İlk gençliğimde boyutu değil işlevi önemli dediler. Sonra ne incesi ne kalını en güzeli içinde en uzun kalanı cümlesi şiar edinildi. G noktasını bulmak için yıllarca teorik eğitimden geçirildik. Klitoris hayatımızın ayrılmaz parçasıydı. Ön sevişmeyi tiyatro oynar gibi icra ettik dikkatlice. Karşılıklı gol olması için bir kere hemen olmaz seviştikçe vücutlar birbirine alıştıkça ve diller çözülünce partnerine diyeceksin işte ah buramdan çok zevk aldım ah burası çok acaip bi his verdi ayrıca kadınların tüylerinin diken diken olması çok önemli dokunuş ve öpüşlerde. Konuşacaksınız kısaca ok?
Mutluluğun nirvanasına birlikte ulaşmak için çiftlerin arzu ve istekleri doğrultusunda hareket etmeleri gerekiyor. Belki biraz dans, biraz şarap, biraz sohbet, partnerinin gözlerinde ki derinlikte kaybolmak, tenine dokunmak, öpmek... Her zaman daha iyisi için çabalamak gerek. Neden daha iyisi olmasın? Seks bir sanattır.
Eğer ki ters dönmüş kaplumbağa gibi bir eşinir varsa Kalk laaan ben çalışıyor siz oturuyor diyip komik bir espri yapiyorsunuz. Sonra o anlamıyor sizin gibi espriyi sonra ona videoyu izletmeye calisiyorsunuz videoyu açarken yavas yavas boynun... Ve sooon işte böyle arkadaşlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ön sevişmeli seks en zevkli olanıdır. fakat fantezili seks daha da zevklidir. fantezi her zaman iyidir
En önemli sır bence sekste sınırsız olup bütün fantazilere açık olmak gerek, karşılıklı birbirini iyi becerip rahatlatmayı bilmek gerek gerisi gelir zaten
Ben tamamen birlikte olduğum kadın nasıl rahat edecekse ona bırakmayı tercih ederim. Çünkü kadın ne kadar rahat eder, kendini güvende hissederse o kadar haz alıyor ve erkeğini de nirvanaya çıkarıyor
Bunu yazacağını biliyordum :) Haklısın kavun seçmek daha kolay :) ama bir kadın f*ck sini 500 metreden tanır iyi bir f*ck se bu 800 metreye kadar çıkabilir
Sevgili görüş sahibi Pembeli Gizli Üye arkadaşım, ben de seninle aynı hisleri aynı heyecanı taşıyorum. Benim OKEY takımın yolda, kargodan haber bekliyorum, adresime gelecek. Kullanınca deneyimlerimi paylaşacağım. Sen de paylaş. Olurmu… 🌸🤗😎
Çok yavaş sevişmek ve durex prezervatif kullanmamak. Valla bak OK reklamı diye yalakalık yapmıyorum. Aynısını OK yapsın onuda karalarım. Adamların şeyini kullanınca, şeyim nerede diye arayışa giriyorum
Öncelikle iki tarafın da karşılıklı bu işi istemesi lazım. Taraflardan herhangi birisi sırf diğeri mutlu olsun da gerisi önemli değil düşüncesinde olmamalı. Daha sonra da kendilerini serbest bırakmaları lazım. Olay nasıl akıyorsa öyle gelişmeli
Aşırı uyarılmak olabilir bence. Sağlam bir önsevişme süreci fazlasıyla hazzı ve heyecanı artırır. Ön sevişmeye konuşmak da dahil. İki taraf da birbirine karşı çekinmeden içinden geldiği gibi davranırsa haz yükselir bence.
Ne kadar iletişim o kadar haz, çiftler birbirinin zevklerini bilirse alacakları haz maksimum seviyede olur, arzulara yoğunlaşmak gerekir, neyi arzu ediyorsa ona yoğunlaşmak gerekir.😉
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Karşılıklı haz yaşayacağım birisini bulunca olur. Şu anda ve gelecekte ise zor gibi.
yüzüme squirt yapana kadar oral yapabilirim ve bunu yaparken çikolata sürmeyi de ayrı bir severim kendi doğal kokusu ve tadıda harika 🍑 Şeftali şeftali söyle bana neden çok tatlısın 🍑👅🙈
Konuşmak herşeyi daha da güzelleştirir,, seks sohbeti, fanteziler vs bunlardan bahsetmek daha fazla tahrik olmak ve daha şehvetli seks için idealdir,, kelimelerin gücünü keşfetmek gerekir😉
Pratik önemli ama onu bilenle yapmak etkiliyor aslında. Cinsel doyum için bir sürü kitap var resimli okuyunuz. Sert olduğunuzda kadınlar daha çok beğeniyor. Sonuncu sırrı çok beğeni gelirse yazarım😀
Hazzın sırrı okey de bence böyle bir reklam başlığı ile yeni bir yol çizilirse aynı zamanda okey ürünlerinin Cinselliği verdiği gizem çözebilir insanlar
Heyecanlandıran ne varsa konuşmak karşılıklı zevkin doruğuna çıkabilecek ortamı yaratmak. Yatak da ne kadar özgür ve yaratıcı olursan o kadar zevk alırsın.
Uyum önemli. Şarkı gibi tıpkı. Notaları iyi bilmek çok önemli. Benim sesim çok güzel erkek arkadaşım da notaları iyi biliyorsa harika şarkılar söyleriz.
Kesinlikle ruh... Çiftler birbirlerini tatmin ederken sadece cinsel organlar sevişmemeli, yeri geldiğinde sözcükler, yeri geldiğinde kokular. Hiç sexting yaptınız mı bilmem ama sexting yaparken oluşan o ruh ve iştahı yakalamak en zorudur bunu başaran zaten dokunarak her şeyi başarır. :))
Valla bişey söyleyim ben hiç bir zaman prezervatif kullanmayı tavsiye etmiyorum ama kullanmakta şart tabi bence et ete değecek arkadaş ama en önemli şey sevisme bence uzun tutmak lazım ki kadında erkekte nirvanaya ulaşsın
Karşılıklı haz olacaksa "Duygu ve şehvet" kesinlikle olmalı, sırrı budur. Aşk ile yapılan seks şehveti de beraberinde getireceğine inanıyorum ki böyle oldu kendi açımdan. Duygusuz, şehvetsiz seks yarımdır benim için karşı tarafa duyulan aşk hazzı tetikler şehveti nirvanaya ulaştırır. Birde bu etkiyi ultra arttıracak okey varken başkada bir şeye gerek yok.
fantezi elbiseleri ve partnerim kabul ederse ilişki öncesi film seyretmek. gardrobum kadın fantezi elbisesiyle dolu. şu an boştayım ve yürümelere açığım :)
Kuralsız, sınırsız, uyumlu, ve iki tarafında istekli arzulu uyumu ile yaşanılan bir seks zevki en yüksek seviyede yaşanılan seks' tir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İki tarafında cinsel ilişkiye odaklanması kural tanımaması iki tarafında iyi bir oralla sevişmeye ön sevişmeyi tamaladıktan sonra S. kiş pozisyonu aldıklarında iki tarafında memnun olacağı bi seks yapmaları.
Çocuk var sa hep sıkıntı boşanmak aynı evde iki yabancı gibi olmak da sıkıntı git gide soğuyacaksın çünkü bu sebeple bence boşanmayıp kendine seni her anlamda doyuran bi adam bul ve sevgili hayatı yaşa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
376Cevap
İlk gençliğimde boyutu değil işlevi önemli dediler.
Sonra ne incesi ne kalını en güzeli içinde en uzun kalanı cümlesi şiar edinildi.
G noktasını bulmak için yıllarca teorik eğitimden geçirildik.
Klitoris hayatımızın ayrılmaz parçasıydı.
Ön sevişmeyi tiyatro oynar gibi icra ettik dikkatlice.
Karşılıklı gol olması için bir kere hemen olmaz seviştikçe vücutlar birbirine alıştıkça ve diller çözülünce partnerine diyeceksin işte ah buramdan çok zevk aldım ah burası çok acaip bi his verdi ayrıca kadınların tüylerinin diken diken olması çok önemli dokunuş ve öpüşlerde. Konuşacaksınız kısaca ok?
Mutluluğun nirvanasına birlikte ulaşmak için çiftlerin arzu ve istekleri doğrultusunda hareket etmeleri gerekiyor. Belki biraz dans, biraz şarap, biraz sohbet, partnerinin gözlerinde ki derinlikte kaybolmak, tenine dokunmak, öpmek... Her zaman daha iyisi için çabalamak gerek. Neden daha iyisi olmasın? Seks bir sanattır.
Eğer ki ters dönmüş kaplumbağa gibi bir eşinir varsa Kalk laaan ben çalışıyor siz oturuyor diyip komik bir espri yapiyorsunuz. Sonra o anlamıyor sizin gibi espriyi sonra ona videoyu izletmeye calisiyorsunuz videoyu açarken yavas yavas boynun... Ve sooon işte böyle arkadaşlar
ön sevişmeli seks en zevkli olanıdır. fakat fantezili seks daha da zevklidir.
fantezi her zaman iyidir
Vallahi BRAWO BUNU her kadın bilnez
Unutamadığın fantezin?
fantezi olmadan olmaz
Senin favorin
En önemli sır bence sekste sınırsız olup bütün fantazilere açık olmak gerek, karşılıklı birbirini iyi becerip rahatlatmayı bilmek gerek gerisi gelir zaten
Bilmem ama hazzı maksimum hatta zirve de yaşamak isterdim :)
Yani aslında ne istediğini karşı tarafa aktarmak ve farklı şeyler denemek gerekir bunun için
ben kullanmıyorum. korunmama gerek yok. çünkü sperm sayısı çok düşük
Karşılıklı güven, birbirinin isteklerini bilmek ve gerisi gelir zaten
Karşılıklı sempati bence en önemlisi. Sonra diğer duygular ve tabiki performans. Birde korunmadan olmaz tabiki kazayla hamile kalmak istemeyiz :)
ben kullanmıyorum. korunmama gerek yok. çünkü sperm sayım çok düşük
@Asude-m benimde hamile olmamam gerekiyor 1 yil boyunca ne kadar düşük olsa da bana risk demektir :)
Kazayla da olması imkansız. Zira denendi tecrübe edildi 😊. Ama yine de güven gerekliyse ilave korunma uygularız 😊
@Asude-m kazayla da oluyoo
Allah isterse olur :)
@Asude-m... Öyle düşünmekten ziyade biz istemezsek olmaz...
Ben tamamen birlikte olduğum kadın nasıl rahat edecekse ona bırakmayı tercih ederim. Çünkü kadın ne kadar rahat eder, kendini güvende hissederse o kadar haz alıyor ve erkeğini de nirvanaya çıkarıyor
@Adam10_10 aynen öyle ama bazıları on sevismeyi bile atliyor😂
Ön sevişmeyi atlamak nedir ya 😂 sevişmeden olur mu hiç.
Karşılıklı sırrı açıklıyorum: erkegin max 5dk sonra boşalmamasi (hurra dalip 5dk sonra fos çıkmasi) soyunmaya deymiyor
öyle beklıyosun yanı bi kösede
Sananeeeeg
yazık sana
Görüşümden uza...
5 dk sonra gıdıyorum
sevgili miydi? umarım evli değilsindir yoksa eziyet oluyordur senin için gizli
İşte partnerini iyi seçecen 😄
Kavunmu bu dibini koklayarak seçim?
az çok anlaşılır ama gizli biraz da sende var eksiklik hakeden ile beraber ol
Tamam kanka
Bunu yazacağını biliyordum :) Haklısın kavun seçmek daha kolay :) ama bir kadın f*ck sini 500 metreden tanır iyi bir f*ck se bu 800 metreye kadar çıkabilir
*f.. budyy yazıyorum f*ck çıkıyor
Erkek sadece kendi işini halledip dönüp yatmıyorsa kadının zevk almasınıda sağlıyosa o ilişkiden vazgeçilmez
Kadınında her fanteziye uyum sağlması gerekir
Zevk alacağı bi fanteziyse neden olmasın
Genelde kadınların kıskançlıkları daha ağır basıyor
ne alaka ilişkiye 3. kişi almayı mı planlıyosunuz😀
Oda var tabi
Evli misin
3. kişi istiyosanız kendinize bi fuckbuddy bulun onlar kabul eder sevgiline ya da eşine böyle bir şeyi teklif etme bile ayrılma sebebi
Fantezi sadece
Fuckbady i nerden bulacaz
zevk karşılıklı ise güzeldir. diğeri öküzlüktür
Yeni OKEY Nirvana SENS soğutucu jeli ve ultra kabartmalı yapısıyla verdiği haz çok farklı olacak gibi hissediyorum. Mutlaka satın alıp deneyeceğim.
Kendi kendine bir işe yaramaz
Denemek lazım. Çantanda bulunsun, kazım olur.
*lazım olur
var mı birisi?
Sevgili görüş sahibi Pembeli Gizli Üye arkadaşım, ben de seninle aynı hisleri aynı heyecanı taşıyorum. Benim OKEY takımın yolda, kargodan haber bekliyorum, adresime gelecek. Kullanınca deneyimlerimi paylaşacağım. Sen de paylaş. Olurmu… 🌸🤗😎
Karşılıklı hazzın karşılığı sevgidir. Sevgiyle yapılan her şey diğer türlü heves olur
Pozsiyon çeşitliliği ve fantezi başka da bişi yok. Tabi oral Seksi söylememe gerek yok sanırım
Ama oralı da iyi yapan olmalı
Ten uyumu diye bir sey var gercekten o an arzulanmak ve arzulamak bence en onemlisi
Tecrübelisiniz sanırım
Kesinlikle sabır, tutku ve açlık... Aynı zamanda itaatkârlık ve hükumdarlığa her zaman hazır olma... Efendilik ve köleliği aynı anda yaşama...
vayyy😁
Kirbaç kullanıcan hacı, kelepçende olcak. Yermisin yemezmisin bi ona bi ona şak şak şak saydirtican. Sonrada imami cagirican naaşı kaldiricak 😇
o kadar sert mi seviyorssun?
Istekleri ve istemediklerini beklentileri acik acik konusmak
Tutkulu olmak
Herşeyi konusur musun
Çok yavaş sevişmek ve durex prezervatif kullanmamak.
Valla bak OK reklamı diye yalakalık yapmıyorum. Aynısını OK yapsın onuda karalarım. Adamların şeyini kullanınca, şeyim nerede diye arayışa giriyorum
Öncelikle iki tarafın da karşılıklı bu işi istemesi lazım. Taraflardan herhangi birisi sırf diğeri mutlu olsun da gerisi önemli değil düşüncesinde olmamalı. Daha sonra da kendilerini serbest bırakmaları lazım. Olay nasıl akıyorsa öyle gelişmeli
Aşırı uyarılmak olabilir bence. Sağlam bir önsevişme süreci fazlasıyla hazzı ve heyecanı artırır. Ön sevişmeye konuşmak da dahil. İki taraf da birbirine karşı çekinmeden içinden geldiği gibi davranırsa haz yükselir bence.
Kesinlikle prezervatif kullanmamak
Aceleci davranmamak
Bulutların üstü bir sevisme
Ten kokusunu hissetmek
Değişik fanteziler
En önemlisi o bitti demeden bitmez , hatta bitti desede bitmez...
Benn condom felann istemiyorum! Benn onun sicacik seyini istiyorum onu hissetmek istiyorum icimde, condom engell yaaa
Agzina saglik
@kara555555 🙈
Gercek bu dogrulari solemissin
@kara555555 sagol
Kondom erkek icinde cok kotu oluyor hissetme duygusu cok dusuyor
@kara555555 yani oyledir inanirim
Ya anla işte konuyu uzatiyorum dm den konusalim biraz 😁😁
@kara555555 yok olmaz
Olur canim ne olcak sanki bekliyorum bekletme beni
@kara555555 iyi geceler
Iyi geceler guzellik
En güzeli bence doğru olanı istiyorsun 🔥🔥🧿🧿
@tuyguntygn evet
Karşılıklı hazzın tek çözümü geç boşalmasıdır 😄😄 yoksa diğer ayrıntılara gelmeden yıgılan bir adamdan bir pok olmaz
Yaşaaaaaa
Ben erken boşalarım ama Penis inmez ve 4 5 saat seks yapıyorum benden çok sevgilim bu durumu seviyor zilli 🤣
Erken boşalmamali aynı zamanda ne zaman nerede bosaltacagini bilmeli mesela partnerin ile aynı anda boşalmak gibisi yoktur inan bana denemelisin
Arzuladığın kişiyle olduğun sürece her türlü haz alırsın zaten
Kimi arzu ederdin
Beraber olduğun kişinin neresinden haz aldığı çok önemlidir ve birde şehvet
Sehvet vaea atesli olur
Sevgi olması şart içinde sevgi varsa her hazzı yaşarsın.
Ön sevişme. Tutku. Hatta duruma göre tahrik edici ve kışkırtıcı sözler.
Argo sözler seviyor musun
@Tatlı_günahlar çok ama her şeyi değil hem dozunda hem de seçilmiş cümleler
Bireysel yani olmalı diosun argoz sözler
@Tatlı_günahlar ya tabi canım. Sürekli bacım vb. bir süre sonra sıkar.
Cesurca 😊👍
@Tatlı_günahlar öyleyimdir sksdk cinsellik önemli olduğu için bu konuda net konuşabiliyorum
X Per puanın kaç
Güzel iç çamaşırları ilave olarak yazdıklrınıza
Gizli Üye Fazlasıyla cesursunuz, hepsini denemelisiniz.
seks sırasında tahrik edici sözler fısıldayıp duymayı da seviyorum
Partnerlerimizi eğit o zaman okey, gittikçe bencillesiyirlar..
Eğitimle ilgilimi sizce
Güzel fikir bir de sertifika versin 😂
Ne kadar iletişim o kadar haz, çiftler birbirinin zevklerini bilirse alacakları haz maksimum seviyede olur, arzulara yoğunlaşmak gerekir, neyi arzu ediyorsa ona yoğunlaşmak gerekir.😉
Karşılıklı haz yaşayacağım birisini bulunca olur. Şu anda ve gelecekte ise zor gibi.
Umutsuz olma belki de o gelip seni bulur 😉
@Adam10_10 Çok teşekkür ederim.
Rica ederim.
Ne kadar övülse de sonuçta varlığı hissediliyor ve bence güzle değil
ben kullanmıyorum. korunmama gerek yok. çünkü sperm sayısı çok düşük
Bilmem ama hazzı maksimum seviyede yaşamak isterdim 😅😅
ben kullanmıyorum. korunmama gerek yok. çünkü sperm sayım çok düşük
@Asude-m hm sorun olmaz yani
İçinden hiç cikmamak
Daha önce hiç o hazzı yaşadının mı :)
@Asude-m evet
Sana söylemedim @masörmurat26
@Asude-m 😅😅😅
bak hatlar karışıyor burada sen en iyisi bana yaz :D
@Asude-m sperm sayın düşükmüş niye yazsınki
@MasörMurat26 sperm sayısı düşük olması sekse mani değil cahil :)
@Asude-m hiç birinize yazmıyorum. Siz birbirinize yazın. Cok iyi anlasiyirsunuz😄😄
sensiz hazzın maksimum seviyede yaşayamayız ki :D : D :D
@Asude-m bence var çekim aranızda 😄😄
😅😅😅😅😅
@MasörMurat26 😅😅
Bana kimse dayanamadı bugüne kadar ama tercihim erkek diil😅😅
sen çok fenasın :) bizi birbirimize kırdırmak istiyorsun ama tufaya gelmeyiz :D :D :D
Ahahhaah
Uyandınız yani.. evet fenayimdir.. sizde tıkayan gelmeyin. Belki biseksuel takilirsiniz. Biriniz masaj yapar. Birinizin sperm sayısı azmış zateb 🙈😅
o zaman şöyle yapalım sen de bize katıl :D
@Asude-m aaa çok zekisin. Ama yemezler... 😄😄
Ben istemem gönlüyle gelmeyeni
win win prensibi
kazan kazan yani
herkes kazansın :D
@Asude-m 😅😅...
hangi şehirdesin
@Asude-m beni mi bulacaksin😄😄
seni bulmayacağım sadece merak ediyorum :)
@Asude-m hm neden.. bosver. Türkiye de olduğum kesin
bu kadar zor olmasa gerek
@Asude-m hashsh. Belki bilmiyorum dur nerede olduğumu. 🤔👌🏻
oyun oynamak istiyorsan sanal oynamayalım :D
@Asude-m yuhhhh. Birde numara.. delirdin yiğidimmm
gizliden arayabilirsin
😂😂😂
Espri yeteneği olan kadınları seviyorum. Sen zeki bir kadınsın belli ki
@Adam10_10 teşekkürler 😅😅
:) bence tam reklam yüzü olmalık bir şey var burada
İcince hisstmek bence ve tahrik olma uyarılma önemli
Oral
Oral sevmem
yüzüme squirt yapana kadar oral yapabilirim ve bunu yaparken çikolata sürmeyi de ayrı bir severim kendi doğal kokusu ve tadıda harika 🍑 Şeftali şeftali söyle bana neden çok tatlısın 🍑👅🙈
Konuşmak herşeyi daha da güzelleştirir,, seks sohbeti, fanteziler vs bunlardan bahsetmek daha fazla tahrik olmak ve daha şehvetli seks için idealdir,, kelimelerin gücünü keşfetmek gerekir😉
Teşekkür ederim @kalpsiz-melek
Pratik önemli ama onu bilenle yapmak etkiliyor aslında. Cinsel doyum için bir sürü kitap var resimli okuyunuz. Sert olduğunuzda kadınlar daha çok beğeniyor. Sonuncu sırrı çok beğeni gelirse yazarım😀
Hazzın sırrı okey de bence böyle bir reklam başlığı ile yeni bir yol çizilirse aynı zamanda okey ürünlerinin Cinselliği verdiği gizem çözebilir insanlar
Heyecanlandıran ne varsa konuşmak karşılıklı zevkin doruğuna çıkabilecek ortamı yaratmak. Yatak da ne kadar özgür ve yaratıcı olursan o kadar zevk alırsın.
#Bonjour
Uyum önemli. Şarkı gibi tıpkı. Notaları iyi bilmek çok önemli. Benim sesim çok güzel erkek arkadaşım da notaları iyi biliyorsa harika şarkılar söyleriz.
Et ete deyecek😜 prezervatifsiz yapacaksın hissedeceksin akıp gidicek.
Kesinlikle ruh... Çiftler birbirlerini tatmin ederken sadece cinsel organlar sevişmemeli, yeri geldiğinde sözcükler, yeri geldiğinde kokular. Hiç sexting yaptınız mı bilmem ama sexting yaparken oluşan o ruh ve iştahı yakalamak en zorudur bunu başaran zaten dokunarak her şeyi başarır. :))
Bence arzu ve istek olursa devamı gelir ama biri istekli diğeri o istediği için falansa olmaz ben bunu bilirim ve teknikler çok önemli.
Valla bişey söyleyim ben hiç bir zaman prezervatif kullanmayı tavsiye etmiyorum ama kullanmakta şart tabi bence et ete değecek arkadaş ama en önemli şey sevisme bence uzun tutmak lazım ki kadında erkekte nirvanaya ulaşsın
iki tarafın da birbirinin zevklerine önem vermesi diye düşünüyorum.
Tutkulu bir ön sevişmeSağlam bir oral ve doyumsuz partner
Karşılıklı istekleri birlikte yaşamak ve farklı fanteziler yaşamak olabilir.
Karşılıklı haz olacaksa "Duygu ve şehvet" kesinlikle olmalı, sırrı budur. Aşk ile yapılan seks şehveti de beraberinde getireceğine inanıyorum ki böyle oldu kendi açımdan. Duygusuz, şehvetsiz seks yarımdır benim için karşı tarafa duyulan aşk hazzı tetikler şehveti nirvanaya ulaştırır. Birde bu etkiyi ultra arttıracak okey varken başkada bir şeye gerek yok.
fantezi elbiseleri ve partnerim kabul ederse ilişki öncesi film seyretmek. gardrobum kadın fantezi elbisesiyle dolu. şu an boştayım ve yürümelere açığım :)
Sevmek en önemlisi karşındaki insana saygı göstermek ve değerli hissettirmek en güzel şekilde yaşamayı sağlar
inanın neler yapıyorum olmuyor partnerinde istemesi gerek o istemezse ne yapsan olmuyor daha sonra sen suçlu oluyorsun yani haklıyken haksız oluyorsun
Her şeyden önce heyecanı korumak önemli.
Kaybetmekten korkmadığın, ne de olsa cepte dediğin an bekle ve izle...
İşin sırrı iki partnerin bir birlerine açık olması ne istediklerini konuşa bilmesi ondan sonrasını da dogaçlamayla keşfedilebiliyor..
Normalde kondom seven birisi değilim ama ilk fırsatta maksimum hazzı denemek istiyorum. Son zamanlarda ismini çok duydum
Karşılıklı istek ve arzu, tiksinmemek ve imrenmemek, fantazilere zevk verici unsur kabul etmek ve saygı ile romantizmden ayrılmamak.
Bunu denemek istiyorum ama kabartmalı tırtıklı olması partnerimin hoşuna gitmiyor tırtıksız olanı yok mu bunun
Kuralsız, sınırsız, uyumlu, ve iki tarafında istekli arzulu uyumu ile yaşanılan bir seks zevki en yüksek seviyede yaşanılan seks' tir.
İki tarafında cinsel ilişkiye odaklanması kural tanımaması iki tarafında iyi bir oralla sevişmeye ön sevişmeyi tamaladıktan sonra S. kiş pozisyonu aldıklarında iki tarafında memnun olacağı bi seks yapmaları.
Oyunu kuralına göre oynamak lazım. Ön sevisme, oral , göz teması, her yere temas , dudak dokunuşları ve mutlu son 😉
Ellerin , dudakların ve dilin vücudu keşfetmesiyle olur 😉
Korunmayı hiç sevmiyorum ama ürünleriniz kaliteli tebrik ediyorum sizi. Karşılıklı maksimum zevk almanın yolu ise karşılıklı orgazm olmaktır bence..
Çocuk var sa hep sıkıntı boşanmak aynı evde iki yabancı gibi olmak da sıkıntı git gide soğuyacaksın çünkü bu sebeple bence boşanmayıp kendine seni her anlamda doyuran bi adam bul ve sevgili hayatı yaşa
anal ilişkiye girmek. anal zevki uçurur benide uçurur.
Zorlanmaz misin
Değişik bir bakış açısı ama pek inandiri degil
Ucurulmayi seviyorsun yani.
Anal seven biri ilginç
Çoğu kişi buna karşı zevk yerine acı aldığını söylüyor sen nasıl bir tat aldın acaba