Bu şıkları görünce kadınlara üzüldüm valla işiniz zor. Bazılarınız ömür boyu orgazm olamiyor bazısı hiç cinsellik yaşayamiyor. Tecrubesiz bencil erkeklerin elinde hayatınız harcaniyor
@Aybenşokşok oyle dilde olmsa olmz bnce dunynn en zevkli seyi kadnnn her yerine satrce oral yapmak tabi bilerek isi super bisey kadn deflarca orgzm olacak cildiracak sonra hadi bebgim hadi daynmyorum diyeck sonrda mercimgi firna verip sevdgni ucuracksnn of doyulmzki tadna
Sasrm sevmeyen bn ben baylirm satrce ama tadna doymm onun bn ayk altlarndan baslayipt anusus makat butun heryeri satlerec herk yapr ama herks beceremz dunynn en guzel keyifi o ivine cekmk yalyip yutmak of
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Bir cok kadin zevk alamiyor, alanlar da orgazm olmadan iliski bitiyor.
Iliski erkek odakli degil ortak paylasimli olmali..
Kesinlikle C şıkkı. Bu yüzden "Yatakta istediği hazzı yakalamanın hayallerini kurarken o zevke hiç ulaşamamanın mutsuzluğunu yaşamak dedim."
kadınların hayalleri ve hayatları tamamen duygu üzerine kuruludur... Her ne kadar ulaşım aracını madde zannetseler de ucu duyguya sevgiye dayanır..
Hayaller:
Erkek: günde 5 posta.
Gerçekler:
Erkek: heyecandan, yoksa bu kadar kısa sürmezdi.
:):
Bence erkek olmak zor partner bulup ilişki yaşıyacaz diye 9 takla atıyoruz. Kadınlar elini salladımı 50 erkek peşinden gider.
Çoğu kadın örnek olarak acı çekse bile, devam et der. Bu bir nevi rol yapmak.
Ya da zevk almasa bile zevk alıyormuş gibi inler kimisi.
Abi nesi zor bizim yaşadığımız orgazmın 10 katını yaşıyorlar 😂
Bu şıkları görünce kadınlara üzüldüm valla işiniz zor. Bazılarınız ömür boyu orgazm olamiyor bazısı hiç cinsellik yaşayamiyor. Tecrubesiz bencil erkeklerin elinde hayatınız harcaniyor
Arada bir mutlu taklidi yapmanın anı kurtardığını ama istediğinin bu olmadığını fark etmek
Erken boşalma çok büyük sıkıntı bir de hatunu düşünmeden kendi işini görmek istiyorsa eyvah eyvah
Arada bir mutlu taklidi yapmanın anı kurtardığını ama istediğinin bu olmadığını fark etmek bence bu
Uzaklaştırdı benim libidom fazla yüksek onun da tam tersiydi, böyle olmuyor olmazzz
Kadınlar yatakta serseri gibi sevişen erkek hayal ederler ama yorganın altında efendilik yapan erkeğe denk gelirler. 😂
Üzüldüm şimdi kız arkadaşlara kötü bir durum neticede
Bilemicem, seks bana andromeda galaksisi kadar uzak 😶
kesinlikle o filimlerdeki gibi olmayacağını bilmek buna rağmen yaşamak 😅😉
Buradaki kadınların hemen hepsi sekste hep sorun yaşayanlardan mı oluşuyor?
Herseyi oluruna bırakmak iyidir
Ara ara nereye kadar arkadaş
💙💛💙💙💚🌼🌹🌻🌼
Karşı tarafta kusur aramak yerine dönüp bir kendine bakmalı kadın önce.
Hiç mi iyi bir yanımız yok bizim :/
Hiç mi elle tutulur bir başarımız yok:/
Bizde insan evladıyız niye böyle yapıp üzüyosunuz :/
O an kadına yetmeyemi çalışmalı yoksa kendine mi? Zırzırık yapılcagına birbirimizi mutlu etmeye çalışsak?
Hayat bir oyundan ibaret değil mi her şey yalanlar üzerine kurulmuş.
Neden rol yapılır? Neden mutlu görünmeye çalışılır? Kadınların herşeyini anlarımda bunu anlayamam! Zevk almıyorsan dile getir, geliştir
Hayaller salatalık, hayatlar bamya 😂😂😂😂 diyorlar gibi.
Yatakta en büyük problem parterimin kokması sanırım bütün hayaller altüst oluyor bende
Ben ilişkimde herhangi bir problem yaşamıyorum :)
dur bee ne diyon millet dertli olan var olmayan var topa tutarlar seni burda nazar deyer deme öyle seyler😂
:S.
Ne güzel ☺️
Bencil ve oral sevmeyen birisi beni mutsuz ederdi
Oral olmadan olmazki zaten o erkek sayilmaz 😉
Oral çok severim
@Aybenşokşok ben kadnn hak yerinde obur yernde satrce yapyorum yapmdan zevk almm zaten
Hemen atlamışsınız beyler bakıyorumda 😁
Sana atlamak isterim 😘 tam atlamalıksın
@Aybenşokşok oyle dilde olmsa olmz bnce dunynn en zevkli seyi kadnnn her yerine satrce oral yapmak tabi bilerek isi super bisey kadn deflarca orgzm olacak cildiracak sonra hadi bebgim hadi daynmyorum diyeck sonrda mercimgi firna verip sevdgni ucuracksnn of doyulmzki tadna
Sasrm sevmeyen bn ben baylirm satrce ama tadna doymm onun bn ayk altlarndan baslayipt anusus makat butun heryeri satlerec herk yapr ama herks beceremz dunynn en guzel keyifi o ivine cekmk yalyip yutmak of
Arada bir mutlu taklidi yapmanın anı kurtardığını ama istediğinin bu olmadığını fark etmek
Bir erkeğin yok olduğu ve kadının mutsuzluk cehennemine düştüğü an diyebilirim D seçeneği.
Çoğu kadın o hazza hiç ulaşamıyor burada partneri dikkatli olmalı, bencil olmamalı.
Türk kadinlarinin pozisyon bilmemesi
Pozisyon bilgisi önemsiz, önemli olan ne istediğini bilmesi
Ben onu bunu bilmem bu hayatta seven taraf olmayacaksın.
sizce sorun kadınlarda olabilir mi
sonuçta istediği hazzı alamayan o :D :D :D
Bir kadını orgazma ulaştırmak için dilimi saatlerce kullanabilirim
Bunlardan farklı şeylerdi ama oyladım biraz daha yakın gibi
Kadınları düşünmeyip sadece kendi zevkine bakan kişi mikroptur bence 😊
Kısa süren seks mesaileri hayalleri parçalıyosa da okey Nirvana çözer o işi
Beklenti ne kadar yüksekse hayal kırıllığı ve doyumsuzluk o kadar fazla oluyo. O yüzden akıllı olun beklentilerinizi yatağa girerken çöpe atın 😄👍🏻
Erkek yok, gozyasi yok. :)
Denedin ve başarısız okduysan bir kez daha dene, beş parmak bir değil
Eksik paylaşım. Önemli bir konu fakat aşk iliskilerinde herşey bundan ibaret değil. Sizin konu aldığınız günü birlik basit ilişkiler.
Hepsi düşman başına ya aman amaan istemiyorum mkdkde
Hep yanlış eş bulmaktan bunlar beni bulmuyorlar ki 😂
Erkek olmak sanki zor degil. Ilişkide hiç bosalamiyorum...
Ulaşan ulaşıyor. Abartıyorsunuz
Kadin gibi kadinnn
Bu şıkları seçen kadınların karşısındaki erkekleri merak etmiyor değilim 😭
Mutluluk taklidi yapmak zorunda kalıyorum
Birbirinizi kandırmayın, ömürboyu rol yaparsınız :(
😊😊
Eden taklit yapıyorsun ki
Konsantre ol
Taklit yapmak yerine mutlu olmaya çalışmayı denesen partnerinle birlikte sana yardımcı olsa
Mutlu taklidini başarı ile yapabilen kadın herşeyi yapar Valla
KS de hiç öyle değil bir keremm baksana millete 4 saat 5 saat hazzın sonu yok
Kadınlar dert sever , fitne fücurla deli eder , kaostan da beslenir , itle köpekle uğraşır aksiyon yaratır 😃
Gecede defalarca orgazm olacağıninzannetiği erkek birde Okey kullanmıyor ise o zaman Hayaller atesli seks yatağı, gercekler Dudullu da hamilelik 🤣🤣
Kadın olmakmı zor sevgilimi rahatsız etmemek için beraber uyurken neredeyse nefes almıyorum erkek olmak daha zor 😁
hemen bosalmalariiii :( :(
Hadı boşal artık dediği an bir kadın soğuyorum.. ya uzun sürmesini sevmeyen kadınlar denk geliyor ya da hepsi kolpacı.
Yatakta istediği hazzı yakalamanın hayallerini kurarken o zevke hiç ulaşamamanın mutsuzluğunu yaşamak..
Kadınlarda beyin olarak doyuma ulaşamama
Erkeklerde erken boşalma korkusu olduğu sürece
Hayaller brazzers
Hayatlar amatör p*rno olarak kalır
Bence artık bu bir zanaat olmalı kolay bir iş degil 😀🤦♂️
Kadınlar genelde cıtayı hep yuksek tuttukları için Kadınlara ‘’hayaller vs. hayatlar’’ oluyor
Erkeklere dedirtenler buraya sığmayacağı için heralde kadınlara dedirtenleri koydunuz
Bu kadın için değil erkekler için de geçerli maalesef