Cinsel Yaşam Bahar heyecanını nirvanaya çıkaracak bu oyunlardan hangisini partnerinle birlikte oynamak istersin? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 7197 Bahar heyecanını nirvanaya çıkaracak bu oyunlardan hangisini partnerinle birlikte oynamak istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 168 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kostüm ve açık alan da denemeli bence 9 1 Yorumla crazykid93 +1 yıl Partnerimin boyle olmasini cok uzerdim sansima tüküreyim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl En özel fantezilerimizi yazdığımız kağıtları rastgele çekmek ve ardından yazanı uygulamak der, susarım! 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl A şıkkı öğretmenimmmmmmmmm🙈 9 5 Yorumla Elena3435 +1 yıl sesli güldüm:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elena3435 aa neden Yorumla Elena3435 +1 yıl yorumun hoşuma gitti, a şıkkı ögretmenim demen:) Yorumla 2 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl @Elena3435 peki teşekkürler Yorumla Elena3435 +1 yıl kiss you... Yorumla
Simay001_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Okeyin tavsiyeleri çok güzel deneyin derim 14 1 Yorumla ahmet20045824 +1 yıl Katıliyorum sana Yorumla
Striker35 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Ben bdsm falan sevmem. Romantigimdir. Severek sevişirim. Kostümler hosuma gider. #OK ipince tam bana göre. 0 0 Yorumla
TaroEmirhan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Hazzın dorukları, hem oyun hem aşk bir arada. 5 0 Yorumla
Aasiprenses Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl #okeyNirvana ile zirveler çift kişiliktir 😉 5 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kağıtlara yazdığımız fanteziler olabilir 5 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Okey tercihimiz. Ozellikle tirtikli olanlari 8 1 Yorumla Sarp_Bey +1 yıl Aşırı zevk veriyor ilişkide demi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonra da sabaha kadar sevişirdik 8 1 Yorumla Seviny +1 yıl Yüksek bir enerji var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Son seçenek daha heyecanlı 😍 8 1 Yorumla yavuzzcan13 +1 yıl Mantıklı :) Yorumla
YağızDemirören00 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ben saçlarından tutup kendime çekerek hızlıca girip çıkmak isterim sertçe canini yaka yaka 1 0 Yorumla
alim3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bi partner bulsam ne olursa olsun sanal bile olsa yeter o derece 😂 1 0 Yorumla
34Samet1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Benim daha sıra dışı hayal gücüm var bilze sunulan seçimler basit 1 0 Yorumla
ffşrşdşd Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hepsi saçma ve gereksiz bunlar olmadan seks daha güzel 1 0 Yorumla
Alcaponemayk__ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Her kadın o hazza dayanamaz ya da en fazla 15.30 dk sabredebilirler 1 0 Yorumla
ErayXAhmet Takip Et Xper 6 Yaş: 83 , eic 94% +1 yıl Çok dolu bir kase olacak 😉 ve dolu bir rahim 4 1 Yorumla youngblue +1 yıl @ErayXAhmet evet Yorumla
soulflyyn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl D diyorum... daha heyecanli 4 2 Yorumla Elena3435 +1 yıl bencede:) Yorumla youngblue +1 yıl @Elena3435 bencede Yorumla
RumeysaGuzel Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl D @atletikbirerkek ile düşünebilirim 4 3 Yorumla AtletikBirErkek +1 yıl D heyecan verici deneriz bir gün umarım 💦😂 Yorumla RumeysaGuzel +1 yıl @AtletikBirErkek 😍 Yorumla AtletikBirErkek +1 yıl 🥰 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ilk tercihim A şıkkı olur 8 1 Yorumla anticorr00 +1 yıl atesleyıcı yanı Yorumla
rodoslama Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl d sanırımBen rahip gibi yaşıyorum o yüzden pek anlamam 0 0 Yorumla
ertu_grul Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Seksi kıyafetler, çamaşırlar benim için fantezilerde büyük rol oynuyor 0 0 Yorumla
mrtates17 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Kostüm olayı yaa, değişik bir hava katıyor ortama... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl A dedim, seçeneklerden en uygunu o geldi. 6 3 Yorumla Ararat344 +1 yıl Yaşlanmıssın sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ararat344 kime göre neye göre? Yorumla crazykid93 +1 yıl Olgun kadin tecrubelidir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğruluk mu cesaretlik mi oyunu normalde bile çok heyecanlı. Bu versiyonu ile düşünemiyorum bile 🔥🔥🔥 1 0 Yorumla
kazanova1905 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Nefes alan her kız tercih şu gunlerde 2 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Her şey tamam da partner eksik 2 0 Yorumla
focussbluee Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Gizli ve ansızın gelişen birazda planlı 2 1 Yorumla focussbluee +1 yıl İlgini çeker mi @Mervee133 Yorumla
suskunm3 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Partner mi var her birini ayrı ayrı deneyelim 2 0 Yorumla
incinmissindediğ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl Nirvana ile Nirvanaya çıkmak der susarım. 2 0 Yorumla
pipipriapos Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Hazzın doruk noktasına ulaşıyorsun çünkü:) 2 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. A daha mantıklı geliyor bana 2 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Partnerimiz yokkiCanım benim 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
251Cevap
En özel fantazleri kağıda yazıp uygulamak en güzeli. 🙂
Kostüm ve açık alan da denemeli bence
Partnerimin boyle olmasini cok uzerdim sansima tüküreyim
En özel fantezilerimizi yazdığımız kağıtları rastgele çekmek ve ardından yazanı uygulamak der, susarım!
A şıkkı öğretmenimmmmmmmmm🙈
sesli güldüm:)
@Elena3435 aa neden
yorumun hoşuma gitti, a şıkkı ögretmenim demen:)
@Elena3435 peki teşekkürler
kiss you...
B kulağa hoş geliyor evet farklı
Okeyin tavsiyeleri çok güzel deneyin derim
Katıliyorum sana
Ben bdsm falan sevmem. Romantigimdir. Severek sevişirim. Kostümler hosuma gider. #OK ipince tam bana göre.
En sondaki olabilir heyecan katar.
Hazzın dorukları, hem oyun hem aşk bir arada.
Oyuncaklar der susarımm ben
#okeyNirvana ile zirveler çift kişiliktir 😉
Kağıtlara yazdığımız fanteziler olabilir
Okey tercihimiz. Ozellikle tirtikli olanlari
Aşırı zevk veriyor ilişkide demi
Okey nirvana her zaman yanında 🤭
Oyuncaklar heyecanlı olabılır
Son şık gerçekten ilgi çekici olabilir. ☺
Fark eder mi etmez. Her türlüsü...
Sonra da sabaha kadar sevişirdik
Yüksek bir enerji var
Son seçenek daha heyecanlı 😍
Mantıklı :)
Benim böyle fantezilerim yoktur ya 😁
Ben saçlarından tutup kendime çekerek hızlıca girip çıkmak isterim sertçe canini yaka yaka
Bi partner bulsam ne olursa olsun sanal bile olsa yeter o derece 😂
Benim daha sıra dışı hayal gücüm var bilze sunulan seçimler basit
Hepsi saçma ve gereksiz bunlar olmadan seks daha güzel
Her kadın o hazza dayanamaz ya da en fazla 15.30 dk sabredebilirler
Doğruluk mu cesaret mi iyidir
Çok dolu bir kase olacak 😉 ve dolu bir rahim
@ErayXAhmet evet
D diyorum... daha heyecanli
bencede:)
@Elena3435 bencede
D @atletikbirerkek ile düşünebilirim
D heyecan verici deneriz bir gün umarım 💦😂
@AtletikBirErkek 😍
🥰
Ilk tercihim A şıkkı olur
atesleyıcı yanı
güzel bir paylaşım olmuş gerçekten
Birbirinden farklı kostümler ile
Çikolata sürülmesi hoşuma gider
🔥🔥
Çok güzel bence olmuş teşekkürler Okey!
d sanırım
Ben rahip gibi yaşıyorum o yüzden pek anlamam
Seksi kıyafetler, çamaşırlar benim için fantezilerde büyük rol oynuyor
Kostüm olayı yaa, değişik bir hava katıyor ortama...
Kız kıza... yaşamk herşeyi
Kostümlü güzel olur Gayet iyi
De şıkkı dedim partnerimgell bkm
ilginç hepsi değişik fanteziler
farklı kişiler olmak her zaman daha heyecanlı
B seçeneğini seçiyorum...
A dedim, seçeneklerden en uygunu o geldi.
Yaşlanmıssın sen
@Ararat344 kime göre neye göre?
Olgun kadin tecrubelidir
Doğruluk mu cesaretlik mi oyunu normalde bile çok heyecanlı. Bu versiyonu ile düşünemiyorum bile 🔥🔥🔥
Dogruluk her zaman cesaret de ister tabi
Amma şimdi hiç hevesim yok
Nefes alan her kız tercih şu gunlerde
Her şey tamam da partner eksik
Gizli ve ansızın gelişen birazda planlı
İlgini çeker mi @Mervee133
Partner mi var her birini ayrı ayrı deneyelim
Nirvana ile Nirvanaya çıkmak der susarım.
Hazzın doruk noktasına ulaşıyorsun çünkü:)
A daha mantıklı geliyor bana
Amanda aman herşeyin aykırılısı
Yatak oyunları güzel olur
Evli değilim eşim yok yani.
Yaa ne güzel şeyler var <3
Okey bu işi yapıyor hakkını veriyor 😂
Partnerimiz yokki
Canım benim