Cinsel Yaşam Cinsel hayatı canlandırmanın yolu sence hangisi? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4973 Cinsel hayatı canlandırmanın yolu sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 122 kişi beğendi
orgazmaozgurluk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Kurallara uymamak. Kurallara uyarsan tüm eğlenceyi kaçırırsın. 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Ayaküstü bianda olan sevişmeler çok haz verici oluyor 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl Sen ve o… Başka hiçbir şey yokmuşçasına his, daha çok his! 0 0 Yorumla
Bluedabadi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 47% +1 yıl Arzunun zirveye çıktığı an hazzı düşürmeyen OKEY Zero tabiki. 0 0 Yorumla
mertcanbüyücü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bence en guzeli performanstir zevk ala ala uzayan saatler 0 0 Yorumla
MERTCANBEY34 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Öncelik, iki tarafında uyum ve tutkulu olmasında'dır. O zaman performansın ve heyecanın keyfi artacaktır. 1 0 Yorumla
Hök-han20 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Eğlenceyi yatak odasına taşıyanlar hep mutlu!😌 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Her gün seks yapmamak. Haftada max 3 gün yapılan seks, ilişkiye de cinsel hayata da heyecan katar. 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim gibi maceraperestler için Kendini Maceraya kaptırmanın yarattığı afrodizyak etkisi.. 😇😇 0 0 Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Sen ve o baska bisi yokmuscasina ve uzun sureli yavasdan serte. Telassiz endisesiz. 0 0 Yorumla
amara21211 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsellik iyi birşey yapılması gereken güzel şeydir 0 0 Yorumla
SSefa58 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Sen ve o… Başka hiçbir şey yokmuşçasına his, daha çok his! Ve macera 0 0 Yorumla
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Gecikmeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ama olursa okey. Cinsel hayatım yok. 0 0 Yorumla
By_Sarkastik Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Neden hepsi diye bir seçenek yok olmadı bu oylama ama 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Sen ve o… Başka hiçbir şey yokmuşçasına his, daha çok his! 0 0 Yorumla
Emrepiqq Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Adı ne olursa olsun prezervatif biraz zevki düşüruyor diye düşünüyorum. Ama şart bazı yerdede. Kullanılacaksa daha fazla his olsun isterim. Yok gbi 😊😊 0 0 Yorumla
Vindicta Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Spor yapıyorum önüme rüzgar değecek olsa kalkıyor 😂 0 0 Yorumla
berkeee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Karsinda ki insanin sinirsiz olmasi ve tabi ki oyuncaklarim 1 0 Yorumla
Cracker0 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Deneyip görmek lazım Herkes için farklılık gösterir. 0 0 Yorumla
doktorunuzcevaplıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl okey rötarla seks daha güzel geceler bitmek bilmesin yapıştır 1 0 Yorumla
aynur8807 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl mutluluk herkesin hakkı ve herkes farklı şeylerle mutlu olabilir 6 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Senin ki ney Yorumla
Gocmenkizce Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kirbac seksi gecelik ben oyle dusunuyorumm 11 3 Yorumla sonnisim +1 yıl Vuv inleme bolca Yorumla seda2121 +1 yıl neden peki yazık değilmi Yorumla sonnisim +1 yıl @seda2121 demekki zevk alıyor acidan Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Macera ve afrodizyak etkisi yaşamı güçlendirir bağları sıkılaştırır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl OKEY senin bu anketlerine bayılıyorum kralsın <3 Ben de OKEY rötarcıyım 1 1 Yorumla OKEY Sponsorlu +1 yıl O senin krallığın KScan😍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl D zero aslında hiç engel olmamalı ve karşılıklı istekler fantaziler paylaşılmalı duygular yoğun olmalı ben partnerimle histerik olmak isterdim 1 0 Yorumla
Birollex Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Karşılıklı aşk tutku istek heyecan ve samimiyet oldukça monotonlaşmaz bunlar biterse tekdüze ruhsuz birleşmeler yaşanır 1 0 Yorumla
Glikozen Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kimyasal ürünleri kullanarak kendinize zarar vermeyin yiyin manisa mesir macununu belinize kuvvet basın kokune kadar 0 0 Yorumla
Baaax Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sağlıklı ve zevkli gecelerin kahramanı okey uzun ve mutlu birliktelikler için deneyin derim. 1 0 Yorumla
Secretman005 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Yaşanan anın büyüsüne kapılırsak ruhumuzda ve bedenimizin her noktadında hissedebiliriz. İnsan mutluluğu yaşadıkça huzuru bulur. 0 0 Yorumla
Alpernvxs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Uzayıp giden saatler, bitmeyen performans ❤️ En güzeli ve en önemli unsurda tabiki partnerini memnun edebilmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsel hayat dediği için performans ve süre önemli. His elbet olur. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okey rötar hissizlestiriyor hiç his anlamiyorum. Ole seymi olur Zevk almadan. Sadece kadin ihtiyacini Görcek notum -1 0 0 Yorumla
hakannnnaltan Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Cunku bitmeyen zevk saatlerce sevgi mutlulugu getırırı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Okeyin prezervatiflerini ve kayganlaştırıcısını denedim. Valla fiyatına göre etkisi çok daha yüksek okeyi hep kullanıyorum. 0 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Uzayıp giden saatlerin verdiği Haz, teşekkürler OKEY iyiki varsın 💙 0 0 Yorumla
çayelidenkadikoye Takip Et Xper 7 Yaş: 47 +1 yıl Birini bulmak ilk tek olduğunda birşey yapamiyorsun 1 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. ben ve o yeterlidir. başka bir şey yokmuşcasına patara kütere 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence ayda 1 gün "erkekler günü" yapıp %50 indirimli satmaniz lazım. Sizin yüzünüzden ucuza fason ürün alıp, kadın hamile kalir korkusundan orgazm olamiyoruz 1 0 Yorumla
Koçerkeği34 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Aşkın arasında engel olmamalı ben sevmiyorum hiç birini, ten tene dsgmeli 😜😜 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okey zero işte ihtiyacım olan şey! 10 1 Yorumla OKEY Sponsorlu +1 yıl Kesinlikle KScan Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sen ve o… Başka hiçbir şey yokmuşçasına his, daha çok his! 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Cinsel hayatının canlandırma yolu partnerinin vücuduna şarap dökün öyle devam edeceksin 0 0 Yorumla
ReyaL1 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Uzayıp giden saatler, bitmek bilmeyen performans en doğru seçenek 0 6 Yorumla CCvîtåmïnį +1 yıl lastik reklami gibi oldu🤣🤣🤣 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Sponsor olmak ister misin 😂😂 Yorumla CCvîtåmïnį +1 yıl sil yorumumu da ben kacayim Yorumla 3 yorumu gör ReyaL1 +1 yıl Soruyu soran ben değilim Yorumla CCvîtåmïnį +1 yıl benim yorumu silebilirsin senin yorumunnaltinda diye Yorumla ReyaL1 +1 yıl Hayır teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zor bir soru :) hepsi olabilir bence en güzeli doğal kalıp anı yasamak :) 3 0 Yorumla
Buse2134 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Kanlı olması kazım değişik şeyler denemeliyiz 8 1 Yorumla Sıcakkisilik +1 yıl Sadist Yorumla
Mratt2535 Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl ❤ Partnerim ile uzun ve tutku dolu cinsellik için OKEY şart. Teşekkürler OKEY iyiki varsın!! 1 0 Yorumla
SeductᎥve Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Renkli fantezileri uygulamak 8 1 Yorumla PandaSevenAdam +1 yıl Hayal gucu zengin bir hatun hissediyorum tanimali nefes nefese kalmali😈 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. Sen ve o D diyorum ben 🤞🎧 8 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Araya özlem girsin sonra şiddetli ilişki ile kavuşunca offf sabahlara kadar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl keşke ok bu akıl vermeler yerine partner verse. misal 10 kutu okey alınca aksam evimize bir kız:D 1 0 Yorumla
anticoor07 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl kadının da erkegın de arı gıbı calıskan olması lazım 0 0 Yorumla
Ghjklzx Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Motoru soğutmadan yıpranana kadar 21 7 Yorumla Emrah1903besiktas +1 yıl Olgun Ve Tecrübe 👍Olgunla Olacaksin Hazzin Doruklarina Cikacaksin 😘😍 Yorumla Ghjklzx +1 yıl @Emrah1903besiktas yaşım 23 Yorumla PandaSevenAdam +1 yıl Nefes nefese 🤤 Yorumla 4 yorumu gör Ghjklzx +1 yıl @PandaSevenAdam ten tene Yorumla PandaSevenAdam +1 yıl Heyecanlandirdin konusmak isterdim seninle bas basa 😜 Yorumla PandaSevenAdam +1 yıl Seninle sanirim aramizda bisey olmasina izin vermedik hissetmek icin tenini🤤 Yorumla PandaSevenAdam +1 yıl Facesitting yapmak isterdim nefes nefese arkasindan deepthroat boncuk boncuk ter icinde Yorumla
MaydaLoya Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl bircok yolu var da.. karislikli olmasi sart 8 1 Yorumla Darkofprince +1 yıl Cinselliği yatak odası ile sınırlandırmamak lazım Yorumla
Buurjuva Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Olur olmadık yerlerde seks yapmayı daha çok seviyorum. Şıklar sıradan. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aşk ve tutkunun bir araya gelerek bedenin ve nefeslerin bütünleşmesi 1 0 Yorumla
iyilik_melegi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl farkli oyuncaklar ve aletler 7 4 Yorumla Scaless +1 yıl Tornavida takımı inşaat malzemeleri falan mı Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl sen onlari kullan Yorumla Scaless +1 yıl Jsjsjs olur inşaatçı mıyım ben niye kullaniyim Yorumla 1 yorumu gör iyilik_melegi_ +1 yıl sen bence sadece beynini kullan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
Kurallara uymamak. Kurallara uyarsan tüm eğlenceyi kaçırırsın.
Ayaküstü bianda olan sevişmeler çok haz verici oluyor
Sen ve o… Başka hiçbir şey yokmuşçasına his, daha çok his!
Arzunun zirveye çıktığı an hazzı düşürmeyen OKEY Zero tabiki.
Bence en guzeli performanstir zevk ala ala uzayan saatler
Öncelik, iki tarafında uyum ve tutkulu olmasında'dır. O zaman performansın ve heyecanın keyfi artacaktır.
Eğlenceyi yatak odasına taşıyanlar hep mutlu!
😌
Her gün seks yapmamak. Haftada max 3 gün yapılan seks, ilişkiye de cinsel hayata da heyecan katar.
Benim gibi maceraperestler için Kendini Maceraya kaptırmanın yarattığı afrodizyak etkisi.. 😇😇
Sen ve o baska bisi yokmuscasina ve uzun sureli yavasdan serte. Telassiz endisesiz.
Cinsellik iyi birşey yapılması gereken güzel şeydir
Cinsel hayatım yok bilemiyciiim 😄
Sen ve o… Başka hiçbir şey yokmuşçasına his, daha çok his! Ve macera
Gecikmeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ama olursa okey. Cinsel hayatım yok.
Neden hepsi diye bir seçenek yok olmadı bu oylama ama
Adı ne olursa olsun prezervatif biraz zevki düşüruyor diye düşünüyorum. Ama şart bazı yerdede. Kullanılacaksa daha fazla his olsun isterim. Yok gbi 😊😊
Spor yapıyorum önüme rüzgar değecek olsa kalkıyor 😂
Karsinda ki insanin sinirsiz olmasi ve tabi ki oyuncaklarim
Deneyip görmek lazım Herkes için farklılık gösterir.
okey rötarla seks daha güzel geceler bitmek bilmesin yapıştır
mutluluk herkesin hakkı ve herkes farklı şeylerle mutlu olabilir
Senin ki ney
Kirbac seksi gecelik ben oyle dusunuyorumm
Vuv inleme bolca
neden peki yazık değilmi
@seda2121 demekki zevk alıyor acidan
Macera ve afrodizyak etkisi yaşamı güçlendirir bağları sıkılaştırır.
OKEY senin bu anketlerine bayılıyorum kralsın <3 Ben de OKEY rötarcıyım
O senin krallığın KScan😍
D zero aslında hiç engel olmamalı ve karşılıklı istekler fantaziler paylaşılmalı duygular yoğun olmalı ben partnerimle histerik olmak isterdim
Karşılıklı aşk tutku istek heyecan ve samimiyet oldukça monotonlaşmaz bunlar biterse tekdüze ruhsuz birleşmeler yaşanır
Kimyasal ürünleri kullanarak kendinize zarar vermeyin yiyin manisa mesir macununu belinize kuvvet basın kokune kadar
Sağlıklı ve zevkli gecelerin kahramanı okey uzun ve mutlu birliktelikler için deneyin derim.
Yaşanan anın büyüsüne kapılırsak ruhumuzda ve bedenimizin her noktadında hissedebiliriz. İnsan mutluluğu yaşadıkça huzuru bulur.
Uzayıp giden saatler, bitmeyen performans ❤️ En güzeli ve en önemli unsurda tabiki partnerini memnun edebilmek
Cinsel hayat dediği için performans ve süre önemli. His elbet olur.
Okey rötar hissizlestiriyor hiç his anlamiyorum. Ole seymi olur Zevk almadan. Sadece kadin ihtiyacini Görcek notum -1
Cunku bitmeyen zevk saatlerce sevgi mutlulugu getırırı
Okeyin prezervatiflerini ve kayganlaştırıcısını denedim. Valla fiyatına göre etkisi çok daha yüksek okeyi hep kullanıyorum.
Uzayıp giden saatlerin verdiği Haz, teşekkürler OKEY iyiki varsın 💙
Birini bulmak ilk tek olduğunda birşey yapamiyorsun
ben ve o yeterlidir. başka bir şey yokmuşcasına patara kütere
Bence ayda 1 gün "erkekler günü" yapıp %50 indirimli satmaniz lazım. Sizin yüzünüzden ucuza fason ürün alıp, kadın hamile kalir korkusundan orgazm olamiyoruz
Aşkın arasında engel olmamalı ben sevmiyorum hiç birini, ten tene dsgmeli 😜😜
Okey zero işte ihtiyacım olan şey!
Kesinlikle KScan
Cinsel hayatının canlandırma yolu partnerinin vücuduna şarap dökün öyle devam edeceksin
Uzayıp giden saatler, bitmek bilmeyen performans en doğru seçenek
lastik reklami gibi oldu🤣🤣🤣
Sponsor olmak ister misin 😂😂
sil yorumumu da ben kacayim
Soruyu soran ben değilim
benim yorumu silebilirsin senin yorumunnaltinda diye
Hayır teşekkürler
Zor bir soru :) hepsi olabilir bence en güzeli doğal kalıp anı yasamak :)
Kanlı olması kazım değişik şeyler denemeliyiz
Sadist
❤ Partnerim ile uzun ve tutku dolu cinsellik için OKEY şart. Teşekkürler OKEY iyiki varsın!!
Renkli fantezileri uygulamak
Hayal gucu zengin bir hatun hissediyorum tanimali nefes nefese kalmali😈
Sen ve o D diyorum ben 🤞🎧
Araya özlem girsin sonra şiddetli ilişki ile kavuşunca offf sabahlara kadar
Okeydir en kalitelisi
Kullanırım düzenli
En güveniliri o
Yes okey!
Kendini maceraya kaptırmanın yarattığı afrodizyak etkisi!
keşke ok bu akıl vermeler yerine partner verse. misal 10 kutu okey alınca aksam evimize bir kız:D
kadının da erkegın de arı gıbı calıskan olması lazım
Motoru soğutmadan yıpranana kadar
Olgun Ve Tecrübe 👍Olgunla Olacaksin Hazzin Doruklarina Cikacaksin 😘😍
@Emrah1903besiktas yaşım 23
Nefes nefese 🤤
@PandaSevenAdam ten tene
Heyecanlandirdin konusmak isterdim seninle bas basa 😜
Seninle sanirim aramizda bisey olmasina izin vermedik hissetmek icin tenini🤤
Facesitting yapmak isterdim nefes nefese arkasindan deepthroat boncuk boncuk ter icinde
bircok yolu var da.. karislikli olmasi sart
Cinselliği yatak odası ile sınırlandırmamak lazım
Olur olmadık yerlerde seks yapmayı daha çok seviyorum. Şıklar sıradan.
Aşk ve tutkunun bir araya gelerek bedenin ve nefeslerin bütünleşmesi
c dedim a da güzel aslında hepsi
farkli oyuncaklar ve aletler
Tornavida takımı inşaat malzemeleri falan mı
sen onlari kullan
Jsjsjs olur inşaatçı mıyım ben niye kullaniyim
sen bence sadece beynini kullan