2021’de aşk hayatın hiç de istediğin gibi gitmemiş olabilir. Bu yıl durumu değiştirmek istiyorsan ve “Yeni yılda karşılıklı aşkı ve hazzı nirvanada yaşamak istiyorum.” diyorsan seni buraya davet ediyoruz!
Hazırsan, sana yılbaşı hediyesi kazandıracak sorumuz geliyor! 🎁🎄
Yeni yılda aşk hayatında neleri değiştirmek istersin?
Hemen, #İstediğinGibi diyerek görüşünü paylaş, Rehber Fenomen’in en yaratıcı bulduğu 5 görüşten biri seninki olsun ve OKEY Yeni Yıl Hediye Seti kazan! 💜Karşılıklı hazza hazır ol!“Tek taraflı aşk yaşamaktan sıkıldım. Artık karşılıklı aşka yelken açmak istiyorum.” mu diyorsun? Yoksa, “Partnerimle aramızda engeller olmasından sıkıldım. Keşke, bu sene aşkı dünyada ondan ve benden başka kimse yokmuş gibi yaşayabilsem.” mi diyorsun? Kim bilir belki de, 2022’de aşkı eskisinden çok daha yoğun bir şekilde hissetmeye ihtiyaç duyuyorsun.
Bizden sana tavsiye: Yeni yılda aşk hayatın için beklentintilerin varsa durma, gerçekleştirmek için harekete geç. #istediğinGibi karşılıklı haz için ise OKEY Nirvana Sens’i yanından hiç ayırma! 😉
Yeni yılda, OKEY Nirvana Sens ile hem seni hem de partnerini haz dolu anlar bekliyor; şimdi incele! 🔥
OKEY Nirvana SensOKEY Nirvana Sens; soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla kadınlara, lateks içermeyen gerçek ten hissine yakın yapısıyla da erkeklere daha fazla haz vermek için tasarlandı, hemen keşfet! Yeni yılda, OKEY Nirvana Sens’i seç; partnerinle birlikte karşılıklı maksimum hazzın tadını çıkar!
Parmaklar klavyelerle buluşsun, şimdi OKEY’den Yeni Yıl Hediye Seti kazanma zamanı! 👇
Sana yılbaşı hediyesi kazandıracak görüşünü #İstediğinGibi paylaşmayı unutma, OK mu?
Bu yeni yılda bazı dileklerim var gerçekleşsin isterim açıkçası.
Özellikle içinde cinsellikte barındıran hayaller.
İlişki yaşamak istiyorum 2022 yılı içersinde 2021 bitirdik güzel şekilde gerektiği yerde üzüldük gerektiği yerde güldük gerektiği yerde ağladık yani bir şekilde bu yılı geride bırakıyoruz artık yeni bir sayfa 2022 geliyor.
Bu yıl bazı hislerime karşılık duymak istiyorum bir şekilde cinsel bir şeyler yaşamak istiyorum gerçekten sevdiğim adamla yapmak istiyorum ama bunu.
umarım bunları yapmaya fırsat olur neden özellikle her seferinde bunu baskılayarak uyguluyorum peki neden her seferinde özellikle sevdiğim adamla yapmak istiyorum yazıyorum.
Benim için cinsel ilişkide esas olan şey aslında tamamen sevgidir her şey tamamen bağlılık duygusun etrafında döner benim için sevmediğin birisini arzulamam 2022’de en büyük dileklerim sevgili birazcık olsun karşılık bulmak ve cinsel olarak bazı şeyleri yaşamak.
Ve tabi ilişki sırasında OKEY markasının üretmiş olduğu bazı ürünleri kullanmak istiyorum kimisini korunmak kimisini zevk amaçlı Çok güzel ürünler üretiyorsunuz buradan tebrik ediyorum sizi.
Bu yıl bazı istediğim fantezileri gerçekleştirmek istiyorum mesela gerçekten uçuk şeylere sahibim bu konuda bazen düşündükten sonra diyorum hani acaba bunu gerçekten ben mi düşündüm.
Ama evet galiba ben düşündüğümde bazı düşündüğüm şeyleri artık istiyorum artık gerçek hayata geçirmek istiyorum kendi sevgime önem veriyorum aslında karşı taraf beni seviyor mu sevmiyor mu benim için önemli olan şey bu değil.
gerçekten ben seviyorsam gerisi boş sonuçta genciz de kaybedecek hiçbir şeyimiz yok zevki en tepelerde yaşamak varken neden kendimi sakınayım değil mi?
Herkese bol mutlu şanslı ve sevdiğiniz insanla seks yapabileceğiniz yıllar diliyorum…
Asıl ben çok teşekkür ederim siteye kattığınız içerikler için ama ben bu hediye hakkında daha çok bilgi almak istiyorum Şu anda yurtdışındayım istesem bile bu hediyeyi alamam ve ben bunu yani birkaç ay sonraya erteleyebilir miyim
Yeni yılda partnerimle daha fazla seks yapıp her şeyin daha üstüne çıkmayı istiyorum. Zirve de kalmak istiyorum Okey ile bu benim için zor olmaması lazım.
Bu yıl gerçekleşmesini istediğim dileklerimi küçük bir liste yaptım 😄
❤Aşk hayatımı bir küs barışık geçerşek dangeyi sağlamak ; ❤Yeni yılda yeni aşklara yeni heyecanlara yelken açmak; ❤Kendimi bulutların zirvesinde hissetmek ; ❤Karşılıklı maxsimum hazzı yaşamak ; ❤Kalbimde derin iz bırakan aşktan soğumama neden olan kötü anılarımı yakmak , yeniden aşka inanmayı;
❤Sevdiğim kadar sevilmek, beni sadece cinsel bir obje olarak görmemesini, ruhuma dokunmasını; ❤Kaybettiğim duygularımın geri gelmesini ❤Sevdiğim adamın kalbinde birtek bana ait yerim olmasını;
❤Sexte hem tatlı hem de sert adamı oynamasını; ❤Birlikte yeni keşiflere çıkmayı; ❤Zaman dursun ve onunla hiç sabahlar olmasın; ❤Onunla huzur bulmayı, huzurum olmasını;Aşk hayatımı daha zirveye taşımak #istediğimGibi yaşamak için tek ihtiyacım olan şey OKEY Nirvana Sens 🔥OKEY Nirvana Sens; soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla ten hissini hissettiren yapısıyla hem kadınlara hem de erkeklere maxsimum hazzı yaşatacağına inanıyorum 😍
Şimdi ki yıl hayatımızda her ne kadar bazı şeyler farklı olsun istesek te birşeyler yine yolunda gitmedi. Aşk hayatımda birşeyler sürekli ters gitti. Eski sevgilimle kavgalı ayrılmıştık. Benden nefret ettiğini başkasıyla sohbet ederken o an ki konuşmada adım geçtiğinde bunu hep dile getirir. Bazı yerlerde hatam var ama pişmanlık duyduğumu da söylemek istiyorum. Eski sevgilim en yakın arkadaşımla çıkmaya başladı. Başta beni kızdırmak için yakın arkadaşımı tercih etsede, Ona aşık oldu. Mutluluğu arkadaşım da bulduğu için çok sevinsem de, aslında yine yakın arkadaşımla yakınlaşmasına bi taraftanda üzüldüm. Onlar için her şey çok güzeldi benden uzakta. Benim hayatıma gelicek olursak, tesadüfen karşıma çıkan birine fena halde tutuldum. Evet bu çocuk bizim okuldan, çok ilgilenmediğim biriydi gün geçtikçe iyi arkadaş olduk. O karakter olarak; bildiğim, gördüğüm bütün erkeklerden farklı. Aramızda özel birşeyler vardı. Mesela; Okula gelmediği zaman onu çok merak ederdim ve tabiki oda beni. Gözlerimiz birbirimizi arardi hep. Onu özlerdim. Gideceği zaman, yanımda biraz daha kalsın isterdim. Hep biraz daha fazlasını isterdim. Hala istiyorum ama ailesiyle bi sorunu oldu, okulunu değiştirdi. Sanki Okuldan uzaklaşınca benden de uzaklaşmış gibi oldu. Ve o ailesiyle ilgilenmekten bizim aramızda da özel diye bişey kalmadi gün geçtikçe bitti sanki çünkü okuldan ayrıldığı o günden beri hic konuşmadık. Başlamadan bitti derler ya işte o tam da bizim için geçerli. Onun beni sevdiğini biliyorum. çünkü; Bende onu unutamadım. Ama dilerim bu önümüzdeki yıl her şey yoluna girer. Dilerim bu yıl bize şans getirir Ve bizi yeniden bi araya getirir.
Eski olan hiçbir şey geleceğimize taşınmayı hak etmiyor. Bir gün o çocuğun seni artık sevmediğini düşündüğünde buraya gel ve o yorumu oku. Çünkü gerçekten eski kalmayı kabul eden kimse bizi yeterince sevmiyor...
Yeni yılda aşk hayatımda neleri değiştirmek isterdim. Her şeyi olabilir ama önce kendimden başlamak isterdim değişikliğe, örnek veriyorum biraz daha kibar biri olabilirim ya da kendim de eksik olan bir şeyi daha çok değiştirmekten ziyade onarıma gidebilirim. Tabi bunları yaparken kendimden de ödün vermemek ve #İstediğinGibi ya da #İstediğimGibi yaşamam da gerekiyor o yüzden yeni yıldan bu konuda çok fazla dileğim olabilir çünkü önceki yıllarda biraz değil hepimiz baya yorulduk. Hastalık bir yandan, doğal afetler diğer yandan derken bir çok kötü olayla burun buruna kaldık. Bu yıldan tek dileğim normal bir yıl olsun geri kalan her şeyi biz hallederiz 🎈
Okey markasına da ayrı bir teşekkür etmek lazım#İstediğinGibi bir hashtag açmak ve görüş yelpazesini tamamen yorumlayıcıya bırakmak iyi bir şey o yüzden teşekkürler Okey.
Bu Kadar Özel Kutuyu Açmaya Kıyamaz İnsan!Ama Açılmak Zorunda...🤭
Bu Kadar Özel Kutuyu Bize Layık Gören Koca Yürekli #OKEY
OKEY Kayganlaştırıcı Şekli Bir Kadın İçin İhtiyacını Karşılayacak Kadar İyidir Ve Benimde Aşırı Hoşuma Gidiyor! Hoşuna Gitmeyen Yalan Konuşuyordur... 🤪
Bir buçuk yıldan fazla süredir hayatımda kimse yok. Bundan önceki süreçte de aksine çok hızlı aşk hayatım oldu. Bir ilişkim bittiğinde yeni bir ilişkiye başlamak zorunda gibi hissederdim kendimi ama son ayrılığım ile bu alışkanlığımı değiştirmek istedim. İlk zamanlarda epey garip hissettim. Sanki sürekli her şeyi bir şeyi eksik yapıyor gibiydim. Sonra alıştıkça, hayatımda kimsenin olmamasının daha özgür hissettirdiğini fark ettim. Özgürlüğüme düşkün bir birey olarak aslında uzun yıllar aradığım şeyin, aslında yapmam gerektiğini sandığım yanılgı olduğunu anladım. Sanırım insanın hayatında birisi olması, onu daha az özgür kılıyor. Şimdilik deneyimlerim bunlar. Yeni bir aşka başlar ve yanıldığımı düşünürsem, gelip burada fikrimi paylaşacağım. Seks sırasında korunmaya gelirsek... Ben de "Ete ete değecek" diyenlerdenim. Tabii bunun risklerini ve ülkemizde kürtajın yasak olmasını düşününce ister istemez korunmam gerekiyor bazen. Marka deneyimlerime dayanarak Okey'i gönül rahatlığı ile önerebilirim. Denediğim diğer markalar arasında kalite farkı çok belli oluyor.
Herkese merhabalar. Nasıl geçti anlamadım ancak şaka maka 2021 yılı sona erdi. Hani bazı yıllar ya da bazı günler vardır iyi vakit geçirirsiniz ve çok hızlı geçer, nasıl olduğunu bile anlamazsınız. Bunun tam tersi durumlarda ise günler geçmek bilmez, kötü geçen zaman sanki çekip gidemez ve insanın ruhuna yapışır, yaşantımızda tortuları kalır.
2021 e Herkesin görseldeki gibi geçtiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Yalnız ben aşk hayatımın değişmesi için görseldeki gibi geçtim 😂.
Bana bu yıl nasıl geçti diye sorduklarında tek kelimeyle “Sinerji” diye yanıtlıyorum. Bu yılın bende bıraktığı izin adı sinerji. Yüzlerce kadının hayatına ve ruhuna dokunma fırsatı bulduğum bir sene oldu ve bu sebeple, bana bu şans verildiği için her zaman şükrediyorum; tarifi olmayan bir mutluluk ve gurur.(KizlarSoruyor Katkılarıyla Tabiki)
Neyse beni buraya kadar dinlediğiniz için teşekkürler lafı çok uzatmadan sonuç bölümüne gelelim. Yeni yılın aşk hayatımda sert etkilere yer vermemesini diliyorum. Romantizm dolu anların daha çok olmasını ve fantezi anlayışımın bir miktar değişime uğramasını bekliyorum yeni yıl sayesinde.
2021 benim açımdan hem aşk hem de seks hayatı olarak karmakarışık geçti. Ancak 2022ye ilişki hayatımda tam bir düzen almış şekilde gireceğim için mutluyum💃 Yalnız uyumaktan sıkıldım. Gönül isterdiki e evli olarak girelim ama olsun. 2022 yılbaşında sevgilime sizin hediye paketinizi gösterip birini seçmesini söyleyeceğim ve çılgınca sevişeceğiz😘 Sizin hediye edeceğiniz OKEY ürünlerinden biri ile son ana kadar içimde olmasını isteyip hazzı doruklarda yaşamayı planlıyorum. 👉 Sonuçta Güven eşittir OKEY 😉 Değil mi😎 Bu hazzı güven içinde yaşamamız için sizin güzel ürünlerinizden oluşan hediyenizi sabırsızlıkla bekliyorum🙆♀️😋😋😋😍😍
Şimdi ki yıl hayatımızda her ne kadar bazı şeyler farklı olsun istesek te birşeyler yine yolunda gitmedi. Aşk hayatımda birşeyler sürekli ters gitti. Eski sevgilimle kavgalı ayrılmıştık. Benden nefret ettiğini başkasıyla sohbet ederken o an ki konuşmada adım geçtiğinde bunu hep dile getirir. Bazı yerlerde hatam var ama pişmanlık duyduğumu da söylemek istiyorum. Eski sevgilim en yakın arkadaşımla çıkmaya başladı. Başta beni kızdırmak için yakın arkadaşımı tercih etsede, Ona aşık oldu. Mutluluğu arkadaşım da bulduğu için çok sevinsem de, aslında yine yakın arkadaşımla yakınlaşmasına bi taraftanda üzüldüm. Onlar için her şey çok güzeldi benden uzakta. Benim hayatıma gelicek olursak, tesadüfen karşıma çıkan birine fena halde tutuldum. Evet bu çocuk bizim okuldan, çok ilgilenmediğim biriydi gün geçtikçe iyi arkadaş olduk. O karakter olarak; bildiğim, gördüğüm bütün erkeklerden farklı. Aramızda özel birşeyler vardı. Mesela; Okula gelmediği zaman onu çok merak ederdim ve tabiki oda beni. Gözlerimiz birbirimizi arardi hep. Onu özlerdim. Gideceği zaman, yanımda biraz daha kalsın isterdim. Hep biraz daha fazlasını isterdim. Hala istiyorum ama ailesiyle bi sorunu oldu, okulunu değiştirdi. Sanki Okuldan uzaklaşınca benden de uzaklaşmış gibi oldu. Ve o ailesiyle ilgilenmekten bizim aramızda da özel diye bişey kalmadi gün geçtikçe bitti sanki çünkü okuldan ayrıldığı o günden beri hic konuşmadık. Başlamadan bitti derler ya işte o tam da bizim için geçerli. Onun beni sevdiğini biliyorum. çünkü; Bende onu unutamadım. Ama dilerim bu önümüzdeki yıl her şey yoluna girer. Dilerim bu yıl bize şans getirir Ve bizi yeniden bi araya getirir.
Aşk hayatım... Tarif edilemez... O kadar güzel ki, sanıyorum benim bunu kelimelerle tarif etmem imkansız. Yeni yılda hayat arkadaşım yanımda olsun bana yeter. Kesinlikle ruh eşimle yaşadığım hazzı, mutluluğu, aşkı, tutkuyu, her duyguyu onun dışında kimseyle yaşayamayacağıma adım kadar eminim. Dolayısıyla yeni yılda aşk hayatımda hiçbir şeyin değişmesini istemiyorum belki değişmesini isteyeceğim tek şey yaşadığımız sıcak anların artması olabilir. Bu da önceden de olduğu gibi aşk ve tutkuyla yaşadığımız sıcak ve özel anlarımızda bizi zirveye taşıyacak OKEY ile mümkündür elbette.
#istediğinGibi her şey gönlünce onun la yaşadigin her anında sadece cinsellikten degil verilen sözler hisler duygular alinmiş ortak kararlar iki ruhu tek bir butünleştirmek gizli saklı olmadan ama zevklerimden ve keyiflerinden geri kalmamak henüz yaşanmadı ama sanırsam dha bu ilşkiyi yaşamaya baslamak istiyorum sizce uzun surermi yoksa ben hayallerimle yaşamaya devammi edecem hayatima
Sizin seks hayatınızda da her şey @OKEY#OKEY mi diyerekten başlamak istiyorum. Henüz partnerimle #NirvanaSens serisini denemedik , lakin araştırıp okuyup bakınca beni çok cezbetti Soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla kadınlara, lateks içermeyen gerçek ten hissine yakın yapısıyla da erkeklere daha fazla haz vermek için tasarlanmııış. Buda demek oluyorr ki #OKEY#NirvanaSens ile #karşılıklı#maksimum#haz 2022 yılında partnerimle #NirvanaSens le tanışarak seks hayatımı daha da karşılıklı bir zevk haz haline dönüştürmek istiyorum tabi ki de ve işte tamda seks de sadece kendimi düşünerek degil partnerimide düşünerek #istediğingibi demek için #nirvanasens tercih etmek istiyorum. Herkesin 2022 seks hayatı #NirvanaSens ile #istediğingibi olsun.
2021 her türlü yasağa ve kısıtlamaya rağmen kesinlikle sevgilim ve benim için harika geçti.
2022 yılında da sevdiğim adamla “senin #İstediğinGibi” diyerek tabulara bağlı kalmadan bizi hazdan hazza taşıyacak unutulmaz anılar biriktireceğiz elbette OKEY Nirvana Sens ve ailenin diğer üyeleri ekstra eğlence için her zaman başucumuzda olacak.
Yeni yılda herkese bol orgazmlar, ancak rüyalarınızda göreceğiniz muhteşem bir seks hayatı ve bunları beraber yaşayacağınız ruh eşleri diliyorum herkese. 🔥 😘
Yeni yılda aşk hayatımda monotonluğu değiştirmek isterdim. 2021 yılında istediğim gibi aşk dünyasının o güzelliğine doyamadım desem sanırım ne eksik ne fazla anlatmış olurum. O yüzden 2022 yılında partnerimle geçen monoton aşk hayatımıza biraz renk biraz daha canlılık katsak çok mu şey istemiş olurum? Okey serisini daha önce denemedim ama Okey Nirvana Sens'i 2022 yılında ilk defa denemek isterdim. Çünkü çok kaliteli bir seriye benziyor, sizce de öyle değil mi? 🤩 #İstediğinGibi
Merhabalar. Ben aşk hayatımdaki engellerden çok sıkıldım bunun artık değişmesini istiyorum. Gelecek yıl için de partnerimle gerçek ten hissiyle kızgın kumlardan serin sulara atlamanın heyecanını tatmak istiyorum. Bu yüzden de Okey Nirvana Sens serisini görür görmez karşılıklı maksimum hazzın zirvesinde ne kadar çok olmak istediğimi bir kez daha anladım.😍 En çok değişmesini istediğim şeyler: Monotonluk, engeller, tabuları yıkmak ve seyrek olan cinsel hayatımı biraz daha aktifleştirmek. Son olarak da , cinsel hayatıma Okey Nirvana Sens serisini dahil etmeyi çok isterim.🤩 #İstediğinGibi
Öncelikle herkesin yeni yılı inşallah güzel geçer gerek aşk hayatı gerek cinsel hayatı herkesin hareketli geçsin Evet ben şunu istiyorum hem cinsel hayatım Hem aşk hayatım hareketli geçsin Çünkü artık insan şunu anlıyor ki her ne kadar bir insan belli bir saate kadar ben kimseyi hayatıma sokmuyorum istemiyorum Ben tek başıma yaşarım dese bile o iş öyle olmuyor maalesef beraber yaşamanın verdiği mutluluk gerek cinsel yönden gerek aşk yönünden Her anlamda tadının güzel olacağına inanıyorum insan en morali bozuk olduğu anda bile bu bahsettiğim iki şey insanı gerçek anlamda psikolojisini düzeltmeye yeter de artar bile Bu sadece aşk hayatı veya cinsellik hayatı olarak düşünmüyorum hayatımızın her alanında her zaman değişiklik yapmak zorundayız ki o eski Monoton hayatımızdan kurtulalım 😊😊
Bu koşullarda ruh sağlığımı gayet iyi korudum. Her geçen gün değişen gündem, buna yetişmekte zorlanan ben... İstediğim tek şey huzurlu bir hayatken, Türkiye şartlarında bu pek mümkün olmadı. Yine de umutlarını yitirmedim ama hala geleceğe dair ümitliyim. Kendimi negatif düşüncelere hapsetmek yerine sürekli bu ortamlardan kaçtım, belki de ruh sağlığımı bu kadar iyi korumamın nedeni budur. Olumsuz düşüncelere kulağımı tıkayıp, sadece hayallerime odaklanıyorum. Bunu gerçekleştirmek her geçen gün zorlaşsa da ben kendimden eminim. İsteklerimi ve hayallerimi gerçekleştirip, huzurlu bir hayata kavuşacağımdan eminim. Zaten iyi durumda olan ruh sağlığımı aynı şekilde korumaya devam edeceğim. Aşk çok kutsal bir duygu ve yeni yılda bu duygularımı tazelemek istiyorum.
Üstüne tanımam. İnşaat işçisinden beter eder adamı, kan revan içinde kalır soluk soluğa tırmanırsınız seksin basamaklarını. Partnerinizi öyle bir noktaya taşır ki inanamaz olanlara. Boşalmak için artık çıkartıp atmak zorunda kalırsınız. Fakat o kadar marifetli ki içinde barındırdığı krem adeta aletinizle bütünleşmiştir. Onsuz devam eder , çıldıracak gibi olursunuz. ( Not : taktıktan sonra 5 dakika bekleyin, acele etmeyin ROTARlı gidin) #okey#rotar#nirvana
2021’deki aşk hayatım ve cinsel ilişkilerim benim için çok güzel geçti. Ama 2022’nin daha farklı ve daha da heyecan verici geçmesini inanın çok fazla isterim. Bu yıl fantazilerimi daha zengin istiyorum, daha renkli bir aşk hayatı için de OKEY’den daha fazla destek ve katkı istiyorum. Yeni yılda karşılıklı aşkı ve hazzı nirvanada yaşamak için OKEY’e çok güveniyorum. Benim de bir OKEY setim olsa içinde o enfes jeller, yetişkin oyuncakları ve prezervatifler de bulunsa, işte o zaman #İstediğinGibi olsun diyeceğim ve karşılıklı hazzı partnerimle birlikte doyasıya yaşayacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yaparsa OKEY yapar… Kryifli geceler renkli ilişkiler, şehvetiniz bol olsun OZKEY’siz kalmayın, OKEY mi… 🤪🙃🤗🥰🔥😎♥️
Sabahları uyandığımda yanımda sereserpe yatan güzel, bakımlı ve çekici bir kadınla sevişerek güne başlamayı isterdim doğrusu. Hani yer zaman ve mekan fark etmez diye düşünen bir sevgili ile birlikte olmak çok güzel olurdu sanırım. Sabahları güneşin doğuşunu, akşamları güneşin batışını huzur içinde mutlulukla yaşayabileceğim biri olmalı. Sıcak soğuk demeden sarılmaktan bıkmayacağım cinsellikten zevk alan sınır tanımayan biri😍 Her kelimenin içine bir harfini, her cümlede adını koyabilecek biri olmalı ki hayatımı onunla zevk ve huzurla sürdürebileyim.
Aşk ta yalan meşk te yalan gel birazda sen oyalan demişler duymadınız mı bu yeni yılda aşk maşk dinlemiyorum olursa biraz huzur birde f*ck olabilecek bir arkadaş işin içine sevmek sevilmej girince boku çıkıyor çünkü en güzeli bir birini tatmin et sonra yoluna bak çünkü içinde bulunduğumuz devir onu gerektiriyor gerisi yalan o yüzden bir şarkı sözüyle herkesin yeni yılını kutlarım biraz sakin ol bakma geçmişine sakla geleceğe tak derim kendine condom dünyaya condom herkese condom eline beline cebine condom
Hayal ettigim bir partner bulamiycagimi düşünuyor olmak oysa var oldugunu şahit olmak ama kim oldugunu bulabilmek buyuk bir marifet şu an şu plartformda oldunu bilmek ama kim oldugundan zerre bir tahminin bile olamaması sizde yaşiyor ve gezinirken denk geliyormusunuz sizin taşıdığı nız butün özellikliklere sahip bir hayat arkadaşına raslamak ulaşılması zor olduğum kadar da bir telefon kadar yakın oldugunu hayal etmek çokça huzur ve mutluluk veriyo İnsana sende huzurlu ve mutlu oluyormusn his ve duygu ortaklığı ve paylaştigin anilar gelince akla özlem ve hasret
Merhaba Sosyal medyada dolaşırken bazı kadınlar hoşuma gidiyor ama onlarla sosyal medya üzerinden tanışmak istemiyorum aynı şekilde realde de bazı kızlar hoşuma gidiyor görünüşleri hareketleri gibi ufak şeyler ve tanışmak istiyorum illaki sevgililik için değil realde tanışmak daha iyi geliyor Sizden istediğim açılış konuşması nasıl olmalı (Yani sapık değilim sadece insan oldugumuz için 😂) açılış yapıcagım kızla bakışıyoruz ve hafif gülümsedikten sonra tepkisine bakıyorum olumlu ise bu benim için bir adım atma olasılığı doğuruyor açılış cümlesinden sonrası kolay oluyor muhabbette sıkıntı yok bir şekilde konular açılır konuşulur ve kısa tutuyorum sonuçta o kişi bugün benimle alakalı dışarı çıkmamış olur sadece kısa bir etkileşim sonrasın da benim için buluşma olduğunda zaten gün boyu güzel güzel sohbet ederiz Sizleri nasıl etkileye bilir sadece bakışlar ve bir karşılıklı gülümseme yeterlimi ya da siz nasıl bi karşılaşmada tanışmaya açık olabilirsiniz
Yeni yıla girmenin hem ruhsal hem de simgesel olarak çok anlamı var yepyeni başlangıçlar yapmak için bir fırsattır geçtiğimiz yılda yaşadığımız bizi üzen veya yaralayan olayları kötü deneyimleri ve ilişkileri arkamızda bırakıp yeni yılın beyaz sayfasına yeni maceraları yazmak için güzel bir başlangıçtır karamsar bir insan ise olaya buradan bakmaz ve bir sene daha yaşlanıyorum veya hayatımdan bir sene daha geçip gitti gibi düşüncelere sürüklenebilir melankolik olmak isteyen herkes özgürdür isteyen kederlenir isteyen umutlanır yeni yıl kendine has şansları ve kısmetleri bana getirecek diye düşünebilir hayat yaptığımız seçimlerden ibaret dolayısıyla bu noktada da yeni yıla girerken bir seçim yapmalısınız hayatınız gerçekten değişe bilir.
YENİ YILDA AŞK HAYATIMDA NELERİ DEĞİŞTİRMEK İSTERİM?Güzel soru. En baştan aşka bakışımın değişmesini isterim. Aşk malumunuz günümüzde çok basitleştirildi. Baktıkça bakasım, görmeyince özleyesim gelsin, yanındayken mutlu ve huzurlu hissedeceğim bir yol arkadaşı isterim.
En başta hayatıma biri girmeli. Ondan öncekileri unutturmalı. hoş geldin hayatıma diyebilmeliyim.
#İstediğinGibi olsun derseniz, böyle bir aşka böyle bir insana yelken açmak isterim. Ama denizde lodos var. Yelkenlerim hasarlı. Küreklerim kırık. Belki 2022 iyi gelir kim bilir?
Yeni yılda onu çok seveceğim bir kızla ciddi bir ilişki yaşamak istiyorum. Ayriyeten öylesine istiyorum ki cinselliği yıllardır içimde tutuyorum, patlamaya hazır bomba gibiyim. Delirmemek için kendimi zor tutuyorum. Umarım Rabbim karşıma kısmetimi çıkarır. Umarım aradığım aşkı, mutluluğu ve huzuru bulurum.
Aşk hayatımı tamamen değişmek isterdim. Tüm devrelerimi yakıcak eskiden tanıdığım aşka dair oluşturduğum kötü algıları deneyimleri unutdurucak beni bulutların üzerine çıkarıcak ve en önemlisi sadık merhametli sevgi dolu birini istiyorum. Biliyorum imkansız gibi bir şey ama biz nelere imkansız dedikde oldu bence buda olur😄😄♥️👌🏼😇#istediğinGibi
Yakışıklı hoş biri beni çok sevse herkes yakistirsa falan sevgili olsak tam istediğim gibi cinsellik yok ama birbirimizi çok sevelim uzun ve ciddi bi ilski olsa. İnşallah aklimdaki gibi bişey olur ve mutlu oluruz.
Kürtaja erkeğin söz hakkının olmamasını isterim mesela... Ben hap kullanıyorum, bişey olmaz aşkım denilerek erkeklerin mağdur edilmemesini Erkeklerin de biraz zeki olup kendi tedbirlerini almasını isterim. Benden bağımsız ve markayla ilişkili bir cevap olsun istedim. Sevgiler.
@Kucukken_sarisindim Ne istediğini bilen, kendisi ile barışık ve özgüveni yüksek kadınlardan çok hoşlanırım. Cesur görüşlerinizi beğendim. Keyifli geceler hanımefendi. 😌🌸😎
2020 ve 2021 benim için çok buhranlı geçti. Pandemide sosyal ortam olmadığı için tasvip etmediğim halde sanaldan bir ilişkiye başladım ve başladığım kişi iş için şu an uzaklarda. Şansıma... 2022'de bir an önce gelsin istiyorum. Herkesin hayalini kurduğu düzenli bir cinsel hayat kim istemez ki! Ben de istiyorum. Düşünsene #İstediğingibi düzenli cinsel hayat. Ayrıca hem cinsel hastalıklar hem de minik ciyaklamalardan kurtulmak için mutlaka korunun. #Okey 'de bu yollardan biri ;)
Lütfen abuk sabuk erkekler yürüme amaçlı yorum yazmasın! Yarışmaya katılmak için yorum yaptım. Kadınları taciz etmeyi kesin!
#istediğingibi yeni yılda aşk hayatımda beklentim yeni deneyimlere ulaşabilmek. Hazzı #okey ile çok yükseklerde tutabiliyoruz ancak yeni heyecanlar ve deneyimleri de #okey ile yaşamak istiyorum. Yeni yılda aşk ve seks hayatımda hazzı doruklarda yaşamama ortak olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum ☺
Bu köşe yorum yaparken benim konu etiketlerini kapsamıyor haliyle ödül kısmındada bir partnerim yok gerek duymaktan ziyade utanırım cevap veremem kazanan arkadaşa şimdiden iyi eğlenceler bazı şeyler bizde özel kalmalı ve keşif edilmeli bence iyi yıllar şimdiden🤭😂🌸
2021 benim için harika geçti sevgili @Illecebrous ile harika bir beraberlik ve mükemmel bir cinsel hayatımız var bunun 2022 de devam etmesi en büyük dileğimiz ve bu atesli gecelerimizde bize yol arkadaşlığı yapan @OKEY Nirvana Sens’i seviyoruz iyi ki varsın bütün çiftlere sağlık mutluluk huzur seks ve @OKEY dolu bir yıl diliyorum
Otobüslerin sakinleşmesi boş koltuklerin çoğalması 5 li Noodle fiyatlarının 5 liraya düşmesi Yakışıklı taliplerin çoğalması ve güzel kızların azalması 20 den yüksek notlar Haftalık harcligimin 20 TL ye çıkması Ve maymunluktan biraz çıkmam yeterli olacaktır
2021 bir an önce gitsin istiyorum. Çünkü bana sevmeyi sevilmeyi sevecek birini vermedi. Bunun için çabada harcadıysam olmadı olamadı. Artık gitsin 2021 gelsin 2022 diyorum. Sevgilim olsun istiyorum artik sanal reel olsunda bir şekilde başlasın ama ya. Aşkın sevginin tadını hissetmek yaşamak yaşatmak istiyorum bazi yaramazlık ve yaramazlıklar yapmayı bazı zamanlar kahkahalara boğulmayı bazı zamanlardada okey rötarla zirvelerde dolaşmayı istiyorum. Çok şey istiyorum degilmi galiba evet. Isin özü herkes mutlu olmak ister. Bir dert tasi olsun ister. Bazen insana iki kol yetmiyor bir çift daha kola ihtiyaç duyuyor. Buradan seslenmek istiyorum beni tanımak istermisiniz. 2022 herkese güzellikler getirsin.
Yeni yılda karşılık haz dolu zevk uzun bir ilişki istiyorum karşılıklı zevk olmazsa olmazım yoğun haz beni çok tahrik ediyor ilişki de uzun haz dolu sınırsız olmak istiyorum benim tercihim tabiki okey den yana #İstediğinGibi
Artık günümüzde maddi imkanları yerinde olmayan insanların Aşk hayatı da olmayacağını söylemek isterim bu yüzden kendi kendimize kandırmanın gereği yoktur Yeni yılda her şeyden önce sağlık huzur mutluluk istiyorum aslında yeni yıl bildiğimiz durum sadece Bir rakamın değişmesine ve ibaret fazla tartışmaya da gerek olmadığını düşünüyorum
Ülkece yaşadığımız her türlü olumsuzlukların, sıkıntıların ve kısıtlamaların son bulup 2021 de kalmasını, gireceğimiz yeni yılda ise kısıtlamasız maksimum hazzı yaşamak ve aşk hayatımda nirvana'ya çıkmak isterim.. #İstediğinGibi
İki ruhun bir bedende var olması ve bu hazzın da her iki tarafça tadına doyulamaması kadar beni baştan çıkaran başka bir şey olmamıştır. Dakikalarca süren ilişkinin saatlerce sürmesini kim istemez ki. Herşeyin benim istediğim gibi ve herşeyin senin #İstediğinGibi olmasını diliyorum. Bu yeni yılda da #Okey yanımda. ;)
Yeni yılda kurduğum tüm hayallerim gerçek olsun istiyorum. Karşılıklı aşk ve sevgi dolu günlerin gelmesini istiyorum. Öncelikle aşk üzerine kurulmuş bir yuva istiyorum. Karşılıklı saygı, sevgi, merhamet ve sadakat istiyorum. Umarım bunca hayallerim yeni yılda da bir hayal olarak kalmaz, İnşaAllah😊
Yeni yılda, aşk hayatımda, aşk hayatımın komple değişmesini isterim.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2022den yepyeni bir sevgili istiyorum Hem aşkı hem seksi doruklarina kadar yaşayabilicegim hem eglenecegim hem de dibine kadar zevk alabileceğim yepyeni bir ilişki Mutlu ederken mutlu olmak hazi beraber yaşamak istiyorum
Mutluluk kat be kat artsın istiyorum, küçük çoçuklar ölmesin, kadınlara el kalkmasın
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yeni yılda aşkı ilk günkü gibi hissetmek istiyorum. Heyecanla beklediğim dakikaları tekrar yaşamak.. Dudaklarımızın sıcaklığı ile yek vücut olmak. En önemlisi ise eşime kondom kulanmanın hissiyat kaybı değil zevkin doruklarına çıkmak olduğunu ispatlamak. Onun ön yargısını kırmak demek zevkin uçsuz bucaksız gecelerinde buluşmak demek :)) #okey #istediğingibi
Vay şahane bir şans bu! 😍 Aşk hayatım çok kavgalı geçiyor maalesef. Daha huzurlu ve dingin bir aşk hayatı diliyorum yeni yıl için. Hediye için teşekkürler OKEY! <3
"Aşk hayatımın" değişmesi için ilk önce aşk yaşayabileceğim bir kadın bulmam gerek. Aşkı doruklarına kadar yaşayabileceğim ve yaşatabileceğim bir kadınla tüm tabuları yıkıp her şeyi doruklarında yaşayacağım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
Bu yeni yılda bazı dileklerim var gerçekleşsin isterim açıkçası.
Özellikle içinde cinsellikte barındıran hayaller.
İlişki yaşamak istiyorum 2022 yılı içersinde 2021 bitirdik güzel şekilde gerektiği yerde üzüldük gerektiği yerde güldük gerektiği yerde ağladık yani bir şekilde bu yılı geride bırakıyoruz artık yeni bir sayfa 2022 geliyor.
Bu yıl bazı hislerime karşılık duymak istiyorum bir şekilde cinsel bir şeyler yaşamak istiyorum gerçekten sevdiğim adamla yapmak istiyorum ama bunu.
umarım bunları yapmaya fırsat olur neden özellikle her seferinde bunu baskılayarak uyguluyorum peki neden her seferinde özellikle sevdiğim adamla yapmak istiyorum yazıyorum.
Benim için cinsel ilişkide esas olan şey aslında tamamen sevgidir her şey tamamen bağlılık duygusun etrafında döner benim için sevmediğin birisini arzulamam 2022’de en büyük dileklerim sevgili birazcık olsun karşılık bulmak ve cinsel olarak bazı şeyleri yaşamak.
Ve tabi ilişki sırasında OKEY markasının üretmiş olduğu bazı ürünleri kullanmak istiyorum kimisini korunmak kimisini zevk amaçlı Çok güzel ürünler üretiyorsunuz buradan tebrik ediyorum sizi.
Bu yıl bazı istediğim fantezileri gerçekleştirmek istiyorum mesela gerçekten uçuk şeylere sahibim bu konuda bazen düşündükten sonra diyorum hani acaba bunu gerçekten ben mi düşündüm.
Ama evet galiba ben düşündüğümde bazı düşündüğüm şeyleri artık istiyorum artık gerçek hayata geçirmek istiyorum kendi sevgime önem veriyorum aslında karşı taraf beni seviyor mu sevmiyor mu benim için önemli olan şey bu değil.
gerçekten ben seviyorsam gerisi boş sonuçta genciz de kaybedecek hiçbir şeyimiz yok zevki en tepelerde yaşamak varken neden kendimi sakınayım değil mi?
Herkese bol mutlu şanslı ve sevdiğiniz insanla seks yapabileceğiniz yıllar diliyorum…
#reda
#OKEY
#İstediğinGibi
Evet
Asıl ben çok teşekkür ederim siteye kattığınız içerikler için ama ben bu hediye hakkında daha çok bilgi almak istiyorum Şu anda yurtdışındayım istesem bile bu hediyeyi alamam ve ben bunu yani birkaç ay sonraya erteleyebilir miyim
Yeni yılda partnerimle daha fazla seks yapıp her şeyin daha üstüne çıkmayı istiyorum. Zirve de kalmak istiyorum Okey ile bu benim için zor olmaması lazım.
#İstediğinGibi
Bu nasıl yorum la 🤣🤣
@Şüphelii Yahu millet hem azmış hemde sapıtmış!😂
Karari vermissin vurduracasin yani
Yön vermek cinsel arzulara insanı dha bir hoş eder partnerimds arzu ve itemli olmassa olmazımdır sende istemezmisin karşilikli tatmin olma duygusu
Et ete deymeli oda bir fantezi 😂
Grup seksin vazgeçilmezi
Okey Nirvana Sens sıradan bir kondom değil. O bir devrim. Kullanmayan bilemez.
Bu yıl gerçekleşmesini istediğim dileklerimi küçük bir liste yaptım 😄
❤Aşk hayatımı bir küs barışık geçerşek dangeyi sağlamak ;
❤Yeni yılda yeni aşklara yeni heyecanlara yelken açmak;
❤Kendimi bulutların zirvesinde hissetmek ;
❤Karşılıklı maxsimum hazzı yaşamak ;
❤Kalbimde derin iz bırakan aşktan soğumama neden olan kötü anılarımı yakmak , yeniden aşka inanmayı;
❤Sevdiğim kadar sevilmek, beni sadece cinsel bir obje olarak görmemesini, ruhuma dokunmasını;
❤Kaybettiğim duygularımın geri gelmesini
❤Sevdiğim adamın kalbinde birtek bana ait yerim olmasını;
❤Sexte hem tatlı hem de sert adamı oynamasını;
❤Birlikte yeni keşiflere çıkmayı;
❤Zaman dursun ve onunla hiç sabahlar olmasın;
❤Onunla huzur bulmayı, huzurum olmasını;Aşk hayatımı daha zirveye taşımak #istediğimGibi yaşamak için tek ihtiyacım olan şey OKEY Nirvana Sens 🔥OKEY Nirvana Sens; soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla ten hissini hissettiren yapısıyla hem kadınlara hem de erkeklere maxsimum hazzı yaşatacağına inanıyorum 😍
Yeni yılda da aşkı #OKEY ile #istediğinGibi 💋
Allah'tan küçük bir listeymis 😁😁
Sjdjsk öhöm şey evet 😅
Çok kısa olunca okumayla bitmez dedim okumayı bıraktım hemen 😂😂
Şimdi ki yıl hayatımızda her ne kadar bazı şeyler farklı olsun istesek te birşeyler yine yolunda gitmedi. Aşk hayatımda birşeyler sürekli ters gitti. Eski sevgilimle kavgalı ayrılmıştık. Benden nefret ettiğini başkasıyla sohbet ederken o an ki konuşmada adım geçtiğinde bunu hep dile getirir. Bazı yerlerde hatam var ama pişmanlık duyduğumu da söylemek istiyorum. Eski sevgilim en yakın arkadaşımla çıkmaya başladı. Başta beni kızdırmak için yakın arkadaşımı tercih etsede, Ona aşık oldu. Mutluluğu arkadaşım da bulduğu için çok sevinsem de, aslında yine yakın arkadaşımla yakınlaşmasına bi taraftanda üzüldüm. Onlar için her şey çok güzeldi benden uzakta. Benim hayatıma gelicek olursak, tesadüfen karşıma çıkan birine fena halde tutuldum. Evet bu çocuk bizim okuldan, çok ilgilenmediğim biriydi gün geçtikçe iyi arkadaş olduk. O karakter olarak; bildiğim, gördüğüm bütün erkeklerden farklı. Aramızda özel birşeyler vardı. Mesela; Okula gelmediği zaman onu çok merak ederdim ve tabiki oda beni. Gözlerimiz birbirimizi arardi hep. Onu özlerdim. Gideceği zaman, yanımda biraz daha kalsın isterdim. Hep biraz daha fazlasını isterdim. Hala istiyorum ama ailesiyle bi sorunu oldu, okulunu değiştirdi. Sanki Okuldan uzaklaşınca benden de uzaklaşmış gibi oldu. Ve o ailesiyle ilgilenmekten bizim aramızda da özel diye bişey kalmadi gün geçtikçe bitti sanki çünkü okuldan ayrıldığı o günden beri hic konuşmadık. Başlamadan bitti derler ya işte o tam da bizim için geçerli.
Onun beni sevdiğini biliyorum. çünkü; Bende onu unutamadım. Ama dilerim bu önümüzdeki yıl her şey yoluna girer. Dilerim bu yıl bize şans getirir Ve bizi yeniden bi araya getirir.
#yeniyıldaaşk
#istediğingibi
#OKEY
Eski olan hiçbir şey geleceğimize taşınmayı hak etmiyor. Bir gün o çocuğun seni artık sevmediğini düşündüğünde buraya gel ve o yorumu oku. Çünkü gerçekten eski kalmayı kabul eden kimse bizi yeterince sevmiyor...
OKEY Nirvana Sens
Yeni yılda aşk hayatımda neleri değiştirmek isterdim. Her şeyi olabilir ama önce kendimden başlamak isterdim değişikliğe, örnek veriyorum biraz daha kibar biri olabilirim ya da kendim de eksik olan bir şeyi daha çok değiştirmekten ziyade onarıma gidebilirim.
Tabi bunları yaparken kendimden de ödün vermemek ve #İstediğinGibi ya da #İstediğimGibi yaşamam da gerekiyor o yüzden yeni yıldan bu konuda çok fazla dileğim olabilir çünkü önceki yıllarda biraz değil hepimiz baya yorulduk. Hastalık bir yandan, doğal afetler diğer yandan derken bir çok kötü olayla burun buruna kaldık.
Bu yıldan tek dileğim normal bir yıl olsun geri kalan her şeyi biz hallederiz 🎈
Okey markasına da ayrı bir teşekkür etmek lazım #İstediğinGibi bir hashtag açmak ve görüş yelpazesini tamamen yorumlayıcıya bırakmak iyi bir şey o yüzden teşekkürler Okey.
İşte Karşınızda Hazzın Nirvanası!
Bu Kadar Özel Kutuyu Açmaya Kıyamaz İnsan! Ama Açılmak Zorunda...🤭
OKEY Kayganlaştırıcı Şekli Bir Kadın İçin İhtiyacını Karşılayacak Kadar İyidir Ve Benimde Aşırı Hoşuma Gidiyor! Hoşuna Gitmeyen Yalan Konuşuyordur... 🤪
Özel Afrodizyak Etkili Jeli Sayesinde Hissiyatı Arttırır Ve Siziz Kendinizden Alır! Almakla Kalmıyor! 😈
OKEY Ultra Kabartmalı Yapısıyla Hazza Daha Güzel Ulaşmayı Sağlar! Zevkide Tavan Yaptırır Önemli Bilgi! 👿
Bence Daha Fazla Anlatmaya Gerek Yok OK! Zaten Tam #İstediğinGibi Nazlı_Kor06 🥰
https://www.ok.com.tr/ #OKEY #NİRVANA
Admin Tam#İstediğinGibi Kısmını Tam #İstediğinGibi Yaparmısın Birleşik Yapmışım.
Bir buçuk yıldan fazla süredir hayatımda kimse yok. Bundan önceki süreçte de aksine çok hızlı aşk hayatım oldu. Bir ilişkim bittiğinde yeni bir ilişkiye başlamak zorunda gibi hissederdim kendimi ama son ayrılığım ile bu alışkanlığımı değiştirmek istedim. İlk zamanlarda epey garip hissettim. Sanki sürekli her şeyi bir şeyi eksik yapıyor gibiydim. Sonra alıştıkça, hayatımda kimsenin olmamasının daha özgür hissettirdiğini fark ettim. Özgürlüğüme düşkün bir birey olarak aslında uzun yıllar aradığım şeyin, aslında yapmam gerektiğini sandığım yanılgı olduğunu anladım. Sanırım insanın hayatında birisi olması, onu daha az özgür kılıyor. Şimdilik deneyimlerim bunlar. Yeni bir aşka başlar ve yanıldığımı düşünürsem, gelip burada fikrimi paylaşacağım.
Seks sırasında korunmaya gelirsek... Ben de "Ete ete değecek" diyenlerdenim. Tabii bunun risklerini ve ülkemizde kürtajın yasak olmasını düşününce ister istemez korunmam gerekiyor bazen. Marka deneyimlerime dayanarak Okey'i gönül rahatlığı ile önerebilirim. Denediğim diğer markalar arasında kalite farkı çok belli oluyor.
Herkese merhabalar. Nasıl geçti anlamadım ancak şaka maka 2021 yılı sona erdi. Hani bazı yıllar ya da bazı günler vardır iyi vakit geçirirsiniz ve çok hızlı geçer, nasıl olduğunu bile anlamazsınız. Bunun tam tersi durumlarda ise günler geçmek bilmez, kötü geçen zaman sanki çekip gidemez ve insanın ruhuna yapışır, yaşantımızda tortuları kalır.
2021 e Herkesin görseldeki gibi geçtiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Yalnız ben aşk hayatımın değişmesi için görseldeki gibi geçtim 😂.
Bana bu yıl nasıl geçti diye sorduklarında tek kelimeyle “Sinerji” diye yanıtlıyorum. Bu yılın bende bıraktığı izin adı sinerji. Yüzlerce kadının hayatına ve ruhuna dokunma fırsatı bulduğum bir sene oldu ve bu sebeple, bana bu şans verildiği için her zaman şükrediyorum; tarifi olmayan bir mutluluk ve gurur.(KizlarSoruyor Katkılarıyla Tabiki)
Neyse beni buraya kadar dinlediğiniz için teşekkürler lafı çok uzatmadan sonuç bölümüne gelelim. Yeni yılın aşk hayatımda sert etkilere yer vermemesini diliyorum. Romantizm dolu anların daha çok olmasını ve fantezi anlayışımın bir miktar değişime uğramasını bekliyorum yeni yıl sayesinde.
Teşekkürler 🤩
#İstediğinGibi unutmuşum 🙈
2021 benim açımdan hem aşk hem de seks hayatı olarak karmakarışık geçti. Ancak 2022ye ilişki hayatımda tam bir düzen almış şekilde gireceğim için mutluyum💃 Yalnız uyumaktan sıkıldım. Gönül isterdiki e evli olarak girelim ama olsun.
2022 yılbaşında sevgilime sizin hediye paketinizi gösterip birini seçmesini söyleyeceğim ve çılgınca sevişeceğiz😘 Sizin hediye edeceğiniz OKEY ürünlerinden biri ile son ana kadar içimde olmasını isteyip hazzı doruklarda yaşamayı planlıyorum. 👉 Sonuçta Güven eşittir OKEY 😉 Değil mi😎 Bu hazzı güven içinde yaşamamız için sizin güzel ürünlerinizden oluşan hediyenizi sabırsızlıkla bekliyorum🙆♀️😋😋😋😍😍
Bu kadar hevesliysen ben hediye edim sana okey i
@manyag_man29 olur adres vereyim kargola
Şehir neresi
@manyag_man29 sadece sehirle olmuyo bildigm kadarıyla
Olmaz tabi, kondom yeterli mi yoksa takviye macun da ilave edim mi partnerin için
umarım ikimiz içinde güzel ve zevkli bir yıl olur
@manyag_man29 dalga mı geciyorsun ciddi misin
@manyag_man29 macun dediğin kayganlastirici jel mi
@istanbul34-34 umarmmm teşekkürler
Macun dediğim viagra etkisi saatlerce dik tutar ama sen dayanabilecek misin o kadar
Neden dalga geçim
Şimdi ki yıl hayatımızda her ne kadar bazı şeyler farklı olsun istesek te birşeyler yine yolunda gitmedi. Aşk hayatımda birşeyler sürekli ters gitti. Eski sevgilimle kavgalı ayrılmıştık. Benden nefret ettiğini başkasıyla sohbet ederken o an ki konuşmada adım geçtiğinde bunu hep dile getirir. Bazı yerlerde hatam var ama pişmanlık duyduğumu da söylemek istiyorum. Eski sevgilim en yakın arkadaşımla çıkmaya başladı. Başta beni kızdırmak için yakın arkadaşımı tercih etsede, Ona aşık oldu. Mutluluğu arkadaşım da bulduğu için çok sevinsem de, aslında yine yakın arkadaşımla yakınlaşmasına bi taraftanda üzüldüm. Onlar için her şey çok güzeldi benden uzakta. Benim hayatıma gelicek olursak, tesadüfen karşıma çıkan birine fena halde tutuldum. Evet bu çocuk bizim okuldan, çok ilgilenmediğim biriydi gün geçtikçe iyi arkadaş olduk. O karakter olarak; bildiğim, gördüğüm bütün erkeklerden farklı. Aramızda özel birşeyler vardı. Mesela; Okula gelmediği zaman onu çok merak ederdim ve tabiki oda beni. Gözlerimiz birbirimizi arardi hep. Onu özlerdim. Gideceği zaman, yanımda biraz daha kalsın isterdim. Hep biraz daha fazlasını isterdim. Hala istiyorum ama ailesiyle bi sorunu oldu, okulunu değiştirdi. Sanki Okuldan uzaklaşınca benden de uzaklaşmış gibi oldu. Ve o ailesiyle ilgilenmekten bizim aramızda da özel diye bişey kalmadi gün geçtikçe bitti sanki çünkü okuldan ayrıldığı o günden beri hic konuşmadık. Başlamadan bitti derler ya işte o tam da bizim için geçerli.
Onun beni sevdiğini biliyorum. çünkü; Bende onu unutamadım. Ama dilerim bu önümüzdeki yıl her şey yoluna girer. Dilerim bu yıl bize şans getirir Ve bizi yeniden bi araya getirir.
#yeniyıldaaşk
#istediğingibi
#OKEY
Taklitlerimden sakının !:D
Aşk hayatım... Tarif edilemez... O kadar güzel ki, sanıyorum benim bunu kelimelerle tarif etmem imkansız. Yeni yılda hayat arkadaşım yanımda olsun bana yeter. Kesinlikle ruh eşimle yaşadığım hazzı, mutluluğu, aşkı, tutkuyu, her duyguyu onun dışında kimseyle yaşayamayacağıma adım kadar eminim. Dolayısıyla yeni yılda aşk hayatımda hiçbir şeyin değişmesini istemiyorum belki değişmesini isteyeceğim tek şey yaşadığımız sıcak anların artması olabilir. Bu da önceden de olduğu gibi aşk ve tutkuyla yaşadığımız sıcak ve özel anlarımızda bizi zirveye taşıyacak OKEY ile mümkündür elbette.
Daha tutkuyla ve daha aşkla her daim yanındayım.
Her şey #İstediğimGibi ve #İstediğinGibi
Yeni yılda aşkın heyecanını hiç kaybetmeden aksine daha heyecanla ve mutlulukla yaşamak istiyorum.
Hazzın tepelere tırmandığı anlarda yenilikler ile heyecanın dozunu arttırmak da dahil tabii ki.
Yeni yılda da aşkta yepyeni heyecanlar denemek ve hazzı #İstediğinGibi yaşamak için OKEY Nirvana Sens tercihim.
Diyosun
#istediğinGibi her şey gönlünce onun la yaşadigin her anında sadece cinsellikten degil verilen sözler hisler duygular alinmiş ortak kararlar iki ruhu tek bir butünleştirmek gizli saklı olmadan ama zevklerimden ve keyiflerinden geri kalmamak henüz yaşanmadı ama sanırsam dha bu ilşkiyi yaşamaya baslamak istiyorum sizce uzun surermi yoksa ben hayallerimle yaşamaya devammi edecem hayatima
Merhaba Güzel İnsanlar ;
Sizin seks hayatınızda da her şey @OKEY #OKEY mi diyerekten başlamak istiyorum.
Henüz partnerimle #NirvanaSens serisini denemedik , lakin araştırıp okuyup bakınca beni çok cezbetti Soğutucu jelli ve ultra kabartmalı yapısıyla kadınlara, lateks içermeyen gerçek ten hissine yakın yapısıyla da erkeklere daha fazla haz vermek için tasarlanmııış. Buda demek oluyorr ki #OKEY #NirvanaSens ile #karşılıklı #maksimum #haz 2022 yılında partnerimle #NirvanaSens le tanışarak seks hayatımı daha da karşılıklı bir zevk haz haline dönüştürmek istiyorum tabi ki de ve işte tamda seks de sadece kendimi düşünerek degil partnerimide düşünerek #istediğingibi demek için #nirvanasens tercih etmek istiyorum. Herkesin 2022 seks hayatı #NirvanaSens ile #istediğingibi olsun.
2021 her türlü yasağa ve kısıtlamaya rağmen kesinlikle sevgilim ve benim için harika geçti.
2022 yılında da sevdiğim adamla “senin #İstediğinGibi” diyerek tabulara bağlı kalmadan bizi hazdan hazza taşıyacak unutulmaz anılar biriktireceğiz elbette OKEY Nirvana Sens ve ailenin diğer üyeleri ekstra eğlence için her zaman başucumuzda olacak.
Yeni yılda herkese bol orgazmlar, ancak rüyalarınızda göreceğiniz muhteşem bir seks hayatı ve bunları beraber yaşayacağınız ruh eşleri diliyorum herkese. 🔥 😘
Selam herkese,
Yeni yılda aşk hayatımda monotonluğu değiştirmek isterdim. 2021 yılında istediğim gibi aşk dünyasının o güzelliğine doyamadım desem sanırım ne eksik ne fazla anlatmış olurum. O yüzden 2022 yılında partnerimle geçen monoton aşk hayatımıza biraz renk biraz daha canlılık katsak çok mu şey istemiş olurum? Okey serisini daha önce denemedim ama Okey Nirvana Sens'i 2022 yılında ilk defa denemek isterdim. Çünkü çok kaliteli bir seriye benziyor, sizce de öyle değil mi? 🤩
#İstediğinGibi
Monotonlasmis ilişkiyi nasıl heycanlandirirsin mesala aklındakiler nelerdir?
Merhabalar.
Ben aşk hayatımdaki engellerden çok sıkıldım bunun artık değişmesini istiyorum. Gelecek yıl için de partnerimle gerçek ten hissiyle kızgın kumlardan serin sulara atlamanın heyecanını tatmak istiyorum.
Bu yüzden de Okey Nirvana Sens serisini görür görmez karşılıklı maksimum hazzın zirvesinde ne kadar çok olmak istediğimi bir kez daha anladım.😍
En çok değişmesini istediğim şeyler:
Monotonluk, engeller, tabuları yıkmak ve seyrek olan cinsel hayatımı biraz daha aktifleştirmek.
Son olarak da , cinsel hayatıma Okey Nirvana Sens serisini dahil etmeyi çok isterim.🤩
#İstediğinGibi
🌱
Öncelikle herkesin yeni yılı inşallah güzel geçer gerek aşk hayatı gerek cinsel hayatı herkesin hareketli geçsin Evet ben şunu istiyorum hem cinsel hayatım Hem aşk hayatım hareketli geçsin Çünkü artık insan şunu anlıyor ki her ne kadar bir insan belli bir saate kadar ben kimseyi hayatıma sokmuyorum istemiyorum Ben tek başıma yaşarım dese bile o iş öyle olmuyor maalesef beraber yaşamanın verdiği mutluluk gerek cinsel yönden gerek aşk yönünden Her anlamda tadının güzel olacağına inanıyorum insan en morali bozuk olduğu anda bile bu bahsettiğim iki şey insanı gerçek anlamda psikolojisini düzeltmeye yeter de artar bile Bu sadece aşk hayatı veya cinsellik hayatı olarak düşünmüyorum hayatımızın her alanında her zaman değişiklik yapmak zorundayız ki o eski Monoton hayatımızdan kurtulalım 😊😊
Bu koşullarda ruh sağlığımı gayet iyi korudum. Her geçen gün değişen gündem, buna yetişmekte zorlanan ben... İstediğim tek şey huzurlu bir hayatken, Türkiye şartlarında bu pek mümkün olmadı. Yine de umutlarını yitirmedim ama hala geleceğe dair ümitliyim. Kendimi negatif düşüncelere hapsetmek yerine sürekli bu ortamlardan kaçtım, belki de ruh sağlığımı bu kadar iyi korumamın nedeni budur. Olumsuz düşüncelere kulağımı tıkayıp, sadece hayallerime odaklanıyorum. Bunu gerçekleştirmek her geçen gün zorlaşsa da ben kendimden eminim. İsteklerimi ve hayallerimi gerçekleştirip, huzurlu bir hayata kavuşacağımdan eminim. Zaten iyi durumda olan ruh sağlığımı aynı şekilde korumaya devam edeceğim. Aşk çok kutsal bir duygu ve yeni yılda bu duygularımı tazelemek istiyorum.
Üstüne tanımam. İnşaat işçisinden beter eder adamı, kan revan içinde kalır soluk soluğa tırmanırsınız seksin basamaklarını. Partnerinizi öyle bir noktaya taşır ki inanamaz olanlara. Boşalmak için artık çıkartıp atmak zorunda kalırsınız. Fakat o kadar marifetli ki içinde barındırdığı krem adeta aletinizle bütünleşmiştir. Onsuz devam eder , çıldıracak gibi olursunuz. ( Not : taktıktan sonra 5 dakika bekleyin, acele etmeyin ROTARlı gidin) #okey #rotar #nirvana
2021’deki aşk hayatım ve cinsel ilişkilerim benim için çok güzel geçti. Ama 2022’nin daha farklı ve daha da heyecan verici geçmesini inanın çok fazla isterim.
Bu yıl fantazilerimi daha zengin istiyorum, daha renkli bir aşk hayatı için de OKEY’den daha fazla destek ve katkı istiyorum.
Yeni yılda karşılıklı aşkı ve hazzı nirvanada yaşamak için OKEY’e çok güveniyorum.
Benim de bir OKEY setim olsa içinde o enfes jeller, yetişkin oyuncakları ve prezervatifler de bulunsa, işte o zaman #İstediğinGibi olsun diyeceğim ve karşılıklı hazzı partnerimle birlikte doyasıya yaşayacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yaparsa OKEY yapar… Kryifli geceler renkli ilişkiler, şehvetiniz bol olsun OZKEY’siz kalmayın, OKEY mi… 🤪🙃🤗🥰🔥😎♥️
OKEY’i seviyorum ve daima seveceğim. Rüyamda bile gördüm OKEY’i ve çok mutluydum. Aman Allahım bu bir işaret mi acaba dedim… ❤️🔥👍💝
Sabahları uyandığımda yanımda sereserpe yatan güzel, bakımlı ve çekici bir kadınla sevişerek güne başlamayı isterdim doğrusu. Hani yer zaman ve mekan fark etmez diye düşünen bir sevgili ile birlikte olmak çok güzel olurdu sanırım. Sabahları güneşin doğuşunu, akşamları güneşin batışını huzur içinde mutlulukla yaşayabileceğim biri olmalı. Sıcak soğuk demeden sarılmaktan bıkmayacağım cinsellikten zevk alan sınır tanımayan biri😍 Her kelimenin içine bir harfini, her cümlede adını koyabilecek biri olmalı ki hayatımı onunla zevk ve huzurla sürdürebileyim.
Aşk ta yalan meşk te yalan gel birazda sen oyalan demişler duymadınız mı bu yeni yılda aşk maşk dinlemiyorum olursa biraz huzur birde f*ck olabilecek bir arkadaş işin içine sevmek sevilmej girince boku çıkıyor çünkü en güzeli bir birini tatmin et sonra yoluna bak çünkü içinde bulunduğumuz devir onu gerektiriyor gerisi yalan o yüzden bir şarkı sözüyle herkesin yeni yılını kutlarım biraz sakin ol
bakma geçmişine sakla geleceğe tak derim kendine condom dünyaya condom herkese condom eline beline cebine condom
Hayal ettigim bir partner bulamiycagimi düşünuyor olmak oysa var oldugunu şahit olmak ama kim oldugunu bulabilmek buyuk bir marifet şu an şu plartformda oldunu bilmek ama kim oldugundan zerre bir tahminin bile olamaması sizde yaşiyor ve gezinirken denk geliyormusunuz sizin taşıdığı nız butün özellikliklere sahip bir hayat arkadaşına raslamak ulaşılması zor olduğum kadar da bir telefon kadar yakın oldugunu hayal etmek çokça huzur ve mutluluk veriyo
İnsana sende huzurlu ve mutlu oluyormusn his ve duygu ortaklığı ve paylaştigin anilar gelince akla özlem ve hasret
Merhaba
Sosyal medyada dolaşırken bazı kadınlar hoşuma gidiyor ama onlarla sosyal medya üzerinden tanışmak istemiyorum aynı şekilde realde de bazı kızlar hoşuma gidiyor görünüşleri hareketleri gibi ufak şeyler ve tanışmak istiyorum illaki sevgililik için değil realde tanışmak daha iyi geliyor
Sizden istediğim açılış konuşması nasıl olmalı (Yani sapık değilim sadece insan oldugumuz için 😂) açılış yapıcagım kızla bakışıyoruz ve hafif gülümsedikten sonra tepkisine bakıyorum olumlu ise bu benim için bir adım atma olasılığı doğuruyor açılış cümlesinden sonrası kolay oluyor muhabbette sıkıntı yok bir şekilde konular açılır konuşulur ve kısa tutuyorum sonuçta o kişi bugün benimle alakalı dışarı çıkmamış olur sadece kısa bir etkileşim sonrasın da benim için buluşma olduğunda zaten gün boyu güzel güzel sohbet ederiz
Sizleri nasıl etkileye bilir sadece bakışlar ve bir karşılıklı gülümseme yeterlimi ya da siz nasıl bi karşılaşmada tanışmaya açık olabilirsiniz
Yeni yıla girmenin hem ruhsal hem de simgesel olarak çok anlamı var yepyeni başlangıçlar yapmak için bir fırsattır geçtiğimiz yılda yaşadığımız bizi üzen veya yaralayan olayları kötü deneyimleri ve ilişkileri arkamızda bırakıp yeni yılın beyaz sayfasına yeni maceraları yazmak için güzel bir başlangıçtır karamsar bir insan ise olaya buradan bakmaz ve bir sene daha yaşlanıyorum veya hayatımdan bir sene daha geçip gitti gibi düşüncelere sürüklenebilir melankolik olmak isteyen herkes özgürdür isteyen kederlenir isteyen umutlanır yeni yıl kendine has şansları ve kısmetleri bana getirecek diye düşünebilir hayat yaptığımız seçimlerden ibaret dolayısıyla bu noktada da yeni yıla girerken bir seçim yapmalısınız hayatınız gerçekten değişe bilir.
YENİ YILDA AŞK HAYATIMDA NELERİ DEĞİŞTİRMEK İSTERİM?Güzel soru. En baştan aşka bakışımın değişmesini isterim. Aşk malumunuz günümüzde çok basitleştirildi. Baktıkça bakasım, görmeyince özleyesim gelsin, yanındayken mutlu ve huzurlu hissedeceğim bir yol arkadaşı isterim.
En başta hayatıma biri girmeli. Ondan öncekileri unutturmalı. hoş geldin hayatıma diyebilmeliyim.
#İstediğinGibi olsun derseniz, böyle bir aşka böyle bir insana yelken açmak isterim. Ama denizde lodos var. Yelkenlerim hasarlı. Küreklerim kırık. Belki 2022 iyi gelir kim bilir?
Şimdiki yazacaklarım çok ciddidir:
Yeni yılda onu çok seveceğim bir kızla ciddi bir ilişki yaşamak istiyorum. Ayriyeten öylesine istiyorum ki cinselliği yıllardır içimde tutuyorum, patlamaya hazır bomba gibiyim. Delirmemek için kendimi zor tutuyorum. Umarım Rabbim karşıma kısmetimi çıkarır. Umarım aradığım aşkı, mutluluğu ve huzuru bulurum.
Aşk hayatımı tamamen değişmek isterdim. Tüm devrelerimi yakıcak eskiden tanıdığım aşka dair oluşturduğum kötü algıları deneyimleri unutdurucak beni bulutların üzerine çıkarıcak ve en önemlisi sadık merhametli sevgi dolu birini istiyorum. Biliyorum imkansız gibi bir şey ama biz nelere imkansız dedikde oldu bence buda olur😄😄♥️👌🏼😇#istediğinGibi
Yakışıklı hoş biri beni çok sevse herkes yakistirsa falan sevgili olsak tam istediğim gibi cinsellik yok ama birbirimizi çok sevelim uzun ve ciddi bi ilski olsa. İnşallah aklimdaki gibi bişey olur ve mutlu oluruz.
Kürtaja erkeğin söz hakkının olmamasını isterim mesela...
Ben hap kullanıyorum, bişey olmaz aşkım denilerek erkeklerin mağdur edilmemesini
Erkeklerin de biraz zeki olup kendi tedbirlerini almasını isterim.
Benden bağımsız ve markayla ilişkili bir cevap olsun istedim. Sevgiler.
Çok güzel yorumlamışsın @Kucukken_sarisindim
@Kucukken_sarisindim Ne istediğini bilen, kendisi ile barışık ve özgüveni yüksek kadınlardan çok hoşlanırım. Cesur görüşlerinizi beğendim. Keyifli geceler hanımefendi. 😌🌸😎
2020 ve 2021 benim için çok buhranlı geçti. Pandemide sosyal ortam olmadığı için tasvip etmediğim halde sanaldan bir ilişkiye başladım ve başladığım kişi iş için şu an uzaklarda. Şansıma... 2022'de bir an önce gelsin istiyorum. Herkesin hayalini kurduğu düzenli bir cinsel hayat kim istemez ki! Ben de istiyorum. Düşünsene #İstediğingibi düzenli cinsel hayat. Ayrıca hem cinsel hastalıklar hem de minik ciyaklamalardan kurtulmak için mutlaka korunun. #Okey 'de bu yollardan biri ;)
Lütfen abuk sabuk erkekler yürüme amaçlı yorum yazmasın! Yarışmaya katılmak için yorum yaptım. Kadınları taciz etmeyi kesin!
#istediğingibi yeni yılda aşk hayatımda beklentim yeni deneyimlere ulaşabilmek. Hazzı #okey ile çok yükseklerde tutabiliyoruz ancak yeni heyecanlar ve deneyimleri de #okey ile yaşamak istiyorum. Yeni yılda aşk ve seks hayatımda hazzı doruklarda yaşamama ortak olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum ☺
Bu köşe yorum yaparken benim konu etiketlerini kapsamıyor haliyle ödül kısmındada bir partnerim yok gerek duymaktan ziyade utanırım cevap veremem kazanan arkadaşa şimdiden iyi eğlenceler bazı şeyler bizde özel kalmalı ve keşif edilmeli bence iyi yıllar şimdiden🤭😂🌸
(: 🌱
2021 benim için harika geçti sevgili @Illecebrous ile harika bir beraberlik ve mükemmel bir cinsel hayatımız var bunun 2022 de devam etmesi en büyük dileğimiz ve bu atesli gecelerimizde bize yol arkadaşlığı yapan @OKEY Nirvana Sens’i seviyoruz iyi ki varsın bütün çiftlere sağlık mutluluk huzur seks ve @OKEY dolu bir yıl diliyorum
Otobüslerin sakinleşmesi boş koltuklerin çoğalması
5 li Noodle fiyatlarının 5 liraya düşmesi
Yakışıklı taliplerin çoğalması ve güzel kızların azalması
20 den yüksek notlar
Haftalık harcligimin 20 TL ye çıkması
Ve maymunluktan biraz çıkmam yeterli olacaktır
Vizyonlu bir yorum...
#İstediğinGibi Yeni yılda, OKEY Nirvana Sens ile zevkin doruklarına ulaşmak istiyorum.
Yeni yılda dileğim şu herkes Çekim gücü ile güzel bir cinsellik yaşamasını diliyorum. :) #Zlo
2021 bir an önce gitsin istiyorum. Çünkü bana sevmeyi sevilmeyi sevecek birini vermedi. Bunun için çabada harcadıysam olmadı olamadı. Artık gitsin 2021 gelsin 2022 diyorum. Sevgilim olsun istiyorum artik sanal reel olsunda bir şekilde başlasın ama ya. Aşkın sevginin tadını hissetmek yaşamak yaşatmak istiyorum bazi yaramazlık ve yaramazlıklar yapmayı bazı zamanlar kahkahalara boğulmayı bazı zamanlardada okey rötarla zirvelerde dolaşmayı istiyorum. Çok şey istiyorum degilmi galiba evet. Isin özü herkes mutlu olmak ister. Bir dert tasi olsun ister. Bazen insana iki kol yetmiyor bir çift daha kola ihtiyaç duyuyor. Buradan seslenmek istiyorum beni tanımak istermisiniz. 2022 herkese güzellikler getirsin.
Yeni yılda karşılık haz dolu zevk uzun bir ilişki istiyorum karşılıklı zevk olmazsa olmazım yoğun haz beni çok tahrik ediyor ilişki de uzun haz dolu sınırsız olmak istiyorum benim tercihim tabiki okey den yana #İstediğinGibi
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Artık günümüzde maddi imkanları yerinde olmayan insanların Aşk hayatı da olmayacağını söylemek isterim bu yüzden kendi kendimize kandırmanın gereği yoktur Yeni yılda her şeyden önce sağlık huzur mutluluk istiyorum aslında yeni yıl bildiğimiz durum sadece Bir rakamın değişmesine ve ibaret fazla tartışmaya da gerek olmadığını düşünüyorum
Ülkece yaşadığımız her türlü olumsuzlukların, sıkıntıların ve kısıtlamaların son bulup 2021 de kalmasını, gireceğimiz yeni yılda ise kısıtlamasız maksimum hazzı yaşamak ve aşk hayatımda nirvana'ya çıkmak isterim..
#İstediğinGibi
İki ruhun bir bedende var olması ve bu hazzın da her iki tarafça tadına doyulamaması kadar beni baştan çıkaran başka bir şey olmamıştır. Dakikalarca süren ilişkinin saatlerce sürmesini kim istemez ki. Herşeyin benim istediğim gibi ve herşeyin senin #İstediğinGibi olmasını diliyorum. Bu yeni yılda da #Okey yanımda. ;)
Güzel yazı tebrikler korunmak için en basit ama ilkel bir yol olsa da güzel.
Denedunmi
Cinsel hayatımda renk istiyorum farklılık istiyorum
Nasıl
Farklılık derken başka partner mi yoksa başka şekilde zevk ve heyecan veren durumlarını?
Yeni yılda kurduğum tüm hayallerim gerçek olsun istiyorum. Karşılıklı aşk ve sevgi dolu günlerin gelmesini istiyorum. Öncelikle aşk üzerine kurulmuş bir yuva istiyorum. Karşılıklı saygı, sevgi, merhamet ve sadakat istiyorum. Umarım bunca hayallerim yeni yılda da bir hayal olarak kalmaz, İnşaAllah😊
Yuva mı? Evlenmek bir kadının yapacağı en mantıksız şey bence. Özgürlük varken..
Aşk hayatımda bir şeyler değişmeden önce bir aşk hayatım olmalı 🤣 Yeni yılda aşk hayatımda değişmesini istediğim tek şey başlaması 🤣🤣🤣
:) ben de aynı şeyleri istiyorum
Yeni yılda, aşk hayatımda, aşk hayatımın komple değişmesini isterim.
2022den yepyeni bir sevgili istiyorum
Hem aşkı hem seksi doruklarina kadar yaşayabilicegim hem eglenecegim hem de dibine kadar zevk alabileceğim yepyeni bir ilişki
Mutlu ederken mutlu olmak hazi beraber yaşamak istiyorum
#istedigingibi
Mutluluk kat be kat artsın istiyorum, küçük çoçuklar ölmesin, kadınlara el kalkmasın
Yeni yılda aşkı ilk günkü gibi hissetmek istiyorum. Heyecanla beklediğim dakikaları tekrar yaşamak..
Dudaklarımızın sıcaklığı ile yek vücut olmak. En önemlisi ise eşime kondom kulanmanın hissiyat kaybı değil zevkin doruklarına çıkmak olduğunu ispatlamak. Onun ön yargısını kırmak demek zevkin uçsuz bucaksız gecelerinde buluşmak demek :))
#okey
#istediğingibi
Offffff Offffff
Erkek arkadaşım bir sıcak bir soğuk davranıyor, aşırı inatçı ve sürekli çocukluk yapıyor, yıldım. Artık yaşına göre davranmasını isterdim.
Aşk hayatımda nelerin değişmesini isterim? 🤔 Biri girse hayatıma fena olmaz ya.
Merhaba
şu an hayatındaki kişiden ayrılıp bu paylaştığınız resimdeki gibi bana gelmesini
Sanmam hayat böyle işlemez üzüldüm senin için
Yeni yılda aşk hayatımın tutku dolu olmasını isterim olacaksa...
💋❤️💋❤️💋❤️
Bir adim atman gerekir bunun için
Merhaba 🙋🏻♀️
• umarım 🙏🏻 herkes yeni yılda istediği aşkı 💘💞 bulur..
bu konuda şanslı 🍀 olduğumu düşünüyorum 💭
#istediğimgibi kadınlığımı yaşamak ve sevdiğimle tutkumuzu zirvelere çıkartmak istiyorum! Okeysiz olmaz tabiki ☺️
sevdiğin var mı?
@istanbul34-34 var tabi 🥰
yaa ne güzel :) bana da bulsana birtane :)
Helal olsun
Vay şahane bir şans bu! 😍 Aşk hayatım çok kavgalı geçiyor maalesef. Daha huzurlu ve dingin bir aşk hayatı diliyorum yeni yıl için. Hediye için teşekkürler OKEY! <3
"Aşk hayatımın" değişmesi için ilk önce aşk yaşayabileceğim bir kadın bulmam gerek. Aşkı doruklarına kadar yaşayabileceğim ve yaşatabileceğim bir kadınla tüm tabuları yıkıp her şeyi doruklarında yaşayacağım.
Aşk benim için huzur ve haz demek. Aşkı huzur içinde yaşamak istiyorum ve Okey'in serisi sayesinde de hazzı korkusuzca yaşayabilmek mümkün
Gerçek bir aşk. 10-15 flörtünden birisi değil. Sadece gerçek aşk.