Cinsel Yaşam Geldi bahar ayları, gevşeyemedi gönül yayları! “Bugün salgın bitti” deseler, sen hangisi olursun? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5871 Geldi bahar ayları, gevşeyemedi gönül yayları! “Bugün salgın bitti” deseler, sen hangisi olursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 129 kişi beğendi
yamanaliiii Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Direk cafeleri acarim icer gezerim herkse benden birer shot ikram 1 0 Yorumla
Ağlayan2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Herhangi bir hedefim yok hiç bir şey yapmadan yine evde oturacam 1 0 Yorumla
ahmetsn65 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sevgilimle kendime bir ev ayarlarım 1 aylığına ve beraber oluruz 1 0 Yorumla
Sadeceee_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Hele ki o ince haz yok mu. Saatlerce sevisebilirim o prezervatifi takınca. 1 0 Yorumla
mahirakbulut Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Vallasalgin bitse de yapmadığım şey kalmazsa :) #istediğingibi 1 0 Yorumla
Orn6akb Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yanıyoruuuz be bitsin artık hele askerde eğitimde daha zor🔥🔥🔥 1 0 Yorumla
raffim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Valla sevgilim yok :/ ama olursa party time 4 3 Yorumla YİGİDOcuk +1 yıl Güzel Yorumla raffim +1 yıl 😊😁 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl olmazsa da kız kıza partileriz yaa Yorumla
jelibonhastası Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Sabahlar olmasın o bar benim şu bar senin 😅 4 0 Yorumla
Dnzzz96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Sabahlar olmasın demek istiyorumm 🎉😄 C 4 1 Yorumla marquezz +1 yıl Sabahlar olmazsa da çok uzun sürmez mi 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önce sevgili yapmam lazim sjjzjzjs 7 1 Yorumla RamazannOkumuss +1 yıl Benimde🤪 Yorumla
Terazikızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Arkadaşlarımla güzel bir tatile giderdim. 3 0 Yorumla
Xlgn21 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Hergün ayrı biriyle gezer dolaşırdım 3 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ahaha süper Yorumla
Sunaha Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl E bakarız bir hal caresine 3 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ne gibii Yorumla
Mormaskara Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Flörtsüz denizde kulaç atan😊😊 3 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl flört de lazım yaa Yorumla
mustafaaydas002 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sevgilimiz yok ki minnaaaaa kondom alak. 3 0 Yorumla
Blinding Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Sevgilim yok yalnızlığa devam 3 1 Yorumla RamazannOkumuss +1 yıl Benimde🤪 Yorumla
Kazanovanuh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Sevgili bulur bulmaz bu konuya yorum yapacağım 😂 3 0 Yorumla
Aysseee01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Hep böyleydim böyle olmaya devam edicem. 3 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Doymadim doyamadim sevismelere bennn 3 0 Yorumla
TengriciTürkKızı Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Kafa dağıtayım bunaldık artık cidden bunaldık 3 0 Yorumla
Jendeukiee Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl E şıkkı olurum eve bağımlı oldum zaten 3 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Mutlaka sinemaya giderdim, özledim 🎥 3 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl O kır senin bu tatil benim gezeni olurdum. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatak odasında mutluyuz. ❤️ 6 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ne mutlu sizee Yorumla
Memento_mori_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Tek ihtiyacım olan şey deniz, kum ve güneş ☀️🔥 4 0 Yorumla
Sakuraça Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Sevgiliyle değil yalnız başıma bir tatil 2 0 Yorumla
Melankolikpoll Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 77% +1 yıl E şıkkı işiyle aşk yaşayan olurdum 🤣 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ben dee Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Flört denizinde kulaç atmak isterim 2 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Deniz tabi ki en sevdiğim 2 0 Yorumla
umudunnn Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 44% +1 yıl Hepsi 1 bucuk yıldir iyi enerji birikti anca keser 2 0 Yorumla
hgtgshv66yvs6ysv Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Knkmla gece dışarda konuşarak sabahlarız 2 0 Yorumla
AslıOBirAslı Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 68% +1 yıl C dedim ama B'yi işaretleyecektim 🤦 2 0 Yorumla
ʀᴏᴄᴋsᴛᴀʀ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Sevgilim yok ki benim Evde boş oturmaya devamke. 1 0 Yorumla
Gecicihesap05 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Sevgilisi olmayan ben arkadaşlarıyla buluşurdu😂 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı. Hepsinden parça parça olabilirdim. 1 0 Yorumla
Uzaklarda346 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bi sevgili bulup karavsnla türkiye turuna çıkardım 1 0 Yorumla
tecrubebılgı Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 70% +1 yıl evde bi başımıza sevişmek bize yetiyor. 1 0 Yorumla
Im_SlimShady Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben salgın başladığından beri sap olanım. 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Benim için bir şey değişmedi. 1 0 Yorumla
gÜVERCİNKAnadı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl ben yine evde olurum çok da kasmayın siz de 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl neden ya pandemiden sonra çıkmaz mısın Yorumla gÜVERCİNKAnadı +1 yıl Davet edersen çıkarım tabi ki :) Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Herşayiyle rahat sağlıklı ve kaliteli seçimler... 1 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl bence de OKEY bir numaraa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
Direk cafeleri acarim icer gezerim herkse benden birer shot ikram
Herhangi bir hedefim yok hiç bir şey yapmadan yine evde oturacam
Sevgilimle kendime bir ev ayarlarım 1 aylığına ve beraber oluruz
Hele ki o ince haz yok mu. Saatlerce sevisebilirim o prezervatifi takınca.
Vallasalgin bitse de yapmadığım şey kalmazsa :) #istediğingibi
Yanıyoruuuz be bitsin artık hele askerde eğitimde daha zor🔥🔥🔥
Valla sevgilim yok :/ ama olursa party time
Güzel
😊😁
olmazsa da kız kıza partileriz yaa
Sabahlar olmasın o bar benim şu bar senin 😅
Sabahlar olmasın demek istiyorumm 🎉😄 C
Sabahlar olmazsa da çok uzun sürmez mi 😅
Hemen tatile. Koşarak.😍😍
Önce sevgili yapmam lazim sjjzjzjs
Benimde🤪
Arkadaşlarımla güzel bir tatile giderdim.
C diyorum tabii ki müziği dansı özledim
Hergün ayrı biriyle gezer dolaşırdım
ahaha süper
E bakarız bir hal caresine
ne gibii
Flörtsüz denizde kulaç atan😊😊
flört de lazım yaa
Sevgilimiz yok ki minnaaaaa kondom alak.
Sevgilim yok yalnızlığa devam
Benimde🤪
Sevgili bulur bulmaz bu konuya yorum yapacağım 😂
Denize koşarım tabi ki hahaah
Hep böyleydim böyle olmaya devam edicem.
Ev kuşuyum. gene evi tercih ederim.
Doymadim doyamadim sevismelere bennn
Kafa dağıtayım bunaldık artık cidden bunaldık
E şıkkı olurum eve bağımlı oldum zaten
Mutlaka sinemaya giderdim, özledim 🎥
O kır senin bu tatil benim gezeni olurdum.
mervelerde kalmaya giderim😂
😂😂😂
Yatak odasında mutluyuz. ❤️
ne mutlu sizee
Denizde yapanlar çöpünüzü denize atmayın
Herzaman ki gibi evdeyim dışarda bi bok yok
Tek ihtiyacım olan şey deniz, kum ve güneş ☀️🔥
Sevgiliyle değil yalnız başıma bir tatil
E şıkkı işiyle aşk yaşayan olurdum 🤣
ben dee
Sahillere atardım kendimi 😍🥺
Hiçbiri.
Sadece "Yalnız Ruh'lu"
Flört denizinde kulaç atmak isterim
Deniz tabi ki en sevdiğim
Kalabalıklara karısırıım herhalde
Dağ bayır gezerim doğacıyım
Hepsi 1 bucuk yıldir iyi enerji birikti anca keser
4 Dalga olurdum heralde bir bitmedi
Knkmla gece dışarda konuşarak sabahlarız
C dedim ama B'yi işaretleyecektim 🤦
keşke gerçekleşse:)) hepsii
C
Covid'den önce devamlı yapardık :Dd
Partilerin mimari olurdum sanırsam 😂
flört flört flört <3 <3 <3
Sevgilim yok ki benim Evde boş oturmaya devamke.
Sevgilisi olmayan ben arkadaşlarıyla buluşurdu😂
Hepsinden parça parça olabilirdim.
Bi sevgili bulup karavsnla türkiye turuna çıkardım
evde bi başımıza sevişmek bize yetiyor.
Bu bir istek, gerçekleşir mi bilinmez :)
Himym barney diyorum arkadaşlar
Ben salgın başladığından beri sap olanım.
Benim için bir şey değişmedi.
Amca oğlu kış olurdum be yaa
ben yine evde olurum çok da kasmayın siz de
neden ya pandemiden sonra çıkmaz mısın
Davet edersen çıkarım tabi ki :)
Herşayiyle rahat sağlıklı ve kaliteli seçimler...
bence de OKEY bir numaraa