OKey ile tanışmadan önce maksimum sonucun yalnızca kartla bir ilişkisi olduğunu biliyoduk biz. İyi ki geldin OKEY REİS ilişkimiz artık Nirvana’da ve oradan da sonsuz arşa yükselip orada inliyoruz. Jdjdkskkdkdkdkdl
Yatakta fanteziler kurarak bunu nirvanaya taşımak daha kolay. İlişki esnasında sessizlik çok monoton geliyor. Karşılıklı farklı ve güzel fanteziler büyük bir zevk verir.
Bedenin sevişirken ruhunda kıpırtı yoksa, ruhunla sevişmiyorsan ne zevk alırsın ne de zevk verebilirsin.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abi o değilde Okey'in condomları bi bana göre mi kötü geliyor. Plastik olma hissini vermesinden dolayı 0 zevk alıyorum. İliski esnasında o plastik canımı yakıyor. Saçmalık resmen ya 😭(Okey zero olmasına rağmen)
Son zamanlarındaki ürünlerine oldukça mesafeliyim.Özellikle hisset çok kötüydü ciddi anlamda fobik bakmaya başladım peşpeşe yırtılmalar yüzünden bu işin şakası yok.
Selamm. Maksimum haz icin gercekten sınırsız olmak fantazili olmak ve kadini iyickesfetmek gerek. Partnerine dokunuşlar cok önemli. Oral ve ön sevismeden asla kaçınılmamalı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
376Cevap
OKey ile tanışmadan önce maksimum sonucun yalnızca kartla bir ilişkisi olduğunu biliyoduk biz. İyi ki geldin OKEY REİS ilişkimiz artık Nirvana’da ve oradan da sonsuz arşa yükselip orada inliyoruz. Jdjdkskkdkdkdkdl
Ahaha
maksimum zevki kondomla sağlayamazsın onu bi unutalım da:)
Bu sorunun cevabı bence çok basit. Hazzı yaşamak için partnerini arzulaman gerekiyor. Ancak o şekilde bir tahrik mümkün.
Condom kullanmıyorum hissetmek iyidir. Ama iliskim yok.
Kilo verebilseydim cinsellik yaşayabilecektim ama artık zor
fantezilere açık olmak bence herşeyi yaşaya bilen birinle bu dediklerimize ulaşırız.
Katılıyorum
Karşılıklı hazz anca ve sadece ten uyumu ile olur😉 gerisi hikaye😉
Bir yek vucut olmak karşılıklı aynı anda şeyleri yaşamak hissetmek hissettirmek😅😃💓💓💓🔥☺
Ön sevişmeyi uzun tutma ve ilişki sırasında muhabbet
Sevişmek bir sanattır...
Sevişmeyi bilen bir kadında sanat eseri
kesinlikle koruyucu olmazsa yasanir nirvanalar koruyucu hazzi azaltiyor deneyimlemis biri olarak soyluyorum amma bir tarafdanda hastaliklar falan mecbur koruyucu yani. evlenin.
Yatakta fanteziler kurarak bunu nirvanaya taşımak daha kolay. İlişki esnasında sessizlik çok monoton geliyor. Karşılıklı farklı ve güzel fanteziler büyük bir zevk verir.
Yakşklı işini bilen yatakta kadına dans ettiren erkek
En ust seviyede haz icin saatler oncesinden ellesmye önsevişmeye başlansın libido yukselsin daha sonra kesismeler Seksi harektler sonunda bammm
harika :)
Taktik maktik yok bam bam bam diyorsun yani 😄
Sadece kendini düşünmen bencillik olur iki tarafında İstekli arzulu olup Nirvana ya çıkması lazım
Kadını mutlu edersen o da senin ayaklarını yerden keser. Dediğin doğru iki taraflı olmalı
Seks Esnasında Cinsel İcerikli Konuşmalar Yapmak, Rahat Ortamda Bulunmak, Stresten Kaçınmak, Soğuk Bir Ortam Olması
Karşılıklı ten uyumu olmazsa olmazlardan birisidir. Ve yeterince ön sevişme gerçekleşmiş olması gereklidir.
Cinsel uyumluluk.. partnerini iyi tanımak.. ön sevişme.. erkeğin erken boşalmaması … minimum 30 dakika üzeri güzel bir birliktelik oluşur
Bedenin sevişirken ruhunda kıpırtı yoksa, ruhunla sevişmiyorsan ne zevk alırsın ne de zevk verebilirsin.
Abi o değilde Okey'in condomları bi bana göre mi kötü geliyor. Plastik olma hissini vermesinden dolayı 0 zevk alıyorum. İliski esnasında o plastik canımı yakıyor. Saçmalık resmen ya 😭(Okey zero olmasına rağmen)
Yani et ete degecek demisler
Anı aceleye getirmeden doyasıya sevişmek, bol muhabbet, bakılmalar, inlemeler sexin olmazsa olmazıdır.
Şu karşılıklı hazzı Nirvana yerine başka bir yere taşısak olmaz mı?
Ben Everest tepesine taşıyacağım. Diğeri Himalayalara taşısın.
Nereye tasirdin
Son zamanlarındaki ürünlerine oldukça mesafeliyim.Özellikle hisset çok kötüydü ciddi anlamda fobik bakmaya başladım peşpeşe yırtılmalar yüzünden bu işin şakası yok.
Sevişmenin kuralını bilmeden yaşadığın her sevişmede partnerine karşı tutkulu ol yeter
Yatakta kuralcimisin
@nisaonat2106 kuralcıyım mide bulandırıcı fantezilere karşı
@senart_08 anladim
@nisaonat2106 kurallar elbette olabilir ama bunu partnerle konuşmak lazım. Karşılıkl8 haz için yatakta iletişim önemli
Okey kullanmayan bin pişman herkese tavsiye ederim. d
Hiç kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorum. Eyvallah kardeşim
Partnerinin bedenini ve sevdiği şeyleri bilmek, bir birini keşfetme isteği ve ön sevişme…
İki tarafıda dinlemek ve her iki kişi de istediği sürece okeylemek
Anlatılmaz yaşanır...😃 Öncelikle bir sevgili gerek
Denemedim hiç, ama yeni birşeyler deneyimler için deneyeceğim...
Karsilikli saygi ve oral. Bir de doyumsuzca sevisip sarilmak
Güzel bir haz hissi vereceğine eminim. En yakın zamanda deneyeceğim 👍
Aşk olacak aşk. Aşk yoksa naparsan yok eksik kalır kanka
Güzel sevmektir inanmaktır güvenmektir gerisi kendiliğinden gelir
Bu ürünü kullandım. Harika. Adeta prezervatif yokmuş hissi veriyor.
İki kisinin birbirini arsulamasi tutkuyla sevmeleri ikisininde birbirini istemesi
uzun bi ön sevişme ve sonrasında gelen haz doruklara ulaştırır.
Sınırsız olmak tabiki
Ve kayganlaştırıcı ve zevk arırıtıcı yan ürünler
#okey
Orgazm için iki tarafta çaba gösterimi sıkıntı olmaz
Maksimum için karşındaki insanı herşeyi ile bağlanman ve sevmen gerekiyor bunlar varsa gerisini okeye bırakin o halleder. d
İki tarafında istekli olması beraber yeni fantezileri denemesi
Çok basit. Sadece karşındakine dğerr vermek onu anlamak
Asla bencil olmamak yatakta bencil olan hayatta da bencildir
Denicem ama prezervatifi zorunda kalamadıkça kullanmayın
1 sakin olmak
2 bütün vücudunu kullanmak
3 sert olmak
Okumak karşındakinin tutkusunu hazzını dokunuşu nu bakışını. Yani uyum ahenk. kainat gibi
Okey mi Okey Yok kardeşim çok iş varsa ben her türlü zevkime alırım
Rahat olmak bence temel faktör
Rahatsak mesele yok
tamam hemen alıp deneyecem nirvanaya cıkacakmıyız bakalım
Bunlara sadece aracı önemli olan partnerler arası uyum
benim için en önemli şey koku, eğer koku güzelse hazzım yüksek olur
Bence fantezi ve çekim başta geliyor. Ten uyumu bir hazzı maksimum yaşamak için önemli
değişik yerler keşfedip aktiviteyi oralara taşımak..
Sevişmenin oldukça uzatılması hazzı doruk noktaya getirecektir.
Selamm. Maksimum haz icin gercekten sınırsız olmak fantazili olmak ve kadini iyickesfetmek gerek. Partnerine dokunuşlar cok önemli. Oral ve ön sevismeden asla kaçınılmamalı..
Sınırsız olmak herşeyi dibine kadar hissetmek yaşamak özgürce
Bir kızla ortalama 8 saat vakit geçirip 5 saat yapıyorum. 5 saat ideal bir süre midir?
Sinirsizmisindir peki
@mustafa__42 evet
Bir birine sınırsız açık olmak zevkleri istekleri karşılıklı paylaşmak sadece ana odaklanmak fanteziler konuşmalar olmalı.
Sınırsız olmak zevkleri karşıklı olmalı 🤔
@-Life-is-G- evet tabiki karşılıklı
O zaman doğru anlaşmışım 😍
Bana yazarmısın 🙄
Hani yazmadın 🥺
@-Life-is-G- pardon size neden yazacam
Can sıkıntısına ortak olmak için
Olması gereken herşeyi yazmışsınız karşılıklı haz için
fanteziler konasarak olmali 🙂
İki tarafta bencilliği bırakıp ortak zevk almaya bakmalı ve karşı tarafı da mutlu etmeyi denemeli..
Sence ortada nasıl bulusulur
Partnerini derinlemesine tamamlamak ve ruhunu hissettirmek olsa gerek
Bence kişisel yeteneklerde ön planda bu konuda ayrıca ses tonu ve etkileyici bir yüz ile vücut birde tabi ki Okey...