Cinsel Yaşam Kadınlara ‘’hayaller vs. hayatlar’’ dedirten tipik ilişki problemi hangisi? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1932 Kadınlara ‘’hayaller vs. hayatlar’’ dedirten tipik ilişki problemi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 51 kişi beğendi
rroommeeoo Takip Et Master Yaş: 51 +1 yıl E) Hepsi 😎Sınırlarım yok, hayallerim cok. Heveslerim de cok 😉 0 0 Yorumla
Beylerbeyi-06 Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Bütün şıklar.. Herkes hanımefendi prenses mübarek.. Olduğu gibi görünen çok az kişi var.. 0 0 Yorumla
Ertan-ertan Takip Et Yoda Yaş: 62 +1 yıl Cok üzücü bence bu seferde hanim. beni terk etti ysda ihanet etti insan hanimini. hetzaman düsunecek bence beslenmesine dikst edecek 0 0 Yorumla
mhmt_1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl güzel paylaşım kızlar çok pasif kalmayı tercih ediyor biraz da onlar ateşli olarak erkeğinin mutlu etmeli güzel zıplamalı aletde 0 0 Yorumla
19elisa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Bencil kişiler mutsuz ediyor 7 4 Yorumla Aybenşokşok +1 yıl Oralda onemli Yorumla Gym52 +1 yıl Şu yoruma gel ben seni mutlu edim diyecek olan hanzo iş yoğunluğundan dolayı gecikti galiba 😔 Yorumla Hakannn0001 +1 yıl @Aybenşokşok sen erkek misin 🤔🤔 Yorumla 1 yorumu gör Gym52 +1 yıl @hakannn0001 oral deyinde akla penisin yalanması gelmesin sadece 😂 vajina yalamanında ayrı bir tadı var 😂 Yorumla
YANLIZLIKOLMAK Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl İstediği hazza ulaşmanın zorluğunu anlayınca, en sevdiği tatlıyı düşünerek rol yapmaya alışmak 0 0 Yorumla
indigomor Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Başka bir korunma yöntemi bulunEt ete değecek agaO ses duyulacak 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İstediği hazza ulaşmanın zorluğunu anlayınca, en sevdiği tatlıyı düşünerek rol yapmaya alışmak 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Seçenekler hex seks le ilgili başka sorunda olabilir belki 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
curlycurly Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İlişkide memnuniyeti bulabilmek için önce karşı tarafı mutlu etmeye çalışmak lazım aksi halde mutluluk zor 1 1 Yorumla nondeimea +1 yıl Yanlis, karşı taraf kaygısı çeken erkekler erken boşalmaya daha yatkindir kardeşim. Ozellikle erken boşalma sorunu yaşayan erkeklere kendi duyduğu haza odaklanmalari tavsiye edilir uzmanlarca. Yorumla
Aybenşokşok Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Hayaller fantaziler sagolsun isimizi goruyor 6 0 Yorumla
korkmaz01 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Arada bir mutlu taklidi yapmanın anı kurtardığını ama istediğinin bu olmadığını fark etmek 0 0 Yorumla
zeus25 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl yoo o kadarda degil bu konuda daha mantıklı dusunmek lazım 0 0 Yorumla
33dertli33 Takip Et Yoda Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. hayeller dedırten hayatlar dedırden tıpık bır problem resmen hayal kırıklıgı 0 0 Yorumla
kayipkitamu Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Hacı adam gibi adam ve enerjik kadın yatakta hep mutludurHep zirvededir 0 0 Yorumla
Bay_Cilgin Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Yazıştığı ve konuştuğu kişiyle yaşadığı kişi arasındaki farkı görmesi 0 0 Yorumla
zenci21 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl mutlu ve istediğim hazı almıyorsam taklit yapmam almadım net derim 0 0 Yorumla
heartinfour- Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Mutluymuş gibi yapan insanı bitiren şeydir 7 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Yaptinmi Yorumla
heidi888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Umduğunu bulamamak koyuyor insana 🤦🏻♀️ 5 0 Yorumla
038kys038 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendini düşünen karşısındakini herzaman hayal kırıklığına uğratır 0 0 Yorumla
cilek-kokusu Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Hepsi secenegi de olmaliydi 😁 3 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Orgazm nedir bilmiyor Sun sanirim Yorumla
AcımasızKedii Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Dondurma yerken erimesi guzel tisortumu pisletmesi 4 0 Yorumla
whyantipollyanna Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Evet, A diyorum, ben baklavadan tahrik oluyorum 😀 2 0 Yorumla
lanasue Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Hayaller johny sins hayatlar taner tolgacı 2 0 Yorumla
luckyprenses Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Şıkların hepsi de kötüymüş 2 0 Yorumla
MissDreamer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kendini öven tiplerin fos çıkması 3 2 Yorumla decided +1 yıl Mesela? Yorumla Hamit95 +1 yıl her övünen ile yatma sende Yorumla
sinemnergis37 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Sanalmi realmi onu belirtmek lazim 3 2 Yorumla sonnisim +1 yıl Sanal nasıl reel nasil Yorumla Carpedien +1 yıl @sinemnergis37 sana sanal bana sayar gerçekler Yorumla
IrmakLeritsen Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl Korumayı sıklaştırınca rahatlıyorum.. 1 0 Yorumla
melt_me Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 61% +1 yıl a şıkkı. düzelmezse yolcudur abbas 1 1 Yorumla okangüll +1 yıl çekilmez çünkü cinselliği doya doya yaşayamadıktan sonra neye yararki. Yorumla
BakSen14 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl A istediğim arzuya ulasamayinca rol yapmak 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. A seceneği olduğunu düşünüyorum 1 0 Yorumla
pink339 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Böyle bir sorunun sorulmasi bile o kadar saçma ki 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Okey , sen bu işi biliyorsun :d 0 0 Yorumla
Astraz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Cinsellik risk gerektirmeyen bir tutkudur 0 0 Yorumla
ISpectra07 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Ben neyin hayalini kurduysam onu yaşarım. 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kişilere göre hayaller ve gerçekler değişebiliyor. 0 0 Yorumla
game34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 56% +1 yıl hayallerini yıkıldığını hissetmek kötü his verir 0 0 Yorumla
Son_Soru_Bükücü Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 32% +1 yıl Hayaller jonny sins hayatlar şahin k 0 0 Yorumla
SevimliYakışıklı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl var mı yaşamak isteyen benimle uçalim :) 0 0 Yorumla
aliesrefogl Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl hayal kırıklıkları ile karşılaşmak zor evet 0 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl A şıkkı dedim yanlışlıkla umarım alınmazsınız. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
E) Hepsi 😎
Sınırlarım yok, hayallerim cok. Heveslerim de cok 😉
Bütün şıklar.. Herkes hanımefendi prenses mübarek.. Olduğu gibi görünen çok az kişi var..
Cok üzücü bence bu seferde hanim. beni terk etti ysda ihanet etti insan hanimini. hetzaman düsunecek bence beslenmesine dikst edecek
güzel paylaşım kızlar çok pasif kalmayı tercih ediyor biraz da onlar ateşli olarak erkeğinin mutlu etmeli güzel zıplamalı aletde
Bencil kişiler mutsuz ediyor
Oralda onemli
Şu yoruma gel ben seni mutlu edim diyecek olan hanzo iş yoğunluğundan dolayı gecikti galiba 😔
@Aybenşokşok sen erkek misin 🤔🤔
@hakannn0001 oral deyinde akla penisin yalanması gelmesin sadece 😂 vajina yalamanında ayrı bir tadı var 😂
İstediği hazza ulaşmanın zorluğunu anlayınca, en sevdiği tatlıyı düşünerek rol yapmaya alışmak
İlişkinin haddinden fazla kısa sürmesi
Başka bir korunma yöntemi bulun
Et ete değecek aga
O ses duyulacak
İstediği hazza ulaşmanın zorluğunu anlayınca, en sevdiği tatlıyı düşünerek rol yapmaya alışmak
Seçenekler hex seks le ilgili başka sorunda olabilir belki 🤣🤣🤣
İlişkide memnuniyeti bulabilmek için önce karşı tarafı mutlu etmeye çalışmak lazım aksi halde mutluluk zor
Yanlis, karşı taraf kaygısı çeken erkekler erken boşalmaya daha yatkindir kardeşim. Ozellikle erken boşalma sorunu yaşayan erkeklere kendi duyduğu haza odaklanmalari tavsiye edilir uzmanlarca.
Hayaller fantaziler sagolsun isimizi goruyor
Arada bir mutlu taklidi yapmanın anı kurtardığını ama istediğinin bu olmadığını fark etmek
yoo o kadarda degil bu konuda daha mantıklı dusunmek lazım
hayeller dedırten hayatlar dedırden tıpık bır problem resmen hayal kırıklıgı
Hacı adam gibi adam ve enerjik kadın yatakta hep mutludur
Hep zirvededir
Yazıştığı ve konuştuğu kişiyle yaşadığı kişi arasındaki farkı görmesi
mutlu ve istediğim hazı almıyorsam taklit yapmam almadım net derim
Mutluymuş gibi yapan insanı bitiren şeydir
Yaptinmi
Umduğunu bulamamak koyuyor insana 🤦🏻♀️
Doğru kadın olmak çok zor.
Beyler bak ders çıkarın bunlardan🙄😂
Seçeneklerin hepsi ama bana yakın olan c
Kendini düşünen karşısındakini herzaman hayal kırıklığına uğratır
Hiçbiri görüşüme yatkın degıl
Fikir özgürlüğü diyelim 🤔
Hepsi secenegi de olmaliydi 😁
Orgazm nedir bilmiyor Sun sanirim
Romantik isterken öküz çıkması
Hiç ilişkiye girmediğim için bilmiyorum 😊
Hep aynı sonla bitmesi, tırnırın...
Dondurma yerken erimesi guzel tisortumu pisletmesi
Evet, A diyorum, ben baklavadan tahrik oluyorum 😀
Hayaller johny sins hayatlar taner tolgacı
D seçeneği çok kötü bir durum. ,
Şıkların hepsi de kötüymüş
Kendini öven tiplerin fos çıkması
Mesela?
her övünen ile yatma sende
En zoru ilki ama ben 3. yü yaşıyorum
Sanalmi realmi onu belirtmek lazim
Sanal nasıl reel nasil
@sinemnergis37 sana sanal bana sayar gerçekler
Korumayı sıklaştırınca rahatlıyorum..
a şıkkı. düzelmezse yolcudur abbas
çekilmez çünkü cinselliği doya doya yaşayamadıktan sonra neye yararki.
A istediğim arzuya ulasamayinca rol yapmak
En kötüsü A şıkkı sanırım
A seceneği olduğunu düşünüyorum
Karşı tarafın beklentiyi karşılayamaması
Aynen a şıkkı 😏😏😏😏😏😏😏😏
a şıkkı diyorum. rol yapmak
Daha yakin olani oyladim ben
Böyle bir sorunun sorulmasi bile o kadar saçma ki
Okey , sen bu işi biliyorsun :d
Cinsellik risk gerektirmeyen bir tutkudur
Ben neyin hayalini kurduysam onu yaşarım.
Kişilere göre hayaller ve gerçekler değişebiliyor.
hayallerini yıkıldığını hissetmek kötü his verir
Hayaller jonny sins hayatlar şahin k
başka seçenekler de var ama :D
var mı yaşamak isteyen benimle uçalim :)
hayal kırıklıkları ile karşılaşmak zor evet
D seçeneği hayal kırıklığı resmen
A şıkkı dedim yanlışlıkla umarım alınmazsınız.
Seçim yapamıyorlarsa bundan banane 😋