Cinsel Yaşam Ankete katıl; yaz aşkını nerede bulacağını söyleyelim! Bunlardan hangisini sen söylemiş olabilirsin? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5277 Ankete katıl; yaz aşkını nerede bulacağını söyleyelim! Bunlardan hangisini sen söylemiş olabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 129 kişi beğendi
LoSamedoS Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Yaz aşkına gerek yok gerçi pek ihtiyacım da yok 1 0 Yorumla
laborant_biri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yaz aşkı kalıcı olmaz kış aşkı lazım 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl yaz aşkı da heyecanlı ama bence Yorumla laborant_biri +1 yıl Bitmesi kötü ya da o algı mı var desem Yorumla
mimarist_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Yaz aşkı bul beni konum İstanbul 😂🤣 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl sen bulmalısın ama yaa Yorumla mimarist_34 +1 yıl Onun da konum atması lazım 😉 sonra elimde Yorumla
Ghostshooterr Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Deniz, kum, güneş, eğlence tabiki de. 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl bu yaz çok eğlenicezz Yorumla Ghostshooterr +1 yıl @CurvyAndSexy evet Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Nerede benim yaz aşkım, okey 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl senin bulman lazım yaa Yorumla Kauss +1 yıl Pazardan eşya mı buluyoruzNereden bulayım zaten ön yargı var. Yorumla
melihgunay23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pompakeee devamkeee iajshdhshahahahay 1 0 Yorumla
ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl ne alakası var lan ne alakası var 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl nasıl yani Yorumla ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 +1 yıl @CurvyAndSexy sana demedim Yorumla
kaanartan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl Konserleri çok özledim tabii ki kaçırmayacağım 🥳 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet ya ben de çok özlemiştim hemen gittim Yorumla
hadigelbiraz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Tek bi sorun var hatun yok 😂 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl bulursun ya Yorumla hadigelbiraz +1 yıl @CurvyAndSexy Umarım Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Tatilde şansımıza ne denk gelirse 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl şansın açık olsın ahhaa Yorumla delidayı0234 +1 yıl Eyvallah Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Okey Nirvana seni yarı yolda bırakmaz 😎 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet ya favori ürünüm Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Atlas_du Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Tatilde bulcam yaz askımı 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl çok heyecanlı bir an önce gitsek keşke Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Konserler olmalı miii arkadaşlar 😂 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl konser harika oluyor ya Yorumla isocan007 +1 yıl Elbette konserler bambaşka oluyor Yorumla
exhesabimibulamadim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Ben yaz aşkı maz aşkı bulamam 😂 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden ki Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdi hareket zamanı sonuç OKEY NIRVANA HOT 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl OKEY Nirvana hot gerçekten efsanee Yorumla
Kuantum77 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Kişisel gelişime odaklanıcam 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl tatil yapmicak mısın hiç Yorumla Kuantum77 +1 yıl Tatil sürekli gelir ama şuanki enerjimi herzaman bulamam :) Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Hepsini soylemis olabilirim 1 0 Yorumla
Herkesyanar Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Yaz aşkımla sporda karşılaşıncam kdkdmdmfö 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ay hadi inşallah Yorumla Herkesyanar +1 yıl Karşılaştım Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sanırım ben hiç bulamayacagim 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden kii Yorumla uzun327ince +1 yıl Konuşkan atılgan degilim üstüne bide utangaçlık var onun yıllardır yalnızım Yorumla
cerayanci_mühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eczanede prezervatif alırken mi acaba 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ahaha efsane olur Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Valla karışık işler bunlar. 1 0 Yorumla
bilmütercim Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Atalım stresini geçen zorlu zamanların 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Playlistimle ben mutluyuz. Müziksiz olmaz. 4 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet yaz şarkılarına bayılıyorumm Yorumla
Histenge12 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Spontane takılırım. Denk gelirse gelir elbet biri 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl biraz aramak lazım bence Yorumla Histenge12 +1 yıl Benim tercih edilmem daha iyi. Yoksa aksi halde uğraşamam hiç Yorumla
ILIKSÜTT Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Ömürlük yok mu ağa? acaba 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl belki de öyle olur ya Yorumla ILIKSÜTT +1 yıl @CurvyAndSexy Bilmem hiç olmadı Yorumla
mahmutumsu1i Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kullanmak için sabırsızlıkla bekliyorum. 😊 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl OKEY Nirvana Hot'ı partnerin de çok sevicekk Yorumla
fafur Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Yürüyüş esnasında olabilir. Mantıklı. 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl çok romantik olmaz mı ya Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Bu yaz no stop. Ülkenin her yerini gezicem 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl harika bir plan Yorumla
yasin_s Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Basarili ürün çok guzel iyi guzel 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl dimi OKEY Nirvana Hot benim de favorim Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. o beni bulur eminim @OKEY 0 0 Yorumla
tracerr Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Nirvana özel jelli ve tırtıklı haz veriyor 0 0 Yorumla
Neslihanyldrmxx Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Pandemide yanlızlık başımıza vurdu😀 6 4 Yorumla sercom3434 +1 yıl bende aynı :d konusmamuz gerek Yorumla gkhn1317 +1 yıl Tanisabiliriz Yorumla cicilibiciliyim +1 yıl benim de öyle ya, eş dost manita kalmadı :( Yorumla 1 yorumu gör CurvyAndSexy +1 yıl kesinlikle öyle ya Yorumla
gkhnshnx Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Haraket zamanı geldi. Sizce? 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl kesinliklee Yorumla
güneşeaşıkkardanadam Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl A şıkkında ki gifte ki kızın ismini bilen var mı ? 2 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. En iyi yaz aski memleketindir 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl bodrumda tatilde tanışılan da iyi sanki ya hhaha Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Eğlenceli müzikler dinleyiniz. 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet yaz müzikleri harika Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl O aşkın beni bulmayacağı kesin 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl aa neden ki Yorumla VesSelamTR +1 yıl Beni seveni bulmak zor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okey nirvana zevki nirvanaya taşır 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl OKEY Nirvana bir numara Yorumla
Le0nFR Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Ah okey ah covid en çok bizi vurdu be 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl dimii hepimizi Yorumla Le0nFR +1 yıl @CurvyAndSexy seni vurmamistir Yorumla
bee006 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Herzaman hareketliydim yine öyle olacak işte :) 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl kesin bulursun yaz aşkını o zaman Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yazın keyfini denizde çıkaracağım :D 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bol. bol kitap okuycam daha ne olsun 2 3 Yorumla aaaasparagassss +1 yıl Ya seks? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl deniz peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaz konserleri tabi ki olmazsa olmaz 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet ya çok eğlenicez Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ok ve aşk yanyana gelebilir mi 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden gelmesin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CurvyAndSexy işte bilmiyorum yanyana gelebilir mi derken gerçek soru anlamında? kinaye yapmadım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kiminle ateş yaşayacağım kendi kendime mi? 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl yaz aşkı bulursun ya Yorumla
inzar23 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Dondurma reklemimi bu aşkin mevsimi olur. 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl yaz aşkı daha heycanlı olmuyo mu ya Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Hareket zamanı bence yeter oturduğumuz 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl kesinlikle ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Yaz aşkına gerek yok gerçi pek ihtiyacım da yok
Yaz aşkı kalıcı olmaz kış aşkı lazım
yaz aşkı da heyecanlı ama bence
Bitmesi kötü ya da o algı mı var desem
Yaz aşkı bul beni konum İstanbul 😂🤣
sen bulmalısın ama yaa
Onun da konum atması lazım 😉 sonra elimde
Deniz, kum, güneş, eğlence tabiki de.
bu yaz çok eğlenicezz
@CurvyAndSexy evet
Nerede benim yaz aşkım, okey
senin bulman lazım yaa
Pazardan eşya mı buluyoruz
Nereden bulayım zaten ön yargı var.
Pompakeee devamkeee iajshdhshahahahay
ne alakası var lan ne alakası var
nasıl yani
@CurvyAndSexy sana demedim
Konserleri çok özledim tabii ki kaçırmayacağım 🥳
evet ya ben de çok özlemiştim hemen gittim
Tek bi sorun var hatun yok 😂
bulursun ya
@CurvyAndSexy Umarım
Tatilde şansımıza ne denk gelirse
şansın açık olsın ahhaa
Eyvallah
Okey Nirvana seni yarı yolda bırakmaz 😎
evet ya favori ürünüm
🙂🙂
Tatilde bulcam yaz askımı
çok heyecanlı bir an önce gitsek keşke
Konserler olmalı miii arkadaşlar 😂
konser harika oluyor ya
Elbette konserler bambaşka oluyor
Ben yaz aşkı maz aşkı bulamam 😂
neden ki
Şimdi hareket zamanı sonuç
OKEY NIRVANA HOT
OKEY Nirvana hot gerçekten efsanee
Kişisel gelişime odaklanıcam
tatil yapmicak mısın hiç
Tatil sürekli gelir ama şuanki enerjimi herzaman bulamam :)
Hepsini soylemis olabilirim
Yaz aşkımla sporda karşılaşıncam kdkdmdmfö
ay hadi inşallah
Karşılaştım
Sanırım ben hiç bulamayacagim
neden kii
Konuşkan atılgan degilim üstüne bide utangaçlık var onun yıllardır yalnızım
Eczanede prezervatif alırken mi acaba
ahaha efsane olur
Valla karışık işler bunlar.
Atalım stresini geçen zorlu zamanların
Arkadaş bulmak zor gibi görünüyor
Hiçbiri aslında. Para yoook para
sevgili aşkım falan yok ya
Kesinlikle çok güzel elinize sağlık
Playlistimle ben mutluyuz. Müziksiz olmaz.
evet yaz şarkılarına bayılıyorumm
Spontane takılırım. Denk gelirse gelir elbet biri
biraz aramak lazım bence
Benim tercih edilmem daha iyi. Yoksa aksi halde uğraşamam hiç
Ömürlük yok mu ağa? acaba
belki de öyle olur ya
@CurvyAndSexy Bilmem hiç olmadı
Kullanmak için sabırsızlıkla bekliyorum. 😊
OKEY Nirvana Hot'ı partnerin de çok sevicekk
Yürüyüş esnasında olabilir. Mantıklı.
çok romantik olmaz mı ya
Bu yaz no stop. Ülkenin her yerini gezicem
harika bir plan
güneş, kum, deniz ve huzur
Spor salonuymus cjdjfhsjdb mantıklı
Basarili ürün çok guzel iyi guzel
dimi OKEY Nirvana Hot benim de favorim
Bilgi faydalı bi bigli olmuş
o beni bulur eminim @OKEY
Nirvana özel jelli ve tırtıklı haz veriyor
B seçeneğini tercih ederim
Bulsun beni en kısa zamanda yaz bitti yaazz
Pandemide yanlızlık başımıza vurdu😀
bende aynı :d konusmamuz gerek
Tanisabiliriz
benim de öyle ya, eş dost manita kalmadı :(
kesinlikle öyle ya
Haraket zamanı geldi. Sizce?
kesinliklee
A şıkkında ki gifte ki kızın ismini bilen var mı ?
En iyi yaz aski memleketindir
bodrumda tatilde tanışılan da iyi sanki ya hhaha
Eğlenceli müzikler dinleyiniz.
evet yaz müzikleri harika
O aşkın beni bulmayacağı kesin
aa neden ki
Beni seveni bulmak zor
En iyisi Okey Nirvana Hot. 🙂🧿💙
Okey nirvana zevki nirvanaya taşır
OKEY Nirvana bir numara
Ah okey ah covid en çok bizi vurdu be
dimii hepimizi
@CurvyAndSexy seni vurmamistir
Herzaman hareketliydim yine öyle olacak işte :)
kesin bulursun yaz aşkını o zaman
Yazın keyfini denizde çıkaracağım :D
Bol. bol kitap okuycam daha ne olsun
Ya seks?
Yok
deniz peki
Yaz konserleri tabi ki olmazsa olmaz
evet ya çok eğlenicez
Nereden 😀 bulacamisiz peki
Ok ve aşk yanyana gelebilir mi
neden gelmesin ki
@CurvyAndSexy işte bilmiyorum yanyana gelebilir mi derken gerçek soru anlamında? kinaye yapmadım
kiminle ateş yaşayacağım kendi kendime mi?
yaz aşkı bulursun ya
OKEY korona var olmaz :D :D
Kontrollü harekete hayır demem şahsen
Dondurma reklemimi bu aşkin mevsimi olur.
yaz aşkı daha heycanlı olmuyo mu ya
Hareket zamanı bence yeter oturduğumuz
kesinlikle ya