olur adres vereyim kargola
Şehir neresi
@manyag_man29 sadece sehirle olmuyo bildigm kadarıyla
Olmaz tabi, kondom yeterli mi yoksa takviye macun da ilave edim mi partnerin için
umarım ikimiz içinde güzel ve zevkli bir yıl olur
@manyag_man29 dalga mı geciyorsun ciddi misin
@manyag_man29 macun dediğin kayganlastirici jel mi
@istanbul34-34 umarmmm teşekkürler
Macun dediğim viagra etkisi saatlerce dik tutar ama sen dayanabilecek misin o kadar
Neden dalga geçim
2021 her türlü yasağa ve kısıtlamaya rağmen kesinlikle sevgilim ve benim için harika geçti.
2022 yılında da sevdiğim adamla “senin #İstediğinGibi” diyerek tabulara bağlı kalmadan bizi hazdan hazza taşıyacak unutulmaz anılar biriktireceğiz elbette OKEY Nirvana Sens ve ailenin diğer üyeleri ekstra eğlence için her zaman başucumuzda olacak.
Yeni yılda herkese bol orgazmlar, ancak rüyalarınızda göreceğiniz muhteşem bir seks hayatı ve bunları beraber yaşayacağınız ruh eşleri diliyorum herkese. 🔥 😘
Aşk hayatım... Tarif edilemez... O kadar güzel ki, sanıyorum benim bunu kelimelerle tarif etmem imkansız. Yeni yılda hayat arkadaşım yanımda olsun bana yeter. Kesinlikle ruh eşimle yaşadığım hazzı, mutluluğu, aşkı, tutkuyu, her duyguyu onun dışında kimseyle yaşayamayacağıma adım kadar eminim. Dolayısıyla yeni yılda aşk hayatımda hiçbir şeyin değişmesini istemiyorum belki değişmesini isteyeceğim tek şey yaşadığımız sıcak anların artması olabilir. Bu da önceden de olduğu gibi aşk ve tutkuyla yaşadığımız sıcak ve özel anlarımızda bizi zirveye taşıyacak OKEY ile mümkündür elbette.
Daha tutkuyla ve daha aşkla her daim yanındayım.
Her şey #İstediğimGibi ve #İstediğinGibi
Şimdi ki yıl hayatımızda her ne kadar bazı şeyler farklı olsun istesek te birşeyler yine yolunda gitmedi. Aşk hayatımda birşeyler sürekli ters gitti. Eski sevgilimle kavgalı ayrılmıştık. Benden nefret ettiğini başkasıyla sohbet ederken o an ki konuşmada adım geçtiğinde bunu hep dile getirir. Bazı yerlerde hatam var ama pişmanlık duyduğumu da söylemek istiyorum. Eski sevgilim en yakın arkadaşımla çıkmaya başladı. Başta beni kızdırmak için yakın arkadaşımı tercih etsede, Ona aşık oldu. Mutluluğu arkadaşım da bulduğu için çok sevinsem de, aslında yine yakın arkadaşımla yakınlaşmasına bi taraftanda üzüldüm. Onlar için her şey çok güzeldi benden uzakta. Benim hayatıma gelicek olursak, tesadüfen karşıma çıkan birine fena halde tutuldum. Evet bu çocuk bizim okuldan, çok ilgilenmediğim biriydi gün geçtikçe iyi arkadaş olduk. O karakter olarak; bildiğim, gördüğüm bütün erkeklerden farklı. Aramızda özel birşeyler vardı. Mesela; Okula gelmediği zaman onu çok merak ederdim ve tabiki oda beni. Gözlerimiz birbirimizi arardi hep. Onu özlerdim. Gideceği zaman, yanımda biraz daha kalsın isterdim. Hep biraz daha fazlasını isterdim. Hala istiyorum ama ailesiyle bi sorunu oldu, okulunu değiştirdi. Sanki Okuldan uzaklaşınca benden de uzaklaşmış gibi oldu. Ve o ailesiyle ilgilenmekten bizim aramızda da özel diye bişey kalmadi gün geçtikçe bitti sanki çünkü okuldan ayrıldığı o günden beri hic konuşmadık. Başlamadan bitti derler ya işte o tam da bizim için geçerli.
Onun beni sevdiğini biliyorum. çünkü; Bende onu unutamadım. Ama dilerim bu önümüzdeki yıl her şey yoluna girer. Dilerim bu yıl bize şans getirir Ve bizi yeniden bi araya getirir.
#yeniyıldaaşk
#istediğingibi
#OKEY
Taklitlerimden sakının !:D
Merhaba
Sosyal medyada dolaşırken bazı kadınlar hoşuma gidiyor ama onlarla sosyal medya üzerinden tanışmak istemiyorum aynı şekilde realde de bazı kızlar hoşuma gidiyor görünüşleri hareketleri gibi ufak şeyler ve tanışmak istiyorum illaki sevgililik için değil realde tanışmak daha iyi geliyor
Sizden istediğim açılış konuşması nasıl olmalı (Yani sapık değilim sadece insan oldugumuz için 😂) açılış yapıcagım kızla bakışıyoruz ve hafif gülümsedikten sonra tepkisine bakıyorum olumlu ise bu benim için bir adım atma olasılığı doğuruyor açılış cümlesinden sonrası kolay oluyor muhabbette sıkıntı yok bir şekilde konular açılır konuşulur ve kısa tutuyorum sonuçta o kişi bugün benimle alakalı dışarı çıkmamış olur sadece kısa bir etkileşim sonrasın da benim için buluşma olduğunda zaten gün boyu güzel güzel sohbet ederiz
Sizleri nasıl etkileye bilir sadece bakışlar ve bir karşılıklı gülümseme yeterlimi ya da siz nasıl bi karşılaşmada tanışmaya açık olabilirsiniz
Merhaba Güzel İnsanlar ;
Sizin seks hayatınızda da her şey @OKEY #OKEY mi diyerekten başlamak istiyorum.
Henüz partnerimle #NirvanaSens serisini denemedik , lakin araştırıp okuyup bakınca beni çok cezbetti Soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla kadınlara, lateks içermeyen gerçek ten hissine yakın yapısıyla da erkeklere daha fazla haz vermek için tasarlanmııış. Buda demek oluyorr ki #OKEY #NirvanaSens ile #karşılıklı #maksimum #haz 2022 yılında partnerimle #NirvanaSens le tanışarak seks hayatımı daha da karşılıklı bir zevk haz haline dönüştürmek istiyorum tabi ki de ve işte tamda seks de sadece kendimi düşünerek degil partnerimide düşünerek #istediğingibi demek için #nirvanasens tercih etmek istiyorum. Herkesin 2022 seks hayatı #NirvanaSens ile #istediğingibi olsun.
Yeni yıla girmenin hem ruhsal hem de simgesel olarak çok anlamı var yepyeni başlangıçlar yapmak için bir fırsattır geçtiğimiz yılda yaşadığımız bizi üzen veya yaralayan olayları kötü deneyimleri ve ilişkileri arkamızda bırakıp yeni yılın beyaz sayfasına yeni maceraları yazmak için güzel bir başlangıçtır karamsar bir insan ise olaya buradan bakmaz ve bir sene daha yaşlanıyorum veya hayatımdan bir sene daha geçip gitti gibi düşüncelere sürüklenebilir melankolik olmak isteyen herkes özgürdür isteyen kederlenir isteyen umutlanır yeni yıl kendine has şansları ve kısmetleri bana getirecek diye düşünebilir hayat yaptığımız seçimlerden ibaret dolayısıyla bu noktada da yeni yıla girerken bir seçim yapmalısınız hayatınız gerçekten değişe bilir.
YENİ YILDA AŞK HAYATIMDA NELERİ DEĞİŞTİRMEK İSTERİM?Güzel soru. En baştan aşka bakışımın değişmesini isterim. Aşk malumunuz günümüzde çok basitleştirildi. Baktıkça bakasım, görmeyince özleyesim gelsin, yanındayken mutlu ve huzurlu hissedeceğim bir yol arkadaşı isterim.
En başta hayatıma biri girmeli. Ondan öncekileri unutturmalı. hoş geldin hayatıma diyebilmeliyim.
#İstediğinGibi olsun derseniz, böyle bir aşka böyle bir insana yelken açmak isterim. Ama denizde lodos var. Yelkenlerim hasarlı. Küreklerim kırık. Belki 2022 iyi gelir kim bilir?