Cinsel Yaşam Ankete katıl; yaz aşkını nerede bulacağını söyleyelim! Bunlardan hangisini sen söylemiş olabilirsin? (Sayfa 5) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5277 Ankete katıl; yaz aşkını nerede bulacağını söyleyelim! Bunlardan hangisini sen söylemiş olabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 129 kişi beğendi
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Keşke bukadar basit olsa 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl basit bence Yorumla Alfa80 +1 yıl @CurvyAndSexy herkez geniç açılı düşünmüyor genelde kapalı düz mantıklar zevk aşk yaşamak onlara çok uzak Yorumla
VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl en uygun şık diğer şıklar uygun gelmedi 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl hangisi uygun Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl konserden konsere koşmaya kararlıysan gözün açık olsun bilet alırken yaz aşkınla tanışabilirsin bu seçenekti seçtiğim Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kitap okıyyacağım yetsennn 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl sahilde okumak çok zevkli oluyor Yorumla
neoluyoranlamadım Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yaz askımin olacağını düşünmüyorum 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden ki Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Yazin konserleri kaçmaz.. 1 0 Yorumla
Kapadokyalıı1990 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl İlk yaz aşkımı bulma dileğiyle yaşasın yaz aşkları 1 0 Yorumla
Bassist08 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Haha ha ha bir yerde bulamicam 😀🤣 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden kii Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ön görmek zor. Her an her yerde olabilir 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl heyecanu orada bence Yorumla Revesma +1 yıl @CurvyAndSexy 👏👏👏 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl bekliyom hadi bakalım ne olacak 1 3 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl beklemekle olmaz bence biraz aramalı Yorumla kanka35 +1 yıl @CurvyAndSexy nazlısınız Yorumla kanka35 +1 yıl @CurvyAndSexy nasıl Yorumla
SevimliMox Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Pandemi süreci bana yalnızlık başımıza vurdu 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet ya Yorumla
AzqinBoqa Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hayatının aşkını bulmak büyük şanstır bence 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl bence de Yorumla
Elric Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Terlik kumsal şezlong güneş 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl harika üçlü Yorumla
wilfwilf Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Olsa da Büyük adaya gitsek 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl belki de orada bulacaksın Yorumla
mrtcmlbll Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Aşk dediğin her yerde zamansız 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet en beklemediğin anda geliyor hep Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tatil yapmak iyidir belki de en iyisi tatildir 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet ya özledik Yorumla
Polymer Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Ne yazı ne tatili allasen 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden ki Yorumla
onsuz_asla3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Kendime vakit ayırmak istiyorum 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ben biraz insanlar karışmalıyım çok sıkıldık evde Yorumla onsuz_asla3434 +1 yıl Evet aslında değişik şeyler denemek istiyorum Yorumla
Sanqlear Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Nerede olduğu hiç fark etmez 😂 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl dimi hepsi olur artık Yorumla
delimibirileri Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Malesef benim yaz tatilim yok meslekten dolayı 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl a ne iş yapıyosun ki Yorumla delimibirileri +1 yıl Askeri personelim Yorumla
masttuzzmanı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl yaz aşkımı bulmak istiyorum :) 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ben de yaa Yorumla
Katatesıpızartmasi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Zaman yok para yok artık canda kalmadı... 1 0 Yorumla
sabirozaydogdu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kesinde eşimle tatile giderim 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl aa ne güzel Yorumla
erksin Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl oturmayamı hasretiz appas 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl gezmeye hasretiz ya Yorumla
Esmermehmet_89 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Ruhumuzu mutlu etmenin en güzel yontemi 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl dimi yaa Yorumla Esmermehmet_89 +1 yıl @CurvyAndSexy walla öyle ne güzel hemde Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yazın stres atılır sadece 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl yaz aşkı olmadan olmaz Yorumla
Meryemkalmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Maalesef aşkım evde 😂😂 bu doğru bir buluş olmadi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
🤣 🤣 🤣 Keşke bukadar basit olsa
basit bence
@CurvyAndSexy herkez geniç açılı düşünmüyor genelde kapalı düz mantıklar zevk aşk yaşamak onlara çok uzak
ege nin şarkılarında buluyorum
en uygun şık diğer şıklar uygun gelmedi
hangisi uygun
konserden konsere koşmaya kararlıysan gözün açık olsun bilet alırken yaz aşkınla tanışabilirsin bu seçenekti seçtiğim
Kitap okıyyacağım yetsennn
sahilde okumak çok zevkli oluyor
Yaz askımin olacağını düşünmüyorum
neden ki
Yazin konserleri kaçmaz..
Ooooğğğf kesinlikle bulduuum
İlk yaz aşkımı bulma dileğiyle yaşasın yaz aşkları
Haha ha ha bir yerde bulamicam 😀🤣
neden kii
Ön görmek zor. Her an her yerde olabilir
heyecanu orada bence
@CurvyAndSexy 👏👏👏
Şarkı kitap sesiz ortam bana yeter
Müzik ruhumun gıdası olmazsa olmaz
Yanlız kaşop kafamı dinlemek istiyorum
bekliyom hadi bakalım ne olacak
beklemekle olmaz bence biraz aramalı
@CurvyAndSexy nazlısınız
@CurvyAndSexy nasıl
Pandemi süreci bana yalnızlık başımıza vurdu
evet ya
Hayatının aşkını bulmak büyük şanstır bence
bence de
Terlik kumsal şezlong güneş
harika üçlü
Olsa da Büyük adaya gitsek
belki de orada bulacaksın
Aşk dediğin her yerde zamansız
evet en beklemediğin anda geliyor hep
tatil yapmak iyidir belki de en iyisi tatildir
evet ya özledik
Ne yazı ne tatili allasen
neden ki
Kendime vakit ayırmak istiyorum
ben biraz insanlar karışmalıyım çok sıkıldık evde
Evet aslında değişik şeyler denemek istiyorum
Nerede olduğu hiç fark etmez 😂
dimi hepsi olur artık
Malesef benim yaz tatilim yok meslekten dolayı
a ne iş yapıyosun ki
Askeri personelim
yaz aşkımı bulmak istiyorum :)
ben de yaa
Cevap d diyenler toplanın
Zaman yok para yok artık canda kalmadı...
Kesinde eşimle tatile giderim
aa ne güzel
oturmayamı hasretiz appas
gezmeye hasretiz ya
Ruhumuzu mutlu etmenin en güzel yontemi
dimi yaa
@CurvyAndSexy walla öyle ne güzel hemde
Yazın stres atılır sadece
yaz aşkı olmadan olmaz
Maalesef aşkım evde 😂😂 bu doğru bir buluş olmadi
Konserler vazgeçilmezim ama iste pandemi var.