@Faruk2059 Sanane gardaş milletin zevkinden bilmem neyinden la. Senin hayatına kimse karışıyormu_? İstiyen istediğini söylerde yaşarda seni ne bağlıyor. Hakim savcı milleti hesaba çekmeye kalkıyorsun.
Ne canım insansınız yatakta kadınım böyle davransın şöyle davransin oral çeksin diyince siz namussuzluk olmuyorda kadın diyince mi oluyor zevk bu zevk bazısı sert sever bazısı sevmez kadınlarında ihtiyaçları vardır öğrenin artık seks sadece erkeklere mahsus değil bu duyguları içimizde bastırmak zorunda değiliz seks sırasında küfürde edilir karşı cinsi zevke getirmek için bu normal oral çekildiği gibi
@Doktorcivann senin bu yaptığın cinsel taciz savcılığa şikayette bulunulursa sosyal medyada cinsel tacizin suçu en az 3 yıl bunu bil sonra ailene mahkeme kağıdı geldiğinde utanma :)
Aşk olmadan hazz olmaz ön sevişme cok önemli Ne kadar uzun sevişme olursa haz da o kadar cok olur dudaklarda başlayan dudakda biten seks gibisi yok... Bu arada vajıma yalamayı emmeyi cok severim sıslatmak gibisi yok...
Onsevişmeyi uzun tutmak cok önemli, ve tabii ki farklı pozisyonlar ve orali da eklersek cok hos olabilir
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunun okeyle falan alakası yok seviyorsan boyamıyorsan arzuyla istekle başlar adam kadını zevke getiriyorsa delirtiyorsa kadında ayısını yapmalı onu delirtmeli dokunusuyla öpüşüyle teniyle nefesiyle bastan çıkarmali karşılıklı hazla başlar...
Kesinlikle ön sevişme bence saatler önce henüz bir araya gelmeden başlamalı ve bir araya gelindiğinde devam etmeli acele edilmemeli özellikle nerede nasıl nereye dokunmayı bilmeli partneriniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
376Cevap
Sizler böyle şeyler paylaşınca ben bile aseksüelliğimden çıkıyorum
Tebrikler
Okey Nirvana bir efsanedir
Karşılıklı hazz için önce deli gibi sevmeli sonra sınırlar olmadan mutlu etmeli
😍
Hazırım emrindeyim
hep bu tür şeyler denemek istemişimdir ama fırsat olmadı
Sirri evlendikten sonra helalinle yasamak bu kadar basit cut
Aynen evlenmeden olmaz 👏👏😇👍 nikahta keramet vardır
Guzel guzel sizi klonlamak lazim beyfendicim
Rica ederim hanfendiciğim 😇
Nonosluk var gibi sende ya hadi bakalim slslls
Yok artık =D
Asiri nezaket kadinlikla iliskilendirilmezmi cogunlukla lslsls
=D aynen o zaman düzeltiyorum
Edit: Teşekkür bacımm asalkşlsklsk XD
Iste boyle simdi oldu lslsls az maskulen ol one oyle
Böyle biri var ise demeyelim bence denemek isteyen arkadaşlar ulaşabilir
kaliteyi, Sevgiyi, saygıyı, beğenmeyi, tutkuyu bir arada hissedebileceğin biri olmalı karşılıklı.
var mı öyle biru
Ben hazzı. Ansızın farklı bir yerde hiç daha önce tanışmamış bir kız ile saatlerce sevişmek olarak görüyorum. O yeni beden tat başkadır.
ben kullanmıyorum. korunmama gerek yok. çünkü sperm sayım çok düşük
Karşılıklı hazzı maksimum seviyede yaşamının sırları partnerler ne istediklerini birbirine söylemeli ve ona göre ilişkiyi akışına bırakmalı
Mutluluğun Nirvana’sına çıkabilmek için bi partnerimiz olmalı maalesef yok
Benim kız arkadaşım onu yalamamdan çok hoşanıyor :) kız resmen bulutların üzerinde uçuyor. onu öyle görünce ben de çok zevk alıyorum
Tutkulu olmak partnerinin isteklerini önemsemek
Gercek sevgidir gercek duygular
@Elena3435 şu dönem yakalamak çok zor be.
Valla seks zaten deli gbi haz istiyor 😍
O haz varmıdır sende
Sırrı bence ten tene olması
Ren tene OLMAZSA tad yok zaten
Arzulu olmak ve bencil olmamak
Biravo size
Her an ateşli olmak ve bencil olmamak
Benim amaç karşı tarafı memnun etmek oluyo böylece mutlu oluyorum
Prezervatif kullanmıyorum o bana zevk vermiyor et ete girmeli
Benim kafadan sin keske seni tanısam
ben de kullanmıyorum. korunmama gerek yok. çünkü sperm sayısı çok düşük
Teşekkür ederim 😌😌😌😂😂
Ankarada mısın
Bence karşılıklı saygı ve hoşgörü
kesinlikle hoşgörü önemli
yaşatın söyleyelim kardes
ramiz dayıdan seks günlükleri
yaşamaya meylin var mı
allah askina napıyorsunuz
:)
Fanteziler denemek ve bencil olmamak
ne gibi fanteziler mesela
Aşk olmazsa olmaz bence...
aşık olup ta yaptın mı hiç
@Asude-m sanane
Aşık olunca kendini sevdiği kişiyi sunmak psikolojisi oluyor mu. Sadece merak için soruyorum. Rahatsız etmek değil
Bence öpüşmek ve sevgidir.
Ateşli öpüşmek ama
Aradan baya uzun süre geçti hala erkekler tarafından beğeniliyor. Ve evet Ateşli öpüşmek... daha hiç denemedim
Sanmıyorum
Denemek ister miydin
Aynı duyguları paylaşmak.
Tutkulu olmak arzulamak İstekli olmak
Bunlar dışında birbirinin ne istediğini bilmek ve sıradan olan şeyin dışına çıkıp farklı şeyler denemek bence
Kb eksik yazmışım
Est fikir beyan etmek istedim sadece
Peki
Tutku çekim arzu aşk istek
O tutku nasıl olusur
Erkeğin seks sırasında kendini kaybetmesi sert davranması küfür etmesi bendeki hazzı artırır
Kesinlikle
@Belinda1991 Wooowwww
Gel de bu kıza şimdi namuslu de
Neyse iyi günler.
sevdiğimiz insandan bekliyoruz belki ésimiz kocamız seks sırasında herkesin bi isteği vardır namussuzca bişey söylemedim
Küfür etmesi?
Bu çok namuslu dimi (!) 👍🏻👏🏻👏🏻
Kendinizi cinsel bir obje olarak gösteriyorsunuz. Sonra da diyorsunuz ki erkekler bizi obje olarak görüyor ee bunu siz istiyorsunuz
seks sırasında dedim awk sen zevkten tutkudan anlamiyon ne yapalm canm boşverr
Ne tutkusu be
Bu sapıklık resmen
Seks sırasında senin ben anani skym diyince nasıl bir zevk alabiliyor bir kadın
ben böyle severim kimseyi ilgilendirmez
Bu kadına saygısızlıktır
@Faruk2059 Sanane gardaş milletin zevkinden bilmem neyinden la.
Senin hayatına kimse karışıyormu_?
İstiyen istediğini söylerde yaşarda seni ne bağlıyor.
Hakim savcı milleti hesaba çekmeye kalkıyorsun.
Evet kimseyi ilgilendirmez.
Neyse iyi geceler...
yok kadının cinsel bir fantazisi olunca namuzsuz oluyor direk
Bu fantezi değil sapıklık
Oral seks ve an. l da sapıklıktır
Yılansınnnn
Aynen
Ne canım insansınız yatakta kadınım böyle davransın şöyle davransin oral çeksin diyince siz namussuzluk olmuyorda kadın diyince mi oluyor zevk bu zevk bazısı sert sever bazısı sevmez kadınlarında ihtiyaçları vardır öğrenin artık seks sadece erkeklere mahsus değil bu duyguları içimizde bastırmak zorunda değiliz seks sırasında küfürde edilir karşı cinsi zevke getirmek için bu normal oral çekildiği gibi
@sananeeerrhhhh cok guzel konustnz hanfendi bir oralnzı alrm
@Doktorcivann senin bu yaptığın cinsel taciz savcılığa şikayette bulunulursa sosyal medyada cinsel tacizin suçu en az 3 yıl bunu bil sonra ailene mahkeme kağıdı geldiğinde utanma :)
Bu gırgır da böyle bı durm olmaz heralde dmi? Dmi olmaz? He , olmaz dmi?
Hayır burda duyar kasıp dikkat çeken şu bağnaz Faruk şu kadınlardan birisi sana yazsa aklını yitirirsin buna eminim
Bunun namusla ne alakası var fantazisini söylemiş. Erkek isteklerini yazarken iyi kadın yazınca namussuz mu oluyor.
sekste sınır olmamalı bence
Nereye kadar sınır
Aşık olduğun partnerle birlikte olmak
Güzel bilgiler teşekkür ederim
İstek ve ne yapacağını bilen iki şahıs
İsteyeni bulmak lazm
ne yapacağını bilmeyenlerde var mı :)
Mutlaka deneyeceğim ama önce partner bulmam gerekiyor
Ten uyumu olsun yeterli ön sevişmeyi söylemeye gerek yok sanırım 😂
Okey tırtıklı kullandık, eşim özellikle çok zevk aldı. Bir de zero çok çok iyi. Sanki yok gibi
Karşılıklı istek ve arzu, tiksinmemek ve imrenmemek, fantazilere zevk verici unsur kabul etmek ve saygı ile romantizmden ayrılmamak.
Bencede
Sınırsız olmak herşeyi dibine kadar hissetmek yaşamak özgürce
Öncelikle etraflıca konuşulması lazım yani birazda anlayış gerekir
Aşkla yapmak en başlıca yöntem bencil olmayacaksın buda ikinci kural gerisi anlık yaşananlara bağlı
Sınırsızlık kuralsızlık ve keşifff 👅 küfür kullanılmalı - ve acısız seks olmamalı 💋
Kondom kimi zaman zevki 2 ye katliyor kimi zamanda berbat ediyor. Geciktiricili taktigim zaman o kadar cok uzuyorki artik bikkinlik geliyor.
çok seks yapmak gibi olsada aslında yanlış, insanlar bunu aşka dönüştürmeden direk seks yapmaya yöneliyorlar ve birbirlerinden çabuk soğuyorlar.
En önemlisi karşılıklı ilgi. Değ sık fanteziler yapmalısınız. Sürekli aynı ortam ve ilişki bir zaman sonra insanı sogutuyor
Enerjik, aktif ve arzulu olmak
Güzel iç çamaşırları ile :)
Guzel bir bence tesekkur ederim
Neden
Aşk olmadan hazz olmaz ön sevişme cok önemli Ne kadar uzun sevişme olursa haz da o kadar cok olur dudaklarda başlayan dudakda biten seks gibisi yok... Bu arada vajıma yalamayı emmeyi cok severim sıslatmak gibisi yok...
Birbirini anlamak Partnerler birbirini ne kadar iyi anlarsa o kadar güzel olur
Kadının haz aldığı noktaları bilmiyorsa boşa uğraşmasın
madem bu kadar iddialısınız ,, gönderin deneyelim
bencil olmamak karsındakıne oda sana o hazzı yasatmak istemesi bence
en temelinde istekli olmak var gerisi çiftlere kalmış
Onsevişmeyi uzun tutmak cok önemli, ve tabii ki farklı pozisyonlar ve orali da eklersek cok hos olabilir
Bunun okeyle falan alakası yok seviyorsan boyamıyorsan arzuyla istekle başlar adam kadını zevke getiriyorsa delirtiyorsa kadında ayısını yapmalı onu delirtmeli dokunusuyla öpüşüyle teniyle nefesiyle bastan çıkarmali karşılıklı hazla başlar...
ön sevişme uzun olacak ama bencilce olmayacak.
Aynen g noktasından başını kaldırmayacak
Kesinlikle ön sevişme bence saatler önce henüz bir araya gelmeden başlamalı ve bir araya gelindiğinde devam etmeli acele edilmemeli özellikle nerede nasıl nereye dokunmayı bilmeli partneriniz
Offff orallll🥵 düşünmesi bile efsane
Cokmu seviyorsun orali
69 fav.
Oral candır
Karşılıklı sonsuz oralll eşittir bitmeyen zevk
Bu isi biliyorsun...
Oral da herkesle yapılmıyor ki işte
Oralı yapmasını bilenle olmalı insan 🔥🔥🔥
Et ete değmesi lazim knka oyle daha iyi oluyor araya yabancı cisim koymamak laizm
Sevgilim iyi ki de olmamış çünkü artık her şey seks ve paradan ibaret oldu
Kondom sevmem kullanmam da ama haz zevk almak vermeyi severim