Ben Durex diyorum. Durex kullandığım en dayanıklı prezervatif markası. Kesinlikle Durex diyorum başka da bişey demiyorum. Herkese Durex kullanmasını öneririm. Hem dayanıklı hem güvenli hem ekonomik olmasıyla her zaman kullanıcı dostu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsel hayatım yok, önce cinsel hayat olusturmam lazım 😂
Daha çok mastürbasyon yapın seks için yeterli sıklıkla zaman bulamıyorsanız, bu arzunuzu kaybetmemek ve cinsel enerjinizi sürdürmek için mastürbasyon yapın üstelik mastürbasyon sırasında partnerinizi düşünürseniz onu daha fazla arzulayabilirsiniz daha çok mastürbasyon yapın.
Cinsel hayatı canlandırmak diye bir şey yok , doğru zamanda, doğru yerde partnerinle senkronize bir şekilde gelmek var. Bunu yapamayan uzun yahut kısa sorunludur doktora gitsin.
Çok aromali kullandigim söylenemez ama bu seyde ne var ki? Uyuşturuyor mu ki? Anlamadim da 🙄🙄🙄 Ben o doruklara çıktığım anda beni kimse indiremez ki aşağı 🤔🤔
parnerimi sınırsız ve uzun uzun sabahlara kadar tatmin etmenin hazzı mutluluğu ve partnerimin sabahki o mutluluğu hiçbişeyde yok tabiki okey rötar uzun gecelerin en büyük destekçisi :)
Kızın içine boşalma hissi ve o an kızın deliye dönmesi paha biçilemez. Bu yüzden prezervatiflere karşıyım. Konu geç boşalmak ise zaten benden geç boşalanı kimse bulamaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Okey demek kalite demek. okey nirvana çıktı bana :)
Mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ama hep bulundururum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aşık olduğum kadın olduktan sonra performansın asla düşmez. Deli gibi sevişirim. Çıkarmadan en az 3 defa yaparım. bu istek sadece deli gibi sırılsıklam aşık olduğum kişiye karşı oluyor.
Neden sen tanışmak isteyen kişilere üzgün oldugunumu söylüyorsun :)) o kadar tanıdıgın varsa aralarına benide sıkıştır nolmuş yani bayan duygusal hanım:))
@Gogo_latte o kadar tanıdığım yok sadece kimseyle tanışmak istemiyorum hepsi bu tanışmak istesem hiç bir yorumumda gizli olmazdım ya da mesaj kutusu açık olurdu
Anladım bende birlikte zaman geçiririz diye düşündüm zaten hem tanımak hem sohbet etmek ne bilim şu ifadelerin altındaki mutsuzlugunu bilmek isterim :))
@Gogo_latte gerçekten artık yeni kimseye tanımak istemiyorum çünkü artık kimsenin samimi olduğunu düşünmüyorum o yüzden böyle hep gizli gizli takılcam burda
Sen çok kırılmışsın belli ben dinlemek istiyordum sadece seni kimle tanışsan üzülmüşsün sanki ;)) yani her insan aynı değildir bu şanstır bu hayatta üzülmekte var mutlu olmakta o yüzden karamsar olma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
OKEY varken başka marka mı? Daha neler <3 OKEY gibisi yok
Ama hissetmiyorum ki yokmuş gibi dediğiniz de bile o ten sıcaklığını alamıyorum ben
Nasıl yani
@sonnisim hangisini kullandıysakta tenin verdiği sıcaklık yok
ben bir kere kullandım ve birdaha asla kullanmam haz almıyorum his yok zaten
Aynen o islakligierkek hissedecek kadında sertliği
Elbette ki yok.. hepsi hikaye..
d sıkkı en iyisi insanin yaninda mutlu hissettiği birileri olmali
Dünya'da partnerimle benden başkası yokmuş gibi sevişmek. Hele de salgın yüzünden ayrı olduğumuz bu dönemde...
Utangaç ise
Saatlerce sevişmek isterim en güzel oral perfomans zevkin doruklara çıkmasını istiyorum
Oral çok mu seviyorsin
Yasadinmi orali
Yeni fanteziler keşfedin yeni hazlar alın alışılmışın dışında ki fantezileri yapın
Kesinlikle örnek vermelisin ama
Ne gibi
ne gibi mesela
Reklamsız dürüst paylaşım...
Tebrikler :)
Ben Durex diyorum. Durex kullandığım en dayanıklı prezervatif markası. Kesinlikle Durex diyorum başka da bişey demiyorum. Herkese Durex kullanmasını öneririm. Hem dayanıklı hem güvenli hem ekonomik olmasıyla her zaman kullanıcı dostu.
Cinsel hayatım yok, önce cinsel hayat olusturmam lazım 😂
Kıyamam sana :)
Cinsel hayat yükleniyor...
Hangi erkeğe söylersen ihtiyacını seni hayatta kirmazlar hemen dileyin gerceklesir
seksi iç çamaşırları , kelepçe, kırbaç faydalı olucaktır
Kekepçe ve kırbaç seven kadın , türkiyede karaborsa fantazi seven kadınsın bilesin , emin ol erkekler olarak seni arıyoruz:)
neden peki
Geçen partnerim OKEY almıştı. Daha önce denemediğimiz için korktuk ama açık ara en iyisiymiş.
Ben OKEY den başkasına güvenmem. <3 OKEY ZERO ince
@SuflesizAktör 💜💜
Uzun soluklu tutkulu birleşme tercihim. Aşkımızın ateşi plazmalarımızı birleştirene kadar Okey rötar tercihim olucaktır. 😉💪
Daha çok mastürbasyon yapın seks için yeterli sıklıkla zaman bulamıyorsanız, bu arzunuzu kaybetmemek ve cinsel enerjinizi sürdürmek için mastürbasyon yapın üstelik mastürbasyon sırasında partnerinizi düşünürseniz onu daha fazla arzulayabilirsiniz daha çok mastürbasyon yapın.
Cinsel hayatı canlandırmak diye bir şey yok , doğru zamanda, doğru yerde partnerinle senkronize bir şekilde gelmek var. Bunu yapamayan uzun yahut kısa sorunludur doktora gitsin.
Sen ve o… Başka hiçbir şey yokmuşçasına his, daha çok his!
Arada aşk varsa o cinsel ilişki tutkulu oluyor ve erkek geç boşalıyorsa diyorum.
Gecc bosalırım🤭
Erken se
@seda2121 banamı dediniz 🙄
Heyecanı diri tutmak,
Kısır döngülerden çıkmak,
Bazen özlemek de mesela ateşleyici bir etki yapar; duygular yerinde duramaz yani 😃😃Hayaller durmaz, sorunlar başlar 😅😅😂
Çok aromali kullandigim söylenemez ama bu seyde ne var ki? Uyuşturuyor mu ki? Anlamadim da 🙄🙄🙄
Ben o doruklara çıktığım anda beni kimse indiremez ki aşağı 🤔🤔
Benden başka kıza gitmicek evkencez bitcek birlikte yaşlancaz
Yuh
parnerimi sınırsız ve uzun uzun sabahlara kadar tatmin etmenin hazzı mutluluğu ve partnerimin sabahki o mutluluğu hiçbişeyde yok tabiki okey rötar uzun gecelerin en büyük destekçisi :)
Güzel şeylere burun kıvırmadan het andan zevk almaya bakmak ve yeniliklere açık olmak
Ne zaman seks yaparsam deneticem artık sevgilime.
Mantikli
Neyi
Okey bey varsa herşey yolunda demek🌹😂😂
@kotukizzx Benim gibi çocuklar olmasın diye gece gündüz okey beyler çalışıyor ama yinede başaramıyolar :D
Yaa hahahah
@kotukizzx Kesinlikle katılıyoruz😎
Bence ayrılık uzun süre özlediğin biriyle beraber olmak. Paha biçilemez gibi.
OKEY kullanıyoruz biz de <3 Sevgilimin yanıma gelirken sürekli aldığı şey OKEY ZERO ve çikolata <3
Bizce çok güzel ikili olmuşlar KScan 🥰🥰
okey zero kullanıyorum zaten ankettede o çıktı. Çok iyi bir marka
@kanTar Teşekkür ederiz💜
Cinselliği yaşarken Marşta olmayı bile tercih ederim çünkü yarım burakacak hiç bir kimse veya olay yoktur.
Partnerler birbirlerinin ruhlarını , nasıl doyurabileceklerini anlayabilecek iç güdü ve anlayışa sahiplerse , Konu kapanmıştır...
Kızın içine boşalma hissi ve o an kızın deliye dönmesi paha biçilemez. Bu yüzden prezervatiflere karşıyım. Konu geç boşalmak ise zaten benden geç boşalanı kimse bulamaz.
Okey demek kalite demek. okey nirvana çıktı bana :)
😍
Cinsel hayat diye birşey yok. Yemek, içmek , geri atmak gibi hayatı parçası sadece. Ama hayati önemde'de değil. Bana göre ise tamamen gereksiz.
Hepsinin tadı başkadır çeşit li olduğu için hepsi ayrı bir zevk dünyasıdır bazen ılık ılık bir seks istersin bazen de hırçın ;)
Saatler boyu sürsün istiyorum, yanımdan hiç ayrılmasın
En önemlisi partner ile uyumlu olmak. Tabi arada değişiklikler olayı daha heyecanlı boyutlara taşıyor.
uzun suren ve maceracı rıske gırerek ve bırcok fantezıyı yasayarak canandırılabılır.
Uzayıp giden saatler diyen doyumsuz cahilin tekidir abi hiç bir s*x 1 saatten yukarı sürmüyor
Okey ZERO 45 li kara gün dostudur :)
xxl bedeni yazın giyilen şile bezi gömlekler gibi güneşten korurken ferah bir his verir.
Ozaman okey mi? :D
Mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ama hep bulundururum.
Aşık olduğum kadın olduktan sonra performansın asla düşmez. Deli gibi sevişirim. Çıkarmadan en az 3 defa yaparım. bu istek sadece deli gibi sırılsıklam aşık olduğum kişiye karşı oluyor.
Uzayıp giden saatler, bitmeyen performans tabiki de 😊
Sınırsız olması ve farklı fantaziler olursa yemede yanında yat 😋
Kutu kutu, renk renk okey alıp şişirip yatak odasına asarsak mutlaka bir renk gelecektir ;)
Cinsel hayati canlandırmak için önce sosyal hayattaki sıkıntıları bir köşeye atmak gerek ve sadece işine odaklanmak en doğrusu
Kulağa en çok o hoş geldi
O ben başka hiç bir şey yokmuşcasına
Bu neydi şimdi 😄
@Gogo_latte ne anlamak istiyosan
Herseyi içimde bıraktım yokmuşcasına 😄
Haa sen şu şıkları söylemişsin bende kendi kafamdan çıkardın sanıyom :)))
@Gogo_latte günaydın ☺️
Kusuruma bakmayı ver eğlenmiş gibi olduk :)) şık güzelmiş bende onu seçtim :))
@Gogo_latte ☺️☺️☺️
Gülüşüne kurban 😄
@Gogo_latte 😭
Kadınların duygularıda bir garip işte komedi çekerken dramaya dönüşüyor :)))
@Gogo_latte 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Niye o ifade o zaman:))
@Gogo_latte bilmiyorum neden öyle oluyo ifadesi o☺️
Seni tanıyabilirmiyim 🙈
@Gogo_latte üzgünüm 😔
Neden sen tanışmak isteyen kişilere üzgün oldugunumu söylüyorsun :)) o kadar tanıdıgın varsa aralarına benide sıkıştır nolmuş yani bayan duygusal hanım:))
@Gogo_latte o kadar tanıdığım yok sadece kimseyle tanışmak istemiyorum hepsi bu tanışmak istesem hiç bir yorumumda gizli olmazdım ya da mesaj kutusu açık olurdu
Anladım bende birlikte zaman geçiririz diye düşündüm zaten hem tanımak hem sohbet etmek ne bilim şu ifadelerin altındaki mutsuzlugunu bilmek isterim :))
@Gogo_latte benim bu mutsuzluğumu bir Allah ben ve beni mutsuz eden kişi biliyo başka kimsede bilmiyo ve öylede kalacak inşallah
@Gogo_latte neyse ben çıkıyorum iyi sabahlar size
Demekki mutsuzluğunu bilmişim bak belki yarana merhem olurum veya ne bilim derdini dinlerim benim pek fazla derdim yok ama dinlerim :))
Kimseyi tanımak istemiyorsun o tarafın güzel bari beni tanı 🙈
@Gogo_latte gerçekten artık yeni kimseye tanımak istemiyorum çünkü artık kimsenin samimi olduğunu düşünmüyorum o yüzden böyle hep gizli gizli takılcam burda
@Gogo_latte iyi sabahlar size ☺️
Sen çok kırılmışsın belli ben dinlemek istiyordum sadece seni kimle tanışsan üzülmüşsün sanki ;)) yani her insan aynı değildir bu şanstır bu hayatta üzülmekte var mutlu olmakta o yüzden karamsar olma
Sanada iyi sabahlar fikrini değiştir seni zorlamıyorum birgün görürsen yine beni buralarda yaz bana :))
@Gogo_latte tamamdır ☺️
Anlaştık o zaman iyi uykular :)))
😍😍😍
Ten hissi gibisi yok
Eger evliyseniz farkli fantaziler deneyebilirsiniz ayrıntı burada gizli😉
Uzasın gitsin sabahlar olmasın. Biz kullanmıyoruz ama söz deneyeceğiz
Et ete degmeli
normal maymun zindanı bitkisi, ölü atları bile canlandırıyor.
Biraz film izlenip onlar uygulanmaya çalışılmalı bence. Ve sürekli farklı fanteziler falan
Efsane hazlar için tecrübe ve istekli bir partner
Bence işinde profesyonel bir kadını,üçüncü olarak yatağa almak fazlasıyla canlandırır.
Kendini maceraya kaptırmanın yarattığı afrodizyak etkisi!
Erotik zekayı uçsuz bucaksız fantezilere açmak
Baksen ne fantazi var sendee
Pozisyon zenginliği hocam 👌 bir de malzemenin kalınlığı ve uzunluğu çok önemli kim ne derse desin. İşlevi de ona göre randımanlı oluyor 😉
Eğlenmediğin biriyle sevişmekte eğlenceli olmaz. Rahat olmak lazım.
Tutkuyu her daim korumak ve de bitmeyen bir performans
İlk üç şeyi sayıyorum: 1) kız bulmak 2) kız bulmak 3) kız bulmak
Sen ve o… Başka hiçbir şey yokmuşçasına his, daha çok his! Tabiki evlilik ve eşim ile olmalı
Bence ön sevişme kesinlikle
Kesinlikle
Saatler boyu suren sinirsiz haz
OKEY varken başka marka kullanan da ne bileyim. Okey kraldır gerisi yalandır. okeyden şaşmayız