Cinsel Yaşam Kampanyayı imzala, #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin! İlişkinde belirsizliklerden sen de sıkıldın mı? (Sayfa 5) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5569 Kampanyayı imzala, #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin! İlişkinde belirsizliklerden sen de sıkıldın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 124 kişi beğendi
n2m7ler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Ne teklifi nereye gelcek bu 0 1 Yorumla n2m7ler +1 yıl Çıkma teklifi hala varki zaten siz nerde yaşıyorsunuz anlamadimki Yorumla
Fenolfltalein Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl bkz. (Yüzüğü al, gel pazartesi başla.) 0 0 Yorumla
HasanCanÖztürk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Belirsizlik istemiyorum, bu kadar net 0 0 Yorumla
skarlet1997 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bakalım neler olacak:) #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Teklifsiz olur mu nerde kaldı eskiler :)) 0 0 Yorumla
Abdullah1207 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Bana teklif gelmez ki neden imzalayayım 😂 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. prezertatif değilmisinizsiz:D 0 0 Yorumla
saffet4646 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Oldu olacak sevgilimize de çıktığım diyelim 😃😃 0 0 Yorumla
Sismansevindirici Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Görücü usulü resmilessin diyen var 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl imzaladık ne çıkacak bilmem 3 1 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Sana kayganlaştırıcı gönderirler😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hava soğuk, nereye çıkıyoruz? 2 1 Yorumla rotasızadam1 +1 yıl Terasa Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. İmzaladık bakalım umarım toplanir imza sayisi 2 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kampanyaya bende okey diyorm bişeyin adı konmalı 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çıkma teklifi gelsin daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Üste çıkın siz.. Orda tepinin, hoplayın zıplayın. 0 0 Yorumla
Simay001_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Çok sıkıldık artık yeter gelsin çıkma teklifileri 2 1 Yorumla eren_demenyeterli +1 yıl Yalnız mısın Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. isteeriz de isteriiiz. teklif geri gelsin. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. teklifleri bekliyorum :) :) :) 0 0 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. kizlar çıkma tekliflerinizi bekliyorum :) 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tırtıklı da yanında hediye olsun 😛😛😛 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl #Çakmayateklifgerigelsin artık bilelim 5 2 Yorumla oakdas +1 yıl 🙉🙈🙊 Yorumla Gogo_latte +1 yıl Aç kollarını geliyorum🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Ne teklifi nereye gelcek bu
Çıkma teklifi hala varki zaten siz nerde yaşıyorsunuz anlamadimki
bkz. (Yüzüğü al, gel pazartesi başla.)
Aynen, bu ne yeter artık.
Avradlanma geri gelsin 😂🤣😂🤣
Belirsizlik istemiyorum, bu kadar net
Bakalım neler olacak:) #ÇıkmaTeklifiGeriGelsin
Teklifsiz olur mu nerde kaldı eskiler :))
Bana teklif gelmez ki neden imzalayayım 😂
prezertatif değilmisinizsiz:D
Oldu olacak sevgilimize de çıktığım diyelim 😃😃
Görücü usulü resmilessin diyen var 😁
Standart oldu hersey artik
Fark ederse terk eder hodri meydan
Okeyine okey 👍
🔞🙄💞
Alayına okey😁
Bekleyip göreceğiz bakalım 🤞
aşkı aşk gibi yaşamayı özledik
İlişji yok ondan sıkıntı yok
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir.
Pasta keser yerim artık millet gezerken
E şey benimle çıkar mısın eheheh.
Sürekli yaşadığım durum. Biz şimdi neyiz?
Cıktık alamete gidiyok gıyameye
Değişiklik iyidir ya. Arada gerekir.
imzaladık ne çıkacak bilmem
Sana kayganlaştırıcı gönderirler😀
Flörte kalbimizi kapattık.
Hava soğuk, nereye çıkıyoruz?
Terasa
Net olmakta fayda var Okey Okey
gelsin de banane beni ilgilenddirmiyor
Kahrolsun belirsizlikler 😄
KizlarSoruyor bana. Biz şimdi neyiz?
İmzaladık bakalım umarım toplanir imza sayisi
Kampanyaya bende okey diyorm bişeyin adı konmalı
Geri gelmesi lazım. Belirsizlik olmuyor.
çıkma teklifi gelsin daha iyi olur.
Bence de gelsin. Katılıyorum.
Üste çıkın siz.. Orda tepinin, hoplayın zıplayın.
bencede geri gelmeli flört kadar aptal bir iş yok
Haha iyimiş ya welkamtu 90s 🤣
Çıkma teklifi geri gelsin
#ÇıkmaTeklifiGeriGelsin 🌹.
Kampanyaya benden de OKEY. :D
Geri gelebilir de eski ki durum yokki şimdi
Çok sıkıldık artık yeter gelsin çıkma teklifileri
Yalnız mısın
isteeriz de isteriiiz. teklif geri gelsin.
öyle belirsizlikler bana göre değil :)
teklifleri bekliyorum :) :) :)
Okey mi okey 😅😅 Bana bir şey olmaz deme.
Ne bilmiyorum ama imza attik
kizlar çıkma tekliflerinizi bekliyorum :)
Kesinlikle net biriyim ve aynı şeyi beklerim
Tırtıklı da yanında hediye olsun 😛😛😛
Çok hemde fazlasıyla sıkılıyorum
#Çakmayateklifgerigelsin artık bilelim
🙉🙈🙊
Aç kollarını geliyorum🤭
dıktır bnce ben öle yırtım
Takıntı hastalığı olabilir
Çıkma teklifi yok muydu zaten
Çok güldüm çooookkk 😂😂😂🤣🤣
selam naber 🤣😅😂
geri gelsin tüm zaman