Sence kadınlara hayaller vs. hayatlar dedirten şey hangisi? Hemen şıklardan sana uygun olanı seç; mutluluğu yakalamanın sırrını çöz! 🔥
Görüş ve yorumlarda buluşalım!
Denemedim ama ilk fırsatta deneyeceğim :) Zevki Nirvana'da yaşamak paha biçilemez...
D seçeneği 😪 Çok kötü bir durum. Hayal kırıklığı resmen
Merhaba bende koful 😅
Cevap
150Cevap
E) Hepsi :P En kötüsü de “daha önce hiç böyle olmazdım senden çok etkilendim galiba” diyen bir erkek. 😒
Aynı yalanlar. Ya sanırım dardın ondan erken geldim
Sevgilimle ilk işim bunu denemek olacak açılış sağlam olmalı
Sevgilin var mi
Açılışa katılabilir miyim :)
@CevaplarMisin 😁😁😁😁
Herkes katilabiliyor mu acilisa 😀😀
Ben de heveslendim, ilk defa açılışa katılıcam diye :(
⭐Filmelerde dakikalarca süren ilişkilerin, gerçekte aniden bitmesi.
⭐Ön sevişme hayal ederken birden içinde belirivermesi.
⭐ Seksten sonra iltifat beklerken kıçının dönen partnerin olması
⭐ Hepsinden önemlisi orgazma ulakalması, partner işini bitirince yarıda kalan zevk...
Karşı tarafın teninin kokusunun hiç bir işe yaramaması ve eğreti bir insan olması,
Sevişmeyi bilmemesi
Herşeyden bir haber odun olması
Fantazi odaklı olup manyak manyak hareketler yapmaya kalkması ve sonunda yataktayken terk edilmesi bu adamın 👋
Dahası uyumsuz olması senin inlemelerin yükselse de o başka yere odaklanması
SERT seviyorum sanıp pestilimi çıkarmaya çalışınca kendi P enisinin çok marifetli olucağını sanması
Duygusuz olması öğ
Velhasılı kelam bu işin sevmediğinde yapılması 👍👍👍👍
A şıkkı. Bir kadını orgazma ulaştırmayı beceremeyen erkekler utansın 😋😋😋
Ulastirmayi en iyi ben bilirim
Helal olsun kadın son noktayı koymuş bu konuda iyi olmayan beyler kendinizi geliştirmelisiniz bence
Şeyin küçük olması
Erkeğin erken boşalması dışında kadını mutsuz eden birşey yok. Ama eşine olan sevgisi aşkı sayesinde bunu problem etmez evliliğine devam eder. Hiçbirimiz 4 4 lük değiliz hatalarimizi telafi edebiliriz gencler sevin sevilin evlenin sevişin nikahsız yapmayin ezerim sizi
Ezmen gereken çok insan var o zaman 😂
Bakir erkek kalmadi ki... Cogu zinakar bu devirde, boylari devrilsin... :) Helal sut emmislere selam olsun.
::::-)))
@uyuyançirkin aleyküm selam bacım
Senin çok istekli olman onunda olması ama sonucunda onun tez bir şekilde rahatlaması ve senden o anda uzaklaşıp kendi köşesinde izdivaya çekilmesi..
Her defasında yaşadığım bir durum çok seviyorum ama cinsellikte önemli be beyler siz sakın bunu benimki kadar normal bir şey sanmayın ben nasıl mı dayanıyorum. İnanın çok zor. İşin memnuniyetsiz kalma kısmını geçtim düşüncesizlik ve bencilce gelme kısmında geçtim sevgimin azalmasına neden olacak türden bir durum bu. Tutamıyorsanız bile en azından denemiş gibi yapın ya da farklı yollardan deneyin ne diyim. ya da sikt. redin yolunuza devam edin♥️
Burda herkes erkekleri suçlamış, ama işin aslı o değil.
Kadın ne isterse o olur, kadın istemezse erkek ne yaparsa yapsın onu mutlu edemez doruklara çıkartamaz. Seks tanrıçası da olsa kadın istemeden hiç bir şwy yapamazsonız.
Hiç bir uzvuna dokunmadan sadece düşsel bir şekilde orgazma ulalabilen tek varlıktır kadın.
O yüzden kimse boş yapmasın, birazcıkta kadınların istemesi lazım, hazır olması lazım, yön göstermesi lazım.
Kadınlar zürafaya benzer kafa ne yöne değil boyun ne yöne giderse kafa oraya gider. O yüzden suçlu erkek değildir.
( D ) seçeneği tabiki bir kadın için çok kötü hayal kırıklığı. Peki kadın yatakta ne ister? Tabiki de, öncelikle, kendisi ile ilgilinilmesini ister. Erkekler sadece kendilerinin tatmin olunmasını istediği sürece, kadın hayal kırıklığı yaşar. Bir erkek önce partnerini göz önünde bulundurmalı. Kadını hayal kırıklığına uğratmamak çok kolay. Bunun en başında oral sexs gelir. Bir erkek önceliğini kadına odaklarsa, o kadın hayal kırıklığı yaşamaz. Ön sevişme ve oral sexs son derece çok önemli. Kadını tatmin etmek çok zordur. Tecrübeli bir erkek için, bu hiç de zor değildir. Ne demek istediğimi sanırım anlatabilmişimdir. Hiç bir kadın haya kırıklılığı yaşamaması ümidiyle. Mutluluklar diliyorum.
Yatakta istediği hazzı yakalamanın hayallerini kurarken o zevke hiç ulaşamamanın mutsuzluğunu yaşamak :)
:::-))) anlamak anlamak...
Olay erkekte bıter. Bu da esıttır ıyı anatomı bılgısı ve tecrube ıster avrupada yapılan bır arastırmaya göre sekste en tecrubesız erkekler turklermıs. Bızım kadınımızda erkegımızde sekste zayıf bence. Toplum olarak hantalız zaten ben 24 yasında 500 metre koşamayan bır suru genc bılıyorum sonucta bu işlerde performansa kondısyon ciğer onemli agzında emzık gıbı sıgarayla gezen kısının cınsellıktekı performnası ne olabılırkı zaten
Ciddi diyorum Türk erkekleri seksi bilmiyo. Partnerini asla düşünmez gram zevk vermiyorsunuz bir de lütfen vari kıllarınozo alın banyoya girin falan
Bence bunlardan ziyade, iki yüzlü yalan söyleyen sevgisini bile gerçekten hissetmeden, karşısındakine aşka ve sevgi sözleri. söyleyen daha ileri gidip ciddiyetten bahseden ve o kadını oyalayan bir erkek, en büyük hayal kırıklığı dır bir kadın için ve ne yazık ki günümüz erkeğinin (hepsi değil tabi) gerçeği.
İt gibi merak ettiğim için oturdum bütün pembe yorumları okudum. Memnun olan yok sadece denemeyen var. Analiz atıyorum. Kadınlar ilişkinin bütün kusursuzluğunu; beklenildiği ve herzamanki gibi erkek nüfusa yüklediklerinin itiraflarını yazıya almışlar. Biraz el insaf.
Seksüel ilişkiyi çooooook geçe veya evliliğe atıp o erkeğin tırt olduğunu anlıyorsunuz, ve bundan itibaren dd ilişkide çok büyük problemler yaşamaya hissetmeye başlıyorsunuz.
Size tavsiyem, erkeği test edin bu konuda, sizi mutlu etmiyorsa zaten erkekliğin getirdiği en basit şeyi bile beceremiyor demektir.
Düzelir falan demeyin böyle olan ilişkiler hüsranla sonuçlanır genelde, yol yakınken yol verin gitsin
Hacı bu dediğin sey öteki tarafı düşünmeyenler için geçerli bundan da bol bişey yok zaten
Bende onu diyorum işte
İstediği hazza ulaşmanın zorluğunu anlayınca, en sevdiği tatlıyı düşünerek rol yapmaya alışmak çünkü çoğu zaman kadınların isteklerinden ve mutlu olmalarından çok erkekler kendilerini rahatlama isteğini gidermeye çalışıyorlar Bu yüzden çoğu kadın orgazm yaşamasa bile orgazm taklidi yapmak zorunda kalabiliyor.
Size nasıl tipler denk gelmiş bilmem ama benimkilerde bayılanı bile gördüm yani. Ve bu iki tarafın da istekli oluşuyla alakalı bir durum bazen isteksiz olanı denk gelince ben bile işimi bitirip kenarı çekiliyorum. O yüzden öncelikle istek şart ve tabi belli de etmek lazım 😊
Her kadın orgazm olmak ister
her kadın orgazmı hakeder
her erkek kadınını orgazm etmek ister
ama her erkek kadınını orgazm edemez maalesef.
beyler biraz partnerinizi düşünün onları boş hayallere sürüklemeyin tutun şu spermlerinizi de onlarda mutlu olsun beya
Erken boşalma ve erkeğin bencilliği dışında beni bişey mutsuz edemez
Cinsellikte Herzaman zirvedeyim diyen yalan söyler. Günlük hayatımızın koşturması ve sayamadığımız birçok olay yatağı etkiler.
Ama Herzaman en iyisini yapamasakta lütfen birbirimizi sevelim ve saygı duyalım.
Unutmayalım Sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika.
KS ye göremi reele göremi söylemeli burda malum herkes mükemmel
Malesef her iki cins için de öyle bir yer burası
:::-)) dimi
Rol yapmayı hiç anlamiyorum zaten.😅 dürüst olup konuşup problemler çözülmeli.
Hayal, insan gibi gerçekten sarılıp uyumak, göğsüne uzanmak. Hayatlar, her bokun cinselliğe gelip tüm bu huzur dolu hayallerin suya düşmesi.
Her erkek aynı degıl dır karsı tarafında dusunmesı lazım karsı tarafında mutlu etmesi lazım sımdıye kadar her iki tarafta olduk o yuzden sıkıntım yok kadınları kendinden gecırmeyı zevki getirmeyi cok ıyı biliyorum kendime guvenıyorım ve hep iki cifte mutluyduk
Gece yarısı başlar saatlerce durmayız diye plan yaparken beyefendinin 10 dakika spermini tutaması
Sana gecede 4 gitmeyen erkek geçsin köşede utansın
Ulan bir saat içinde sevgilime 4 atıyorum ben yemin ederimki nasıl bir yapiyo gecede
Son şık. Ulaşamayınca taklit ettik be usta.. bizde mi suç şimdi..
Anlamıyorum daha önce hiç ilişkiye girmedim ama sevgilimle hayal edince bile orgazm olacakmış gibi hissediyorum nasıl olmaz yaaa?
@hopyhopy bunu yapmadan anlayamam bence sarılınca bile fena oluyorum ben dkwkdksks
@hopyhopy bencede hayal enguzeli dert yok kasefet yok acaba yok çekingenlik yok vs vs
E Prens arayıp normal standart hatta ve hatta vasat kuru kemçik yahut göbekli kirli sakallı tipik bir Türk erkeği ile çıkmaları veya evlenmeleri gerçi artık böyle vasat bir koca bile bulamıyorlar da Türk kızı kezoları bu kezolar böyle evet neyse işte asdasdasdas amgg...
Çok amatör olduğum bir konu, yorum okumaya geldim🍷🚬
:::-)))
Partnerimi arzuluyorsam bana zor olan bir şey olamaz
olur olur
Bir kere zirveye ulaşınca hep olacağını zannetmek ama filmin sonunun hep aynı olmadığını görmek.
@nigne88 B seçeneğinde yazan buydu.
Niye soylemiyorsunuz ki zevk almadiginizi yapmayin mutlu taklidi soyleyin direk ne kadar sacan
Valla benim partnerim benden oldukça memnun hatta fazlasıyla öyleki bazen bugün yapmayalım diyor. Bence kişiden kişiye değişiyor. Ayrıca Türk erkeklerinin çoğu yeterince seks yapmadığı İçin aç ve erken boşalıyor.
Erkekler bizi mutlu etmek hakkında daha çok bilgi edinmeli sadece kendilerini düşünüyorlar
Mutluluğa katkı sunmayı da öğrenmesi gerekiyor kadınların. Bu tek taraflı veya bir kişinin verdiği bir mücadele değil. Sonuçta iki kişi tek yatakta. Herkes birşeyler yapmayı bilmeli. Hep beklememeli.
mutluluk evlilik beraber olmak bir yastiga baskoymak sevmek ilgi bunlar sadece seks ile olmaz. dunyada yataktayken seksten cooook daha mutlu eden seyler vardir bir delige sokup cikarmaktan daha cok zevk veren...
birde eyy OKEY sen niye sorunu sadece erkekte goruyorsun? seks sadece erkegin davranislarindanmi ibaret? biz dildomuyuz. kadininda dikkat etmesi gerekenler var sadece biz erkeklere sorumluluk yuklemek asil bencillik
Bazen isteklerimiz beklentilerimiz gerek bizde gerekse karşı cinsin soğukluğuyla size kendisini serbest bırakmayıp zevk dolu olması gereken saatler bir an önce bitsede yıkanıp uyusam düşüncesine daldırıyor beni
Aşk ve seks iki kişilik bir gösteridir. Taraflardan birinin beklentisi varsa, her şeyi de karşı taraftan beklerse, karşı tarafın da bencilliğinden rahatsız olmamalı. Her duygu, dokunuş, bakış ve alınacak haz karşılıklı olmalı.
Sevişirken çok tatlısın diyen erkek en kötüsü bence
Bişe deme
Sadece basican onu istiyorlar
Say say bitmez ki... hem cünsel yönden, hem romantizim, hem gereken saygıyı sevgiye aç... Evliliğini şöyle dolu dolu yaşayamayan, aşka susamış, gururu incinmiş o kadar çok kadın var ki...
Aslın hepsi gerdek diye tabir edilen ilk gece başlıyor.
Son zamanlar da D seçeneği yüzünden çok mutsuzum :(
Yataga yatinca uyuyun. Sonra boyle uzuursunuz ne gerek var bukadar strese.
😂😂😂😁
Ya uyku yoksa
@Ertan-ertan kitap okuyun.
Seval001 cok. mantikli tsk☺
Pasif olmayin kizlar. yatakta tek basimiza seks yapmak istemiyoruz. oyle her isi bize birakirsaniz ne hiz ne siz mutlu olursunuz
rol yapmaya gerek yok. çiftler konuşarak en çok has aldıkları pozisyonları denesinler. farklı yerlerde farklı iç çamaşırları giyerek fantazi yapmalarında fayda olduğunu düşünüyorum
okey norvana reklamindaki resimde uzun kabin icerisinde ne var
Ya iyide bu bana çok saçma geliyor , eğer kadın iliski esnasında tatmin olamıyorsa bu erkeğin değil kadının problemidir
var mı gerçekten orgazmın ne demek oldugunu bilmeyen kadilar?
Kesinlikle mutlu taklidi yapmak zorunda hissetmek, o kadar acı bir gerçek ki...
Mezar taşı gibi hareketsiz yatarlar, sonra " Taklit ettik suç bizde mi ustaa".. Siz bir Madison ivy gibi sevistiniz, biz mi mutlu etmedik.
İnsanlar sanıyor ki cinsellik ücretli p*rno filmleri gibi mükemmel ve kusursuz
Ulan kadınlar ilişkinin ortasında osuruyor be neyim hayali bu
A şıkkı nabalım başka şeyler düşünmek zorunda kalıyoruz bazen ;)
Bir kere zirveye ulaşıp hep olacak zannetmek ve sonrasındaki hayak kırıklığı
Burdan görüşüm kadınlar erkekten değilde bir plastikten yardım bekliyor. Sizin sonuca ulaşamamanız yanlış erkek seçmeniz.
Hayalleri "50 Shades of Grey"e burun kıvıracak kadar uçuş uçuşken
seksin p*rno izleyerek öğrenilebileceğini sanan erkeğin kobayı olmak
B şıkkı kesinlikle.Özellikle ilk bir kaç defa zirveye ulaşıp da daha sonradan olumsuz bir deneyimin yaşandığı an tam bir hayal kırıklığı.
Hatunlar tam bir kapalı kutusunuz bu seçenekleri görüp erkekleri suçluyorsunuz. Muz yerken güzel kabı tü kaka mı yani
Aaaa haspamlara bak. Köşeleri az daha oval zigon sehpa gibi durunca sevişmiş olmuyorsunuz. peh. @OKEY sevsin sizi. (masum)
Rol yapmaya ne ihtiyacaniz var karşınızdaki ne soyleyinki o da bilsin işin doğrusunu ve çaba sarfetsin
bu soruyu erkekler için neden sormuyorsunuz? Ceset gibi yatıp yap git havası veren kadınlar yok mu? sanki bütün kadın aşufte bir erkekler mesele.
Sonuncu tam benlik ! Kesinlikle benlik!
E-Hepsi.. sonuçta biriyle bir ilişkiye başlıyorsan birbirinizi her açıdan tamamlamanız gerekir.. buna çoğu kişi dikkat etmiyor.
En İyi Cevaplar