Cinsel Yaşam Kampanyayı imzala, #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin! İlişkinde belirsizliklerden sen de sıkıldın mı? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5569 Kampanyayı imzala, #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin! İlişkinde belirsizliklerden sen de sıkıldın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 124 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin :) tekliflere açığım :) 0 0 Yorumla
ZaiZoe Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl 'Şey pardon benimle çıkarmısınız' demedikten sonra ne anlamı kaldı. 1 0 Yorumla
bigthick34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Birlikte Okeyi Test Edelim :) #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 0 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin - bende imzalıyorum. 3 0 Yorumla
Bysedat Takip Et Xper 5 Yaş: 55 +1 yıl Eskiden çıkma teklifi yapılır ve bu ilişkinin bir adı olurdu şimdi ise kim kiminle belli değil,"kalbinin adayına bir isim vermek lazım" 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz bir yıl boyunca belirsiz bir şekilde konuştuk bir adım atmadı en sonunda ben ilk adımı attım 1 0 Yorumla
Bakirhoroz28yeni Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Elbette gereklidir. Yeterince arzulamak ıslanmak için ön sevişme mümkün olduğunca uzun olmalı hatta. 0 0 Yorumla
Psychocandy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle geri gelmeli bu belirsizlik sonlanmalı. Eski aşklar geri gelsin. 2 0 Yorumla
Firestars Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin belirsizliklerden çok sıkıldım 0 0 Yorumla
HurremSultaan Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Bencede #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin Katılıyorum. Flört güzeldir 🌺 1 0 Yorumla
arascan6 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Her şey seninle güzel sen varsan bende varım eksik yok fazla var yeterki istemeyi bil 0 0 Yorumla
Kayıpadamm09 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Birini bulsam çıkma teklifini geri getireceğim zaten😂 0 0 Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlişki dediğin net olmalı. Kim ne istiyorsa bunu yapmalı ve ıspatlamalı. Duygular oyuncak değildir. 0 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aynen belirsizlik en kötüsü. Biz şimdi neyiz diye düşünmeyen var 0 0 Yorumla
Gogo_latte Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Ben imzaladım bana hediye göndermeyin aman aman gerek duymuyorum okeyli günler dilerim😀 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. 14 şubatta merak ettikleri ne varsa yardımcı olacağım birer birer 😅 #ÇıkmaTeklifelriGelsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabiki geri gelsin bence güzel duygulardı artık neden edilmiyor ve otomatik oluyoruz 1 0 Yorumla
DavvidLuiz37 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Bir bakıp bir kaçarak olmaz ki, çıkma teklifi olmayan bir ilişki sorumluluk aldırmaz ki... #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 0 0 Yorumla
papci29 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin diyeceğinden emin olduğun arkadaşlarına da hemen haber ver, bu meseleyi artık çözelim. 0 0 Yorumla
Poyrazseymen Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Çıkmadateklif etsen kabul eden yok nasıl olucak beki onu söyleyin beki 0 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bunlar saçma şeyler boşverin herşey kendiliğinden geişsin öyle dah güzel oluyor genelde 0 0 Yorumla
Dexor Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bana varacak kadın arıyorum 😆😂😂Çıkma teklifini Ben yaparım#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 1 0 Yorumla
Baran0607 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Benimle çıkarmısın😉😉😉Hayırsa 1 e basEvetse 2 ye bas 😅😅😅 0 0 Yorumla
kesşovu Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Olsun da ben yine sapım aga 5 1 Yorumla acayipçocukk +1 yıl ;) Yorumla
Seref_xan Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl ama adi degissin cikma cok itici bir kelime degilmi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimle cikarmisin😂😂 ah ah gençliğim 5 3 Yorumla manyag_man29 +1 yıl Üzgünüm tipim değilsin 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @manyag_man29 😂😂 yıkıldım resmen Yorumla manyag_man29 +1 yıl Amaç seni güldürmekti zaten 😉 napiosun Yorumla
4-hesapsiz Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Nereye cikiyoruz ya? Cikmadan flört daha keyifli 3 0 Yorumla
AnkaKuşupınar Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Artık o özel kişi gelsin bu yüzden 3 1 Yorumla AnkaKuşupınar +1 yıl Neden olucak senelerdir bekledik doğru kişiyi ama gelmek bilmiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belirsizlik berbat bir şey bu yüzden #ÇıkmaTeklifiGeriGelsindiyorum bende 0 0 Yorumla
Masumseytan000 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Çıkma teklifi kalkmışmıydı haberim bile Yok 😀 2 0 Yorumla
Mirakayra12 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin bir ilişkide yapı taşıdır 2 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kampanyaya imzamı bastım artık çıkabiliriz 🤭🤭 2 0 Yorumla
istanbulkiziiii Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bize teklif gelmeyecek 😅 niye imzaliyim asdfff 5 1 Yorumla Ertan_abiniz +1 yıl Aga beeeeee Yorumla
Katty_94 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl bence de geri gelsin hiç gelmez oldu :D 1 0 Yorumla
ejderhakizz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl ilgilenmiyoruz ama oy verdik vbakalım 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Allah herkesi mutlu etsin 1 0 Yorumla
Leeoon Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Direkt lafı dolandırmadan sevgiliM olurmusun? 0 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Kızlar da bize teklif edecek mii 🤔 🤣 0 0 Yorumla
Alwaromorte Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Bir kenarda bir köşede görmesen de varlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin :) tekliflere açığım :)
'Şey pardon benimle çıkarmısınız' demedikten sonra ne anlamı kaldı.
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin🖤
Seven sevdiğini söylesin
Birlikte Okeyi Test Edelim :)
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin - bende imzalıyorum.
Eskiden çıkma teklifi yapılır ve bu ilişkinin bir adı olurdu şimdi ise kim kiminle belli değil,
"kalbinin adayına bir isim vermek lazım"
Biz bir yıl boyunca belirsiz bir şekilde konuştuk bir adım atmadı en sonunda ben ilk adımı attım
Erkek: Benimle çıkar mısın?
Kız: Nereye?
Erkek: ?
Elbette gereklidir. Yeterince arzulamak ıslanmak için ön sevişme mümkün olduğunca uzun olmalı hatta.
Kesinlikle geri gelmeli bu belirsizlik sonlanmalı. Eski aşklar geri gelsin.
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin belirsizliklerden çok sıkıldım
Bencede #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Katılıyorum. Flört güzeldir 🌺
Her şey seninle güzel sen varsan bende varım eksik yok fazla var yeterki istemeyi bil
Birini bulsam çıkma teklifini geri getireceğim zaten😂
İlişki dediğin net olmalı. Kim ne istiyorsa bunu yapmalı ve ıspatlamalı. Duygular oyuncak değildir.
Aynen belirsizlik en kötüsü. Biz şimdi neyiz diye düşünmeyen var
Ben imzaladım bana hediye göndermeyin aman aman gerek duymuyorum okeyli günler dilerim😀
14 şubatta merak ettikleri ne varsa yardımcı olacağım birer birer 😅 #ÇıkmaTeklifelriGelsin
Tabiki geri gelsin bence güzel duygulardı artık neden edilmiyor ve otomatik oluyoruz
Bir bakıp bir kaçarak olmaz ki, çıkma teklifi olmayan bir ilişki sorumluluk aldırmaz ki... #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin diyeceğinden emin olduğun arkadaşlarına da hemen haber ver, bu meseleyi artık çözelim.
14 şubatta ne olacak ki?
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Ben desteklemiyorum gelmesin bence
Çıkmadateklif etsen kabul eden yok nasıl olucak beki onu söyleyin beki
bunlar saçma şeyler boşverin herşey kendiliğinden geişsin öyle dah güzel oluyor genelde
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin Güveneceğim Biri Çıksın 🙏🙏
Bana varacak kadın arıyorum 😆😂😂
Çıkma teklifini Ben yaparım
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Benimle çıkarmısın😉😉😉
Hayırsa 1 e bas
Evetse 2 ye bas 😅😅😅
Aynen 🙂 ne halt yediğimizi bilelim
Ne varsa eskilerde var tabiki #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin! 😏
Olsun da ben yine sapım aga
;)
ama adi degissin cikma cok itici bir kelime degilmi
Benimle cikarmisin😂😂 ah ah gençliğim
Üzgünüm tipim değilsin 😉
@manyag_man29 😂😂 yıkıldım resmen
Amaç seni güldürmekti zaten 😉 napiosun
Bekar evine çıkalım😈😂😂
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Giden gelmez #çıkmateklifigerigelsin
Nereye cikiyoruz ya? Cikmadan flört daha keyifli
Artık o özel kişi gelsin bu yüzden
Neden olucak senelerdir bekledik doğru kişiyi ama gelmek bilmiyor
Belirsizlik berbat bir şey bu yüzden #ÇıkmaTeklifiGeriGelsindiyorum bende
Çıkma teklifi kalkmışmıydı haberim bile Yok 😀
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin bir ilişkide yapı taşıdır
Kampanyaya imzamı bastım artık çıkabiliriz 🤭🤭
Eğer uygunsan çıkalım mı😂😂
Bize teklif gelmeyecek 😅 niye imzaliyim asdfff
Aga beeeeee
bence de geri gelsin hiç gelmez oldu :D
Gerek yok istemiyorum kimseyi
ilgilenmiyoruz ama oy verdik v
bakalım
Allah herkesi mutlu etsin
Ben anlamam çıkma işlerindenn. 😂
eskiler eskiden guzeldi..
Kesinlikle harika bir ürün bayıldım
Umarim geri gelir :( #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Bence görücü usulü resmileşşin😂
Neyin çıkma teklifi geri gelsin ne diyonuz
Direkt lafı dolandırmadan sevgiliM olurmusun?
Kızlar da bize teklif edecek mii 🤔
🤣
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin bilelim artık
Okey benimle çıkar mısın 😂🌹
Bir kenarda bir köşede görmesen de varlar
Geri gelmeli bnce. . flortte ne oldugu belli olmuyo