Yüzü sıcak suyla yıkamak yüzdeki etleri sarkıttığı için cildi de yorar ve yaşlandırır. Yüzü soğuk suyla yıkamak her zaman genç ve dinç gösterir. Ayrıca yüzü düzenli olarak temizlememek de yaşlandırır ve yıpratır
Gerek çevresel etki faktörü gerekse bskımsızlık ve hormonlu yani dogal olmayan ve dna sı oynanmış yiyecekler cildin erken yaşlanmasına neden olur. Domates tabiki sizin ruh saglıgınızı bozan insanları söylememe gerek yok
O kadar stresli bir insanım ki habire sivilceler çıkıyor uyuyamıyorum falan filan gözlerimin altı baya kötü cildime bakım yapmıyorum güneşten korunmuyorum 😅😅sivilceleri istemesem de bir şekilde patlatıyorum cilt için baya kötü 😅🤦🏻♀️
Bence kesinlikle makyaj. Artık fondoten sürmemeye bile karar verdim çünkü cildi aşırı yıpratıyor. Kükürtlü sabun kullanın ve cildiniz sanki fondoten varmış gibi pürüzsüz olsunnn...
Yetersiz miktarda içilen su, sigara ve içki, makiyaj temizlemeden yatmak, nemlendirici krem kullanmamak, sağliksiz beslenme, fazla güneş, stres, vitamin eksikliği
Yaz-kış güneş kremi kullanmaya özen gösteriyorum. Cildimi iyi tanıyorum haliyle de cilt tipime göre ürünler kullanıyorum. Şu an için cildimi yaşlandırmaya sebep olacak herhangi bir etken yok. 🙂
Cilt bakım ürünleri yüzün hava almasına izin vermediği için yüzün yaşlanmasına yardımcı oluyor sanki. 1 2 ay bile makyaj yapmayınca, temizliğini yapınca sadece yüz hemen düzeliyor, bence yani...
Sağlıksız besleniyorum ve an itibariyle karar verdim sağlıklı beslenmeye. Sağlıklı beslenerek, bolca su içerek cildimin nem ihtiyacını karşılayabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
383Cevap
Zararlı güneş ışınlarından kaçmak için krem kullanmak şart
Sadece biri değil bütün hepsi birer etkileri elbette
hepsi... yaşım 40'ı geçti. elbette yaşlanma belirtileri de olacak.
Makyaj
Yaşlandırma karşıtı kremler
Kalitesiz makyaj malzemesi ve güneş kremleri
gunes den cildim çillendi. Istemiyorum belki icabina bakarim.
Güneş ışınları, yanlış beslenme, yanlış-eksik krem Kullanımı...
Hepsinin etkisi var ama bence en fazla etkisi olan bu.
Çevre kirliliği ve şehir hayatı öncelik olarak cildi yıpratır.
Stres hayatımızın olmazsa olmazı diğer seçeneklerle de cildim karşı karşıya kalıyor.
Çok fazla güneşte kalmak
ve çok sıcak su ile yıkanmak
Stres te oldukça yaşlandırır
Retinol yağın inanılmaz iyi geldiğini duydum. Onu deneyeceğim 😁
Ozon yağını da tavsiye ederim
Hepsi etken sinir stres hava kirliliği dengesiz beslenme hepsi bir anda çökertiyor
Yazayım da görmeyeyim yahu cildim bebek gibi ama alkol diyim bari :D
Tabi ki zaman ve insanlar
Elimizden telefon tablet düşmüyor ki sürekli mavi ışığa maruz kalıyoruz
Zararlı ışınlar ve ciltte uzunn süre kalan makyaj kalan makyaj kalıntıları
Kesinlikle cilt bakımında kullanılan yanlış ürünlerin etkileri
gecen yılların ardından baskalasan yuzume bazı zaman yabancılaşıyorum :S
bence en çok zarar veren stres çok kafaya takmak insanı yıpratıyor depresyona sokuyor falan :D
Leke ve çizgilere neden olup cildin yaşlanmasını hızlandıran zararlı güneş ışınları
Kötü hava koşılları. siğara, alkol, stres, aklıma bunlar geldi
Leke ve çizgilere neden olup cildin yaşlanmasını hızlandıran zararlı güneş ışınları
Ya aslında bir çok neden var ama tabiki belli başlı faktörler var
Güneş ışınları leke yapıyor bizzat başıma gelmişti şu an cildim doğru güneş kremi ile ışıldıyor
Düzenli bakım temizlik yapmamak. Fondöten de etkisi vardır
Kollagen içeren kelle gibi ürünleri kullanırsanız ünlüler gibi botox yapmazsınız
Evim fabrikanın yanında olunca zehir soluyosun doğal olarak cildin aşırı yaşlanıyor
Kötü beslenme, yetersiz sıvı tüketimi ve kafeinin de etkisi olduğunu düşünüyorum.
Hem stres hem de yüzumdeki siyah leke ve sivilcr izleri yüzunden ne onerirsiniz
Yaşamak bile stres yapıyor, cep telefonlarının ışığı, PC ışığı bunlar cildi yaşlandırmak için var.
En büyük etki çalışma hayatı zor şartlar vücudu yoruyor ve daha erken yıpranıyor insan
Yüzü sıcak suyla yıkamak yüzdeki etleri sarkıttığı için cildi de yorar ve yaşlandırır. Yüzü soğuk suyla yıkamak her zaman genç ve dinç gösterir. Ayrıca yüzü düzenli olarak temizlememek de yaşlandırır ve yıpratır
cildi yaşlandıran sadece ve sadece cilt bakım ürünleriddir.
Stres stres stress... benim cildimi fazla stres yaslandiriyor malesef ki
Gerek çevresel etki faktörü gerekse bskımsızlık ve hormonlu yani dogal olmayan ve dna sı oynanmış yiyecekler cildin erken yaşlanmasına neden olur. Domates tabiki sizin ruh saglıgınızı bozan insanları söylememe gerek yok
Güneş tepede olunca gözumu kısıyorum kas ortamda 1 tane çizgi beliriyor çok can sıkıci
Hepsi cildi mahvediyor. Beni en çok güneş ve yediklerim etkiliyor.
Yetersiz uyku, dengesiz beslenme, egzersiz yapmamak, yeterli su tüketmemek ve sitres ha bir nde etkili bir koruyucu nemlendirici kullanmamak😊
Maalesef hepsiyle başımız dertte oluyor amaa simple ile tertemiz bir cilde sahip olabiliriz
Herşey buna etki eder çünkü hiç birşey tek başına değil
makyaj cildin hava almaması ve dogru urunler kullanmamak nemsizlik sebep oluyor
O kadar stresli bir insanım ki habire sivilceler çıkıyor uyuyamıyorum falan filan gözlerimin altı baya kötü cildime bakım yapmıyorum güneşten korunmuyorum 😅😅sivilceleri istemesem de bir şekilde patlatıyorum cilt için baya kötü 😅🤦🏻♀️
Cildi yaslandirwn kirisiklar ve cildi getiren burusuklardir
stres sigara dengesiz beslenme yaşlanma gibi sebepler
Stres ve yanlış kozmetikler.
Bence kesinlikle makyaj. Artık fondoten sürmemeye bile karar verdim çünkü cildi aşırı yıpratıyor. Kükürtlü sabun kullanın ve cildiniz sanki fondoten varmış gibi pürüzsüz olsunnn...
deniyicem saol
şimdiden rica ederim😅
Yetersiz miktarda içilen su, sigara ve içki, makiyaj temizlemeden yatmak, nemlendirici krem kullanmamak, sağliksiz beslenme, fazla güneş, stres, vitamin eksikliği
Ben hergun guluyorum ne olursa olsun kotu gunumde bile gulmeye calisiyom. Bana yasima gore genc gozukuyorum diyorlar.
Yaslandiran etkiler dunya sorunu oda Stress
Yaz-kış güneş kremi kullanmaya özen gösteriyorum. Cildimi iyi tanıyorum haliyle de cilt tipime göre ürünler kullanıyorum. Şu an için cildimi yaşlandırmaya sebep olacak herhangi bir etken yok. 🙂
Cilt bakım ürünleri yüzün hava almasına izin vermediği için yüzün yaşlanmasına yardımcı oluyor sanki. 1 2 ay bile makyaj yapmayınca, temizliğini yapınca sadece yüz hemen düzeliyor, bence yani...
Cildi yaşlandıran stres , sinir kahır başka ne olacak
Stres ya harbiden başka bir şey değil yani tamamen stres
Stres sonrası uykusuzlukda eklenebilir
Sigara makyaj stres düzensiz beslenme düzensiz uyku az su içmek
Cildi stres yaslandırır birde yanlış beslenme yanlış cılt urunlerı dahada mahveder
Uykusuzluk, az su tüketimi, sigara, alkol, kötü beslenme, stres, sürülen kimyasal maddeler
Bence yazılanların hepsi bir etken sadece birine yuklenemezsin
Sigara icenler istedigi kadar krem sursun... burusur..
Makyaj malzemelerinin tamamı. Suni şeyler. Önce ona para ödüyorlar sonra kırışık gidermek için para ödüyorlar.
gunes olabilir
duzenli su icmemek
gece uyumadan cildi iyi temizlememek
makyaj kalintilari
son olarak uzulmek😀
Sağlıksız besleniyorum ve an itibariyle karar verdim sağlıklı beslenmeye. Sağlıklı beslenerek, bolca su içerek cildimin nem ihtiyacını karşılayabilirim