şu aralar flörtleştiğim insan artık doğru insan olsun, beni çook sevsin isterim bir dee şu yeni yıl pakedini kazanıp onunla bitirmek isterim #İstediğinGibi
Okey olmazsa olmaz çünkü bazen istenmeyen kazalar olabilir onu önlemek için mutlaka okey diyoruz malum hayat ta bazen zaman siz kazalar meyda na gele bilir souçları engel lemek ve hayatı daha an lam lı ve de çeki le bilir hale getir mek be zen bizim ter cihi miz ola bili yor gerek geçim sikin tisi gerek se ter cih et me digi miz sonuç tan doğan sikin ti lar engel lemek için mutlaka okey kullanı yorum
Yediğim önümde yemediğim arkamda. Aptal olup aşk acısı ile uğraşmayacağım. Sağlam, sadık bir partner her şey için yeterli. Elli satır yalan yazanlar kadar boş kelime sallamaya gerek duymuyorum.
Aşk=seks orantılı gelişsin isterdim. Tutkulu aşka tutkulu seks yakışır diye düşünüyorum. Tabiki korunmak için en güvenli yollardan biri olan O. K ile 😉
sevmenin yaşamanın temeli olduğuna inanan kalbi sevgi ve merhamet dolu yüzünden tebessüm eksik olmayan güldüğünde bana dünyaları veren güzeller güzeli bir hanım olmasını isterdim...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Okey nirvana sens ile yeni yılın son saniyelerinde zevkin doruklarına çıkmak istiyorum. Tabiki sadece zevk değil aşk ve tutkuyu hissetmek istiyorum. #istediğingibiYaşa!
Değişmesini istemem sevdiğim insanla evlendim böyle kalmasını dilerim sadece
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benim vajinamda dar erkek arkadasim harika bir vajinam oldugu soyluyor her seferinde tityerek bosaliyor bende o icimdeyken sıkıyorum penisini fena oluyor bir de partnerinin penisi vajinani tam dolduruyorsa orgamz dan orgazma kosuyorsun
Öncelikle sağlık, sonrasında felaketsin bir yol. Yeni aşklara yelken açmak da isterim tabii. Aslında eski ama eskimeyen biri var , uzun zamandır görüşemedik. Onun her şeyi ile tekrar hayatıma dönmesini isterim…
Şu an olan devam etsin kafi.. Sevgilim harika birisi. Onu bu yıl da ucurmaya devam edeceğim. 50 💐🚀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yeni yılda Hakkari'de üst bölgesinde çadırda uyuyarak geçireceğiz her an bir roket sonucu havaya uçmadığımız sürece 2022 yi göreceğiz inşallah , size iyi eğlenceler arkadaşlar 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
ask hayatim yok maalesef. benim de bi prensim olsaydi beraber denerdik bunu
Bulursun be
oha bunlar nasıl görüş gülüyoruuuum😂😂 bazı üyeler çok ilginç😂bide uzun uzun anlatmışlar
resimlere bak yıkıldım
istediğin prens olsun be :)
@istanbul34-34 kolay mı. öyle özledim ki sevgiyle sevişmeyi
Yazsana sohbet edelim
Ahaha evet herkes özledi sevgilisiyle sevişmeyi :D
Aşk hayatımdan memnunum olduğum için birşeyin değişmesini istemiyorum, iyiyim böyle istedim gibi. Ve #İstediğinGibi
yeni yılda tek onu istiyorum cinsellik filan boş ver o gelsin bi seni seviyorum desin yeter bana
şu aralar flörtleştiğim insan artık doğru insan olsun, beni çook sevsin isterim bir dee şu yeni yıl pakedini kazanıp onunla bitirmek isterim #İstediğinGibi
O zaman keşke yazsan bana...
@mobo1 senin doğru insan olduğuna emin değilim, tüm kızlara yazmışsın
Okey olmazsa olmaz çünkü bazen istenmeyen kazalar olabilir onu önlemek için mutlaka okey diyoruz malum hayat ta bazen zaman siz kazalar meyda na gele bilir souçları engel lemek ve hayatı daha an lam lı ve de çeki le bilir hale getir mek be zen bizim ter cihi miz ola bili yor gerek geçim sikin tisi gerek se ter cih et me digi miz sonuç tan doğan sikin ti lar engel lemek için mutlaka okey kullanı yorum
Yediğim önümde yemediğim arkamda. Aptal olup aşk acısı ile uğraşmayacağım. Sağlam, sadık bir partner her şey için yeterli.
Elli satır yalan yazanlar kadar boş kelime sallamaya gerek duymuyorum.
Erkek sinek bile yaklaşmasın mümkünse bana bu sene, diğer sene ve diğer seneler. Yalnız ölmek istiyorum.
neden? çok mu üzdüler?
Yeni yıldan dileğim, sevgilimle sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşk dolu bir sene daha... Sonra bir tane daha.. Belki bir iki yeni fantezi. Bilemem 🤭
güzel yorumm
Aşk=seks orantılı gelişsin isterdim. Tutkulu aşka tutkulu seks yakışır diye düşünüyorum.
Tabiki korunmak için en güvenli yollardan biri olan O. K ile 😉
sevmenin yaşamanın temeli olduğuna inanan kalbi sevgi ve merhamet dolu yüzünden tebessüm eksik olmayan güldüğünde bana dünyaları veren güzeller güzeli bir hanım olmasını isterdim...
Okey nirvana sens ile yeni yılın son saniyelerinde zevkin doruklarına çıkmak istiyorum. Tabiki sadece zevk değil aşk ve tutkuyu hissetmek istiyorum.
#istediğingibi Yaşa!
Aşk hayatımın hiç bir şey değiştiremeyeceği bir gerçek
hepimiz için bir gerçek oldu artık bu
Daha anlayışlı ve daha hissiyatli seç yapmak istiyorum
Her sey bitfi bi aşk kaldı zaten ben hayat istiyorum yaşam istiyorum nefes almak istiyorum
Yeni yılda partnerim cinsellikte daha istedi ve daha ateşli olsun isterim her daim içimde olsun sürekli ıslak gezmekten yoruldum ya
Keşke seni tanıma şansım olsa
Otoriter olmayı seven, dominant ruhlu ve güzel bir kadına, saatlerce hatta süresizce altında itaat ederek bana Facesitting yapmasını isterdim.
Yeni yılda isteğim doğru insanı bulup aramıza @OKEY den başkasının girmemesi.
İstediğim gibi gitti her şey kötü kızlar daha fazla eğlenir
Değişmesini istemem sevdiğim insanla evlendim böyle kalmasını dilerim sadece
benim vajinamda dar erkek arkadasim harika bir vajinam oldugu soyluyor her seferinde tityerek bosaliyor bende o icimdeyken sıkıyorum penisini fena oluyor bir de partnerinin penisi vajinani tam dolduruyorsa orgamz dan orgazma kosuyorsun
Öncelikle aşk hayatımın olmasını istiyorum. Sonrasında her şey gelir diye düşünüyorum. Bunun içine ilişkiler de dahil
Bu tür bir ürün denemeyi çok istiyorum ama kararsız kalıyorum his kaybı yaşatır diye deneyip iyi bir sonuç alan var mı?
Kendi isteklerinden taviz vermeyip, karşısındakinin arzularını yok sayan partnerler karşıma çıkmasın yeter.
Açıkçası 38 yaşındayım ve hayatimda yeniliklerde dolu, akilli, zeki ve guvenilir birisini istiyorum🙏
Yeni yılda herkese mutluluk huzur sevgi sağlık diliyorum yeni yılımızı kazasız belasız geçilmesini isterim herkese 🙏🙏🙏
ben kazansam o hediyeyi kiminle kullanacağım ki bence siz bana partner bulun sonra o hediyeyi verin gülelim eğlenelim ki zevki doruklara cıkartalım :)
Aşk hayatımız okay ile canlanıyor. Bu soğuk kış günlerinde ısınmak isteyenler ile olayı deneyerek ısınabiliriz haha
#istediğinGibi ol hayatın ve anın Zevkini yaşa. Bak hayattan bir yıl daha eksildi. Korkma yaşa hayatı unutma seni koruyan bir şey mutlaka var #okey
#İstediğinGibi Yeni yılda tutkunun hiç bitmediği her an her yerde ateşli dokunuşların olduğu sevdiğimle uzun yıllar isterim.
2022 de değişecek bir aşk hayatım olsun istiyorum. Bu ürünleri kullanabileceğim bir aşk hayatı. Bakalım yeni yıl yeni güzellikler getirecek mi?
Maksimum zevk ve seks fantezi dünyasına Okey Nirvana ile daha çılgın seks mutluluk zevk i Maksimum geceler için Okey Nirvana !!
Yeni yılda aşk hariç her şeye hazırım açığım valla. Sağlık gelsin yeni yılda para gelsin huzur gelsin.
#İstediğinGibi ayırdığım vakte değer birini istiyorum hayatimda
Yeni yılda yeni bir aşk, yeni heyecan, yeni tutku istiyorum.
Yeni yılda ne aşk ne de haz yaşamak istemiyorum, thanks.
Neden sj
mood budur abi
2022 yı seks yılı ilan etmek istiyorum tüm fantezileri mi de yıl boyunca yaşamak istiyorum
2021 yılında da sevgilim olmadığı için öyle seks hayatımda olmadı maalesef
Aşk hayatım olursa bu soruya dönüp cevap vermeyi çok isterim
Herkese cinselliğin hazın tutkunun zevkin bol olduğu yıllar dilerim
Kafam başka yerlere gitmesin seks e tekrar odaklana bileyim İstiyorum.
Dolduralım kafanı
@-Life-is-G- dolu zaten sorun o
Boşalt o zaman
@-Life-is-G- bosalmiyor sorunlar coj
Ne gibi sorunların var anlatırsan dinlerim
@-Life-is-G- evlilik sorunları.
hazz alacaz dedik nazz çektik cazz yapma bana ben slow seviyom çünkü kanka 😁😁
Doyumsuz bir kadınla tanışmak istiyorum yeni yılda.
Öncelikle sağlık, sonrasında felaketsin bir yol. Yeni aşklara yelken açmak da isterim tabii. Aslında eski ama eskimeyen biri var , uzun zamandır görüşemedik. Onun her şeyi ile tekrar hayatıma dönmesini isterim…
Şu ana konuya girmeden önceki resim çok güzel sürekli dikkatimi çekiyor. :)
Cidden artık aşkı bu sene çok istiyorum hayatımın kadını ile karşılaşmak istiyorum.
Benimle böyle dolu dolu seksi yalayacak kız varsa yazsın bana 🥰🥰🥰😍
#istediğinGibi yaşa diyorsunuz ama enstrümanlar eksik. OKEY bi hediye gönderirse yaşarız
kaval gönderin yazara enstürmanın kralıdır üflemeli çalgı 😂😂
https://www.youtube.com/watch?v=JrNfnpo9lfY
@zirkonn hayır öyle değil
@emircanla yaa biliyorum goygoy yapıyorum 😂😂
sevişmeye devam kanka :D ama begenıyorum urunlerızı
Beni sevecek ve bana her türlü cinselliği yaşatacak güzel bir kızın hayatıma girmesini isterim :)
Sanırım daha düzgün bir seks hayatım olsun ve istediğim kişi ile birlikte olabilmek isterdim
#İstediğinGibi
Yeni yılda yeni hayatımın yeni mutluluklarıyla yepyeni olmak istiyorum.
Yeni yılın eskisinden kötü geçecek gibi zamlar covid vs falan
Şu an olan devam etsin kafi.. Sevgilim harika birisi. Onu bu yıl da ucurmaya devam edeceğim. 50 💐🚀
Yeni yılda Hakkari'de üst bölgesinde çadırda uyuyarak geçireceğiz her an bir roket sonucu havaya uçmadığımız sürece 2022 yi göreceğiz inşallah , size iyi eğlenceler arkadaşlar 🙏
Yalnız biri olarak düzgün beni anlayan ciddi biri ile karşılaşmak istıyorum
İşte her şey yağ gibi kaysın gitsin😊 takılmayalım duraksamayalım😉
Yeni yılda tatbiki huzur sevgi aşk ve cinsellik sonuna kadar istiyorum
OKEY
Sadelikten uzaklaşmak yeniliklere açılmak Doyumsuz ve Kuralsız ;)
Okey'in kalitesi kuşkusuz tartışılmaz partnerimle denemek bana büyük bir haz verirdi... :)
Önce bi partner lazım sonra her hangi bir okey çeşidini kullanırım