Cinsel Yaşam Ankete katıl; yaz aşkını nerede bulacağını söyleyelim! Bunlardan hangisini sen söylemiş olabilirsin? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5277 Ankete katıl; yaz aşkını nerede bulacağını söyleyelim! Bunlardan hangisini sen söylemiş olabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 129 kişi beğendi
34aslıaslı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Valla benim için tatil deniz kum güneş demek. Kulaklığımı takıp güneşlenip bronzlaşmak en sevdiğim 4 1 Yorumla umutsuzum64 +1 yıl Nereye gidelim Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Eee yani, buradan bu sonuca nasıl varacaksınız çok merak ediyorum. 1 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Terkedildim okeycim ne nirvanası 7 2 Yorumla gkhn1317 +1 yıl Ben geldim onun yerine Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl olsun ya önümüzdeki aşklara bakıcaz Yorumla
Moustafa27 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl ahh ahh keşke okey in bütün ürünlerini deneyebilecegim bir bayan partnerim olsa hayat daha güzel olacak yaşadıgımın farkına varırdım. 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl bulursun belki yaa Yorumla
Dontvory Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Konserlere hasret kaldık şu yangın kat hayırlısıyla kontrol altına alınsa 3 0 Yorumla
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Şu soruyu kaldırın artık yaa gözümüzün önünden olan var olmayan var 😂😂 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ahahha canı çeksin herkes bulsun Yorumla trntrk38 +1 yıl Canı çeken bulsaydi öyle 😂😂 Yorumla
ömerhayyam34 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Papua Yeni Gine veya Tayvan'da olabilir. Ama kesinlikle yakın bir yerlerde değil 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden kii Yorumla ömerhayyam34 +1 yıl Yakınlarda olsa çoktan tanışırdım herhalde Yorumla
The_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Tüm günü plajda geçirmeyi tercih ederim 6 2 Yorumla cicilibiciliyim +1 yıl ay yanarsııın :( dün öyle yapmışım uyumuşum inan döneşemiyorum bile. iyi bir fikir değil :) Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evett denizsiz tatil olmaz Yorumla
Betül_aru Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 54% +1 yıl Kim kaybetmiş ben bulayım yaz aşkı 6 2 Yorumla BossaNova +1 yıl Bulursun belki, umudunu kaybetme. Yaz aşkları bir başkadır ksshsgs Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl herkes arayışta ya bulursun bencee Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl ben söyleyeyim ANCA RÜYAMDA 6 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden kii Yorumla
Külhayaller Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hiç bir mevsimde aşkı yakalayamadık ki yaz aylarında mi bulucaz. Çalışmaktan fırsatımız olmuyor ki bulabileyim.😊🙂 1 0 Yorumla
Hayalperest7898 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Vaayy hadi inşallah 😂😂😂 5 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl herkese bir yaz aşkıı Yorumla
kazandibi77 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Ya aklına orman neden gelmedi tabikide orman da 5 0 Yorumla
Hshwhsfjfjd Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl D diyom cnmmm yha d olsun hadii 5 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl en güzeli ya Yorumla
kzmira Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yok be bana uygun değiller aşk olsun ama böyle değil 1 0 Yorumla
_NicksizBensu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Deniz kum güneş tatili daha çok benlik 4 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ben de ya denizsiz asla Yorumla
mavimorhayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Ben hayatımın aşkını çoktan buldum 💙💜🌈 4 0 Yorumla
Qwertyuiop098765 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 62% +1 yıl Nerde olduğu hiç fark etmiyor bulayım da 4 1 Yorumla Angelo_x +1 yıl Arama bosa yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaz değil kış aski istiyorumm ben shshsh 7 2 Yorumla qudubed +1 yıl Oldu prenses Yorumla Hayatnediyorsun +1 yıl kışın ısıtsın diye mi :) Yorumla
Weltschmerzzz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Hiçbir yerde bulmayacağım. 3 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl aa neden Yorumla
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Artik gezmek lazim hayatin tadi güzel 3 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet ya sıkıldık Yorumla
perdenin-ardinda Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl tek tabanca bundan iyisi şamda kayısı :) 3 0 Yorumla
Dila39 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Hep kışın yazın çalışıyorum 6 2 Yorumla qudubed +1 yıl İşte bu üzdü 😔😔 Yorumla qudubed +1 yıl Bu yaz aşık olmaya ne dersin.. izin günlerine uyarım 😇 Yorumla
Selinyıldırım67 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Yaz aşkımı hotelde bulmak ayrı bir olayım;) 2 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl tatil aşkı harika oluyor Yorumla Muhammet719 +1 yıl Aşk değilde seninki seviş partneri 😂 Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Ben buldum galiba ama tam emin degilim 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl aa süper Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Çünkü hayat şartlarım bunu gerektiriyor. 2 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yaz tatilinde bulurum yaz sşkı farlıokkla 2 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Denemedim ama güzel olabilir 2 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. iyiymiş sevindim ama ben yine evdeyim 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden ki gez bence biraz Yorumla
Kimyacı1i Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Yaz aşkı değil de bir partner olsa iyi olurdu 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl bulursun bence ya Yorumla
yusufyldz7 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Kitap candır ya :herkes okusun dnndkwkw 1 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl prezervatif sevmiyorum hissiyatımı bitiriyor 1 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl deniz benim için baya şey 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ney :(( anlamadım Yorumla MrYiğitbey +1 yıl deniz benim için baya anlamlı alışmış olduğum. bağım oluşmuş denizle Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Konsercilerdenim. Eğlenmek lazım :) 1 3 Yorumla cicilibiciliyim +1 yıl bu sene olur mu acaba? zeytinli rock festivali dönemi geliyor inşallah olur Yorumla cazsever +1 yıl Olur bence. Açıkhavada ya da kapalı mekanda fark etmiyor şu an birçok mekanda konserler, tiyatrolar oluyor. Ben şimdiden birçok etkinliğe bilet aldım. Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl konserler başladııı ben gittim bile Yorumla
Yildizilkay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 68% +1 yıl Sadece huzur ve dinlenme olarak görüyorum 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl biraz da eğlenelim yaa Yorumla Yildizilkay +1 yıl @CurvyAndSexy sen istiyorsan neden olmasın tabikide Yorumla
mtiger22 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Sevgili OK para yok evin civarında takılacağız 😂 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl öyle bulunmaz amaa Yorumla mtiger22 +1 yıl Sen nereyi tavsiye edersin 😊 Yorumla
Askona Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 32% +1 yıl az insan cok huzur daha iyi geliyor insana 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet öyle ama 1 kişi olmalı bence Yorumla
yılmazdurmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 46% +1 yıl koronadan sonra bu eglenceyi hak ediyoruz 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl dimi yaa Yorumla
kalbindesakli91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bir an önce çıksın artık yıllar oldu.😑 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl evet ya sıkıldık Yorumla kalbindesakli91 +1 yıl Sen ne yapıyorsun Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kesinlikle dogru tahmin😀 1 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. bence şu anda insanları en ac oldukları konu bu. 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl dimi ya Yorumla endmuhh +1 yıl @CurvyAndSexy aynen ama kıs geldi kış askı bul en azından:) Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nirvana hot🔥🔥🔥 başkası olamazdı zaten☺️☺️ 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl OKEY Nirvana Hot benim de favorim Yorumla cesaretyadadogruluk +1 yıl Sevindim bunaaa,, yalnız değilim yani🙈🙈 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Nerde bulabiliyormuşuz 😂 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl bence konser Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. şimdi hareket zamanı, bakalım neler olacak :) 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl harika bi yaz olucak bence Yorumla
Hıyarto44 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl aşka maşka gerk yok ne gerği var 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden ki Yorumla
dark_night_judge Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 87% +1 yıl Tatlie ihtiyacım olduğu doğru ama bu yaz zor gibi. 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl nedeen :(( Yorumla dark_night_judge +1 yıl Covid Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hareket zamanı tabi ki. Yetti gari :D 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl sıkıldık ya Yorumla Minionica +1 yıl @CurvyAndSexy e yanii Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pandemi saolasun bizi her şeyden soğuttu 1 0 Yorumla
Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Karşılıklı zevk için bu kesinlikle gerekli 1 0 Yorumla
Gurlevjk Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 72% +1 yıl Okumak guzeldir. Birlikte okumak ise daha guzel. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Valla benim için tatil deniz kum güneş demek. Kulaklığımı takıp güneşlenip bronzlaşmak en sevdiğim
Nereye gidelim
Eee yani, buradan bu sonuca nasıl varacaksınız çok merak ediyorum.
Terkedildim okeycim ne nirvanası
Ben geldim onun yerine
olsun ya önümüzdeki aşklara bakıcaz
ahh ahh keşke okey in bütün ürünlerini deneyebilecegim bir bayan partnerim olsa hayat daha güzel olacak yaşadıgımın farkına varırdım.
bulursun belki yaa
Konserlere hasret kaldık şu yangın kat hayırlısıyla kontrol altına alınsa
Şu soruyu kaldırın artık yaa gözümüzün önünden olan var olmayan var 😂😂
ahahha canı çeksin herkes bulsun
Canı çeken bulsaydi öyle 😂😂
Papua Yeni Gine veya Tayvan'da olabilir. Ama kesinlikle yakın bir yerlerde değil
neden kii
Yakınlarda olsa çoktan tanışırdım herhalde
Tüm günü plajda geçirmeyi tercih ederim
ay yanarsııın :( dün öyle yapmışım uyumuşum inan döneşemiyorum bile. iyi bir fikir değil :)
evett denizsiz tatil olmaz
Kim kaybetmiş ben bulayım yaz aşkı
Bulursun belki, umudunu kaybetme. Yaz aşkları bir başkadır ksshsgs
herkes arayışta ya bulursun bencee
ben söyleyeyim
ANCA RÜYAMDA
neden kii
Hiç bir mevsimde aşkı yakalayamadık ki yaz aylarında mi bulucaz. Çalışmaktan fırsatımız olmuyor ki bulabileyim.😊🙂
Vaayy hadi inşallah 😂😂😂
herkese bir yaz aşkıı
ne yazı ne aşkı, bunlar boş işler.
Ya aklına orman neden gelmedi tabikide orman da
D diyom cnmmm yha d olsun hadii
en güzeli ya
Bence iyi bir ürün tavsiye ediyorum
Yok be bana uygun değiller aşk olsun ama böyle değil
Deniz kum güneş tatili daha çok benlik
ben de ya denizsiz asla
Ben hayatımın aşkını çoktan buldum 💙💜🌈
Nerde olduğu hiç fark etmiyor bulayım da
Arama bosa yok
Yaz değil kış aski istiyorumm ben shshsh
Oldu prenses
kışın ısıtsın diye mi :)
Ben hiç bir yerde bulamadım bulamiyacagimdaaa
Kızlar Bir Adım Öne güzel bir seks iyi olurdu
Hiçbir yerde bulmayacağım.
aa neden
Artik gezmek lazim hayatin tadi güzel
evet ya sıkıldık
tek tabanca bundan iyisi şamda kayısı :)
Bu yaz çok eğlenceli olacak
Hep kışın yazın çalışıyorum
İşte bu üzdü 😔😔
Bu yaz aşık olmaya ne dersin.. izin günlerine uyarım 😇
Yaz aşkımı hotelde bulmak ayrı bir olayım;)
tatil aşkı harika oluyor
Aşk değilde seninki seviş partneri 😂
Ben buldum galiba ama tam emin degilim
aa süper
Çünkü hayat şartlarım bunu gerektiriyor.
Yaz tatilinde bulurum yaz sşkı farlıokkla
Denemedim ama güzel olabilir
iyiymiş sevindim ama ben yine evdeyim
neden ki gez bence biraz
Bakalım bu yaz aşkım kim olacak?
Yaz aşkı değil de bir partner olsa iyi olurdu
bulursun bence ya
Bunları bilmek mümkündü demeek 👌😀
Biraz hareketlenme zamanı
Kitap candır ya :herkes okusun dnndkwkw
prezervatif sevmiyorum hissiyatımı bitiriyor
deniz benim için baya şey
ney :(( anlamadım
deniz benim için baya anlamlı alışmış olduğum. bağım oluşmuş denizle
Konsercilerdenim. Eğlenmek lazım :)
bu sene olur mu acaba? zeytinli rock festivali dönemi geliyor inşallah olur
Olur bence. Açıkhavada ya da kapalı mekanda fark etmiyor şu an birçok mekanda konserler, tiyatrolar oluyor. Ben şimdiden birçok etkinliğe bilet aldım.
konserler başladııı ben gittim bile
Sadece huzur ve dinlenme olarak görüyorum
biraz da eğlenelim yaa
@CurvyAndSexy sen istiyorsan neden olmasın tabikide
Sevgili OK para yok evin civarında takılacağız 😂
öyle bulunmaz amaa
Sen nereyi tavsiye edersin 😊
az insan cok huzur daha iyi geliyor insana
evet öyle ama 1 kişi olmalı bence
koronadan sonra bu eglenceyi hak ediyoruz
dimi yaa
Bir an önce çıksın artık yıllar oldu.😑
evet ya sıkıldık
Sen ne yapıyorsun
Kesinlikle dogru tahmin😀
bence şu anda insanları en ac oldukları konu bu.
dimi ya
@CurvyAndSexy aynen ama kıs geldi kış askı bul en azından:)
Nirvana hot🔥🔥🔥 başkası olamazdı zaten☺️☺️
OKEY Nirvana Hot benim de favorim
Sevindim bunaaa,, yalnız değilim yani🙈🙈
Nerde bulabiliyormuşuz 😂
bence konser
şimdi hareket zamanı, bakalım neler olacak :)
harika bi yaz olucak bence
aşka maşka gerk yok ne gerği var
neden ki
Tatlie ihtiyacım olduğu doğru ama bu yaz zor gibi.
nedeen :((
Covid
Hareket zamanı tabi ki. Yetti gari :D
sıkıldık ya
@CurvyAndSexy e yanii
Pandemi saolasun bizi her şeyden soğuttu
Cool👍 bundan güzel ne olabilir ki?
Karşılıklı zevk için bu kesinlikle gerekli
Okumak guzeldir. Birlikte okumak ise daha guzel.
halkısınız gerçekten bence de