#İstediğinGibi renkli, canlı, tutku ve haz dolu cinsel yaşam için sana özel bir önerimiz var, hemen şıklardan birini seç! 😎
Görüş ve yorumlarınla bize katılmayı da unutma, gözler seni aramasın. 😌
Haz, zevk ve tutku dolu anlarım partnerim ile geçirdiğim her an olduğu için, bu anların uzun sürmesini hatta hiç bitmemesini isterim. OKEY Rötar sayesinde gecikmenin keyfini çıkarmak benim için bambaşka.
Dolu dolu ön sevişmeden sonra uzun süren cinselliğin istediğim gibi olması için ben OKEY diyorum. OKEY Rötar ile uzayıp giden saatler, bitmeyen performans gibisi yok :)
@bayansinirli06 Gecikmek güzeldir😉 OKEY Rötar her zaman yanınızda!
Saatler boyu sürsün istiyorum, yanımdan hiç ayrılmasın :) <3 Partnerim ile uzun ve tutku dolu cinsellik için OKEY şart. Teşekkürler OKEY iyiki varsın!!
@GolgiAygırı Sen de iyi ki varsın 😍
Cevap
235Cevap
Erken boşalma her erkeğin ve aynı zamanda o erkekle sevişen kadının korkulu rüyasıdır. Uzun gecelerin koynunda unutulmaz bir zevk yolculuğuna çıkmayı düşleyen çiftler için Okey Rötar diyorum tek geçiyorum. Gecikmek güzeldir. :) Her gece yanmaya OKEY’im diyorum! 😍
@beyazorkidem OKEY Rötarla uzun süren hazlara biz de her zaman OKEY'iz 🖤
❤️
Güzelmiş
Okey rötarı gören profosyeneller hemen yanındaki dandik markayı takıyor bana. Çünkü işleri uzucak
Kontrol kadında olımca farklı olur
OKEY zor günlerin ve ateşli dakikaların kurtarıcısısın. Sen en iyisin, en kalitelisin. Adamm!
@KıvancDaKimmis Her zaman😉
Heyecan dolu ve capcanlı bir cinsel hayat için performansı yatak odasına taşımak yerine yatak odasından dışarı taşısınlar bence. Zaten sevişmek için özel bir odanın belirlenmesi tıpkı haftanın belli günlerini sevişmek üzere belirlemek gibi itici bence.
Sevdiğim erkekle her dakikam macera dolu saatlerle uzayıp gidiyor, evrende ikimizden başka canlı yokmuş gibi yıllarca görüşmemiş gibi acısını çıkarırcasına zaman mekan farketmeden onun olabilmektir... 🔥
Tek sorun bende galiba. Ben evlenmeden önce çok arzulu istekli idim, eşimde çok ufak sertleşme sorunu vardı o düzeldi sonra erken boşalma vardı onada sabırlı oldum fakat düzene çok nadir giriyor. Cinsel ilişkimiz haftada 1 oluyor bazen haftada 2. Neden böyle oluyor acaba, soğukluk geldi cinsellikten. Hayal kırıklıkları çok yaşadık ondan galiba. Yani tam zevk anında eşiminki iniyordu, ya da ben boşalamıyordum kadın olarak. Yani karışık durumlar. şu an bu yüzden sinirhastası oldum resmen. Elektriğimi atamıyorum.
Konsantre olamıyorsunuz biraz kendini ver 🤔
Birbirine sarıl... Duvarları aş... Doğru nefes al... Utanmayı sıkılmayı bırak... Sriptiz dans.. kulağa fısılda... sevdiğini söyle... rahatla eğlen.. Afrodizyak etkisinden faydalan.. Yer ve mekanın enerjisini değistir.. Hisleri kabart, Hazzı abart.. Herkese uygun bir Okey muhakkak vardır.. Okey'ini kendin seç..
🔥
Performans demiş herkes maşallah ne doyumsuz herkes 😏 bence en önemlisi tutku ve karşı tarafı istemektir. Yoksa saatlerce sevişseniz kaç yazar gönlünüz doymadıktan sonra. Keyifli akşamlar.
Uzayıp giden saatler, bitmeyen performans benim favori tercihlerimdendir. <3
Denemek lazım :P
Uzun oluncada sıkılıyorsunuz😄
bir düşünelim sınırsız tutku diyebilirim belkide biliyorsunuz ki ölümlü dünya Anı yaşayıp hayatın tadını çıkarmak zorundayız ve partnerimizin her istediğimi yatakta karşılamalıyız saatler süren ve hız kesmeyen bir performans için hap veya ilaç tarzı şeyler kullanmayın bunlar sağlığınıza zarar verir ve cinsel isteği azaltır aksi taktirde sigara alkol kullanıyorsanız bırakmanız önermek durumundayım günde en az 3 tane için ve seksen sonra bir tane yakın ve bırakın az mola verin 10 dk veya 5 dk sonra kaldığınız yerden sekse devam edin mükemmel bir seks deneyimi için sağlığınızı riske atmayın...
bence uzun süreli mahrumiyet şart yani mahrumiyetten kastım içimizden sevişme veya mastürbasyon isteği geldiği zaman bunu erteleme alışkanlığı edinmeliyiz böyle sürekli ertelemeliyiz ve hazır olduğumuzu hissettiğimizde belli bir gün ve tarih belirleyerek sevişmeyi veya mast'ı o gün yapmalıyız ve içimizdeki kızgın boğaları frenleyerek sevişirken yavaş yavaş mastürbasyon yaparken mutlaka bebe yağı kayganlaştırıcı vs kullanarak yavaş yavaş yapmalıyız bu hem erken boşalma sorununu tedavi eder hemde daha güçlü bir libido ve cinsel güç kazandırır tecrübeyle sabittir.
Ben ve o başka hiç kimse yokmuşcasına bir his. OKEY ZERO. Ben ve o, uzun süren performans ve eğlenceli bir yatak odası 😃
Bitmeyen performans uzunca çok zevk Okey Rötar diyecem de demesine bu sefer afrodizyak ve kabartmalı canı güzel Okey Nirvana’m küsecek 😔 #İstediğimGibi ben @OKEY Nirvana ve Rötar diyorum 🤗🖤
@dermanTÜRK OKEY'in tüm prezervatifleri istediğin gibi bir ilişki için, her zaman seninle 🖤🖤 Tercihlerini sevdik😉
İyiki varsın OKEY 🖤
Roleplay tavsiye ederim.
Çiftler, belirledikleri karakterleri oynarlar. Daha önce birbirini tanımayan iki yabancı bile olabilirler bunu yaparlarken.
Eski sevgilimleyken Tanrıça, Şeytanın karısı Lilith, Femme Fatal rollerine bürünürdüm. En çok şeytanı severdi ;)
10 uzernden kac puan verırsın
Zewkli kızz
güzel hayal gücü. daha detaylı dinlemek isterim
Partnerimle çok eğleniyor ve tabi bu eğlencemiz yatakta da devam etsin istiyorum. Okey kayganlaştırıcı jel ile eğlenceli dakikalar bizi bekliyor. Teşekkürler OKEY sen mükemmelsin!!
Kadın ve erkeğin kendini artık kaybedip ardından daha çok istemesine, cinselliğin sarhoşluk etkisi derim, bu ilk başlarda kalbin hızlı hızlı attığı, ortalarda tamamen filmlerin koptuğu, sonlarda ise şefkate doğru gidip sonuçlandığı, en sonunda partnerler arasında güçlü bir bağın oluşmasını sağlar bu ilişki #benimfikrim
Masallah fikriniz baya kutsal oldu ;)
@sonnisim hyr, yaşamadan böyle düşünüyorum
Cinsel hayatı canlandırmanın yolu birbirine ateş ile bakan iki kişiden geçer. Kadın ve erkeğin ten kokusundan başlar, tüm vücudu keşfetmesi ile son bulabilir. Bu durum son bulmaması için de OKEY Rötar destek sağlar. Şahsıma gelen ürünleri kullanarak test ettiğimden kalite kokan ürünler için teşekkür ederim.
Bence arzu ve istek dibine kadar be sınırsız olursa her şey zaten sıra sıra geliyor ve aşırı szevkli oluyor
Okey gerçekten çok iyi bir marka. Ayrıca çok samimi
Nen daha denemedim mk 😅😅
Cinsel hayatta tutkunun yolu romantizmden geçmeli bence. Canlandırmanın da yolu romantizmden geçer. Bu nedenle d diyorum. :)
@İnciKüpeliFreud Romantizimin büyüsüne kapılıp buharlaşırsak peki o zaman ne olucak :D
Karşılıklı gerçek sevgi, ilgi ve güven duyulan vede geçim ehli olup empati yapabilen biri ile evlenmek.
Evliliğe kısa bir süre kala : karşılıklı cinsellik ve aşamaları ile karşı cinsin zevkten kasılmasına hatta bazen titremesini sağlayacak ''püf nokta'lı''bölgesel sevişme ile titreyerek boşalmasını ve bu hazza geliş sürecini hesaplayarak karşılıklı boşalma adına uzmanın'dan öneri alma ve araştırmacı olup kendini güncel tutma.
En son bunu kullandık. Diğerleriyle arasında cidden fark var. Favorımız oldu
uzun süren yüksek performans dedim. ama yeni maceralar da diyebilirdim
En güzeli cuckold ve swinger ilişki
örneğin?
Yeniliklere açık olmak ve birbirinin isteklerine, fantezilerine de yer vermek.
Kısıtlı zamanlarda ve kısıtlı mekanlarda yaşanan beraberliklerde adrenalin ve haz zirveye çıkacaktır
@in-flame
Aramızda hiçbir şey yokmuş gibi zevkin tadını çıkarmak 🔥🔥🔥
Çeşitli fantaziler monotonlaşmış bir ilişkiyi yenileyebilir
Misal ne gibi çeşitli derken
Prezervatifin ne olursa olsun zevki düşürdüğünü düşünüyorum
Uzayıp giden saatler, bitmeyen performans 😊 hiç bitmeyecek gibi 😜
OKEY evli olanların kurtarıcısı :D bizde yıllardır hep okey kullanırız
Niye evlilerin 😝
Evliler de et ete değmesin mı
yooo gerek yok... evli olanların prezervatif kullanmalarını anlamıyorum
Okey Rötar ile 15 orgazmdan sonrasını saymayı unutuyorum. 😉
Biraz film izlenip onlar uygulanmaya çalışılmalı bence. Ve sürekli farklı fanteziler falan :)
Hepsi aklımda😂
Saygı , sevgi olsun geri kalan herşey kendiliğinden güzelleşiyor zaten.
Biraz rahatlayalım. Eğlenceyi yatak odasına taşıyanlar hep mutlu! 💥🔥💣
Sen yine bana ZERO'yu yapıştırdın @OKEY ben his derim başka da birşey demem
Çok teşekkür ederim çok incesin <3 <3 ama sen yine de yanımızda durma :D :D
Ahahaha seni çok seviyorum biliyor musun :D :D İyi ki varsın iyi ki hayatımızdasın
Çok sevgi pıtırcığı olmuşsun :) <3
@bayansinirli06 Hep öyleydim ama ben <3 <3 Teşekkür ederim sen de her daim çok zarifsin takip ediyorum
Bence bazı oyuncaklar renklendirmeye fazlasıyla yeter
Yokmuş gibi, sonsuz his, sınırsız haz 😋 En güzeli bu 🌺
eğer ölmüşse çok zor bence öldürmeden önce önlem almalı
Aşık olduğum kişiyle olduktan sonra her zaman canli tutacak bir şeyler olur bence
Cinsellik sırasında sevgilimle şakalaşıyoruz. Eğlence de zevkte nirvanada oluyor. C dedim :)
İyi bir iletişim bunu çözer çiftler aradıkları yenilikleri veya değişiklikleri konuşurkarsa çözülebilir
Benim için romantizm çok önemli. Cinsel hayatımı canlandırmak için romantizm şart.
Ne gibi mesela
Tartışmasız en iyisi. Biz kadınların da erkekler gibi güvendiği tek marka. Biz zero kullandık rötar deneyelim bide
Sırılsıklam asık olmak ben baska bir yol bilmiyorum.
Eğlenceyi yatak odasına taşımak en güzeli
Tabi güvendiğimiz marka OKEY ZERO ve çilekli kayganlaştırıcı her zaman yanımızdadır.
Normalde prezervatif kullanmayız ama okeye şans vermek istedik. Zero kullandık çok ince yapısı var ve yokmuş hissi verdi. Partnerime de banada iyiki denemişiz dedirtti. Güvenimi kazandı. Rötar denemeye karar verdik şimdi
Uzayıp giden saatler, bitmeyen performans! Kesinlikle eğlenceli cinsel hayatın sırrı bu yoldan geçiyor. Performans çok önemli, bu yüzden geciktirici etkili Okey kullanın beyler :D
Erken boşalacak oldumu uzun protez tırnak larımı testise geçiriyorum tak delay time
okeyin koruyucusu ile iliskiye girdim cok guzel sanki hic koruyucu yokmus gibi hiss ettim. bence farkli pozlar denemeli cinsel hayati renklendirmek icin ve okeyin jelleri cileklisi super , koruyuculari denemeli bu esnada.❤👍👏👏👏
Et ete değmeden ve hissetmeden nasıl zevk alacaksinki
Et ete vurcak dimi şak şak
Farklı mekanlar denemek. Yakalanma korkusuyla sevişmek. Yeni pozisyonlar denemek.
Denedinnyanin
Millet zaten karantinadan azmış durumda. Üzerine bir de oruçlar girdi. E be okey..
Öncelikle cinselliği yaşamak gerekir. Çoğu kadın cinselliği koz olarak kullanıyor. Sonra erkekler abaza, sonra erkekler duygusuz, sonra erkeklerin gözü dışarda. Cinsellik tabu olmadan çıkmalı. Yeme içme vb gibi sıradan olmalı partnerler arasında. Ondan sonra bakın bakalım nasıl farklılaşıyor.
adam bulmak. Sevişecek adam yok. Öyle bir hayatım yok ki canlansın
Heeeğğee !!! Sen takil gizli gizli. adam çok , adam gibi adam dahada çok , ADAM çok da cok. sen hangini istyosun.
@Bilgekağan87 öff hic nasihat dinleyemeyeğim. Hem seveceğim hem sevişeceğim mutlu olacağim bir adam istiyorum. Gizli olmasam 500 mesaj gelir bu cevap ile. Bu ise gereksiz bir bildirim fazlalığı.
@sonnisim yaşadım
Seni lapacı yıkamacı yaglamacı
Bende dost olarak sevdiğim birini istiyorum hayatımda herşeyi yapabileceğimiz ve dost olacağımız ama
yanılıyorsun.. sana denk gelmemiş..
Cinsel yaşamın da kilit noktası hayal gücüdür. Hayallerimi asla bırakmadım ve bunu arzularımla pekiştirdim. Sonuç mu?
Mükemmel!
Sevgi ve bitmeyen tutku benim favorim bu ikisi her şeyi getirir 😋😍
Fırtınalı karlı bir gecede bir dağ evinde yanan şömine ateşinin kızıllığını karşısına kurulup kırmızı minderlerin üzerine uzanıp sevdiğinle sınırsız şöhretler yaşayıp en sert inden ve en romantiği nden sınırsız cinsellikler yaşamak harikadır
Bence kesinlikle insanların hiç aklına gelmicek yerlerde seks yapmak. Tabii fazla da ütopik yerler gelmesin aklınıza. Ama balkon da ve ya bar lavabosunda vs vs yerlerde yapılan macereli seksler fazla fazla ilişkiyi canlandıracaktır.
OKEY'e güvenim sonsuz. Kaliteli olduğu için acaba yırtılır mı korkusu olmadan keyifle cinsellik yaşayabiliyorum. <3 En iyisi OKEYYY
KScan güvenin bizi çok mutlu etti 😍
Erken boşalmanın en temel nedenleri ya çok aşırı zevk almak ya da fazla zevk alamamaktır... elinde dolu su bardağı ile koşarsan bardak boşalır aşırı yavaş gidersen de yaramaz hata yapar dökersin... en iyisi işi bilip orta yolu bulmaktan geçer 😀
Bence her zaman ki yaklaşımlarımızın dışına çıkmak iyi gelebilir aniden gelişmesi için zihin oyunları kurabilirsiniz ya da birbirinizi zevkten kıvrandıracak kadar uzun bir ön sevişme gibi komik olucak ama oturuyorsak bu sefer de ayakta olsun :D
En İyi Cevaplar