Cinsel Yaşam Yarışmaya katıl, karşılıklı maksimum hazzı garantile! Yeni yılda aşk hayatında nelerin değişmesini istersin? (Sayfa 5) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3546 Yarışmaya katıl, karşılıklı maksimum hazzı garantile! Yeni yılda aşk hayatında nelerin değişmesini istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. hayat ucuzlasın yahu... her şey ulaşılabilir olsun 0 0 Yorumla
Emrelik Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Enflasyon biraz düşsün zaten keyfimiz yerine gelir 0 0 Yorumla
b4usleep Takip Et Xper 6 Yaş: 54 , eic 98% +1 yıl Yeni yılda herkesin cinsel yaşamı "Okey" olsun. 0 0 Yorumla
gezgin_34566 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Valla bi o gelsin yeter ama arzu dolu gelsin 0 0 Yorumla
cancandan72 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Sade bir aşk olmasını dilerim. 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yeni yılda bi aşkım olsun da hazzı yakalarız sonra 0 0 Yorumla
anılov Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Günlük değilde düzeyli seks hayatı olsun isterim 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Okeyyyy varsa çocuk yok :) 0 1 Yorumla Sortieee +1 yıl Hediyeler sitenin torpilli arkadaşlara gitti , şaşırdık mi. Hayır :) burada bile torpil mevcut. Ülkemin küçük halı birada mevcut Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Okey var saaaa sorunda yokkkk 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gör beni. Daha ne yapabilirim. 0 0 Yorumla
Collectiveworld Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Yeni yıldan beklentim çok çok büyük 0 0 Yorumla
ENDLESSLOVE11 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 48% +1 yıl Hiçbir şeyin değişmesine gerek yok 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Nasıl katılıyoruz acaba? ? 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Hele o günleri bi görelimde planı o zaman yaparız 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Yeni yıla Okey diyerek girmek 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önce bir aşk hayatım olsun da gerisini düşünürüm 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Eşimiz sevgilimiz olmadı ki OKEY alalım. 0 0 Yorumla
fafur Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Fark etmez değişime açığım. 0 0 Yorumla
TurcoNapolitan Takip Et Xper 5 Yaş: 52 +1 yıl Sevgilim yeter be deyip beni yataktan atmasın 0 0 Yorumla
gizlibiri91 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl yeni yıldan tek beklentim eski yılı unutmak 🙏🙏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeni yılda herkese mutlu olduğu bir ilişki dilerim 3 1 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Amin canım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşık olmak istiyorum ağlamak istemiyorum 2 1 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl şimdi ağlıyor musun ki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Henüz aşık değilim hocam 😂 2 1 Yorumla SevDaM +1 yıl aşk olmadan seks olmuyor mu? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Birkaç ufak dokunuş yeterli olurdu 2 3 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Hım evet güzel olabilir. Hangi şehirdeyiz Yorumla SevDaM +1 yıl @istanbul34-34 yavaş yürüyünüz.. Yorumla istanbul34-34 +1 yıl @SevDaM yürüyorum koşmuyorum :D daha bunun yakası var, ilçesi var :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok şey var aslında ama ne yazacağımı bilemedim 2 2 Yorumla Elena3435 +1 yıl hmmm Yorumla istanbul34-34 +1 yıl neler var duymak isterdik Yorumla
Ballbusting100 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Emeğinize sağlık teşekkürler güzel paylaşım 1 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Aşk hayatım yok şu an tek takılıyorum 1 0 Yorumla
sevgikatili Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Sevip aile kuracağım o kişiyle tanışmak isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yeni bir araba isterdim de nerdeeee 0 1 Yorumla SevDaM +1 yıl :( bu devirde araba alınmaz ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
hayat ucuzlasın yahu... her şey ulaşılabilir olsun
Enflasyon biraz düşsün zaten keyfimiz yerine gelir
Yeni yılda herkesin cinsel yaşamı "Okey" olsun.
Çok şeyin değişmesini isterim
Valla bi o gelsin yeter ama arzu dolu gelsin
Sade bir aşk olmasını dilerim.
Yeni yılda bi aşkım olsun da hazzı yakalarız sonra
Artık yeni aşkları yaşama zamanı
Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim
seviyorum okey seni ateşli gecelerde hep içimdesin
Günlük değilde düzeyli seks hayatı olsun isterim
Okeyyyy varsa çocuk yok :)
Hediyeler sitenin torpilli arkadaşlara gitti , şaşırdık mi. Hayır :) burada bile torpil mevcut. Ülkemin küçük halı birada mevcut
Ne yarışması bu anlamadım?
Okey var saaaa sorunda yokkkk
Sevgilim yok okay
Sağolasın
Gör beni. Daha ne yapabilirim.
Yeni yıldan beklentim çok çok büyük
buyuk boy favorumdir benim
Sevgilim olmasını isterim en başta
Hiçbir şeyin değişmesine gerek yok
Nasıl katılıyoruz acaba? ?
Hele o günleri bi görelimde planı o zaman yaparız
Yeni yıla Okey diyerek girmek
Önce bir aşk hayatım olsun da gerisini düşünürüm
Aşk hayatımın olmasını isterim
Eşimiz sevgilimiz olmadı ki OKEY alalım.
Fark etmez değişime açığım.
Yeni bir sevgili olabilir
Sevgilim yeter be deyip beni yataktan atmasın
Şimdiden herkesin yeni yılını kutlarım
yeni yıldan tek beklentim eski yılı unutmak 🙏🙏
Yeni yılda herkese mutlu olduğu bir ilişki dilerim
Amin canım
Mutluyum daha çok mutluluk isterim
Aşık olmak istiyorum ağlamak istemiyorum
şimdi ağlıyor musun ki
Henüz aşık değilim hocam 😂
aşk olmadan seks olmuyor mu?
Birkaç ufak dokunuş yeterli olurdu
Hım evet güzel olabilir. Hangi şehirdeyiz
@istanbul34-34 yavaş yürüyünüz..
@SevDaM yürüyorum koşmuyorum :D
daha bunun yakası var, ilçesi var :)
Çok şey var aslında ama ne yazacağımı bilemedim
hmmm
neler var duymak isterdik
Teşekkürler okey umarım işe yarar bu bilgiler.
O olsun gerisi boş benim için
Emeğinize sağlık teşekkürler güzel paylaşım
Araba istiyorumm yeni yılda
Aşk hayatımın olmasını isterdim
ask sağlıklı mutluluk para :))))
Aşk hayatım yok şu an tek takılıyorum
#İstediğingibi iyi ki varsın Okeyy😍
Günlerdir karşıma çıkıyor illallah ettim
Mutluluk huzur gelsin. Değişin her şey
Süprizler, eğlence tatil.
Sevip aile kuracağım o kişiyle tanışmak isterim
#istediğingibi evde oturmak