Cinsel Yaşam Bahar heyecanını nirvanaya çıkaracak bu oyunlardan hangisini partnerinle birlikte oynamak istersin? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 7197 Bahar heyecanını nirvanaya çıkaracak bu oyunlardan hangisini partnerinle birlikte oynamak istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 168 kişi beğendi
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Birbirinden çekici ve farklı kostümlerle yatak odasında bambaşka rollere bürünmek tam benlik! 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kagida yazip oradan niyet ceker gibi cekmek hosuma gitti bunu deneyecem😊 1 0 Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Moroton şeyleri sevmiyorum hergun birini yapardım misal orda olmiyan başka mekanlar 1 0 Yorumla
xCrysix Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Doğruluk mu cesaret mi iyi gibiama A demek isterdim galiba 1 1 Yorumla xCrysix +1 yıl D'de iyi gibi bilemedim şimdi wasfafsef Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl D şıkkı mantıklı olan diğerleri biraz abartı geldi bana 1 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Fantezilerimizi kağıtlara yazıp çekmek ve uygulamak çok zevki olur 1 0 Yorumla
LONELYsMan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Bdsm uzun zamandır sevdiğim ve uyguladığı fantezilerden biri. Oyuncaklar güzeldir :) 2 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Oyunmu oynuyoz la burada, olayın ciddiyetini kavrayın 0 0 Yorumla
bildiginbekar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Her sey tamam ama bilin bakalım ne eksik 😂😂 ah en başta bir partnerim olsa 😂 0 0 Yorumla
RoyHarper Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Fantezilerin yazılı olduğu kağıtları rastgele seçmek benim için çok ateşli. 0 0 Yorumla
Barbarbeku Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl partnerim yok malesef ama şu kağıda yazma kura çekme olayı hoşuma gitmedi değil yani 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl hemen hemen hepsi yaşanabilir :D yaşanmışlığı da vardır 0 0 Yorumla
TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Birbirinden çekici ve farklı kostümlerle yatak odasında bambaşka rollere bürünmek tam benlik! 0 0 Yorumla
jelibonhastası Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Zirve her zaman güzeldir 💗🥰 14 1 Yorumla yorumyapacakolursam +1 yıl Dedi tatli kiz 😍😍 Yorumla
VFreaks Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Son şık baya iyiymiş. Söylemek isteyipte söyleyemediklerimi kağıda yazdırıp çektirebilirim. Çok heyecanlı 2 0 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Libodumun tavan yaptığı nı kim soyledii 12 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂 Yorumla
48kumsal48 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl fantazi kostumleri bizim icin eglenceli 12 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Benim için Beyaz gömlek yeter 😂😂 Yorumla
merry_m Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 59% +1 yıl 1 galiba🤗☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ 10 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Hangi kostum Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. birinci tam benlik bişey :) 11 8 Yorumla sonnisim +1 yıl Vuvv hangi kostum Yorumla candygirl34 +1 yıl @sonnisim wonderwoman catwoman supermen :) Yorumla sonnisim +1 yıl Türkçe yazsan ☺️ Yorumla 5 yorumu gör candygirl34 +1 yıl @sonnisim hepsi film karakteri ve isimleri Yorumla sonnisim +1 yıl Biri sanırım kedi kadın diğerine meraklı kadın da resimdeki senisen kedi kadın yakışır san birde atesliysen ve isteklere hayır demiyor san ucurursun erkegi Yorumla candygirl34 +1 yıl @sonnisim benim favorim supermen :) 2. olarak wonderwoman Yorumla sonnisim +1 yıl Meraklı sin herşeyi istersin ama kedi kadın vücuduna daha iyi yakışır birde yırtıcı isen tadına doyum olmaz hirrrr😸 Yorumla Şenol1903 +1 yıl O çok demode ben anam Yorumla
1Firstlady Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hepsini de beğendim.. Yapılmalılar bence#okey 16 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. mektup olayı daha iyi karışık şekilde iki taraf isteklerini yazmalı. 0 0 Yorumla
The_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Rastgele çekmek daha heyecanlı 13 1 Yorumla xLearge +1 yıl Ne çıkacağını da düşünmek ayrıca ekstra bir heyecan Yorumla
Sıla-RuTr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Rastgele kağıttan çekmek daha heyecanlı olur 12 1 Yorumla xLearge +1 yıl Bende bunu seçtim biliyor musun ne çıkacağını merak ederek o kağıdı açmanın heyecanı ayrı bir güzel olur Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hepsi de yapılabilir, seçenek çok fantazi bitmez :) 2 0 Yorumla
Akbey_52 Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl Fantazi hiç tanımadığım bir bayanla Tabii bayanın da isteğiyle seks yapmak 1 0 Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Valla seksi planlayarak yapmaya karşıyım aniden gelen bir çekim ile olan seksin üstüne tanımam 3 1 Yorumla gezgin-34 +1 yıl Bu sabah partnerin diğerini oral vb şekilde uyandırarak ta olabilir Yorumla
littlebabyyy Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl doğruluk mu cesaret mi...tabii ki 9 5 Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂 Yorumla littlebabyyy +1 yıl @Şenol1903 şenoooooooooool fgdhsjk Yorumla bilinmeyenbirkişi00 +1 yıl Vaaay benim gibi 😂 Yorumla 2 yorumu gör littlebabyyy +1 yıl @bilinmeyenbirkişi00 rteyudıwrt Yorumla bilinmeyenbirkişi00 +1 yıl Burdan cevap veriyorsun ama normalde takmıyorsun beni 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl “Doğruluk mu, cesaret mi?” oyununun en ateşli versiyonunu partnerimle oynamaya asla “hayır” demem! 2 0 Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Cinsel fantazilerin kağıda yazıldığı ve o heyecanla hazzı yaşamak için OK nirvana kullanınız. 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. Yatakta yeni oyunlar tam benlik. 😉 8 1 Yorumla mobo1 +1 yıl Diyorsun (: Yorumla
viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bunlarla zek alan var mı cidden 🤔🤔🤔 8 13 Yorumla hosgeldimks +1 yıl Sen neyle zevk aliyon kurupxssy? Yorumla xCrysix +1 yıl Sen neyden zevk alıyorsun ki?Aasfsdgsg Ya da direk hormonların mı bozuk Yorumla hosgeldimks +1 yıl Kime diyon Yorumla 10 yorumu gör viopiaylin +1 yıl He gerizekalıı hormonlarım bozuk Yorumla hosgeldimks +1 yıl Bozuk tabi Yorumla viopiaylin +1 yıl Sen atlama mal sana demedim Yorumla hosgeldimks +1 yıl bende sana diyorum ama kaba küfürbaz Yorumla viopiaylin +1 yıl Bana deme benim hormonum seni ilgilendirmiyor Yorumla hosgeldimks +1 yıl Milletin zevkide seni ilgilendirmesin o zaman Yorumla viopiaylin +1 yıl Sanane Yorumla hosgeldimks +1 yıl O zaman bende sana karisabilirim Yorumla viopiaylin +1 yıl Tamam karış Yorumla xCrysix +1 yıl @hosgeldimks Sana demedim ;) Yorumla
inzar23 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Fantazi kostümlerini severim daha renkli bir seks anlayışı olur🤣 1 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Birbirinden çekici ve farklı kostümlerle yatak odasında bambaşka rollere bürünmek tam benlik! Skfks 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Farklı kostümler , farklı fanteziler , oyunlar farklılık katacaktar 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Doğruluk cesaretlik oyunu :d 7 9 Yorumla havacoksicakkk +1 yıl Cinsellik içeren sorularla mı Yorumla Edameda06 +1 yıl Sorunun kategorisi ne? Yorumla havacoksicakkk +1 yıl Cinsellik Yorumla 6 yorumu gör havacoksicakkk +1 yıl Çok heyecanlı olurdu Yorumla Edameda06 +1 yıl Ee o zaman başka neyle ilgili olacak oyun Yorumla havacoksicakkk +1 yıl Sonu güzel biterdi ama 😍 Yorumla Caki3535 +1 yıl Himm evet olabilir ama mutlaka yapilmali cesaret dendigi zaman;) isteklerim sinirsiz olur;) Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam Yorumla Caki3535 +1 yıl Nerde ne sekilde seviyorsun? Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl çekici ama çile cekici yaw 7 1 Yorumla Umut190717 +1 yıl Hiç biri iyi değil Yorumla
ophelia-a Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kostümler ve oyuncaklar daha çekici ve heyecanlı 7 0 Yorumla
HHatunsoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl E şıkkı hepsi diyorum ben 7 1 Yorumla armahoras +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kostüm tercih ederim. Daha ateşli 10 1 Yorumla parçalayanpuma +1 yıl Nasıl kostüm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her türlü oyunları oynarız hiç fark etmez.🔥🔥🔥 10 1 Yorumla Ararat344 +1 yıl Cesur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Partnerim yok ama olsaydı herhangi biri olabilirdi 13 1 Yorumla youngblue +1 yıl daha neler var neler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl D der susarım. Daha güzeli mi var :) 17 1 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Cesaretlisin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğruluk mu cesaret mi isterdim 12 1 Yorumla Metebyy +1 yıl Oynamak istersen buyur oynayalım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl a ve c olabilir aslında digerleri bize göre değil. 10 2 Yorumla sonnisim +1 yıl Geçmişte yaramazliklar mi olmuş sanki Yorumla Bullman1 +1 yıl Haklısınız Yorumla
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hepside güzel ama burda uygulanacak tek şey kostüm diğerlerini kimse kaldıramaz 😂😂 1 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Hepsini de denemek güzel. İnsan herşeye açık olmalı, her istediğini partneriyle yaşamalı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kelepçe kırbaç severim :)) 12 2 Yorumla Elena3435 +1 yıl :) Yorumla sevmistim064 +1 yıl Yatağa bağlayıp kırbaçlarım seni Yorumla
IchBin-Buse Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Kağıttan rastgele seçmek eğlenceli görünüyor 6 1 Yorumla oski35 +1 yıl Denedin mi Yorumla
sezenim06 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Ay hiç birisini istemem. Benim ki bana kalsın. 6 1 Yorumla kanka35 +1 yıl nasıl Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kağıda yazıp çekip uygulamak diyorum 6 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
251Cevap
Birbirinden çekici ve farklı kostümlerle yatak odasında bambaşka rollere bürünmek tam benlik!
Kagida yazip oradan niyet ceker gibi cekmek hosuma gitti bunu deneyecem😊
Moroton şeyleri sevmiyorum hergun birini yapardım misal orda olmiyan başka mekanlar
Doğruluk mu cesaret mi iyi gibi
ama A demek isterdim galiba
D'de iyi gibi bilemedim şimdi wasfafsef
D şıkkı mantıklı olan diğerleri biraz abartı geldi bana
Fantezilerimizi kağıtlara yazıp çekmek ve uygulamak çok zevki olur
Bdsm uzun zamandır sevdiğim ve uyguladığı fantezilerden biri. Oyuncaklar güzeldir :)
Oyunmu oynuyoz la burada, olayın ciddiyetini kavrayın
Her sey tamam ama bilin bakalım ne eksik 😂😂 ah en başta bir partnerim olsa 😂
Fantezilerin yazılı olduğu kağıtları rastgele seçmek benim için çok ateşli.
partnerim yok malesef ama şu kağıda yazma kura çekme olayı hoşuma gitmedi değil yani
hemen hemen hepsi yaşanabilir :D yaşanmışlığı da vardır
Birbirinden çekici ve farklı kostümlerle yatak odasında bambaşka rollere bürünmek tam benlik!
Zirve her zaman güzeldir 💗🥰
Dedi tatli kiz 😍😍
Son şık baya iyiymiş. Söylemek isteyipte söyleyemediklerimi kağıda yazdırıp çektirebilirim. Çok heyecanlı
Libodumun tavan yaptığı nı kim soyledii
😂
fantazi kostumleri bizim icin eglenceli
Benim için Beyaz gömlek yeter 😂😂
1 galiba🤗☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Hangi kostum
birinci tam benlik bişey :)
Vuvv hangi kostum
@sonnisim wonderwoman catwoman supermen :)
Türkçe yazsan ☺️
@sonnisim hepsi film karakteri ve isimleri
Biri sanırım kedi kadın diğerine meraklı kadın da resimdeki senisen kedi kadın yakışır san birde atesliysen ve isteklere hayır demiyor san ucurursun erkegi
@sonnisim benim favorim supermen :) 2. olarak wonderwoman
Meraklı sin herşeyi istersin ama kedi kadın vücuduna daha iyi yakışır birde yırtıcı isen tadına doyum olmaz hirrrr😸
O çok demode ben anam
1. si bence tabii ki kdjxnznzmnx
Hepsini de beğendim.. Yapılmalılar bence
#okey
mektup olayı daha iyi karışık şekilde iki taraf isteklerini yazmalı.
Rastgele çekmek daha heyecanlı
Ne çıkacağını da düşünmek ayrıca ekstra bir heyecan
Rastgele kağıttan çekmek daha heyecanlı olur
Bende bunu seçtim biliyor musun ne çıkacağını merak ederek o kağıdı açmanın heyecanı ayrı bir güzel olur
Hepsi de yapılabilir, seçenek çok fantazi bitmez :)
Fantazi hiç tanımadığım bir bayanla Tabii bayanın da isteğiyle seks yapmak
Valla seksi planlayarak yapmaya karşıyım aniden gelen bir çekim ile olan seksin üstüne tanımam
Bu sabah partnerin diğerini oral vb şekilde uyandırarak ta olabilir
doğruluk mu cesaret mi...
tabii ki
😂
@Şenol1903 şenoooooooooool fgdhsjk
Vaaay benim gibi 😂
@bilinmeyenbirkişi00 rteyudıwrt
Burdan cevap veriyorsun ama normalde takmıyorsun beni 😂
“Doğruluk mu, cesaret mi?” oyununun en ateşli versiyonunu partnerimle oynamaya asla “hayır” demem!
Cinsel fantazilerin kağıda yazıldığı ve o heyecanla hazzı yaşamak için OK nirvana kullanınız.
Yatakta yeni oyunlar tam benlik. 😉
Diyorsun (:
Bunlarla zek alan var mı cidden 🤔🤔🤔
Sen neyle zevk aliyon kurupxssy?
Sen neyden zevk alıyorsun ki?
Aasfsdgsg Ya da direk hormonların mı bozuk
Kime diyon
He gerizekalıı hormonlarım bozuk
Bozuk tabi
Sen atlama mal sana demedim
bende sana diyorum ama kaba küfürbaz
Bana deme benim hormonum seni ilgilendirmiyor
Milletin zevkide seni ilgilendirmesin o zaman
Sanane
O zaman bende sana karisabilirim
Tamam karış
@hosgeldimks Sana demedim ;)
Çok mutsuz cinsellik den huzursuz olan bir kadın ile
Bunların hiç biride benim farazi alanıma girmiyor...
Kostüm mü hımm demek öyle düşünüyorsun😂
Fantazi kostümlerini severim daha renkli bir seks anlayışı olur🤣
Birbirinden çekici ve farklı kostümlerle yatak odasında bambaşka rollere bürünmek tam benlik! Skfks
Farklı kostümler , farklı fanteziler , oyunlar farklılık katacaktar
Cevap veriyorum hepsi 😍😍🔥🔥🔥
Doğruluk cesaretlik oyunu :d
Cinsellik içeren sorularla mı
Sorunun kategorisi ne?
Cinsellik
Çok heyecanlı olurdu
Ee o zaman başka neyle ilgili olacak oyun
Sonu güzel biterdi ama 😍
Himm evet olabilir ama mutlaka yapilmali cesaret dendigi zaman;) isteklerim sinirsiz olur;)
Tamam
Nerde ne sekilde seviyorsun?
çekici ama çile cekici yaw
Hiç biri iyi değil
Kostümler ve oyuncaklar daha çekici ve heyecanlı
E şıkkı hepsi diyorum ben
😂😂
Düzenli bi cinsel hayatım olunca herşeyi denicem.
Her türlü olur hiç farketmez.
Kostüm tercih ederim. Daha ateşli
Nasıl kostüm
Her türlü oyunları oynarız hiç fark etmez.🔥🔥🔥
Cesur
Partnerim yok ama olsaydı herhangi biri olabilirdi
daha neler var neler
D der susarım. Daha güzeli mi var :)
Cesaretlisin?
Doğruluk mu cesaret mi isterdim
Oynamak istersen buyur oynayalım
D seçeneği daha güzel gibime geldi.
a ve c olabilir aslında digerleri bize göre değil.
Geçmişte yaramazliklar mi olmuş sanki
Haklısınız
Hepside güzel ama burda uygulanacak tek şey kostüm diğerlerini kimse kaldıramaz 😂😂
Hepsini de denemek güzel. İnsan herşeye açık olmalı, her istediğini partneriyle yaşamalı.
Kostümler daha tatlı geldi bana
kelepçe kırbaç severim :))
:)
Yatağa bağlayıp kırbaçlarım seni
Kağıttan rastgele seçmek eğlenceli görünüyor
Denedin mi
Heyecan verirci olabilir.
Ay hiç birisini istemem. Benim ki bana kalsın.
nasıl
Kağıda yazıp çekip uygulamak diyorum