Cinsel Yaşam Geldi bahar ayları, gevşeyemedi gönül yayları! “Bugün salgın bitti” deseler, sen hangisi olursun? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5871 Geldi bahar ayları, gevşeyemedi gönül yayları! “Bugün salgın bitti” deseler, sen hangisi olursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 129 kişi beğendi
suskunm3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Gevşese ne olacak, bu kızlar engel atmaktan başka bişey bilmedikten sonra. Yalnız geldik yalnız gideriz biz. Bişey değişmez. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim olsaydı tatilden tatile koşmak isterdim bir sürü anı biriktirip heryerde bi hatıramız olsun isterdim 4 0 Yorumla
blackas Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Salgın vs etkilemedi beni çıkıp dolaşa biliyorum ama sokaklar bomboş yine yalnızız anlayacağınız 😅😅 1 0 Yorumla
duchessss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sevgilisi ile o kır benim bu tatil senin gibi gezen olmak isterdim... 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl ben de ama ne eksik bil bakalım Yorumla
travelerstudent Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 67% +1 yıl Şöyle tek başıma bi partiye bara vs gidip deli gibi dans etmek isterdim 2 1 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl eğlenmeyi özledik ya Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl gönül sevgili ile gez dolaş eğlen seviş ister ama ileriyi daha henüz göremiyoruz... 2 0 Yorumla
Zeynepkly Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Sabahlar olmasın dedirten partiler istiyorum artık bir an önce festival mğzik sesi istiyorum artık 2 0 Yorumla
KürtKızı21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl A denize gitmek yüzmek. pandemi bitti deseler kendimi ilk denize atarım. 2 0 Yorumla
Delirttiniz0beni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Sevgilim yok maalesef. O yüzden bahar ayı gelmedi bana😄 2 1 Yorumla YİGİDOcuk +1 yıl Aga be Yorumla
dudbud Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl kutlardım bunu maskesiz avmye giderdim normalde evden çıkmam ama olsun kutlamak lazım bunu 2 1 Yorumla dudbud +1 yıl ve başka yerlerede giderdim bide internet cafeyede giderdim Yorumla
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Her dakika saniye sevişirim tam 9 yıl olmuş koskoca 108 ay... 2 0 Yorumla
Homeswett Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Eve tıkılı kaldım Gine en fazla köydeki dereye giderim en yakın arkadaşımla başka aktivitem yokkk 2 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Gezmeyi özledim güzel bi gezerdim gitmek istediğim yerler listesi baya kabardı 2 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Partide eğleneyim ben. Aşk meşk işleri benden uzak olsun. 2 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Ben E şıkkı olurdum. (Gerçekten a. ptal olmanız gerek. Bunu yazdirttiniz ya helal olsun. Kısa görüş yüzünden alın size bu tümceyi kurdum!) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne manita var ne para o yuzden pandemi olsun olmasin evdeyik 5 6 Yorumla okeanus0 +1 yıl Gerçekçi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napalim hayatt. d Yorumla okeanus0 +1 yıl Acik sozluluk bir sanat:) Yorumla 3 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl Benim yaratılışım kadar güzel bir sanat değil ama 🙃 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emir almam kimseden rica edersen bellki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciktim Yorumla
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Yatak aşkı tabiki 🙈 digerleri zevkli değil bunun kadar 1 0 Yorumla
Kibarkıroo070 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Antalya’da yaşıyorum sevgili ile yapılan aktiviteler hariç hepsini yaptım. Yapıyorum da 😃 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Tabikide Ceeeeee korunacağız diye eve tıkılmaktan iflahım kesildi 🤣🤪 1 0 Yorumla
Mutlugay Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Türkiye bu durumda iken sağlıklı şeyler düşünemiyorum 1 0 Yorumla
Sschopenhauerr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Doya doya gezip sevişmedik yer bırakmak istemiyorum 1 0 Yorumla
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl kız arkadaşla gezmecceee, eğlenme, keyifli vakit geçirme 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Okey varsa sorun yok, korku yok hemde daha uzun içerde duruyoruz , iyiki varsın 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl OKEY benim de favorim gerçekten n Yorumla Sortieee +1 yıl @CurvyAndSexy 🙏🙏🏿🙏🙏🏿 Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Şu salgın bitsede bizde rahatlasak. Bıhtıh yaaaa bıhtık 1 0 Yorumla
LesCendresdePhoenix Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl En çok sinema da beraber film izlemeyi özledik 🥺 bir de rahat rahat gezebilmeyi 👩❤️👨👫❤️ 1 2 Yorumla CurvyAndSexy +1 yıl sinemayı çok özledim yaa Yorumla LesCendresdePhoenix +1 yıl Ben de 😔 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Spora giden ve gezen dolaşan sinemaya gideni olurdum 👉🏻👈🏻 1 0 Yorumla
bildiginbekar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Umarım OKEY'in tadını çıkaracak bir kadın bulurum 😂😂 1 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı. Benim için istesemde bişey değişmiyor. Yine bir ev kuşu olarak sürer yaşamım.Niye böyleysem 😒😒 1 0 Yorumla
mete3500 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yani her şeyi yapmak istiyor insan. Maskesiz özgur kısıtlama olmadan gezmek konuşmak yürümek istiyor 1 0 Yorumla
Skhizein Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 52% +1 yıl Yeni bir salgın başlatırdım bu sefer "kelle-paça"dan bulaşıcak ama yarasadan değil 🤠 1 0 Yorumla
kelimemuhendisi88 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Pandemi biterse maskeleri firlatmak icin bir grup halinde parti yapmak istiyoruz 👌 1 0 Yorumla
Bilememkiniye Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Yatakta sabaha kadar okeyin kaliteli malzemeleri ile aşk 😍 1 0 Yorumla
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl En iyisi sinamaya gitmek ama yanımda gelen yok olmasa şimdilik daha iyi 1 0 Yorumla
huangtzin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Artık denize atlamak istiyorum, kalabalık yüzünden bugün de çıkamadım 1 0 Yorumla
Caki3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Şu gonul bağlari 1 hazirandan sonra tam gevşsin artik yaa😊 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Aman sabahlar olmasın... Bir yılı aşkın bir süredir evdeyim... Artık biraz eğlenelim ⚡⚡⚡ 1 0 Yorumla
gerginx Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl pandemi bitince hepsi olurda biz böyle yaşamaya alışmalıyız galiba 😎 1 0 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Kırlarda gezmek çok isterdim sevgilimle ama bilin bakalım ne eksik 1 1 Yorumla RamazannOkumuss +1 yıl Benmi🤪 Yorumla
QueimadaGrande Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İşim gereği bitmesi ya da bitmemesi bişey ifade etmiyor 1 0 Yorumla
llmeelissss Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hiç bi şey değişmezdi muhtemelen isvecte yaşadığım için hiç yasak yoktu burda 1 0 Yorumla
HarDandSweet Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Şöyle güzel bir yaz tatili beni bekliyor 😏 her şey hazır yanacağızz ☀️🔥 1 0 Yorumla
snmzcm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl Huzura çekilmeye bayılırım, heleki tatil doğada kamp ise 😋 1 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl sevdiklerime sıkı sıkı sarılırdım. herkese sarılıp tokalaşırdım. 1 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Tek istedigim sey var o da salgına bakmıyor benim durumuma bakiyor benim durumum da müsait degil ona 1 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl A şıkkı: (normal denizde) rahat rahat kulaç atan ve çılgın gibi valorant oynayan bir genç 1 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. benim için bir şey değişmez ama güzel bi tatil iyi olurdu 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Birşey değişmez gene evde olurum ev kuşu olmayı seviyorum 1 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gezerim tabiki tatil yeri olarak Çanakkale seçiyorum hep 1 0 Yorumla
lonefever Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kiz bulamiyoruz ki nasil gevşesin gönül yayları 😂😂 1 0 Yorumla
TTCustom017 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Bisikletlere atlar kamp yapardık doğanın içinde başbaşa 1 0 Yorumla
TheLordofThePings Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şey nasıl olur? Avustralya'ya gidip kangurularla birdirbir oynamak? 1 0 Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Bitse artık şu pandemi denen veba, neredeyse herseyden sıkıldık artık. 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. D derim ben;D şıkkı hoş olur. Ama sonrası tabiki sürpriz 😃😅 1 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl yemek icmek kebab partiler eglencler hepsini yasamak isterdim 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Umarım Ekim ayında biter inşallah Çünkü rezervasyon yaptırdım 1 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Sabahlara kadar alkol alıp kafa dağıtmak isterdim açıkcası 1 0 Yorumla
neredenbaslayayim Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Verilen reklamdan alınmak istenilen cevap belli. Cevabım hepsi. 1 1 Yorumla neredenbaslayayim +1 yıl Fikrim değişmedi. Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim şeydir flört etmek,, asla bikmma usanmam bundan 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Denize gitmek , pikniğe gitmek OKEY Nirvana ile yaramazliklar yapmak 🤭 3 0 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Sinema aşkı bambaşka! Sevgilisiyle filmden filme koşan bir film eleştirmeni. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
Gevşese ne olacak, bu kızlar engel atmaktan başka bişey bilmedikten sonra. Yalnız geldik yalnız gideriz biz. Bişey değişmez.
Sevgilim olsaydı tatilden tatile koşmak isterdim bir sürü anı biriktirip heryerde bi hatıramız olsun isterdim
Salgın vs etkilemedi beni çıkıp dolaşa biliyorum ama sokaklar bomboş yine yalnızız anlayacağınız 😅😅
Sevgilisi ile o kır benim bu tatil senin gibi gezen olmak isterdim...
ben de ama ne eksik bil bakalım
Şöyle tek başıma bi partiye bara vs gidip deli gibi dans etmek isterdim
eğlenmeyi özledik ya
gönül sevgili ile gez dolaş eğlen seviş ister ama ileriyi daha henüz göremiyoruz...
Sabahlar olmasın dedirten partiler istiyorum artık bir an önce festival mğzik sesi istiyorum artık
A denize gitmek yüzmek. pandemi bitti deseler kendimi ilk denize atarım.
Sevgilim yok maalesef. O yüzden bahar ayı gelmedi bana
😄
Aga be
kutlardım bunu maskesiz avmye giderdim normalde evden çıkmam ama olsun kutlamak lazım bunu
ve başka yerlerede giderdim bide internet cafeyede giderdim
Her dakika saniye sevişirim tam 9 yıl olmuş koskoca 108 ay...
Eve tıkılı kaldım Gine en fazla köydeki dereye giderim en yakın arkadaşımla başka aktivitem yokkk
Gezmeyi özledim güzel bi gezerdim gitmek istediğim yerler listesi baya kabardı
Partide eğleneyim ben. Aşk meşk işleri benden uzak olsun.
Ben E şıkkı olurdum. (Gerçekten a. ptal olmanız gerek. Bunu yazdirttiniz ya helal olsun. Kısa görüş yüzünden alın size bu tümceyi kurdum!)
Ne manita var ne para o yuzden pandemi olsun olmasin evdeyik
Gerçekçi :)
Napalim hayatt. d
Acik sozluluk bir sanat:)
Benim yaratılışım kadar güzel bir sanat değil ama 🙃 😂
Emir almam kimseden rica edersen bellki
Ciktim
Yatak aşkı tabiki 🙈 digerleri zevkli değil bunun kadar
Antalya’da yaşıyorum sevgili ile yapılan aktiviteler hariç hepsini yaptım. Yapıyorum da 😃
Tabikide Ceeeeee korunacağız diye eve tıkılmaktan iflahım kesildi 🤣🤪
Türkiye bu durumda iken sağlıklı şeyler düşünemiyorum
Doya doya gezip sevişmedik yer bırakmak istemiyorum
kız arkadaşla gezmecceee, eğlenme, keyifli vakit geçirme
Okey varsa sorun yok, korku yok hemde daha uzun içerde duruyoruz , iyiki varsın
OKEY benim de favorim gerçekten n
@CurvyAndSexy 🙏🙏🏿🙏🙏🏿
Şu salgın bitsede bizde rahatlasak. Bıhtıh yaaaa bıhtık
En çok sinema da beraber film izlemeyi özledik 🥺 bir de rahat rahat gezebilmeyi 👩❤️👨👫❤️
sinemayı çok özledim yaa
Ben de 😔
Spora giden ve gezen dolaşan sinemaya gideni olurdum 👉🏻👈🏻
Umarım OKEY'in tadını çıkaracak bir kadın bulurum 😂😂
Benim için istesemde bişey değişmiyor. Yine bir ev kuşu olarak sürer yaşamım.
Niye böyleysem 😒😒
Yani her şeyi yapmak istiyor insan. Maskesiz özgur kısıtlama olmadan gezmek konuşmak yürümek istiyor
Yeni bir salgın başlatırdım bu sefer "kelle-paça"dan bulaşıcak ama yarasadan değil 🤠
Pandemi biterse maskeleri firlatmak icin bir grup halinde parti yapmak istiyoruz 👌
Yatakta sabaha kadar okeyin kaliteli malzemeleri ile aşk 😍
En iyisi sinamaya gitmek ama yanımda gelen yok olmasa şimdilik daha iyi
Artık denize atlamak istiyorum, kalabalık yüzünden bugün de çıkamadım
Şu gonul bağlari 1 hazirandan sonra tam gevşsin artik yaa😊
Aman sabahlar olmasın...
Bir yılı aşkın bir süredir evdeyim...
Artık biraz eğlenelim ⚡⚡⚡
pandemi bitince hepsi olurda biz böyle yaşamaya alışmalıyız galiba 😎
Kırlarda gezmek çok isterdim sevgilimle ama bilin bakalım ne eksik
Benmi🤪
İşim gereği bitmesi ya da bitmemesi bişey ifade etmiyor
Hiç bi şey değişmezdi muhtemelen isvecte yaşadığım için hiç yasak yoktu burda
Şöyle güzel bir yaz tatili beni bekliyor 😏 her şey hazır yanacağızz ☀️🔥
Huzura çekilmeye bayılırım, heleki tatil doğada kamp ise 😋
sevdiklerime sıkı sıkı sarılırdım. herkese sarılıp tokalaşırdım.
Tek istedigim sey var o da salgına bakmıyor benim durumuma bakiyor benim durumum da müsait degil ona
A şıkkı: (normal denizde) rahat rahat kulaç atan ve çılgın gibi valorant oynayan bir genç
benim için bir şey değişmez ama güzel bi tatil iyi olurdu
Birşey değişmez gene evde olurum ev kuşu olmayı seviyorum
Gezerim tabiki tatil yeri olarak Çanakkale seçiyorum hep
Kiz bulamiyoruz ki nasil gevşesin gönül yayları 😂😂
Bisikletlere atlar kamp yapardık doğanın içinde başbaşa
Şey nasıl olur? Avustralya'ya gidip kangurularla birdirbir oynamak?
Bitse artık şu pandemi denen veba, neredeyse herseyden sıkıldık artık.
D derim ben;
D şıkkı hoş olur. Ama sonrası tabiki sürpriz 😃😅
yemek icmek kebab partiler eglencler hepsini yasamak isterdim
Umarım Ekim ayında biter inşallah Çünkü rezervasyon yaptırdım
Sabahlara kadar alkol alıp kafa dağıtmak isterdim açıkcası
Verilen reklamdan alınmak istenilen cevap belli. Cevabım hepsi.
Fikrim değişmedi.
En sevdiğim şeydir flört etmek,, asla bikmma usanmam bundan
Denize gitmek , pikniğe gitmek OKEY Nirvana ile yaramazliklar yapmak 🤭
Sinema aşkı bambaşka! Sevgilisiyle filmden filme koşan bir film eleştirmeni.