Özel jeliyle afrodizyak etkili, tırtıklı ve kabartmalı yapısıyla zevki arttırır; nirvanayı yaşamak ve yaşatmak isteyenlerin tercih OKEY Nirvana prezervatifle
Diğerleri bana göre değil çünkü bu seçenek daha haz dolu geldi bana ama ben sapim çiftlere mutluluklar ben yapamayacağım için denemelerini tavsiye ederim
Bu gibi oyunları yapabilen çiftlerin evliliklerinin çok güzel geçtiğini düşünüyorum. Ancak bu gibi şeylerin sonu yok, bu durum ilerde fikir çatışamasına yol açabilir
Cesaretle yavaşça soyınması ve ceza olarak ödüllendşrmek ön sevişmeler oral be zirvede ilişki harika ilerler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Farklı kostümler deneyerek ilişkiye hava katmak apayrı bence.. Kostümler ciddi anlamda olayın havasını değiştiriyor. (: Tabi Okey Nirvana olmadan olmaz..
Ah Nerede öyle şimdi kadın da istemiyor neden istemez ki hiçbir şekilde hiçbir fantezi yaptıramadım anal Oral Rahmanlar Anladım ama iyiyim fantezi oyunları Neyse belki de kaybettirir
Yavaş yavaş ilerlemeli durmadan sonrasında doruklara ulaştığın an durmadan bugatti gibi son hızda gitmeli duvara toslarsan çocuk kurtulursan okey doktoru
Aslında bir partneri yok ama olsa seçtiğim gibi D şıkkını yapmak isterdim. Ancak diğer seçenekler de yapılabilir güzellikte. B ve C, A dan bir tık iyi sanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
251Cevap
Sevişmek için üzerine kıyafet gibi vücut boyası ile boyar sonra sevişirim jakuzi ye götürüp dibine kadar yerleştiririm
En özel fantezilerimizi yazdığımız kağıtları rastgele çekmek ve ardından yazanı uygulamak der, susarım
Nedense bu seçenek daha sıcak geldi bana.
Özel jeliyle afrodizyak etkili, tırtıklı ve kabartmalı yapısıyla zevki arttırır; nirvanayı yaşamak ve yaşatmak isteyenlerin tercih OKEY Nirvana prezervatifle
Diğerleri bana göre değil çünkü bu seçenek daha haz dolu geldi bana ama ben sapim çiftlere mutluluklar ben yapamayacağım için denemelerini tavsiye ederim
Bu gibi oyunları yapabilen çiftlerin evliliklerinin çok güzel geçtiğini düşünüyorum. Ancak bu gibi şeylerin sonu yok, bu durum ilerde fikir çatışamasına yol açabilir
Hiç birini yapmadım ama kocamla özel olmasını isterdim hepsi olabilirdi.
Kostum ve oyuncak derim damgayı basarım efsne uyum birde okey tabıkı
Nasil seyler mesela 🤔
Oyun (okey) oynandıktan sonra mı sen yapacaksın...😀
Ben genelde turuncusunu ve pembemsi olanı alıyorum. Karşılıklı olarak daha çok zevk alıyoruz; balon yapıp oynarken.
Cesaretle yavaşça soyınması ve ceza olarak ödüllendşrmek ön sevişmeler oral be zirvede ilişki harika ilerler
Farklı kostümler deneyerek ilişkiye hava katmak apayrı bence.. Kostümler ciddi anlamda olayın havasını değiştiriyor. (: Tabi Okey Nirvana olmadan olmaz..
Ah Nerede öyle şimdi kadın da istemiyor neden istemez ki hiçbir şekilde hiçbir fantezi yaptıramadım anal Oral Rahmanlar Anladım ama iyiyim fantezi oyunları Neyse belki de kaybettirir
Permethrin uyumlu alcK oncelkleondan sonra sırayla uyguluyacN hepisin hepside guzel
Yavaş yavaş ilerlemeli durmadan sonrasında doruklara ulaştığın an durmadan bugatti gibi son hızda gitmeli duvara toslarsan çocuk kurtulursan okey doktoru
Bu ara ipleri elime alasım var ama bir rope bunny yok o yüzden keşfetmeye de gerek yok
Benim libidom hrp tavan baharla birlikte daha fazlalasrı
Mesela ne gibi?
Aslında bir partneri yok ama olsa seçtiğim gibi D şıkkını yapmak isterdim. Ancak diğer seçenekler de yapılabilir güzellikte. B ve C, A dan bir tık iyi sanırım.
Sende maşallah hepsini istemişsin asdadasd
Klişe şeyler yerine böyle değişik şeyler denemek her zaman daha zevkli olur. Ama sanırım D şıkkı derdim ☺
Kostüm olayına bayılırım. Seks yaparken kıyafet benim için önemli bir etken.
bence sekse yön veren kostümdür. ateşleyici rol üstlenir.
Bu seçimleri bayanlara bırakmak daha mantıklı çünkü onların istediği şey olursa daha çok keyif alırlar
Kostüm ile değişik fanteziler denemeyi tercih ederim :) evet evet tam bir fetişistim ben 😄
Nasıl bir kıyafet
Tabi kide doğruluk ve cesaret. Daha kışkırtıcı vs şehvetli olur diye düşünüyorum. Haz istek ve telepati yoluyla da cinsellik Nirvana’ya çıkar
evli değilim cinsellik yaşamıyorum ama evli olsaydım okeyi tercih ederdim
iyi tercih
Doğruluk cesaret oynayarak ilişkimize hazzın sorunlarını yaşatmak isterim libidolar çok fena tırmanışta🔥
Doğruluk mu, cesaret mi?” oyununun en ateşli versiyonunu partnerimle oynamaya asla “hayır” demem! Zaten dogruluk cesarette kostumde fantazide fazlasiyla isin icine girer...
Bence en güzel fantezi gizli olandır böyle ulu orta yazılanlar filan sadece fikir alışverişi için işe yarar öbür türlü manasızdır
Cosplay de olur kağıt ta olur ikisi de güzel çok eğlenceli yapabiliceğine inanıyorum zaten cosplay stalkı çok yapıyorum dikkatimi çekiyor
Bence oyuncak en iyisi ama iyi bir kostüm bulunursa kostüm de olabiliir
Nasıl oyuncak mesela
En basitinden kelepçe 💁🏼♀️
Sana mı erkeğe mi 😅
Sırayla djsjdjd
Erkekten biraz zor alırsın ya ajahaagf
Öyle veya böyle alırım djskdnjd
Alınca intikam alır mısın 😂😂
Ohoo burası iyice mesajlaşmaya döndü nsksnskskd
Hemşire, hostes, öğretmen ve öğrenci fetişi güzel oluyor.
Biz tentene olmayı seven bir milletiz incelik bizim için çok önemli
Fantezilerini giymiş mum ışığında sabahlar olmasın🍭🍭🍭🍭
Tırtıklı okey nirvana ve bitmek bilmeyen hazlarla dolu geceler.
Okey mükemmel sağlam kaliteli ürünler üretiyor seviyorum
Fanteziyi kagita yazma isini deniyecegim ayrica okey nirvana kaygablastirici cok begeniyorum 🔥🥃
seks oyunlarını tercih etmiyorum. en güzeli doğal ilişkidir :)
Sınırsız bir şekilde kağıda yazmak veya doğruluk cesaret ;)
Yatak odasında bambaşka rollere bürünmek kulağa hoş geliyor
dogrulukmu cesaretmi :) ünide yaptıgımız en güzel anılar ve oyundu :)
Özel fantazilerimi yazsam yer yerinden oynar herhalde
Doğruluk cesaret güzel ama iki kişiyle zevkli olmuyor. En az 4 kişi ile oynadık biz. Daha ateşli oluyor
En özel fantezilerin yazılı olduğu kağıdı çekmek, yazanı uygulamak en güzeli. Bir ara o zarlar vardı o çok iyiydi :)
kesinlikle küçük kağıtlar yazarak cekileni yapmak bu harika olur duOKEY Nirvana prezervatifler ile #İstediğinGibi hazzı yaşa
Rol yapabileceğimi sanmıyorum. Ama oyuncaklar olabilir.
Mesela hangi oyuncak?
Birbirinden çekici ve farklı kostümlerle yatak odasında bambaşka rollere bürünmek tam benlik!
Oyuncakları severim daha tatmin edici orgazmi kolaylastirir
partnerinle kağıtlara yazdığın fantazileri uygulamak heyecan verici
En eğlencelisi D seçeneği olurdu sürprizlerle dolu :d
Doğruluk ve cesaret ile fantazi yazılı kağıt çok iyi fikirmiş
B - Doğruluk mu, Cesaret mi? oyununun en ateşli versiyonu👍
En özel fantezilerimizi yazdığımız kağıtları rastgele çekmek ve ardından yazanı uygulamak der, susarım!
Bencede o guzel
Bunların hepsı dıye bır secenek yok mu pekı hepsı de guzel yaw
Yazı tura gibi kağıt çekmek heyecanlı olur ne geleceği belli olmazdı
Hepsi ayrı bir güzel. Fakat her partner bu keyfi yaşayamıyor
Fantazide sinir olmamalı hepsini denemekte fayda var
sevgilim yok baharı da televson izleyerek geçiricem iyi günler. -_-
Neyin ne olacağını şansa bırakmak büyük bir heyecan değil mi
Fantezilerimizi kağıda yazıp tek tek çekerek onları uygulamak hem heyecanlı hem eğlenceli olurdu
Birbirinden çekici ve farklı kostümlerle yatak odasında bambaşka rollere bürünmek tam benlik.
Oyun falan istemiyorum, sadece yalnız kalmak istiyorum
Geçin onları manitayı alıp PlayStation atmak gibisi var mı
En özel fantezilerimizi yazdığımız kağıtları rastgele çekmek ve ardından yazanı uygulamak